![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie na Sylwestra? ZBÓJNICKI SYLWESTER 2007/2008
Właśnie przeglądam oferty sylwestrowe
![]() Rozglądam się za imprezami do 1000zł. Będe wklejać oferty, może ktoś tak jak ja jeszcze nie ma planów - a nóż coś znajdzie dla siebie ![]() Ps: jak coś znajdziecie ciekawego to wklejajcie ![]() ZBÓJNICKI SYLWESTER 2007/2008 w zabytkowym Czardworku W trakcie balu: * zabawa prowadzona przez DJ-eja * o północy pokaz sztucznych ogni, toasty Cena za turnus 4 dni -od kolacji 29.12.07r.-do śniadania 01.01.08r. 2 os. ( z łazienką ) - 650 zł od osoby 2 os. ( łazienka na dwa pokoje ) - 610 zł od osoby 4 os. ( z łazienką ) - 490 zł od osoby 4 os. ( łazienka na dwa pokoje ) - 450 zł od osoby 6 os. ( z łazienką ) - 390 zł od osoby 6 os. ( łazienka na dwa pokoje ) - 360 zł od osoby Pobyt zawiera: * 3 noclegi, wyżywienie ( 3x śniadanie, 2 x kolacja, 2x obiad), * program: kulig z rozgrzewającym grzańcem, * skok jarwaho nad janosikowym wąwozem , * ognisko z bigosem hultajskin serwowanym z kotła, * wspinaczka po skarb, * zbójnicka dyskoteka prowadzona przez D-Ja Rabusia, * skubing Bal Sylwestrowy zawiera: Rozpoczęcie godz. 19:00 w dniu 31.12.2007r, * 3 posiłki gorące, * napoje zimne i ciepłe, * zimna płyta - bez ograniczeń, * szampan na 4 osoby, * pokaz sztucznych ogni, * konkursy - zabawy prowadzone przez DJ-eja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
ja kiedys byłam w polanicy zdrój, za pokój z łazienką płacilismy 20 pln, ale to było z 3 lata temu. Fajnie jest, bo na zrobionym deptaku, tak jak na rynku, jest mnó/ustwo ludzi. Jest tez kilka knajp i sywester w knajpie z tego co pamiętam, to kosztowało jakieś 70 pln, za osobę. Aha, no i nie rezerwowaliśmy miejsca, tylko z biegu, pare dni przed pojechaliśmy.
można zawsze poszukac danych tele adresowych, i podzwonić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
A nie macie może namiarów na kwatery,gdzie nie trzeba rezerwowac 4-5 noclegów??? interesowałaby mnie tylko 3,w górach
![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale znaleźliśmy domek, koło Rabki, pod stokiem, cały dla nas i na 3 dni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie na Sylwestra?
a jak reszta? macie już jakieś plany?
ja nadal jeszcze nie wybrałam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Polecam http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
ja chcę w góry na jakiś studencki wyjazd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
w Zakopanem na Krupówkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
a moze ktos napisze jak wyglada sylwestrer w zakopanem? wybieram sie w tym roku pierwszy raz i nie wiem czego sie spodziewac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy znacie jeszcze jakieś strony z ofertami sylwestrowymi oprocz wyzej podanej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Wlasnie wrocilam z wycieczki do Innsbrucka (zdjecia na moim blogu) i jestem zachwycona atmosfera tam panujaca... Sylwester w gorach to cos wyjatkowego.
![]()
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Dot.: A gdzie na Sylwestra ? HiH
wklejam kolejna propozycję:
GRECJA SYLWESTER 2007/2008 Informacje podstawowe : Lokalizacja : Grecja -> GRECJA Termin : 28.12.2007 – 02.01.2008 Cena : 490 zł + 90 EUR = razem ok. 84 zł Opis : 1 dzień Wyjazd z Polski wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Słowację (dla chętnych obiad ok. 15 zł), Węgry, Serbię, Macedonię 2 dzień Przyjazd do hotelu na Riwierze Olimpijskiej w godzinach południowych, zakwaterowanie, obiadokolacja i wieczorek przy muzyce w restauracji hotelowej, degustacja win greckich, nocleg. 3 dzień Po śniadaniu wycieczka do METEORÓW – jednej z największych atrakcji turystycznych Grecji. Niezwykłe budowle zespołu klasztornego wzniesiono na niedostepnych skałach na północ od Kalambaki. Obecnie tylko 2 klasztory są ośrodkami życia monastycznego, pozostałe pełnią funkcję muzealną (uwaga! konieczny skromny strój: kobiety – przykryte ramiona, mężczyźni – długie spodnie). Na zakończenie zwiedzania postój przy wytwórni ikon i pamiątek. W drodze do Meteorów zwiedzanie DOLINY TEMBI – źródło Afrodyty oraz Sanktuarium Św. Paraskwii wraz z cudownym źródłem leczącym wzrok. Przejazd do Amaliapoli – wieczór w greckiej tawernie, kolacja z „darów morza” oraz wino retsina, nocleg. 4 dzień Po śniadaniu wycieczka na OLIMP – mityczna siedziba bogów greckich, zwiedzanie Wąwozu Litohoro, spacer kanionem rzeki Enipeas, wypływającej spod stóp Mitikasa – kulminacji pasma Olimpu, spacer pod mury zamku krzyżowców. Powrót do hotelu, czas wolny na przygotowanie do Zabawy Sylwestrowej. ZABAWA SYLWESTROWA - kuchnia grecka: potrawy i wino (inne alkohole we własnym zakresie), muzyka. 