Wasze sny - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-08-04, 18:20   #61
IbiZa
Raczkowanie

Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

Ja Wam opowiem parę moich ostatnich snów:

1. Grałam w zespole na mojej wymarzonej perkusji i nosiłam cudowne bordowe glany. Cudo. Grałam z zespołem w jakimś pomieszczeniu, gdy skończyliśmy wyszłam i tam stał Karol (...smutno mi keidy go sobie przypominam) i mnie przytulił i powiedział, że świetnie grałam.

2.BYłam na basenie. Nagle zaczęłam uciekać przed moją przyjaciółką i koleżankami z któymi byłam na basenie. Zbiegłam ze schodów i gdy tak biegłam przyłączył się do mnie jakić osobnik płci męskiej (przystojny był swoją drogą ) i wydawało mi się, że znam go z widzenia i zaczę.liśmy biec i rozmawiać. Sen się skończył, a ja do dziś się zastanawiam skąd się biorą twarze i sylwetki osób z którymi obcujemy w snach, a któych z realnego życia nie znamy.

3.Mojej przyjaciółce śnił się sen ze mną w roli głównej. A więc ponury dzień, padał deszcz. Ja stoję na cmentarzu i strasznie płaczę. Odbywał się pogrzeb. Okazało się, że był to pogrzeb faceta, który mi się wtedy podobał i według zeznań mojej przyjaciółki to tylko ja tam płakałam i to najbardziej.
IbiZa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-12, 16:22   #62
Paris
Zadomowienie

Talking Wasze Sny...

Miewacie czasem jakieś ciekawe sny? Koszmary, miłe...zapadł Wam jakiś szczególnie w pamięć? Opowiedzcie je tutaj, a jeśli chcecie, to korzystając ze sprawdzonego sennika pomogę je Wam zinterpretować
But I know I'm gonna change that tune,
When I'm back on top, back on top in June...
Paris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-12, 16:25   #63
Lovisa
Zakorzenienie

Dot.: Wasze Sny...

Sama, jakiś czas temu założyłam już wątek o tej tematyce. Bardzo się podobał, dużo osób sie wpisało ("Pochwal się swoimi snami" - taki był tytuł). Polecam.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=pochwal
Stary 2005-08-12, 16:30   #64
jaga_2001
Zakorzenienie

Dot.: Wasze Sny...

paris, lepiej napisz jaki to sennik :P

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-12, 23:47   #65
monyczkaaa
Zakorzenienie

wyciągam świetny wątek
Stary 2005-08-13, 11:35   #66
Lovisa
Zakorzenienie

O, własnie miałam się wpisać, a tu Monyczkaaa już wyciągnęla, znowu jakas telepatia No więc dziś sniło mi się, że miałam operację. Jakieś śruby mieli mi wstawiać w nogę. Jednym z lekarzy był ten koleś z Chirurgów (ten wredny, co go nikt nie lubi) i jak leżałam na stole operacyjnym, to on siedział obok i ostrzył te śruby No i potem ta operacja się odbyła i kazali mi na nogi stanąć i tak dziwnie mi się stało jakoś W sumie tyle, taki sobie sen.

Edytowane przez Lovisa
Czas edycji: 2005-08-14 o 12:54
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-08-14, 12:27   #67
(karolinka)
Raczkowanie

moj ostatni sen: mialam wypadek samochodowy i moje kolana zostaly zmizdzone... ale co tam zachcialo mi sie siusiu i takl na tych kolanach czolagalam sie do jakies stacji paliwowej. jak juz wracalam to karetka odjezdzala bo nie bylo poszkodowanych na miejscu wypadku wiec ja zaczelam ja gonic, zn sie szybciej czolgac bo chodzic nie moglam a wszyscy mijani ludzo na mnie sie glupio ogladali i nie wychodzili z propozycja pomocy. karetki nie dogonilam wiec zaczelam poszukiwania dobrej duszy ktiora zawiezie mnie do szpitala. i znalazlam jak mi sie wydawalo.. tyle ze ten facet dokladnie mnie obejrzal i stwierdzil ze ze mnei to juz nie\c nie bedzie wiec przywali mi szpadlem w glowe.koniec snu.obudzilam siez pelnym pecherzem i musialm syzbko isc siusiu(ah ta stacja paliwowa) i z bolem kolan(mam z nimi problemy;()bylam cala spocona a serce walilo mi jak opetane. dodam ze pierwsze kjroki z trudme stawialam no bo przeciez przed chwila nie moglam chodzic;/

