![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Różności
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różności kosmetyczne
to ja bym byla chetna na :
- krem Pichtowy Profarma, myśle że zostało ok 3\4, nie ma go na zdjęciu -błyszczyk Nivea Click&Shine kolor Lilac,nowy -róż do policzków w płynie Avon odcień Splash Peach najbardziej zalezy mi na kremie i rozu, napisz prosze czy ten roz jest nowy czy uzywany, jesli uzywany to ile zostalo? prosze odp u mnie ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
to ja bym byla chyba chetna wziac roz w plynie i krem pichtowy za Glyco-A
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różnośći
hej wlansie zapakowalm paczke
![]() ![]() Glyco-a jest troche mniej niz pol, tak jak pisze w poscie, ale jego sie najklada bardzoo malo i deliktanie wiec starczy ci na dlugo. wyslalam ci tez 'intrukcje' z tm ne jest po polsku, ale krem jest w pudeklu i tam jest napisane po poslku na naklejce ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
ja juz dzis wyslalam, piorytetem, tak jak prosilas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
Przekupka: 24 pkt / 90% pozyt.
|
Powiedz mi który to jest błyszczyk na zdjęciu:
-błyszczyk Avon zakręcony Strawberry i jesczze interesuje mnie ten kremik: -krem długotrwale matujący Garnier ile go zostało? Co byś ewentualnie mogła mi dać za mój podkładzik bo wiesz był nowy i chciałabym tak cenowo mniej więcej podobnie ![]() A nie masz czegoś z ciuszków?? Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
błyszczyk Nivea Click&Shine kolor Lilac,nowy
błyszczyk H&M odcień Praline znajdziesz coś u mnie ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Hmm a ile go zostalo?? Bo ja moglabym sie zamienic... tylko czy oplaca sie wysylac...
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
błyszczyk Nivea Click&Shine kolor Lilac,nowy
pomadka Avon odcien Cappucino znajdziesz cos u mnie na wymianę?
#81 |
BAN stały
|
-błyszczyk Nivea Click&Shine kolor Lilac,nowy
-podkład Avon rozświetlająco-antystresowy odcien Warmest Beige, połowa -cień Maybelline Cool Effect odcień Iceberg, -cień Maybelline Cool Effect odcień Lavende -pomadka Avon odcien Cappucino -pomadka Avon odcień Flesh -pomadka Maybelline odcień Pink Lollipop -błyszczyk Avon zakręcony Strawberry -pomadka Nivea Sun spf 25 -krem długotrwale matujący Garnier -mikrodermabrazja Avon, została połowa -cień do powiek w żelu Viper odcień 205 beżowo-złoty -cień do powiek w żelu Viper odcień 204 brązowy, opalizujacy Znajdziesz cos u mnie za te rzeczy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Obecnie jak na ta chwile z kosmetyków które wymieniłaś wolna mam tylko wode toaletowa reszta w trakcie wymian. Co jestes w stanie z wymienionych przezemnie rzeczy za nia dac??
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1164385879
z tego zdjecia ta pierwsza pomadka to jaka??ona bardziej podchodzi pod braz czy bez?? podoba mi sie jeszcze krem garniera czysta skora, błyszczyk Nivea(jaki to dokladnie kolor?)i biały cien maybelline buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a jaka to firma tej pomadki???
cień do powiek Avon Ethereal White, cień do powiek Astor odcień Toffy Cream-ktory to na fotce? jakie jest zurzycie kremiku??? ten cen z maybelline odpada..nie lubie rozu na powiekach:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
wiec tak
![]() decyduje sie na kremik ![]() pomadke z avonu ta brudny róż ten błyszczyk jasnorozowy nivea (on jest w pedzelku?) ten cień tez mi sie podoba tylko ciekawe jak wyglada na powiece..cień do powiek Astor odcień Toffy Cream -jest bardziej taki rudy czy brazowy? cień do powiek Avon Ethereal White tego cienia tez jakos nie moge znalezc:/.. buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
-cień Maybelline Cool Effect odcień Iceberg,
-cień Maybelline Cool Effect odcień Lavende zrób mi osobne fotki tych cieniu jak mozesz ![]()
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pasuje mi taka wymiana, fotki zrobie po południu jeden cień opalizuje na fiolotowo a drugi na różowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.