![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ktos tu oszalał dzis???
Cytat:
no coz, widac Nivea bardzo chce sobie z wizazanek zrobic wrogow.... albo raczej wroginie ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie - kiepsko kombinują.
Gdyby ta reklama była jakaś w miarę - to pewnie niejedna z nas może by się skusiła - a tak? Ja na przekór i ze złości nic nie kupię od nich! Skoro mus- to mus, ale Aga ty daj im faktycznie do poczytania ten wątek- może to ich czegoś nauczy? |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ponownie umieściłem ostrą jak brzytwa wersję reklamy. Przepraszamy Was za całe to zamieszanie!
![]() p.s. Nigdy nie wiadomo, może celem tej reklamy jest ograniczenie sprzedaży? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Co on w tej agencj na reklami sie nie znają?!?
Przeciez gdy było jasiejsze tło, też doskonale logo było widoczne, a te ciemne rzeczywiście jest wnerwiające ![]() No nic, trudno jakoś przeżyjemy, ale popyt im raczej nie wzrośnie ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Oj,dziewczyny,żeby tylko takie problemy były
![]() Najwidoczniej jestem wyjątkiem potwierdzającym regułę,ale mi ta reklama nie przeszkadza ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
Mnie wkurza juz mi oczy lzawia a strony laduja sie strasznie dlugo.Teraz wchodzac na jakas strone przy okazji czytam ksiazke bo szybciej czas leci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie jakoś,ani oczy nie bolą(choć mam wade wzroku) ani głowa mnie nie boli... ![]() Tylko strona mi się dłuzej ładuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, że Ciebie głowa nie boli ani oczy, wcale nie musi oznaczać, że reakcje nas wszystkich są takie same. Jestem programistą i spędzam przy komputerze tylko w pracy ponad 8 godzin dziennie. Na wizaż chodzę aby się odprężyć a nie dodatkowo męczyć oczy, więc proszę Cię - nie pisz mi, że przesadzam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wizaż też się dłużej ładuje-czy to ma związek z reklamą?
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
hje hje, a ja dalej widze wodna wersje reklamy
![]() i nie zamierzam z tym robic cokolwiek dobrowolnie ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie niewiem czy długie ładowanie się strony ma związek z tą reklamą?Bo odkąd się pojawiła wizaż wolniej chodzi...A sama reklama nie jest dla mnie bardzo denerwująca,zmieniłam skórkę wizażu na niebieską,avatar mam niebieski,podpis mam niebieski,reklama niebieska-czuję się jak w niebie!
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam tylko nadzieje, ze jutro tez bede miec ta jasna wersje ![]() jedynie strony sie duuuzo wolniej laduja
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
NIGDY nie kupię nic z tej linii, oczy mi wysiadają!
Kopałam dziś w archiwum, łączyłam wątki i mam dość. Droga agencjo... gratuluję pomysłu ![]() ![]()
#76 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja się w reklamę nie "wgapiam", ale nie muszę wcale - bo ona sama odciąga mój wzrok od treści postów... Kiedy czytam, mój wzrok skacze, zahaczając o te reklamy. Dopiero usiadłam przy komputerze, a oczy już zaczynają mnie piec.
Głupia nivea. Cóż, skoro sami nie rozumieją, że robią sobie antyreklamę, to ich problem... Ja zaraz zmienię styl forum na taki, przy jakim reklama jest jak najmniej widoczna, a na niveę pewnie zła będę jeszcze długo. |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
własnie moje oczy ponownie zobaczyły ten beznadziejny "wystrój" z reklamy Nivea
![]() ![]() no coż - na mnie zrobili antyreklamę i nic nie kupję z tej firmy, jak tam takie asy pracują ![]() ![]() coż...spec od kreacji tej reklamy nie wykazał sie za bardzo pomysłowością i podejściem do klienta...coż za tego, że reklama jest widoczna tylko po bokach, skoro koloru niebieskiego jest przesyt i sprawia wrażenie jakby był wszędzie, po prostu oczopląsu dostaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rozumiem w jakim celu chcesz mi udowodnić, że ta reklama nie powinna mi przeszkadzać, skoro mi przeszkadza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
buu samo sie zrobilo
nic, zostalo, jak pisala Lexie - wybrac niebieski tryb szerokoekranowy i jakos to bedzie ![]() ps. tez sie nie wgapiam, sam mi wzrok skacze i skupia sie na wyraznym, ciemnym niebieskim. takze nie przesadzajcie w druga strone
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
moim ulubionym jest (a raczej był
![]() ![]() też sie nie wgapiam w tą reklamę, ale ona ma takie nasycenia kolorów, że po prostu widzę ją cały czas, jak piszę tego posta to niebiesko mam przed oczami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no rewela - teraz nic nie widze po bokach ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie widzę sensu ciągnąć dalej tej dyskusji, jak dla mnie EOT |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
apropos tego wątku:
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...6,3723681.html Polecam przeczytać artykuł i komentarze pod nim ![]() Jak widac nie my jedne jesteśmy poirytowane nachalna (anty)reklamą Edit: właściwie źle sie wyraziłam - to agencje reklamowe przede wszystkim powinne przeczytać co internauci sądzą o ich praktykach |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Reklama wyjątkowo perfidna
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
no to ja też sie wyłamie - ta reklama jest piekna, uwielbiam niveę i wizaż jest teraz śliczny
![]() przyjemniej mi teraz jak tu wchodze ![]()
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z czego niby portal ma się utrzymać,jak nie z wpływów z reklam właśnie? Narzekać to łatwo. A może tak zamiast tego-sięgnąć do portfela i zrobić konkurencję reklamodawcy?(propozycja dla niezadowolonych) Wszyscy byliby zadowoleni. Strona miałaby potrzebne fundusze ,niezbędne do jej utrzymania. A my(te,którym reklamy nie przeszkadzają)-nadal miałybyśmy nasze forum bez reklam i za darmo.
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Konto usunięte
|
Fresa,nie jestes jedyna
![]() Mnie tez ta reklama nie przeszkadza,niech sobie bedzie,trudno i tak zniknie. Tylko Wizaz sie ładuje długo... |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Ja osobiście uważam, że poziom reklam w internecie jest bardzo niski. Reklamy, które nie chcą się wyłączyć, spowalniają ładowanie, wyłączają linki i są agresywne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się wydaje,że reklama nie ma nic do rzeczy,jeśli chodzi o ładowanie stron-chyba Złoś odłąćzył jakieś serwery(udaję,że znam się na tym ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.