a mojej mamie kiedys snilo sie ze mnie pokroila, tj odciela mi nogi i rece bo chciala ze mnie obi8ad ugotowac;/ ale potem zrobilo sie jej mnei szkoda wiec poozbierala mnei i nieslo do szpitala zeby mnei zszyli. i co troche jej moja noga albo reka upadala wiec moj brat pomogl niesc mamie moje dolne konczyny..
aha zapomnialabym dodac ze we snie to ja wyszlam z propozyjcja zeby mnie mama na obiad przyrzadzila.... ochyda.....

kiedys 3razy z rzedu snilo mi sie ze jak porzejezdza tir to jest trszesienie ziemi i moj piesk wpada w przepasc w drodze. ja sie rzucam mu na pomoc i wpadam pod tego tira... prezez kilka miesiecy widzac nadjezdzajace ciezarowe samichody czulam niepokoj..balam sie ze to z potraceniem to jakies przeslanie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-09-09, 08:24   #68
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Miałam zakałdać wątek, ale znalazłam ten. Dzisiaj miałam całkiem śmieszny sen. Na lekcję WOSu przyszedł do nas...Josh Groban (). Nikt nie wiedział kto to jest(zresztą w rzeczywistości i tak mało kto wie), a on zaczął spiewać fragment "You're still you", a później gadać zupełnie od rzeczy. A i jeszcze zaczął tańczyć z moja koleżanką rock'and'rolla i przewracał ją do góry i przez ramie i w ogóle. A następnie włączył nam swój nowy fiml(?).I taki pzrystojny jakiś był, a wszyscy do niego tak złośliwie...Szkoda mi sie chłopaka zrobiło i chciałam go do baru zaprosić, ale oczywiście sie obudziłam.

Zastanawia mnie jednak inny sen...Wczoraj śnił mi się Skarabeusz...Wielki czrny żuk łaził po moim łóżku, a później po ścianie. Zazwyczaj takie odwady- intruzy usuwam, ale w tym przypadku czułam jakąś niespotykaną bliskość z nim i nie chciałam go zabić. Sen był tak wyrazisty jak mało który w moim życiu. Jakie on może mieć znacznie???????????????
Wielkiej Depresji.
Naszą wielką wojną jest wojna duchowa.
Naszą wielką depresją jest życie.

Szczypta Chili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-09, 10:33   #69
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Jak tak sobie szperałam w necie znalazłam informację, mówiącą, ze
Skarabeusz był symbolem odrodzeni, zmartwychstania...hmm...c zy to oznacza, że powinnam dokonać jakiś zmian w życiu???Bo jush sam nie wiem
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-09-09, 10:41   #70
fistaszek20
BAN stały

kiedys miewalem sny teraz juz nie, wszytsko przez szkolenie ktore przeszedlem, ktore nauczylo mnie byc obojetnym na placz, gniew, prosby, tricki
fistaszek20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-09, 10:50   #71
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Cytat:
Napisane przez fistaszek20
kiedys miewalem sny teraz juz nie, wszytsko przez szkolenie ktore przeszedlem, ktore nauczylo mnie byc obojetnym na placz, gniew, prosby, tricki
A cóż to za okropne szkolenie?
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-09-09, 10:53   #72
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Szczypta Chili
A cóż to za okropne szkolenie?

kazdy ktore mial pracowac dla tej jednostki panstwowej musial przejsc owe szkolenie, wiecej informacji nie moge udzielic wisi nad tym klauzula 00

Policja rowniez przechodzi owe szkolenie, tylko w mniejszym stopniu
Stary 2005-09-09, 11:03   #73
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

