![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??
A co do filmu ze ślubu to sadzę ze jest to rzecz gustu...Ja należe do osób wrazliwych i sentymentalnych( zalezy w jakiej kwestii
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
mysmy "ostre" przygotowania zaczeli tez gdzies w pazdzienriku.. i juz prawie wszytko skonczone,, (prawie robi roznice
![]() ![]() ![]() Tez neimeilsimyproblemu aniz sala ani zniczy tylkoz nizekjakis toraczejnei bylo .. problem zaczal sie z orkiestra, bo to okres studniowek, ale sie udalo, nie bylo wiekszych problemow-tylko mam nadizje, ze sie nie zawiode na tej orkiestrze hehe .. ale wiecie cowidze, z ecoraz wiecej slubow zaczyna byc nawet w zimie, wlasnie wokresie grudzien-styczen hehe ide scielic luzeczko.. bo zaraz misiekprzyjedzie popracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
A ja idę spac to szybciej bedzie jutro
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
witam! ja chyba będę styczniową mężatką, jeszcze nie wyjasniła sie sprawa z mieszkaniem, ale dzis bedziemy wiedziec. jesli wszytsko bedzie po naszej mysli, pobieramy się w styczniu
![]() ![]() jedyne co mam to..SUKNIA ![]() www.allegro.pl/show_item.php?item=142556661 Pozdrawiam z Warszawy Kasia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Aha....mamy tez obrączki
![]() jesli chodzi o urodę, to mam wielki problem..mam cerę trądzikową i to pasudnie trądzikową!!! płaczę nieraz do poduszki, bo jest mi cholernie zle...nie zdąże juz zapisac sie na kuracje dermatolog, ale wątpie zeby cos pomogła bo juz nieraz brałam silne leki....pozostaje tylko profesjolnalny makijaz. oby zakrył wszystko...poza tym chcę leciutko schudnąc w brzuszku i talii..odrobinke, bo suknia jest w sam raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Film z uroczystości czy zdjęcia, to tylko kwestia indywidualnych upodobań. Ja zdjęcia uwielbiam i to właśnie dlatego zdecydowałam się tylko na fotografa
![]() Witam nową styczniówkę! Zakup sukni był jak najbardziej trafiony! Buźka! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Kasiunia66 witamy. Sliczna ta suknia
![]() ![]() ![]() ![]() A z cera to i ja mam problem, bo od ciazy na nowo zaczyna mnie wysyfiac, a co dopiero wyleczylam to paskudctwo, tez mam nadzije,ze makijaz chciaz troche mi przykryje. Kasiunia66 a takie pomysl na walke z tradzikiem .. moze idz doginekologa ..bo mi wlasnie ginekolog przypisal jakis lek (skutek uboczny u mnei to bylo calkowite rozlegulowanie cyklu) troche moczapedny ale bardzo pomoglo. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
a jescze jedno cod o makijarzu to idziecie do makijarzystki czy we wlasnym zakresie, ja myslalam sama sobei zrobic, aby zaoszcedzic, ale czy ja wiem czy zaoszcedze w ten sposob, w koncu musze kupic jakies lepsze kosmetyki, szcegolnie podklad, aby zaraz nie splynal, a do tego ladnie kryl neidoskonlaosci i aby nei bylo widac suchych skurek(to podobno czestos ie zdaza przy matujacych) znacie jakis dobry podkladzic no i w miare tani?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
[quote=Moniska84;3127225]Kociulek Tobie takze gratuluje dzidziusia
![]() ![]() Dzieki serdeczne ![]() ![]() U nas największy numer był z zaspołem, a to dlatego że 2 tyg. przed ślubem wokalista tego zespołu zadzwonił do nas z wiadomością,że leży w szpitalu i nie będzie mógł u nas zagrać. Lekarz podobno powiedział mu, że przez miesiąc czasu nie wolno mu śpiewać bo straci głos ![]() ![]() ![]() Ja osobiscie kamerzysty nie chciałam na weselu, ale wszyscy mówili że powinien być więc im uległam. Wolałam wziąść fotografa. Ale to również był strzał w dziesiątkę, bo wziął od nas promocyjną cenę a do tego dostaliśmy mały prezent- plytę ze zdjeciami za ktorą normalnie liczy sobie 300zł. więcej ![]() Kasiunia66 suknia śliczna.
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A co do makijazu, to ja malowalam sie sama. Postanowilam tylko doprowadzić do perfekcji moje paznokcie, bo kamerzysta często robi zbliżenie na ręce aby pokazać obrączki. To samo jest na sesji fotograficznej, chociaz tam calkowicie zmienili mi makijaż aby byl wyraźniejszy
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
duszyczko jaki to lek? wlasnie bylam u ginek- enodkrynologa. ale strasznie duzo to wszystko wyniesie,. bo babeczka chce mi zrobic usg brzucha, cytologię i badania na hormony!! plus 70zm za wizyte! a ja musze oszczedzac teraz!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!
