|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Facet w rajstopach | |||
nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 83,05% |
tak |
7 | 11,86% |
nie wiem |
3 | 5,08% |
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet w rajstopach .
ja niestety nie moge sie oprzec wrazeniu ze ona nie mieszka w polsce,
gattoman zdaje sie mieszkal w niemczech,bo tak zachwalal ze tam taka tolerancja meskich rajtuzek ![]() i jeszcze pisze Mi Go z wielkiej litery,tak jak po niemiecku ...haha moje paranoje ![]() ale oczywiscie nie chce nikogo urazic,jak dla mniemoze sobie chodzic w rajtuzach ,byle pod spodniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może masz problem z odczytywaniem użytej przez mnie ironii - ale to już przecież jedynie moja wina. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Mrs Mrau
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
edit: ok.
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
witam wszystkich którzy odpowiadali na moje forum.Moze wydawać dziwne "facet w rajstopach" ,ale to przerzyłam tylko 3 miesiące.Dlaczego bo mój mąż zmienił z rajstop w getry męskie i już nie pyta sie mnie :czy może chodzić w rajstopach.Ulżyło mnie na sercu jak i na duszy.A te dziwne odpowiedzi które ,przeczytałam od wizażystek przymykam oczy i nie pytam się dlaczego tak odpisywały?Może coś miały już tak dziwne zapytywania na forumach,pod względęm rajstop dla facetów.Ale ten temat zamykam i mam nadzieję ,że nie powrócę.Dziękuję za miłe i nie miłe odpowiedzi.I życzę wam wszystkiego najlepszego w nowym roku 2007
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczesliwego Nowego Roku i duzio geterków dla mężusia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I Tobie, Olu, wszystkiego naj. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Powinnaś byc zadowolona że twoj facet nosi Rajstopy ,ja mojego przekonuje od dawna a on sie opiera i nosi tylko te Bawełniane z Woli i 100din Z Lida Łódz one są Męskie i powiec TYm Któży smieją się z facetów w rajstopach to KRETYNI dla tego że Rajstopy Zostały zrobione najpierw dla NIch a dopiero potem dla kobiet . RAJSTOPY Męskie są produkowane od zawsze i nawet w Polsce
pa Iza zobaczcie sobie na stronie http://www.pantyhose-stockings-hosie...for-men-2.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Oleńka i jej podobne, jaki Wy macie problem ? Facet w rajstopach to wielka tragedia? Oleńka zastanów się czy Ty go wogóle kochasz, ewentualnie za co go kochasz!
Rajstopy, a nawet pończochy były kiedyś standardowym męskim ubiorem, to kobiety pokradają mężczynom odzież (np spodnie, krawaty) i nikt z tego problemu nie robi. Nie bądźcie takimi egoistkami !!! Sam jestem facetem, chodzę w rajstopach (nie jestem fetyszystą) i się tego nie wstydzę, moja żona nie robi z tego problemu, podobnie moje koleżanki i koledzy. Zapraszam osoby zainteresowane tematem na forum http://www.nowamoda.webd.pl/ Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Przyczajenie
|
Jak tak dalej pójdzie, to i spodnie i krawaty będą wyłącznie dla kobiet, a mężczyzna który się je odważy założyć, będzie nazywany "ciotą".
Oleńko jeszcze jedno pytanie do Ciebie - czy mąż Tobie również mówi w czym możesz chodzić a w czym nie? Co do wojska to polecam zobaczyć galowe umundurowanie pułku Gwardii Prezydenckiej (Proedriki Froura, Προεδρική Φρουρά ), potocznie określanej tradycyjnym mianem Ewzonów (Evzoni Ευζώνοι ). Wywodzą się one od strojów noszonych przez greckich kleftis - "partyzantów" zwalczających panowanie tureckie w XV-XIX wieku.
![]() |
#71 | |
Przyczajenie
|
Cytat z Wikipedii:
Cytat:
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie.'ja myślę że noszenie rajstop przez mężczyzn to najwięcej przeżywają to kobiety,co komu to przeszkadza.Zwróćcie uwagę jak wy chodzicie,czasami wstyd z takim czupiradłem wyjść,każdy nosi co chce a kobiety zadbajcie więcej o siebie a potem krytykujcie innych.Lubicie mieć faceta pod pantoflem,ale gdy ma inne zdanie to Be be prawda,dzisiaj o fajną dziewczynę trudno znaleść.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
mnie tam rajstopy na facecie nie przeszkadzaja, choc wydaja mi sie malo seksowne
![]() |
#75 |
BAN stały
|
bełkot trolla
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-04-14 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
hm...no facet ktory nosi damskie rajstopy bo to go podnieca...to troszke dziwne, ale w sumie jego sprawa
![]() ale przeciez sa takie specjalne legginsy albo odziez sportowa wygladajaca jak rajstopy, uzywaja jej osoby uprawiajace sporty, sportowcy. w tym nie widze nic dziwnego, nie moja sprawa w czym ludzie uprawiaja jogging..
![]() |
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
1. Babka nosi spodnie, bo to ją podnieca. 2. Wyrzucają mnie z forum tylko dlatego, że jestem facetem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
A co jeżeli wcale go to nie podnieca?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.