To dosłownie jak w "Equilibrium" Nie szkoda ci było się tak poświęcać?
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-09-09, 11:06   #74
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
To dosłownie jak w "Equilibrium" Nie szkoda ci było się tak poświęcać?
wiesz to chyba lepiej nie miec snow przynajmniej tych koszmarow, dla mnie sny to nie byla wielka rzecz byly to byly nie zastanawialem sie nad ich sensem, symbolizmem
Stary 2005-09-09, 11:10   #75
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Ale czy nie szkoda ci teraz, że jesteś obojętny na emocje innych...Potrafisz to jakos kontrolować? To jest oznaką wielkiej siły i daje nieraz przewagę, ale czy jesteś też obojętny na emocje swoich bliskich?
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-09-09, 11:17   #76
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
Ale czy nie szkoda ci teraz, że jesteś obojętny na emocje innych...Potrafisz to jakos kontrolować? To jest oznaką wielkiej siły i daje nieraz przewagę, ale czy jesteś też obojętny na emocje swoich bliskich?

nie da sie tego kontrolowac jedyne co potrafi wywolac emocje po takim szkoleniu jest podobno utrata bardzo bliskiej osoby.
Tego mi nie szkoda, przynajmniej sam nie popadajac w litosc potrafie realnie ocenic sytuacje, to zawsze jakis plus moze w przyszlosci bedzie to sprawialo jakis problem, obecnie nie.
Stary 2005-09-09, 11:22   #77
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

Nie wiem czy sama potrafiłabym zdecydować się na takie"szkolenie"...To by znacznie ułatwiło życie w pewnych jego aspektach, ale utrudniało w innych...Bo jak ty będziesz reagował/ reagujesz na płacz ukochanej? To pozbaiwa wszelkiej empatii... Musisz mieć naprawdę twrdy charakter.
Wielkiej Depresji.

Stary 2005-09-09, 11:31   #78
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
Nie wiem czy sama potrafiłabym zdecydować się na takie"szkolenie"...To by znacznie ułatwiło życie w pewnych jego aspektach, ale utrudniało w innych...Bo jak ty będziesz reagował/ reagujesz na płacz ukochanej? To pozbaiwa wszelkiej empatii... Musisz mieć naprawdę twrdy charakter.
nie mam ukochanej, nie wiem nawet czy bys ktora wytrzymala ze mna pracuje bardzo duzo okolo 450 h w miesiacu a miesiac ma mniej wiecej 720 h, a trzeba kiedys spac i odpoczac.
Mi jest napewno latwiej w pracy nie mniewam przynajmniej skutkow wspolczucia, zalu, swiadomosci ze komus zrobilem krzywde fizyczna, a przede wszystkim zachwouje zimna krew w trudnych sytuacjach.
Stary 2005-09-09, 12:39   #79
Szczypta Chili
Zadomowienie

GG do Szczypta Chili

To musisz mieć bardzo odpowiedzialną pracę...I bardzo ją lubić, skoro poświęcasz dla niej życie ososbiste...
Wielkiej Depresji.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-09-09, 12:44   #80
Madzia007
Zadomowienie

Kiedyś śniło mi się, że jestem w ciąży z chłopakiem mojej najlepszej przyjaciółki! Zastanawiałam się nawet nad usunięciem jej...
Pamiętam też sen, w którym Adam Małysz siedział w sklepiku na moim osiedlu, a ja przekonywałam wszystkich wchodzących że to mój syn!
Śniło mi się kiedyś, że leżę sobie na łące z chłopakiem który mi się podoba, trzymam głowę na jego kolanach, więc nie widzę twarzy. Podnoszę głowę a tu... Cezary Żak!!! (Karol z miodowych lat)
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-09, 12:48   #81
gonka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia007
Kiedyś śniło mi się, że jestem w ciąży z chłopakiem mojej najlepszej przyjaciółki! Zastanawiałam się nawet nad usunięciem jej...
Pamiętam też sen, w którym Adam Małysz siedział w sklepiku na moim osiedlu, a ja przekonywałam wszystkich wchodzących że to mój syn!
Śniło mi się kiedyś, że leżę sobie na łące z chłopakiem który mi się podoba, trzymam głowę na jego kolanach, więc nie widzę twarzy. Podnoszę głowę a tu... Cezary Żak!!! (Karol z miodowych lat)