Ja zdecydowałam się na profesjonalną makijarzystkę, bo wiem, że sama nie umaluję się tak, by makijarz trzymał się do rana ![]() ![]() Dziewczyny, czy już wiecie jakie będziecie miały bukiety? Ja chciałam bukiet z białych róż i fioletowych kalii, jednak kobieta, która będzie dla mnie robić wiązankę powiedziała, że fioletowa kalia to rzadkość i zasugerowała mi zmianę opcji. Może macie jakieś pomysły? Przeszukałam już cały wątek o bukietach na wizażu, ale jakoś nic nie znalazłam. Kasiunia, wiem, ze przed ślubem wydatki nie mają końca, ale najważniejsze jest zdrowie. Lepiej zrób te badania, bo może w końcu lekarz dobierze dla Ciebie stosowny lek. Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Kasiunia66 a nie mozesz tych badan na kase chorych zrobic? Lek moj nazywal sie spironol 100 .. a wiesz, to dobrze ze lekarz to tez edokrynolog, bo on jest w zasadzie do takich jakichs zaburzen hormonalnych itp. a tradzik czesto jest tego obiawem .. ale poszukaj na kase choryk lekarza ..wtedy z abadania nic nei bedziesz placic, tylko trzeba trafic na dobrego ..
a ja wczoraj w koncu doczekalam sie oswiadczyn hihi ![]() "zalatwilam" sobei dzis drózke i starostów <uff> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
witajcie po weekendzie Styczniówki
![]() Ja zdecydowalam się na profesonalny miakijaż, poniewaz mam na buzi popękane naczynka i chcialabym je za wszelką cene zakryc..a przede wszystkim nie potrafie zrobic takiego makijazu aby był trwały i wytrzymal te wszystkie emocje ![]() Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Ela, mnie też się wydaje, że fioletowe kalie można znaleźć, wystarczy rozejrzeć się wcześniej i zamówić, no nie? Nic, musze przycisnąć bardziej tą kobietę
![]() Sama zaczęłam się zastanawiać czy nie zmienić zdania i raz jeszcze przejrzałam wątek na wizażu o bukietach. I niestety znalazłam kilka innych ładnych propozycji i teraz jestem w kropce ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
jak nie chce ci sie bawic samej w robienie bukietu, to ostateczie pofatyguj sie na gieldę - jesli masz możliwośc- kup sobie sama kwiaty a kwiaciarka niech ci ulozy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Kobieta, która będzie robiła dla mnie bukiet jest świetna, więc chcę to wykorzystać. A z giełdą kwiatową masz racje - jak ona nie znajdzie, to ja sama wyrusze na poszukiwania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
tak myślałam, że o ten bukiet chodziło
![]() Możesz z kobitka umówic się zeby i ona zamówiła kalie i ty poszukasz, jak okaże się ze obie kupiłyście to będą na bukiet dla swiadkowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Ela, twój pomysł jest świetny. Jak i ja i ona znajdziemy fioletowe kalie, to i tak nic się nie zmarnuje
![]() Z bukietów podobają mi się jeszcze te dwa. Co o nich myślisz? Podoba mi się kształt tych bukietów, a co do koloru, to chciałabym go zmienić na biało - fioletowy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Witajcie Kobietki .. jejciu ja nawet jescze nie mysalam az tak powaznei o bukiecie .. hmm .. a w ogole to jak wczesnie trzeba pojsc sie umowic z kwiaciarka? .. i jakie kwiaty w naszym slubnym sezonie nie sa za drogie zbytnio.
Ja sie pewnie z Wami bede musiala pozegnac, bo z nowym miesacem raczej netu juz nie bede miala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Ja także nie myslalam na powaznie o bukiecie, wybrałam sobie kilka propozycji z netu i musze je przeanalizowac ze swiadkowa i wtedy sie zdecyduje..
Duszyczko kochana przykro mi ze chcesz ( moze raczej musisz ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
no raczej pewne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Konto usunięte
|
karorad, moze na wzór pierwszego? Bukiet z bialych lub kremowych róz, a w miejscu gdzie tutaj jest lilia włozyć ze 3 fioletowe kalie???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
No to odwiedzaj nas jak czesto bedziesz mogła Duszyczko
![]() I dziel sie z nami wrazeniami z przygotowan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Ela, dziękuje bardzo!!! Wiesz, wcale o tym nie pomyślałam. Może nawet ta twoja propozycja byłaby znacznie lepsza niż bukiet z kaliami, który wcześniej załączyłam.Jutro jestem umówiona z kwiaciarką, więc zobaczymy co ona ostatecznie powie.
Buźka!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki czemu tu taka cisza??Co u Was?Czekam na jakis ruch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
No właśnie dziewczyny, co tu taka cisza???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
o jeju jak ja wam zazdroszce ze wy już , już za chwilkę będziecie żoneczkami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Szóstostyczniowki zostało nam 37 dni do zmiany stanu cywilnego
![]() Ja jutro jade na poszukiwania butów i stroju na poprawiny..meczacy dzien sie zapowiada ![]() Ksiezniczko spokojnie, jeszcze sie nabedziemy zonkami ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.