orgazm mężczyzny - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-27, 00:12   #61
msroczka
Raczkowanie

Dot.: orgazm mężczyzny

Cytat:
Napisane przez kasia1111275 Pokaż wiadomość
Również bardzo lubie kiedy jest mu dobrze, ale wydaje mi się że to jeszcze nie ten czas...

Kazdy ma swoje indywidualne podejscie do tego, ale wydaje mi sie, że na fajne pieszczoty nigdy nie jest za wczesnie

To oczywiscie wyłacznie moja opinia
msroczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-27, 10:47   #62
kasia1111275
Raczkowanie

No nic... dzieki za pomoc
kasia1111275 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-27, 21:02   #63
blue _eyes
Zadomowienie

Hehehe mysle ze jemu wino by nie bylo potrzebne tak bardzo jak mi Na dzien dzisiejszy nie za bardzo bym wiedziala gdzie dokladnie dotykac. Stresowala bym sie za bardzo Wiec narazie mi sie niespieszy, ale kiedys kto wie

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-04, 09:12   #64
Londynkaaa
Przyczajenie

Wspolzyje ze swoim TŻetem od kilku miesiecy, oboje mielismy juz kilku stalych partnerow wczesniej, mimo to sam seks trwa 2-3 min. Staram sie unikac 'gry wstepnej' bo wtedy moge liczyc co najwyzej na 30-60sek. Kochamy sie codziennie, z jedna tygodniowa przerwa w miesiacu i czestotliwosc nie ma tu chyba znaczenia. Druga sprawa jaka za tym idzie to orgazm, mial go zaledwie kilka razy podczas seksu, z tego co widze sam wytrysk tez sprawia mu wiele przyjemnosci ale jednak po reakcjach widze znaczaca roznice w obu tych doznaniach. Jezeli chodzi o dlugosc trwania to sam sie zastanawia nad powodem, mowi ze to chyba ja mam na niego taki wplyw A co do braku orgazmu to twierdzi, ze to calkiem normalne, ze wiekszosc mezczyzn tak ma, ze nie zawsze wraz z wytryskiem wystepuje orgazm, choc sam wytrysk tez sprawia duza przyjemnosc, z innymi partnerkami bylo u niego podobnie mimo ze stosunki byly dluzsze 15-20min. Zastanawia mnie to, czy oby napewno on ma racje, mam za soba dwa kilkuletnie zwiazki i szczerze mowiac nigdy czegos takiego nie przerabialam... Wydawalo mi sie, ze to tylko kobiety maja z tym problem
Londynkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 07:51   #65
ChatonRoux
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Londynkaaa Pokaż wiadomość
Druga sprawa jaka za tym idzie to orgazm, mial go zaledwie kilka razy podczas seksu, z tego co widze sam wytrysk tez sprawia mu wiele przyjemnosci ale jednak po reakcjach widze znaczaca roznice w obu tych doznaniach. Jezeli chodzi o dlugosc trwania to sam sie zastanawia nad powodem, mowi ze to chyba ja mam na niego taki wplyw A co do braku orgazmu to twierdzi, ze to calkiem normalne, ze wiekszosc mezczyzn tak ma, ze nie zawsze wraz z wytryskiem wystepuje orgazm, choc sam wytrysk tez sprawia duza przyjemnosc
chyba czegos nie zrozumialam... z tego co sie orientuje to facet moze miec a) orgazm + wytrysk lub b) orgazm bez wytrysku... ale żeby sam wytrysk bez orgazmu? to jest nierealne. Przecież wlasnie do wydostania sie spermy potrzebne są te skurcze podczas orgazmu... sama z siebie nie wyjdzie..
ChatonRoux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 15:20   #66
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Londynkaaa Pokaż wiadomość
Wspolzyje ze swoim TŻetem od kilku miesiecy, oboje mielismy juz kilku stalych partnerow wczesniej, mimo to sam seks trwa 2-3 min. Staram sie unikac 'gry wstepnej' bo wtedy moge liczyc co najwyzej na 30-60sek. Kochamy sie codziennie, z jedna tygodniowa przerwa w miesiacu i czestotliwosc nie ma tu chyba znaczenia. Druga sprawa jaka za tym idzie to orgazm, mial go zaledwie kilka razy podczas seksu, z tego co widze sam wytrysk tez sprawia mu wiele przyjemnosci ale jednak po reakcjach widze znaczaca roznice w obu tych doznaniach. Jezeli chodzi o dlugosc trwania to sam sie zastanawia nad powodem, mowi ze to chyba ja mam na niego taki wplyw A co do braku orgazmu to twierdzi, ze to calkiem normalne, ze wiekszosc mezczyzn tak ma, ze nie zawsze wraz z wytryskiem wystepuje orgazm, choc sam wytrysk tez sprawia duza przyjemnosc, z innymi partnerkami bylo u niego podobnie mimo ze stosunki byly dluzsze 15-20min. Zastanawia mnie to, czy oby napewno on ma racje, mam za soba dwa kilkuletnie zwiazki i szczerze mowiac nigdy czegos takiego nie przerabialam... Wydawalo mi sie, ze to tylko kobiety maja z tym problem
No nie wiem, czy gdyby to było aż takie normalne, większość mężczyzn tak ma, to czy faceci mieliby takiego świra na punkcie seksu.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 16:05   #67
ChatonRoux
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
No nie wiem, czy gdyby to było aż takie normalne, większość mężczyzn tak ma, to czy faceci mieliby takiego świra na punkcie seksu.
no wlasnie.. to jakas bzdura, ze wiekszosc facetów czesto nie ma orgazmu
ChatonRoux jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-08, 16:18   #68
Hultaj
BAN stały

