Czy są obecne styczniowe Panny Młode?? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-22, 21:50   #61
Moniska84
Raczkowanie

Dot.: Czy są obecne styczniowe Panny Młode??

A co do filmu ze ślubu to sadzę ze jest to rzecz gustu...Ja należe do osób wrazliwych i sentymentalnych( zalezy w jakiej kwestii )i podejrzewam ze przez pierwsze pół roku bede raz w tygodniu ogladała film...a poza tym bedzie wspaniała pamiatką dla potomnych no i mozna zawsze rodzince i znajomym którzy nie dopisali "pochwalic sie " uroczystościa..ja tam chce miec nagrane jak wypowiadamy sakramentalne "tak"...moze jestem nie dzisiejsza...ale mysle ze to fajna rzecz
Moniska84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-22, 22:35   #62
duszyczka82
Przyczajenie

mysmy "ostre" przygotowania zaczeli tez gdzies w pazdzienriku.. i juz prawie wszytko skonczone,, (prawie robi roznice ) a film, tez hcce go miec, ale wiem, ze bede go zadziejogladac niz zdiecia ale nie spieram sie co lepsze
Tez neimeilsimyproblemu aniz sala ani zniczy tylkoz nizekjakis toraczejnei bylo .. problem zaczal sie z orkiestra, bo to okres studniowek, ale sie udalo, nie bylo wiekszych problemow-tylko mam nadizje, ze sie nie zawiode na tej orkiestrze hehe ..
ale wiecie cowidze, z ecoraz wiecej slubow zaczyna byc nawet w zimie, wlasnie wokresie grudzien-styczen hehe
ide scielic luzeczko.. bo zaraz misiekprzyjedzie popracy ..pzodarawiam i milej nocki zycze
duszyczka82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-22, 22:56   #63
Moniska84
Raczkowanie

A ja idę spac to szybciej bedzie jutro a jutro jade do domu-do TŻ , do naszego łóżeczka Dobranoc Styczniówki
Stary 2006-11-23, 06:52   #64
Kasiunia66
Zakorzenienie

GG do Kasiunia66

witam! ja chyba będę styczniową mężatką, jeszcze nie wyjasniła sie sprawa z mieszkaniem, ale dzis bedziemy wiedziec. jesli wszytsko bedzie po naszej mysli, pobieramy się w styczniu to bedzie totalny spontan, nie mamy zamówionego slubu w kosciele, sali goscie nie wiedzą ze będą goścmi :P
jedyne co mam to..SUKNIA wczoraj kupiłam! oszalałam trochę, bo suknię kupuje się raczej na koncu...ale nie mogłam sie oprzec, jestem wybredna a ta mi się bardzo spodobała :

www.allegro.pl/show_item.php?item=142556661

Pozdrawiam z Warszawy
Kasia

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post87641949
Kasiunia66 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-23, 06:55   #65
Kasiunia66
Zakorzenienie

GG do Kasiunia66

Aha....mamy tez obrączki
jesli chodzi o urodę, to mam wielki problem..mam cerę trądzikową i to pasudnie trądzikową!!! płaczę nieraz do poduszki, bo jest mi cholernie zle...nie zdąże juz zapisac sie na kuracje dermatolog, ale wątpie zeby cos pomogła bo juz nieraz brałam silne leki....pozostaje tylko profesjolnalny makijaz. oby zakrył wszystko...poza tym chcę leciutko schudnąc w brzuszku i talii..odrobinke, bo suknia jest w sam raz

Stary 2006-11-23, 08:32   #66
karorad
Raczkowanie

Film z uroczystości czy zdjęcia, to tylko kwestia indywidualnych upodobań. Ja zdjęcia uwielbiam i to właśnie dlatego zdecydowałam się tylko na fotografa

Witam nową styczniówkę! Zakup sukni był jak najbardziej trafiony!

