|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: orgazm mężczyzny
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
No nic... dzieki za pomoc
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
Hehehe mysle ze jemu wino by nie bylo potrzebne tak bardzo jak mi
Na dzien dzisiejszy nie za bardzo bym wiedziala gdzie dokladnie dotykac. Stresowala bym sie za bardzo Wiec narazie mi sie niespieszy, ale kiedys kto wie
|
|
#64 |
|
Przyczajenie
|
Wspolzyje ze swoim TŻetem od kilku miesiecy, oboje mielismy juz kilku stalych partnerow wczesniej, mimo to sam seks trwa 2-3 min. Staram sie unikac 'gry wstepnej' bo wtedy moge liczyc co najwyzej na 30-60sek.
Kochamy sie codziennie, z jedna tygodniowa przerwa w miesiacu i czestotliwosc nie ma tu chyba znaczenia. Druga sprawa jaka za tym idzie to orgazm, mial go zaledwie kilka razy podczas seksu, z tego co widze sam wytrysk tez sprawia mu wiele przyjemnosci ale jednak po reakcjach widze znaczaca roznice w obu tych doznaniach. Jezeli chodzi o dlugosc trwania to sam sie zastanawia nad powodem, mowi ze to chyba ja mam na niego taki wplyw A co do braku orgazmu to twierdzi, ze to calkiem normalne, ze wiekszosc mezczyzn tak ma, ze nie zawsze wraz z wytryskiem wystepuje orgazm, choc sam wytrysk tez sprawia duza przyjemnosc, z innymi partnerkami bylo u niego podobnie mimo ze stosunki byly dluzsze 15-20min. Zastanawia mnie to, czy oby napewno on ma racje, mam za soba dwa kilkuletnie zwiazki i szczerze mowiac nigdy czegos takiego nie przerabialam... Wydawalo mi sie, ze to tylko kobiety maja z tym problem
|
|
#65 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
na punkcie seksu.
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
BAN stały
|
Jak dla mnie to mało który
facet sie przyzna, że coś jest nie teges ''z nim'' w tych klockach, natomiast, on nie osiąga orgazmu (ma za to przyjemność przy wytrysku), za to, co bardziej martwi, w takim razie, szybko kończy; posługując sie terminologią typową dla pewnej posłanki np. (haa... Nie tej :P), takie 2 ruchy, już suchy , to dla zdrowego chłopa żaden wielki wyczyn.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
często można poznać po reakcjach.choć przyznam sie,że parę razy nie zdążyłam się zorientować ,czy już.
jestem z t.z. 7 lat i znam jego reakcje. jeśli wiem,że w drugim pokoju "młody-syn"nie spi to zachowujemy się cichutko i wtedy nie zawsze poznam. jedynym sygnałem "po" jest straszna drażliwość na bodźce mojego t.z-a. ps. bardzo się zdziwiłam,kiedy przeczytałam o orgazmach mężczyzn.nie wiedziałam,że mając wytrysk można nie miec orgazmu. pytałam sie swojego męża,ktory ma 34 lata.odpowiedział mi,że nigdy nie miał takiej sytuacji.owszem orgazmy były o rożnej intensywności,słabe lub bardzo mocne,ale nie było takiej sytuacji,żeby był orgazm bez wytrysku,lub wytrysk bez orgazmu |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Wydajemi sie ze to za malo zeby osiagnal orgazm
W sumie to zalezy jak go dotykasz Moim skromnym zdaniem facet zeby osignac orgazm musi uprawiac sex ![]() Wcale nie musi. Osobiście spotkałam się z tym, że facet może mieć orgazm bez dotykania swoich "miejsc", tylko od dotykania kobiety |
|
|
|
|
#71 |
|
Raczkowanie
|
czuć, takie jakby "pulsowanie"...
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
ja zawsze czuje jak mój TŻ ma orgazm. Po oddechu, delikatnym pojekiwaniu itp.
A wytrysk bez orgazmu mu sie z 2 razy zdarzyl (z tego co mi powiedzial). Czesto zbyt szybko dochodzi, a gdy robi to naprawde expresowo to wlasnie tak sie może zdarzyc, że nie ma z tego przyjemności w postaci orgazmu, bo jakas inna to napewno ma
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Popieram!..Totalna bzdura!
|
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znam go już doskonale pod tym względem i wiem kiedy dochodzi )
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Specjalnie zapytałam swojego męża jak to jest z orgazmem u faceta i powiedział, że nie ma czegoś takiego jak orgazm bez wytrysku
bardzo sę zdziwił czymś takim a jego słowa były takie: "Pewnie to wymyśliła jakaś kobieta, facet czegoś takiego by nie powiedział a co do samego wątku, wiem kiedy dochodzi
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

Na dzien dzisiejszy nie za bardzo bym wiedziala gdzie dokladnie dotykac. Stresowala bym sie za bardzo

Kochamy sie codziennie, z jedna tygodniowa przerwa w miesiacu i czestotliwosc nie ma tu chyba znaczenia. Druga sprawa jaka za tym idzie to orgazm, mial go zaledwie kilka razy podczas seksu, z tego co widze sam wytrysk tez sprawia mu wiele przyjemnosci ale jednak po reakcjach widze znaczaca roznice w obu tych doznaniach. Jezeli chodzi o dlugosc trwania to sam sie zastanawia nad powodem, mowi ze to chyba ja mam na niego taki wplyw