5 dzień Po śniadaniu wyjazd do Polski, po drodze krótkie zwiedzanie THESSALONIK - miasta, które największy rozkwit osiągnęło w czasach rzymskich, zwiedzanie: Biała Wieża, bazylika św. Demetriusza – największy kościół w Grecji, kompleks pałacowy Galeriusza, Łuk Triumfalny, Rotunda, kościół Hagia Sofia, Przejazd przez Macedonię, Serbię, Węgry. 6 dzień Przejazd przez Słowację (możliwość kupienia ciepłego posiłku w cenie 12 zł). Przyjazd do Polski w godzinach wieczornych. ŚWIADCZENIA: - 3 noclegi w hotelu *** (pokoje 2,3 i 4 osobowe z łazienkami, TV- SAT, balkonem), - 3 śniadania i 2 obiadokolacje w restauracji hotelowej, - 1 uroczysta obiadokolacja w czasie ZABAWY SYLWESTROWEJ, - pilot – przewodnik, - ubezpieczenie KL + NW + bagaż, - podatek VAT UWAGI: 1. Wstępy uczestnicy pokrywają we własnym zakresie, na ten cel należy przeznaczyć ok. 30 EUR 2.Rozkład jazdy: Wrocław, Dworzec PKP,ul.Sucha godz. 05:00 (dopłata 70 zł), Opole,parking obok Dworca PKS godz.07:30 (dopłata 50 zł) , Gliwice, Dworzec Autobusowy ul. Toszecka godz. 08:00 (bez dopłaty), Kraków, Dworzec PKS ul. Bosacka godz. 10:00 (bez dopłaty), Katowice, ul.Sadowa, parking autobusowy godz. 08:30 (bez dopłaty). Kontkat / adres : Telefon : 071/3135251, 071/3037129 E-mail : biuro@bpmarion.com.pl Adres : Biuro Podróży MARION Oława 55-200, ul. B. Chrobrego 23 A ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;5550147]ja chcę w góry na jakiś studencki wyjazd
![]() Ja już znalazłam: www.partycamp.pl zapowiada się bardzo studencko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Bardzo fajna studencka impreza w górach!!! Tutaj jest więcej sczegółów: http://www...........com/
Ponoć są jeszcze miejsca. Edytowane przez Estella Czas edycji: 2007-12-05 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
ratuuujcie... tu już grudzień a nam się przypomniało że sylwestra spędzamy w domu (?)
macie namiary na jakieś wolne pokoje w gorach? nie interesują mnie żadne imprezy, bale itp... 2 osobowy pokój help ps. oczywiscie w miare tanio (zdaje sobie sprawe że w takim terminie to tanio to już wogóle bedzie niemożliwe) ale może jednak
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
kochane wizazanki mam do was baaaaardzo wielka prosbe. Moze ktoras z was wie gdzie jeszcze w zakopanem sa wolne miejsca na okres od 27.12 do 02.01. bo wydzwonilam juz kupe ofert z internetu i wszedzie zajete....albokosmiczna cena 80zl za osobe na dzien....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
my tradycyjnie już uderzamy w beskidy do szkoły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie chce Cię martwić, ale moja koleżanka chciała wybrac się na sylwka do zakopca, dzwoniłam dzwoniła i juz wszystko było porezerwowane a było to jakies 1 mc jak nie więcej temu Ale byc moze uda Ci się cosik wyszperać ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
A przecież biura podróży wciąż oferują wolne miejsca na Sylwestra w Zakopcu.Widocznie zabukowali wszystkie miejsca i czekają aż zostaną wykupione
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
ci tu utrzymuja ze maja wolne miejsca, ale czy dalej aktualne to trzeba by sie dowiedziec
http://www.noclegi.zakopaneonline.pl...=obiekt&id=341 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
dziekuje wam bardzo za pomoc, juz powoli trace nadzieje..... wszyscy maja zabukowane.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
A ja z moim Miśkiem spoedzam sylwestra romantycznie... w hotelu w innej miejscowosci
![]() ![]() ![]()
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
Ja też chciałam jechać na Sylwestra do Zakpoca, potem zmieniło mi się na Zwardoń - były jeszcze wtedy wolne miejca. Ale później małżonek zdecydował, że kasy nie ma, oszczędzać trzeba, więc znalazłam ofertę na wyjazd do Wiednia. Przejazd, zwiedzanie, zabawa na rynku i powrót - to za 150 zł od osoby, więc nie możemy narzekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
Emilla, to chyba dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
O matko! To rzeczywiście masakra! Ale tak mi się marzył kulig w Sylwestra przy blasku pochodni przez Kościeliską...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie już plany na tegorocznego Sylwestra?
Orientujecie się kiedy najlepiej zacząć poszukiwania, żeby znaleźć ciekawą ofertę? Myśleliśmy z TŻ nad sylwestrem w górach (ale trochę mnie przeraziły opinie) albo zagranicą (np.:Paryż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
ja bym chciala spedzic Sylwestra na stoku... szkoda tylko, ze w Bialce nic takiego nie organizuja. jedynie slyszalam o Korbielowie, a to troche daleko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich, skoro mowa już o sylwestrze to postanowiłam sie dołączyć bo mam problem. Poszukuję domku do wynajęcia w Zakopanym lub też na Słowacji. Czy może ktoś i pomoże i poda namiary na coś fajnego. Z góry bardzo dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.