masz boskie sny
Stary 2005-09-09, 13:00   #82
Madzia007
Zadomowienie

Oj, wiem
Niedawno miałam sen, że wyszłam na miasto w samym... ręczniku! Szybko się wróciłam i przebrałam, na mieście patrzę... jestem w samej bluzce i majtkach
Znowu wróciłam się do domu! Przebrałam się, na mieście patrzę w lustro... krótka kurtka, czapka, szalik, kozaki i NIE MA DOŁU! Nawet majtek Tym razem się zdenerwowałam i nie wróciłam się, tylko tak ubrana, a raczej rozebrana weszłam do sklepu "wsystko po 4 złote".
Kiedyś śniło mi się, że do szkoły miał przyjść nowy uczeń. Okazał się nim... Enrique Iglesias! Strasznie się cieszyłam, bo myślałam, że może będzie nam śpiewał na lekcjach i wogóle robił jakiś show, ale on okazał się typowym kujonem, trzymającym się z boku i kryjącym się po kątach. Ale byłam zawiedzionaa
Madzia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-09, 19:00   #83
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Każdy mój sen jest dziwny...Raz śniło mi się,że gonił mnie Janosik,a ja uciekałam na paralotni ,a ostatnio,że miałam wielbłąda,który pił polo-cokte .O co w tym chodziło-sama nie wiem ?
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-10, 08:55   #84
martaa65
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_
Każdy mój sen jest dziwny...Raz śniło mi się,że gonił mnie Janosik,a ja uciekałam na paralotni ,a ostatnio,że miałam wielbłąda,który pił polo-cokte .O co w tym chodziło-sama nie wiem ?
Janosik

Ja mialam dzisiaj nieprzyjemny sen Cala noc snily mi sie psy, ktore mnie atakowaly Bylo ich bardzo duzo i kazdy innej rasy. Za kazdym razem mocno mnie gryzly, po jakims czasie nie mialam juz dloni OKropny sen
Moze to dlatego, ze do 2 w nocy ogladalam Omen 4-przebudzenie. Tam przeciez byl taki zlyy pies A tak w ogole ile jest czesi omena Wydaje mi sie,ze jeszcze przynajmniej jedna
O o O o O o O o O o O o O o O o
martaa65 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-09-12, 09:16   #85
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaa65
Janosik

Ja mialam dzisiaj nieprzyjemny sen Cala noc snily mi sie psy, ktore mnie atakowaly Bylo ich bardzo duzo i kazdy innej rasy. Za kazdym razem mocno mnie gryzly, po jakims czasie nie mialam juz dloni OKropny sen
Moze to dlatego, ze do 2 w nocy ogladalam Omen 4-przebudzenie. Tam przeciez byl taki zlyy pies A tak w ogole ile jest czesi omena Wydaje mi sie,ze jeszcze przynajmniej jedna
Marta!!!Dzisiaj śniło mi sie,że jakieś bandziory porwały yorka mojej ciotki i zarządali okupu(10 000zł),ale okazało sie,że go nie oddadzą.Potem siedziałam sobie w salonie,a tu nagle pojawił sie piesek mojej ciotuni i...wskoczył do gry "The SIMS 2" .Nastepnie śniło mi sie,że znalazłam sie w klasie w szkole podstawowej z moimi znajomymi z klasy z gimnazjum(mieliśmy ten sam wygląd co teraz) i jakoś cofneliśmy sie w czasie!Później na dywanie w moim pokoju stała moja koleżanka z liceum z puszką piwa w ręku ,a ja powiedziałam,żeby sie posuneła,bo chce sie opalić,a ona zasłania mi światło(dodam,że okna były zamknięte).Koniec jednak był najlepszy.Leżałam sobie w łóźku moich rodziców,a tu nagle pojawił się...Hayden Christensen,ten z "Gwiezdnych wojen.(dobrze,że nie Marek Perepeczko ) w szkockiej spódniczy i z tacą ze śniadaniem w ręku.Dodam,że na śniadanie był "Kopiec Kreta(takie ciasto) Dr.Oedkera .
Pozdrawiam
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 15:35   #86
kaska222
Moderator

Co dzisjaj wam sie fajnego lub strasznego snilo!