Buźka!
karorad jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-23, 10:53   #67
duszyczka82
Przyczajenie

Kasiunia66 witamy. Sliczna ta suknia ..a ja sie martwie z enei przytyje do stycznia bo suknia troche szeroka, a bylam swiecie przekonana ze bzusio mi do stycznia urosnie hihi. No ale jesze toche czasu jest .. wiec a noz jednak urosnie , a jak nei to bedzie trzeba zakladki podzyc , czy jak tam to sie zwie
A z cera to i ja mam problem, bo od ciazy na nowo zaczyna mnie wysyfiac, a co dopiero wyleczylam to paskudctwo, tez mam nadzije,ze makijaz chciaz troche mi przykryje.
Kasiunia66 a takie pomysl na walke z tradzikiem .. moze idz doginekologa ..bo mi wlasnie ginekolog przypisal jakis lek (skutek uboczny u mnei to bylo calkowite rozlegulowanie cyklu) troche moczapedny ale bardzo pomoglo.
Stary 2006-11-23, 10:57   #68
duszyczka82
Przyczajenie

a jescze jedno cod o makijarzu to idziecie do makijarzystki czy we wlasnym zakresie, ja myslalam sama sobei zrobic, aby zaoszcedzic, ale czy ja wiem czy zaoszcedze w ten sposob, w koncu musze kupic jakies lepsze kosmetyki, szcegolnie podklad, aby zaraz nie splynal, a do tego ladnie kryl neidoskonlaosci i aby nei bylo widac suchych skurek(to podobno czestos ie zdaza przy matujacych) znacie jakis dobry podkladzic no i w miare tani?
Stary 2006-11-23, 13:20   #69
kociulek
Zakorzenienie

[quote=Moniska84;3127225]Kociulek Tobie takze gratuluje dzidziusia Fajnie u Was z tym styczniem wyszlo jakby taka tradycja..[quote]

Dzieki serdeczne A z tą tradycją to nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale Ty faktycznie masz rację

U nas największy numer był z zaspołem, a to dlatego że 2 tyg. przed ślubem wokalista tego zespołu zadzwonił do nas z wiadomością,że leży w szpitalu i nie będzie mógł u nas zagrać. Lekarz podobno powiedział mu, że przez miesiąc czasu nie wolno mu śpiewać bo straci głos jak to bylo naprawdę wie tylko on sam. W związku z tym zespół na wesele załatwialismy sobie w Wigilię Okazalo się później, że ten sam zespół grał na weselu u brata mojego męża Ale grali super! zadowoleni jestesmy z nich bardzo!

Ja osobiscie kamerzysty nie chciałam na weselu, ale wszyscy mówili że powinien być więc im uległam. Wolałam wziąść fotografa. Ale to również był strzał w dziesiątkę, bo wziął od nas promocyjną cenę a do tego dostaliśmy mały prezent- plytę ze zdjeciami za ktorą normalnie liczy sobie 300zł. więcej

Kasiunia66 suknia śliczna.

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-23, 13:57   #70
kociulek
Zakorzenienie

A co do makijazu, to ja malowalam sie sama. Postanowilam tylko doprowadzić do perfekcji moje paznokcie, bo kamerzysta często robi zbliżenie na ręce aby pokazać obrączki. To samo jest na sesji fotograficznej, chociaz tam calkowicie zmienili mi makijaż aby byl wyraźniejszy Mój był trochę za delikatny

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-24, 12:14   #71
Kasiunia66
Zakorzenienie

GG do Kasiunia66

duszyczko jaki to lek? wlasnie bylam u ginek- enodkrynologa. ale strasznie duzo to wszystko wyniesie,. bo babeczka chce mi zrobic usg brzucha, cytologię i badania na hormony!! plus 70zm za wizyte! a ja musze oszczedzac teraz!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-24, 15:47   #72
karorad
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!

Ja zdecydowałam się na profesjonalną makijarzystkę, bo wiem, że sama nie umaluję się tak, by makijarz trzymał się do rana . I tak jak Kociulek szczególnie zadbam o dłonie i paznokcie. Paznokcie mam strasznie łamliwe, więc raczej ich nie zapuszczę, a i tipsy odpadają, bo ich po prostu nie lubię Na całe szczęście siostra mojego narzeczonego świetnie maluje paznokcie, więc mam nadzieje, że wymyśli coś fajnego nawet na króciutkie paznokcie.

