|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ,nina ricci-moje resztki do odd
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dricci-moje resztki do oddania:)
masz zdjecia-lakier opalizuje na zielono-niestety nie jestem w stanie uchwycic na zdjeciu,kredka wyszła dobrze-jest to kolor taki jak na zdjeciu z milionem drobinek-kredke zuzyłam do momentu kiedy trzeba natemperowac
|
|
|
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dricci-moje resztki do oddania:)
Cytat:
![]() co bys chciała za to??
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: burberry,j.lo,body shop,clinique,pupa,bourjo is,nina ricci
lotion jeszcze jest, ale jest duzo chetnych..czyli byłabyś zainteresowana lotionem, balsamem i maską??? u Ciebie podoba mi sie ta kredeczka z astora, lakier Inglota i teraz jeszcze wypatrzyłam ten rozswietlacz do twarzy...jesli mozesz mi napisac jakiej on jest firmy???
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: is,nina ricci
Cytat:
firmy pupa.poszperaj moze jeszcze cos wypatrzysz-a jesli nie to czego poszukujesz??wnioskuje ze kolorow złotych i bezy? aaaaaaaaaaaaaa...sztyft rozswietlajacy do twarzy!!!!!!!!!!!!!!! to firma bloom-z angli-drogie i dobre kosmetyki. mozesz wejsc na stronke www.bloom.com lub www.bloom.co.uk nie wiem ktora działa. fajnie rozswietla,brazuje-max wydajny. |
|
|
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze nie moge sie zdecydować..moze Ty mi cos podpowiesz??
|
|
|
|
|
#67 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moze za lotion,maske i balsam-dam tobie-kredke,lakier,sztyft rozswietlajaco-brazujacy i dorzuce jeszcze ten złoty pupy? |
|
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeszcze raz żeby nie było niedomówien lotion(zostało ponad połowe), maska również zostało ponad połowe i balsamik kokosowy nieużywany wogóle. ja jestem chetna na wymiane.Pozdrowienia!
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: burberry,j.lo,ricci-moje resztki do oddania:)
przesłałam ci adres na pw
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: burberry,j.lo,:)
up.
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: burberry,j.lo,:)
Hej
Nadal jestem zainteresowana żelem pod prysznic "Still" - u mnie byłaś zainteresowana kilkoma rzeczami
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:55.

dzieki!!czekam na fotki!!