|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawdziwa piękność ;]
hmm...a potem rozwody i samotnie spedzone noce, bo nie jesteśmy tak piękne jak panie z reklam...
i nikt nie pomysli o tych biednych kilkunastoletnich dziewczynkach cierpiących na bulimię czy anoreksję albo o dorosłych kobietach, które najzwyczajniej w świecie dostają kompleksów... |
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
ja wcale nie uwazam ze ta kobieta byla brzydka przed umalowaniem:/Miala ladne rysy i bylo widac ze mozna z niej zrobic jeszcze ladniejsza
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Bess, a obejrzalabys sie za nia na ulicy?
![]() dla mnie byla do cna szara, nijaka i przecietna
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
widzialam to na pudelku.Nad tym byl artyklu o "modelce"ktora zaprzeczala ze niejest dziewczyna mroczka
A pod tym reklama tego filmiku.Uwazam ze ta babka bez makijazu byla o wiele ładniejsza niz ta cala mroczkowa "modelka" na zdjeciach z sesji.Tamta to dopiero byla przecietna. jak dla mnie w tej babce jest potencjal co zreszta bylo widac na koncu.Jednak nie z kazdej twarzy daloby sie zrobic cos tak ladnego,trzeba miec regularne rysy. |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
nieregularne rysy mozna uczynic regularnymi w photoshopie
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
no tak,ale ja mialam na mysli tylko makijaz.Ale zgadzam sie, ze ze zdjeciami to mozna robic rozne cuda na kiju.
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dostrzegają u siebie, ,że tez są wartościowe, że te fragmenty swojego ciała które uważaja za kompleks tak naprawde moga być/są ich najwiekszym atutem.P.S Bess nowy avatorek? ![]() A przypomniałam sobie mój partner pracował kiedyś z kolesiem,którego zona była twarza Claudii,dziewczyna raz na jakis czas pokazywała sie na głównej okładce tego czasopisma.Powiem, że dziewczyna ładnie wygladała, choc podchodziłam do tego z dystansem .Miałam okazje zobaczyc ją na żywo.I jak myślicie, jej twarz, rysy były nienaruszone?Pomijam makijaż,kóry optycznie tez może zdziałąc cuda,ha dzieczyna w realu była cała piegowata a na fotce ani jednego pieprzyka... w dodatku lekko zmienili jej kolor włosów.
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale chyba ideał panienki która ma na sobie dużo tapety i ma ankreksje nie kreci wszystkich facetów doszły mnie słuchy ale to nie znaczy ze nie należy o siebie nie dbać w końcu to my jesteśmy tą pułcia piękną tylko nie przesadzajmy przeciez uroda moze iśc w parze z rozsądkiem i mądrością
Zapalasz ogień - gdy w mroku tonę dodajesz siły - gdy walczę co dzień gdy świat się staje czarno - biały Ty śmiechem mu przywracasz barwy Otwierasz duszę - gdy się smucę wskazujesz prawdę - gdy się gubię... ![]() Kocham !!! |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękna reklama :)
Cytat:
Lepszy taki chwyt niż lansowany od lat 90` wzorzec przećpanej anorektyczki. Kobiety z kampanii Dove nie są piękne,ale są normalne.I nie muszą się podobać.Zaryzykowałabym nawet stwierdzenie,że nie mają się podobać. Gdyby bowiem pozaziemska cywilizacja czerpała wiedzę o ludziach tylko z reklam to straszliwie by się rozczarowała widząc prawdziwą ulicę gdzieś na świecie ![]() Kampania Dove jest ciekawa bo jest inna. Dorabianie do niej banalnej ideologii "dołącz do debaty o pięknie" to z pewnością tani chwyt. Marketingowy. |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
to jeszcze jeden link do kolejnej z reklam Dove - ta jest bardzo wstrząsająca:
http://www.youtube.com/watch?v=6hZvr...elated&search= Jakkolwiek by nie było z tymi reklamami - wiadomo, ze mają sprzedawać kosmetyki, ale jeśli chociaż kilka osób się zastanowi nad tym co się dzieje z urodą i jak są młode kobitki uciśnione przez model urody z kolorowych magazynów, to moim zdaniem efekt społeczny będzie osiągnięty. A sprzedaż kosmetyków niech rośnie - proszę bardzo - wolę, żeby rosła po takich reklamach niż po takich z mega chudą modelką do której wszystkie 14-latki będą się chciały upodonić - mam rację? ![]() ps, sory za bolda - nie chce się kurcze wyłączyć !! klikam na "B" i nic :/ |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
suuper
. .
|
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
qrcze ja tez tak chcę żeby mi taką metamorfozę zrobili
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
...reklame dove tez lubię
![]() ![]() ...a możecie mnie przy okzaji oświecić jak otwierać filmiki z "youtube"?? bo już któryś raz się batykam i nie potrafie: ....kcem,alem nie umiem ...
|
|
#79 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy jak otwiera ci sie przeglądarka masz jakiś komunikat? że np. axctive x jest dla tej strony zablokowany czy coś innego? |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
własnie nie. Nic mi się w tym stylu nie wyświetla.
pokazuje się normalnie strona, po prawej stronie mam zakładke "raleted" i ten jest ten filmik taki maaalutki i się nie rusza, a poniżej pisze: "now playing' :szok: nie wiecie co to może być??
|
|
#81 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Świetna metamorfoza, no ale nie ukrywajmy ze tak to sie własnie wszystko odbywa ;-)
|
|
|
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Każda z nas swietnie nadawałaby sie do takiej metamorfozy, albo lepiej bez metamorfozy wiekszośc kobiet mogłaby i wyglądałaby lepiej.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Oglądnęlam jeszcze raz i tak sobie mysle ze ja tez chetnie poddała bym swoją twarz takiemu upiekszeniu.Pewnie kazda znas mogłaby wtedy byc na okładce jakiegoś poczytnego pisma dla kobiet.
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Zastanawiam sie co np. pomysli sobie taka nastolatka która wzoruje sie na modelce z okładki, uwaza ja za kobiete idealna i stawia sobie ja za wzór. Niestety prawda jest inna , ta kobieta z okładki wcale nie musi byc ideałem piekna.
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Ewolucja piękna...
Krótki filmik ukazujący jak to się NAPRAWDE dzieje, że wszystkie panie spoglądające z plakatów, bilboardów i stron kolorowych czasopism są taaaakie piękne
Jak widać dzięki profesjonalistom i technice komputerowej można sporo zdziałać ... http://www.funner.pl/smieszne-filmik...i-bez-zarzutu/ |
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ewolucja piękna...
Szczerze polecam wyszukiwarkę.
Jest już taki wątek na metamorfozach, a moze jest ich już nawet kilka.
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana Malinezjo - ten filmik pojawił się jakiś czas temu w kilku wątkach na forum plotkowym i uśmiechnij się
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
to chyba bardziej na usmiechnij sie ale sowja droga to po ogladnieciu takiego filmu to robi sie lzej na duchu i ma sie mniej kompleksow
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
Ooooooooooops jeśli tak to przepraszam
Widocznie umknęło mojej uwadze Myślałam że zadziwie i zainteresuje filmikiem a tu nic, nie udało się
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
to już było. ale ni zaczkodzi pooglądać jeszcze kilka razy. to poprawia samopoczucie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

mój partner pracował kiedyś z kolesiem,którego zona była twarza Claudii,dziewczyna raz na jakis czas pokazywała sie na głównej okładce tego czasopisma.Powiem, że dziewczyna ładnie wygladała, choc podchodziłam do tego z dystansem 

wydluzenie szyi,powiekszebie oczu i ust

.