Dziewczyny, czy już wiecie jakie będziecie miały bukiety? Ja chciałam bukiet z białych róż i fioletowych kalii, jednak kobieta, która będzie dla mnie robić wiązankę powiedziała, że fioletowa kalia to rzadkość i zasugerowała mi zmianę opcji. Może macie jakieś pomysły? Przeszukałam już cały wątek o bukietach na wizażu, ale jakoś nic nie znalazłam.

Kasiunia, wiem, ze przed ślubem wydatki nie mają końca, ale najważniejsze jest zdrowie. Lepiej zrób te badania, bo może w końcu lekarz dobierze dla Ciebie stosowny lek.

Pozdrawiam!
Stary 2006-11-26, 21:28   #73
duszyczka82
Przyczajenie

Kasiunia66 a nie mozesz tych badan na kase chorych zrobic? Lek moj nazywal sie spironol 100 .. a wiesz, to dobrze ze lekarz to tez edokrynolog, bo on jest w zasadzie do takich jakichs zaburzen hormonalnych itp. a tradzik czesto jest tego obiawem .. ale poszukaj na kase choryk lekarza ..wtedy z abadania nic nei bedziesz placic, tylko trzeba trafic na dobrego ..
a ja wczoraj w koncu doczekalam sie oswiadczyn hihi
"zalatwilam" sobei dzis drózke i starostów <uff>
Stary 2006-11-27, 20:30   #74
Moniska84
Raczkowanie

witajcie po weekendzie Styczniówki

Ja zdecydowalam się na profesonalny miakijaż, poniewaz mam na buzi popękane naczynka i chcialabym je za wszelką cene zakryc..a przede wszystkim nie potrafie zrobic takiego makijazu aby był trwały i wytrzymal te wszystkie emocje
Buzka
Stary 2006-11-27, 20:41   #75
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez karorad Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy już wiecie jakie będziecie miały bukiety? Ja chciałam bukiet z białych róż i fioletowych kalii, jednak kobieta, która będzie dla mnie robić wiązankę powiedziała, że fioletowa kalia to rzadkość i zasugerowała mi zmianę opcji.
Podobnie było w moim przypadku, ja chciałam tylko kalie ale pani odrazu zaproponowała żebym sobie na w razie co wybrała inne kwiaty. Pewnie nie chciało jej sie starać . Bukiet zrobiłam sama. Pojechałam na giełdę i były kalie (nie bylo borodowych), a fioletowe były kiedy zamawiałam i za tydzień kiedy odbierałam.
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-27, 20:48   #76
karorad
Raczkowanie

Ela, mnie też się wydaje, że fioletowe kalie można znaleźć, wystarczy rozejrzeć się wcześniej i zamówić, no nie? Nic, musze przycisnąć bardziej tą kobietę
Sama zaczęłam się zastanawiać czy nie zmienić zdania i raz jeszcze przejrzałam wątek na wizażu o bukietach. I niestety znalazłam kilka innych ładnych propozycji i teraz jestem w kropce

Pozdrawiam!
Stary 2006-11-28, 11:10   #77
Konto usunięte

jak nie chce ci sie bawic samej w robienie bukietu, to ostateczie pofatyguj sie na gieldę - jesli masz możliwośc- kup sobie sama kwiaty a kwiaciarka niech ci ulozy.
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-28, 12:12   #78
karorad
Raczkowanie

Kobieta, która będzie robiła dla mnie bukiet jest świetna, więc chcę to wykorzystać. A z giełdą kwiatową masz racje - jak ona nie znajdzie, to ja sama wyrusze na poszukiwania A to bukiet, który chciałabym mieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg b52.jpeg (26,8 KB, 31 załadowań)
Stary 2006-11-28, 13:26   #79
Konto usunięte

tak myślałam, że o ten bukiet chodziło
Możesz z kobitka umówic się zeby i ona zamówiła kalie i ty poszukasz, jak okaże się ze obie kupiłyście to będą na bukiet dla swiadkowej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-28, 17:33   #80
karorad
Raczkowanie