Na forumie jeszcze nie znalazlam lub moglam przegapic taki watek o naszych snach.Wiec pomyslalam zeby zalozyc.

Wiec zaczynam.
Mialam dzisjaj straszny sen pamietam ze mialam dziecko i moja wlasna mama chciala mi odebrac,strasznie sie znia klocilam,zamykala mnie wdomu zebym nie wychodzila.Nie umiem sobie wytlumaczyc tego snu,pierwszy raz mi sie cos takiego przysnilo,co to moze znaczyc nie wiem niemam pojecia.Moze za duzo filmow dramatycznych sie naogladalam.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 15:41   #87
różowiutka
Zakorzenienie

Dot.: Co dzisjaj wam sie fajnego lub strasznego snilo!

Mi sie sniło ze urodziły sie małe szczeniaki suczce mojej babci (która nie ma psa w rzeczywistosci). I byłam bardzo zadowolona z nich , bawiłam sie etc Taki zwykły aczkolwiek bardzo przyjemny sen
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-12, 15:56   #88
Basia21
Rozeznanie

Ja dziś miałam paskudny sen tzn. początek był koszmarny a mianowicie śniło mi się ze byłam z moim chłopakiem na wakacjach i byliśmy w jakimś domku nagle pojawiła się tam jakaś dziewczyna sama nie wiem skąd ona się tam wzieła :/ no i chciała zaciągnąć do lóżka mojego chłopaka ( co za małpa ) ale on się na szczecie nie dał i później jak rozmawialiśmy to powiedział ze najważniejsza osoba jest właśnie obok niego i się obudziłam a później coś mi się jeszcze śniło ale nie pamiętam dokładnie pewnie jakieś głupoty
Stary 2005-10-12, 16:43   #89
Katiusia
Zakorzenienie

Mi się ostatnio śniło że z koleżanką wracałam z dworu (było ciemno) weszłyśmy do mojego wieżowca i zaczęło gonić nas 3 facetów złapali moją koleżankę a ja ucieklam i poszłam po inne koleżanki zeby mnie odprowadziły. Weszłyśmy na 1 piętro a tam taka baba chodziła w tą i spowrotem i zaczęła nas gonić,pojechałyśmy windą na moje piętro i tam stała mała staruszka z młotkiem.Jakimś cudem udało nam wejsć się do domu. czekałyśmy na tamtą drugą aż w końcu przyszła i powiedziała, ze ją zaciagneła do piwnicy i ,,zepsuła jej macicę"(tak powiedziała)
Jakiś miesiąć temu sniło mi się ze byłam na koncercie i na placu zrobili taki mini amfiteatr i byłam spóźniona do domu i pobiegłam z koleżanką do sklepu kupić coś i zaczęło nas szarpać jakiś kolesi i chcieli nam cos zrobić, ale pojawily sie nhasze nauczycielki i ich odgoniły. Dalej pobiegłam sama do domu i nei mogłam otworzyć drzwi. Pojawiła się przy mnei jakaś młoda kobieta i chciala mi wstrzyknąć jakiś narkotyk, ale naszczęscie się obudziłam.
Na szczęscie ostatnio miewam same dobre sny, że mogły by się nie kończyć. Czasami po takich snach bałam się wracać wieczorem do domu Teraz najczęsciej śni mi się moja szkoła albo mecze na które ostatnio chodze
Stary 2005-10-12, 16:44   #90
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

moj TZ wczoraj poprosil mnie przez sen zebym podala mu kałasza...

czesto gawari podczas snu ) kiedys pociagne go za jezyk to sie moze jakis tajemnic dowiem

It is what it is

Edytowane przez Anisia25
Czas edycji: 2005-10-12 o 16:44 Powód: ikonka sie pokazujet
Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości