![]() |
#61 |
Konto usunięte
|
Dot.: NAJNOWSZY WĄTEK - sporo do oddania ze wszystkich półek - ZAPRASZAM :)
Madlaine znalazłam duuużooo rzeczy u Ciebie
puder brazujący Lancome - Star Bronzer Magic Bronzing Duo Two-tone Powder Compact - waga 10 g, ubytek minimalny SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, uzyty kilka razy, ubytek niewielki maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 % Rexona Crystal Clear Aqua Antyperspirant w aerozolu balsam brązujący Dove do jasnej karnacji, zostało troche więcej niz połowa opakowania Biotherm Aquasource Levres balsam ochronno-nabłyszczający - pełnowymiarowy 15 ml, zuzyte ok. 30 %% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Marto, wczoraj przetestowałam błyszczyk i niestety za lepki dla mnie, a samego pędzla to się nie bardzo opłaca wysyłać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
to zajrzyj do mnie
![]()
![]() |
#66 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3087374]a oze wybrałabyś coś innego z mojego wątku. Porponuje tusz HR, albo Guerlain Terracota dla blondynek?[/QUOTE]
marto masz terracottę ? w wątku nie zauważyłam, jakie zużycie ? bardzo bym chciała ![]() masz może fotkę Guerlain ? odezwę się po powrocie do domu, czyli za jakies 3-4 godziny |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
jeszcze nie zdążyłam umieścic kilku nowych kosmetyków w moim wątku, muszę się zebrać do zdjęć itp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
madziu wiem wiem pamiętam, wyśle zdjęcie -buziak, trzymaj mi kasetke i fiołka aniołkowego
![]()
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;3088447]jeszcze nie zdążyłam umieścic kilku nowych kosmetyków w moim wątku, muszę się zebrać do zdjęć itp.
![]() ![]() Marto, czekam zatem, choć niecierpliwie ![]() Cytat:
![]() Intercosmo jest w formie płynnej, butelka zakończona sprayem, a producent opisuje w ten sposób: Fluid do włosów cienkich i osłabionych, bogaty w elementy morskie, zwiększa objętość, natychmiast odbudowuje włosy, chroni je przed wilgocia, pogrubiając je i nadając blasku, eliminuje elektryzowanie się włosów, pozostawiając je pełne sprężystości i łatwe do czesania, zapewnia długotrwałe rezultaty, nie spłukuje się, stosowac po kazdym myciu. pojemność 200 ml, ubytek w granicach 15-20%, cena na metce 54 zł, mam go z wymiany, uzyłam kilka razy, rzeczywiście nadaje objętość, ale ja wole piankę L'oreala profesjonalną, która tez trochę utrwala mi fryzurę, co powoduje, że nie musze już nioczego na łepetynę poza nabłyszczaczem nakładać i to mi lepiej odpowiada. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Mad,może interesowałaby Cię maskara Fatale Lancome czarna za którąś z tych rzeczy:
Flowerbomb EDP Extreme 30 ml, raz psiknięte, niestety za bardzo kwiatowe dla mnie, Voile d'Ambre YR - 50 ml z minimalnym ubytkiem, psiknięte w sumie z 3-4 razy |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
burn niestety tusze w stylu Fatale zupełnie się dla mnie nie nadają - potrzebuję kremowej konsystencji i innej szczoteczki, takiej jak w moim ideale Eye Fly Givenchy - zreszta to jedyny tusz, który mogę przyjąć na wymianę, innych przestałam uzywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Madlaine
![]() wklejam link do mojego watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=superdefense Może byłbyś zainteresowanie wymianą mojej zaoferowanej tam pielęgnacji na coś z Twoich zapachów? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
mad dopiero wpadlam do domu...czy ten preparat Intercosmo ma w skladzie alkohol?
Madziu powiedz jak się Farouck nabłyszczacz sprawował, bo mnie pyta producent o opinie
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Farouk oceniłam na KWC, opinię nadal podtrzymuję, więc możesz mnie cytować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
zapraszam, znowu dokładka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Mad jakby co to wiesz na co jestem nadal chętna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Witaj,
bylabym zainteresowana Flowerbomb lub woda toaletowa Acqua Di Parma Iris Nobile tester 90/100. Zaraz przesle moja liste na PM. Pozdrawiam, Ania |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Hej, Madlaine
![]() Widziałam, że zainteresowałaś sie balsamem Clarins'a w wątku Dziewczyny z perłą. Oferta w wątku Dziewczyny jest nieaktualna, ponieważ balsam został wymieniony ze mną ![]() Gdybys była zainteresowana - chętnie wymienię ten balsam na cos z Twojego watku ![]() Użyłam balsamu dokładnie trzy razy, każdorazowo wyciskając ociupineczkę preparatu na palec (a nie smarując usta aplikatorem). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.