Jak dla mnie to mało który facet sie przyzna, że coś jest nie teges ''z nim'' w tych klockach, natomiast, on nie osiąga orgazmu (ma za to przyjemność przy wytrysku), za to, co bardziej martwi, w takim razie, szybko kończy; posługując sie terminologią typową dla pewnej posłanki np. (haa... Nie tej :P), takie 2 ruchy, już suchy , to dla zdrowego chłopa żaden wielki wyczyn.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 20:21   #69
TmargoT
Zakorzenienie

często można poznać po reakcjach.choć przyznam sie,że parę razy nie zdążyłam się zorientować ,czy już.
jestem z t.z. 7 lat i znam jego reakcje. jeśli wiem,że w drugim pokoju "młody-syn"nie spi to zachowujemy się cichutko i wtedy nie zawsze poznam.
jedynym sygnałem "po" jest straszna drażliwość na bodźce mojego t.z-a.

ps. bardzo się zdziwiłam,kiedy przeczytałam o orgazmach mężczyzn.nie wiedziałam,że mając wytrysk można nie miec orgazmu.
pytałam sie swojego męża,ktory ma 34 lata.odpowiedział mi,że nigdy nie miał takiej sytuacji.owszem orgazmy były o rożnej intensywności,słabe lub bardzo mocne,ale nie było takiej sytuacji,żeby był orgazm bez wytrysku,lub wytrysk bez orgazmu
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-08, 22:28   #70
Nathaliaczek
Raczkowanie

Wydajemi sie ze to za malo zeby osiagnal orgazm W sumie to zalezy jak go dotykasz Moim skromnym zdaniem facet zeby osignac orgazm musi uprawiac sex
Wcale nie musi. Osobiście spotkałam się z tym, że facet może mieć orgazm bez dotykania swoich "miejsc", tylko od dotykania kobiety
Nathaliaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-09, 00:14   #71
ZapachNocy
Raczkowanie

czuć, takie jakby "pulsowanie"...

Dla mnie, by pamiętać
ZapachNocy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 21:07   #72
alicefromwonderland
Raczkowanie

ja zawsze czuje jak mój TŻ ma orgazm. Po oddechu, delikatnym pojekiwaniu itp.
A wytrysk bez orgazmu mu sie z 2 razy zdarzyl (z tego co mi powiedzial). Czesto zbyt szybko dochodzi, a gdy robi to naprawde expresowo to wlasnie tak sie może zdarzyc, że nie ma z tego przyjemności w postaci orgazmu, bo jakas inna to napewno ma
alicefromwonderland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-07, 21:29   #73
Lebomi
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Lebomi GG do Lebomi

Cytat:
Napisane przez ChatonRoux Pokaż wiadomość
no wlasnie.. to jakas bzdura, ze wiekszosc facetów czesto nie ma orgazmu
Popieram!..Totalna bzdura!
Stary 2008-11-08, 11:01   #74
mariposa91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Irethh Pokaż wiadomość
dziewczyny!
nie wiem czy był taki temat, mój kolega zapytał się mnie czy my kobiety potrafimy wyczuć(w sobie) kiedy facet szczytuje?
Czy wiecie kiedy Wasz TZ dostaje orgazm czy on musi Was o tym poinformować?
Wiem kiedy ma orgazm Znam go już doskonale pod tym względem i wiem kiedy dochodzi )

mariposa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 15:50   #75
sweetpinky
Zakorzenienie

Specjalnie zapytałam swojego męża jak to jest z orgazmem u faceta i powiedział, że nie ma czegoś takiego jak orgazm bez wytrysku bardzo sę zdziwił czymś takim a jego słowa były takie: "Pewnie to wymyśliła jakaś kobieta, facet czegoś takiego by nie powiedział "

a co do samego wątku, wiem kiedy dochodzi

sweetpinky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości