![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja brazylijska - wątek zbiorczy
hej,
czy przed taka depilacja warto uzyc kremu znieczulającego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie, czy ktoś wie gdzie w ciechanowie można wykonać taka depilacje i ile kosztuje. Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Chcę się upewnić: czy usuwa się wszystkie, WSZYSTKIE
![]() Edytowane przez PrivateMember Czas edycji: 2012-01-31 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
Depilacja brazylijska polega na usuwaniu wszystkich włosków, z warg sromowych i okolic odbytu też.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
A czym różni się depilkacja brazylijska od depilacji hollywoodzkiej?
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
A ja słyszałam, że Francuzki to się w ogole nie gola
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Zawsze możesz powiedzieć kosmetyczce, że nie chcesz paseczka, wtedy będziesz miała zero;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, za ponad tydzień wyjeżdżam na wakacje.Planowałam "brazylijke", ale niezbyt mądrze w niedziele ogoliłam sie maszynka
![]() ![]() Bardzo prosze o szybka odpowiedź bo czas mnie powiem szczerze goni ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Up up up.... Pilnie prosze o pomoc, bo nie wiem czy jest sens dzwonic i sie umawiać, a podejrzewam że jak zadzwonie i sie zapytam to żeby miec klientke to każda mi powie że moge przyjść nawet dziś... ![]() Tak że baaaardzo prosze o szybka pomoc ![]()
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny nie wierze że nie potraficie mi pomóc, podnosze wątek po raz kolejny.
Sprawa bardzo pilna ![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Madlenka007 wszystko zależy od tego,jak szybko rosną Ci włoski. Wiem,że w moim przypadku tydzień by wystarczył. Ostatnio po raz pierwszy byłam na depilacji brazylijskiej pastą cukrową u fantastycznej babki. Powiedziała, że nawet jeżeli nie jest sie pewnym, czy włoski są już odpowiednio długo, zawsze można przyjśc i sie pokazać, ona zobaczy co da sie zrobić. Więc myśle, że nic nie szkodzi, możesz iść i spróbować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Dzięki wielkie za odp
![]() A czy codzienne robienie peelingu może coś przyspieszyć? Kurcze zalezy mi na tej depilacji przed wakacjami, dlatego tak zawracam głowę ![]()
![]() |
#74 |
Przyczajenie
|
Nie mam pojęcia,ale radze Ci zadzwonić do gabinetu, do którego wybierasz się na depilację i zapytać. Na pewno Ci coś doradzą i odpowiedzą na pytania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Jako, że nikt mi nie odpowiedział w innym wątku, więc pytam tu:
Jestem umówiona na wosk pojutrze, będzie to mój pierwszy raz !!! ![]() Boję się najbardziej bólu... Używałyście może czegoś znieczulającego przed woskowaniem? Ile skóra "dochodzi" do siebie? I czego używać po? Może być Alantan Plus krem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
gda ja byłam po raz pierwszy na depilacji brazylijskiej równo tydzień temu
![]() Zabieg do najprzyjemniejeszych nie należy,ale i tak bolało mniej niż myślałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Ja byłam pierwszy raz na początku sierpnia żeby ładnie wyglądać na wczasy.