Ela, twój pomysł jest świetny. Jak i ja i ona znajdziemy fioletowe kalie, to i tak nic się nie zmarnuje
Z bukietów podobają mi się jeszcze te dwa. Co o nich myślisz? Podoba mi się kształt tych bukietów, a co do koloru, to chciałabym go zmienić na biało - fioletowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 640b.jpg (31,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tulipany.jpg (36,5 KB, 23 załadowań)
Stary 2006-11-29, 09:35   #81
duszyczka82
Przyczajenie

Witajcie Kobietki .. jejciu ja nawet jescze nie mysalam az tak powaznei o bukiecie .. hmm .. a w ogole to jak wczesnie trzeba pojsc sie umowic z kwiaciarka? .. i jakie kwiaty w naszym slubnym sezonie nie sa za drogie zbytnio.
Ja sie pewnie z Wami bede musiala pozegnac, bo z nowym miesacem raczej netu juz nie bede miala ..
Stary 2006-11-29, 11:23   #82
Moniska84
Raczkowanie

Ja także nie myslalam na powaznie o bukiecie, wybrałam sobie kilka propozycji z netu i musze je przeanalizowac ze swiadkowa i wtedy sie zdecyduje..
Duszyczko kochana przykro mi ze chcesz ( moze raczej musisz ) nas opuscic...szkoda ale moze to jeszcze nic pewnego??
Buziaczki
Stary 2006-11-29, 12:10   #83
duszyczka82
Przyczajenie

no raczej pewne .. ale mamnadizje, ze bede miala od czasu do czasu mozliwosc zagladniecia tutajbedac u Misia .. wiec jest nadzieja

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-29, 12:21   #84
Konto usunięte

karorad, moze na wzór pierwszego? Bukiet z bialych lub kremowych róz, a w miejscu gdzie tutaj jest lilia włozyć ze 3 fioletowe kalie???
Stary 2006-11-29, 12:35   #85
Moniska84
Raczkowanie

No to odwiedzaj nas jak czesto bedziesz mogła Duszyczko
I dziel sie z nami wrazeniami z przygotowan
Stary 2006-11-29, 14:51   #86
karorad
Raczkowanie

Ela, dziękuje bardzo!!! Wiesz, wcale o tym nie pomyślałam. Może nawet ta twoja propozycja byłaby znacznie lepsza niż bukiet z kaliami, który wcześniej załączyłam.Jutro jestem umówiona z kwiaciarką, więc zobaczymy co ona ostatecznie powie.
Buźka!!!
Stary 2006-11-30, 19:52   #87
Moniska84
Raczkowanie

Dziewczynki czemu tu taka cisza??Co u Was?Czekam na jakis ruch
Stary 2006-11-30, 20:20   #88
karorad
Raczkowanie

No właśnie dziewczyny, co tu taka cisza??? Jak wasze nastoje? W końcu 6 stycznia zbliża się dużymi krokami
Stary 2006-11-30, 21:26   #89
księżniczka_22
Raczkowanie

o jeju jak ja wam zazdroszce ze wy już , już za chwilkę będziecie żoneczkami )) ja to dopiero w styczniu za sukienka bedę chodzić, juz się nie doczekam mojego meżusia, wyprowadzki wkońcu na swoje i wspólnego życia ) pozdrawiam wszystkie przyszłe i obcne żoneczki ))
księżniczka_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-30, 21:29   #90
Moniska84
Raczkowanie

Szóstostyczniowki zostało nam 37 dni do zmiany stanu cywilnego
Ja jutro jade na poszukiwania butów i stroju na poprawiny..meczacy dzien sie zapowiada

Ksiezniczko spokojnie, jeszcze sie nabedziemy zonkami
Buziaki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości