![]() |
#62 | |
Rozeznanie
|
Dot.: jesienny remanent u małej czarnej :) ZAPRASZAM - WARTO
Cytat:
![]() Z zapachów mam jeszcze nowe, zafoliowane Echo Davidoff'a, 50 ml, kupione w wakacje w perfumerii. Myślałam, że jest nim zainteresowana biała_małpeczka, ale widze, że chyba jednak nie, więc mogę zaproponować go Tobie ![]() Z tym, że tego zapachu nie ma Twojej liście, więc nie wiem, czy go lubisz ![]() Mnie u Ciebie interesuje jeszcze Hugo Boss Deep Red - może za niego cos bys u mnie wyszukała? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może coś u mnie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Euphoria to poważny temat.
![]() Na pewno bym chciała za nią dużo. Z serii Inositol interesuje mnie krem na dzień, krem do mycia twarzy, mleczko+tonik 2 w 1, krem na noc i pod oczy. Całość (nowe kosmetyki) mogę mieć za jakieś 130zł, więc w przypadku wymiany na Euphorię chciałabym poza tymi kosmetykami jeszcze coś za ok. 200zł. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Moze cos bys dobrała do Effaclara?
#69 |
Rozeznanie
|
Davidoff odpada.
![]() Jeśli Deep Red nie pójdzie do Lunki, to mogłabym go wymienić na Brit, ale musiałabyś chyba jeszcze coś małego sobie u mnie dobrać. |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Brita jest 45 ml, więc 25 ml Deep Red + "coś małego" byłoby dla mnie mało opłacalną opcją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Może to:
2. Jean Paul Gaultier Gaultier2 EDP 40ml. Psiknięta parę razy, mam fotkę z widocznym ubytkiem. Kosztowała 240zł. Albo te dwa: 6. Hugo Boss 'Woman' (ten w białym kartoniku) - z 50 ml została połowa, w100% oryginał, wymianiony tu, na forum, z magdziaS. 7. Marc O'Polo Woman edt - z 30ml pozostała 1/4 objętości. Mam oryginalny kartonik. Doadtkowo jeszcze dołożę jakieś próbeczki? Ciężko mi zaproponować Ci coś "na równo" z zapachów, bo na Deep Red, Euphorię, Lolitkę i Cerutti są już chętni. ![]() Ale kurczę, czy ja się znowu nie ładuję w nie pasujące mi zapachy...? ![]() No dobra, ryzyk-fizyk, jakoś po prostu czuję, że ten Celine mi bardzo będzie pasował... ![]() Może jednak coś Ci wpadnie w oko z mojej listy? Niekoniecznie zapach, może jakiś tusz? |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Więc będę musiała zrezygnować z Euphorii,a za sam kremik pod oczy(ten co pisałam wcześniej,czyli nie nowy) znalazłabyś jakieś perfumy?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Chętnie przygarnę deep red za olejek
![]() ![]()
#77 |
Zadomowienie
|
Hej;
zerknij czy u mnie cos znajdziesz? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149727 |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
31. Guerlain - podkład Divinora Silky-Smooth Foundation Fluid, Semi-Matt SPF 12 - kolor 230 Rose Naturel - dość jasny beżyk.
Używany, zostało go nieco ponad połowa. 26. Estee Lauder pomadka Pure Color nr 182 Pinkberry - ładny, delikatny róż. Maźnięta ze 3 razy. Oryginalny kartonik. 19. Christian Dior - zestaw z kolekcji Addict: pomadka + lakier Positive Red. Soczysta czerwień, ale nie strażacka ani różowa. Taka prawdziwa, lekko zgaszona, nie krzykliwa, trochę absurdalnie - mocna, ale spokojna. Ze złotymi drobinkami - pięknie wygląda na ustach i paznokciach. Ja - niestety - przechodzę na beże z przyczyn praktycznych a poza tym to moje drugie opakowania i już mi się nieco opatrzył ten kolorek (choć naprawdę niesamowity!). Lakier uzyty 2 razy, szminka jakieś 4-5. Świetny zestaw na karnawałowe zabawy!!! Jestem zainteresowana szczególnie podkladem i pomadką z lakierem. Czy byłabyś zainteresowana YSL In love again fleur passion ![]() Mam jeszcze olejek do ciała perfumowany Cacharel Gloria ![]() ![]() Armani Emporio Gold tak ok.60% z pojemności 50ml oraz cienie sypkie Gosh w kolorze soczystej skórki mandarynki ze zlotymi drobinkami , fiolkowo-lawendowy, Estee Lauder kałamaż do oczu w kolorze śliwki fioletowej lekko perlowej
#79 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Chyba nie, niestety, bo już wszystki zapaszki zarezerwowane, chyba tylko Marc O'Polo i próbeczki zostały.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
ok, nie było cytatu i troszkę mnie to zdezorientowało
![]() ![]()
#85 |
Rozeznanie
|
No właśnie nic więcej dla siebie nie widzę.
![]() ![]() Muszę jeszcze raz przemyśleć tego Deep Reda, tzn. poczytać o tym olejku, bo teraz widzę, że dziewczyny piszą o tłustym filmie, który zostawia on na twarzy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na pewno przygarnę : Armani Emporio Gold tak ok.60% z pojemności 50ml i napisz mi, proszę, coś więcej o tym zapachu: YSL In love again fleur passion limitowana edycja używany z 100ml pozostało ok.70ml. Masz jeszcze coś na wymiankę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.