Sądzę, że nie ma co owijać w bawełnę-boli jak cholera ![]() Ale czego się nie zrobi dla takiego efektu gładkości, który utrzymuje się nawet do 2 tygodni? Swoje trzeba wycierpieć, potem będziecie z siebie dumne. Zaczerwienienie schodzi po paru godzinach, ale skóra jest podrażniona nawet do dwóch dni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pani była bardzo miła, 15 lat pracuje już w tamtym salonie, w ogóle się nie krępowałam ![]() ![]() ![]() Grunt, że włosy nie będą wystawać z pod bikini ![]() PS. Jeszcze tylko dodam, że był to nie lada wyczyn z mojej strony, bo STRASZNIE boję się bólu. Ale potem pomyślałam, że tatuaż wytrzymałam, to i to wytrzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś świeżo 'po', więc proszę, napisz, jakim woskiem wykonano zabieg? twardym czy miekkim? bo ja mialam wykonany twardym i myslalam,ze padne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jak wygląda że tak powiem higiena przed depilacja? Czy w domu się myjecie i tak idziecie czy w gabinecie jeszcze jakoś myjecie przed samym woskowaniem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Zna ktos jakas dobra kosmetyczke co robi depilacje brazylijska w Gdansku? Prosba o odp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() "Dziewczyny a jak wygląda że tak powiem higiena przed depilacja? Czy w domu się myjecie i tak idziecie czy w gabinecie jeszcze jakoś myjecie przed samym woskowaniem?" Wiadomo, że przed zabiegiem trzeba się umyć. Możesz też bezpośrednio przed samym woskowaniem pójść do toalety u kosmetyczki i użyć chusteczek do higieny intymnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
mam pytanie i prosze o mozliwie szybka odp. jutro wybieram sie na depilacje woskiem do kosmetyczki i zastanawiam sie czy poprosic ja o depil. brazylijska problem w tym ze jeszcze nie zalatwila recepty na masc przeciwbolowa.... a ja nie chce czekac bo i tak czekalam i chyba zdecyduje sie na bez znieczulenia i pojawia sie pytanie :
ILE BEDZIE TRWAL TEN ZABIEG I ILE POCIAGNIEC TRZEBA ABY BYC "TAM" CALKOWICIE GLADKA ??? bo wiadomo ze bolu inaczej sie nie uniknie... a chce wiedziec czego sie mam spodziewac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja brazylijska - Poznań gdzie?
Cytat:
nie wiem czy to nadal aktualne. Skorzystałam w zeszłym roku z depilacji brazylijskiej w gabinecie Wyspa Urody w centrum Poznania (adres znajdź w necie). Przedtem męczyłam się z woskiem. Bolało i słabe efekty. Po depilacji laserowejw Wyspie Urody jestem bardzo zadowolona (4 zabiegi), a mój chłopak po prostu oszalał ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia. Renata |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja brazylijska - gdzie? okolice Katowic
Hej dziewczyny
chcę się wybrac na depilacje brazylijską ale mam problem z doborem salonu, po wizycie w jednym z salonów i po reakcji pani kosmetyczki zwątpiłam zrobiła taka minę że prawie wszystkiego sie odechciewa! Prozba do was gdzie w okolicach katowic, rybnika, żor można oddac sie w ręcę profesjonalnej kosmetyczki pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ja tez od dluzszego czasu planuje dep. brazylijska w salonie na slasku... Moglby ktos polecic sprawdzony salon z katowic ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jest kilka salonow: iwona na osieldu gwiazdy anette - ul wojewodzka (drogo) nail center - sienkiewicze (drogo) spa day city (czy cos takiego) - ul jordana (ale o tym czytalam tylko, sama nie widzialm oferty) jakis salon na ul. akacjowej w chorzowie: metamorfozy - ul galeczki (nie znam ceny) prestige - ul zeromskiego (droooogo)
![]() Edytowane przez cukierkowytalib Czas edycji: 2010-02-08 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
cukierkowytalib super, że odpisałaś! Czy możesz polecić któryś salon z własnego doświadczenia??
Ja byłam w salonie "Mimoza" w Krakowie na depilacji pastą! Efekty super, zero podrażnień, wszystko gładkie, wg mnie zabieg wykonany profesjonalnie, wszystko pięknie ładnie tylko cena trochę zaporowa... 96 zł depilacja całościowa pastą cukrową, wosk - 69 zł. Mają zniżki 10% dla studentów na wszystkie zabiegi, ale mimo to mogłoby być taniej ![]() Jeśli macie jakieś inne sprawdzone salony to piszcie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a ilość posiągnięć zleżyy od twoich włosków czy sa silne czy słabe i tez długosc musi byc ponad 2cm bo inaczej ciezko bedzie i nie wydepiluje cie dokadnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Znacie jakis salon w Krakowie ktory wykonuje tego typu zabieg?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.