![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: PureModels szuka nowych twarzy
coz,nie dobiegalo to od zaprezentowanego w tym linku stylu
![]() potrzymam Cie jeszcze w niepewnosci co i jak ![]()
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieje, ze zakladajac ten watek sama sobie klody pod nogi podlozyla i ze ta cala jej agencja szybko upadnie.... Edit: a na stronie internetowej napisane jest: Pure Models to mloda, dynamiczna i wyjatkowa agencja modelek, stworzona przez zespol kreatywnych, uczciwych i oddanych pracy ludzi.... Pure Models ze szczegolna starannoscia dba o bezpieczenstwo modelek... co za obluda!
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem kiedy skończy się ten biznes ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
Kariero,no nie rob mi tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
No i tym tabunom wytapetowanych, dżezi&ql lasek biegających w mini po szkole
![]()
#67 |
Wtajemniczenie
|
strasznie Cie rozczaruje,bo pikantnych szczegolow nie zdradze
![]() jaka szooda,powiem tyle, ze w odpowiedzi na ataki na swoja osobe pani Ewa wykupila gronowladnosc i skasowala gronko "podpadnietych" skasowala je-post po poście,a byly tam zabawowe pomysly na "biznes"-ale dlugo spisywany dorobek po prostu przestal istniec ![]() jaka osobowosc takie "metody" :\
![]() |
#68 | ||
Konto usunięte
|
Poszukałam trochę w sieci.
Na pewnym forum dziewczyna zastanawiała się czy nie jest za młoda na zostanie modelką. Jakaś dziewczyna odpisała jej, cytuję: Cytat:
![]() Inna dziewczyna w tym samym wątku: Cytat:
![]() Przeciez to jakaś paranoja ![]() To taki mały Off Top, choć po części również dotyczy tematu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tam również było : Cytat:
Cytat:
![]() I tak oto mamy przykłady, ze nie zawsze rodzice są winni tego co córka robi, co robi aby zostać modelką, stać się sławną. Po trupach do celu ![]() Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2006-10-04 o 07:59 Powód: podkreślenie... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wychodzi najaw jak to na prawde wszystko wyglada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |||
Zakorzenienie
|
Przede wszystkich dlaczego nikt nie usunął namiarów na tę agencję?
Jeszcze przyjdzie do głowy jakiejś zbłąkanej duszy pragnącej zostać modelką zgłosić się do tej agencji. ![]() A poza tym to reklama, czy Ewa za nią zapłaciła? ![]() A teraz o Ewie, bezczelna do granic! Tupet i jeszcze raz tupet. Nawet jak przychodziły do agencji jakieś niezgrabne dziewczyny, niezbyt ładnie ubrane, to nie jest powód aby się z nich publicznie nabijać zakładając bloga! Widać Ewa potrzebuję sporo mięsa armatniego, aby się nakręcać i czeprać energię do swojej pracy. No ręce opadają... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dla niewtajemnicznyc Eva <=> EwaChmiela z tego wątku. baldi to Admin storny z której pochodzą cytaty.
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Raróg
|
Racja, Pomadko. Pozwoliłam sobie wyciąć, co niepotrzebne (żeby nie było
![]() (Do zauważonych przeze mnie sposobów obejścia regulaminu dokładam nowy - "to nie reklama, to tylko ogłoszenie" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
![]() hm pani Ewa prowadzi szeroko zakrojona propagande na gono.net mam dylemat moralny- czy zamiescic link do tamtego forum na gronach modelek ![]() ![]() ![]()
#75 |
Zakorzenienie
|
a mnie zastanawia czemu nie zmienila sobie avatara,taki obciach firmuje swoja twarza
![]() jaka to media robia czlowiekowi wode z mozgu...zeby marzyc o byciu modelką ![]() a ta "pani"jaka bezczelna,0 wyczucia,0 kultury,0 umiejetnosci miediacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
A ja będę miała dwójkę na początku dokładnie za 6 dni, no proszę, JESZCZE się "załapię"...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mówiąc poważnie- żenada- aż razi tupet i brak kultury. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Żal mi Ciebie,ze czytujesz jakies bzdury...O forum promodels ludzie z branzy maja swoje zdanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oj jak się mylisz ![]() Nie interesuje mnie anie co myśli nijaki pan baldi,ani co było za czasow agencji Metropolitan.I wszystko w tym temacie.Antyreklama tez jest reklamą ![]() Pamiętajcie ...i nie bulwersujcie się tak bo nie ma czym. Jest na necie mase takich blogow gdzie pokazuje sie tandete i folklor mlodych panieneczek....I jakos nikt sie nie bulwersuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za zainteresowanie i wyslanie mi wielu zgloszen.
W dalszym ciągu czekam na wiecej. PS.O tym jak jest w agencji najlepiej zapytac modelki tam pracujace a nie sugerowac sie jakimis wypowiedziami,ktore notabene nie dotycza agencji PureModels. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Ciekawe bardzo...Może bym uwierzyła w te liczne zgłoszenia (bo rozumiem ,że po założeniu przez panią tego wątku na wizazu było wiele zgłoszeń) gdyby jakieś dziewczyny się do tego przyznały tu w tym wątku. Ale jakoś ich nie widać...
Również pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Szanowna Pani Ewo
Czy nie rozumie Pani tego, ze w ten sposob moze Pani wyrzadzic krzywde bardzo mlodym osobom? Przeciez dziewczyna w wieku lat 13, 14, 15, 16 czy 17 dopiero zbiera doswiadczenie, jest u progu zycia. Zachowujac sie w ten sposob, smiejac sie z nich byc moze wyrzadzila Pani komus ogromna krzywde, i nawet o tym nie wie. Jest Pani przeciez osoba dorosla, wiec powinna sobie Pani zdawac z tego sprawe. Smutne to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Przyczajenie
|
Smutne jest to,ze niestety jedna orzez druga sie nakrecacie.
Jeszcze raz chce przypomniec ze PureModels nie ma zadnego bloga!!!! Tamten byl za czasow Metropolitan gdzie ja byłam TYLKO pracownikiem. Właściciele wiedzieli o blogu. Jesli macie szczatkowe informacje to moze nie pisalybyscie glupot. PS. tu macie linka do pewnego bloga http://fotkapeel.blogspot.com/2006_0...l_archive.html i co,tez bedziecie pisaly,ze tworca jest chamski i dziala bezprawnie???Kaman....Tro che dystansu i poczucia humoru jesli moge Wam cokolwiek zasugerowac.... PS.Bo zaraz beda nieporozumienia-nie jest to mój blog ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziekuje za odpowiedz. Ta odpowiedz wbrew pozorom bardzo duzo o Pani powiedziala. Mysle, ze wszyscy tutaj potrafia czytac miedzy wierszami.
Pani Ewo - zycze powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Konto usunięte
|
Dziękuję za sugestie. Nie skorzystam
![]() Ten blog w ogóle mi się nie podoba. Nie wiem czemu go pani tak naprawdę wkleiła-to ma być w pewnym sensie "usprawiedliwienie"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nie oczernialabym o wyrzadzonej krzywdzie przez agencje-nie znam tej i jej nie bronie ,nie chce w to wnikac,poporstu biore sprawe na moj rozum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
ale ktos musi byc sfrustrowany ze mu sie chcialo takiego bloga zakladac,wyszukiwac zdjecia.
oceniamy cie po stylu wypowiedzi,szczegolnie na tamtym forum no i po samym fakcie ze powstal taki blog, to tylko tyle i zarazem AŻ tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
Wow!!!!
Mocne słowa. Jak sie to czyta to można miec wrazenie,iż tu same świete sa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.