Czy TŻ po Was przyjeżdża? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-11-19, 10:04   #61
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja
Dot.: Czy TŻ po Was przyjeżdża?

Nic Poleciały spokojnie,a na lotnisku czekały na jego rodziców. Zachował się w porządku,nie zostawił cię samej w obcym mieście.

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 10:42   #62
kariera85
Wtajemniczenie

GG do kariera85

Cytat:
Napisane przez blue.mandolin Pokaż wiadomość
Nie wmawiaj mi prosze, ze to jest partnerstwo.
u,pardon

Cytat:
To wszystko co opisujesz to zwiazek na zasadzie: Mezczyzna jest silny i opiekunczy - jego zadaniem jest sie opiekować kobieta, ktora jest slaba, krucha i bezbronna, traktowac ja troche jak dziecko: "ja wiem co dla Ciebie dobre i wszelka dyskusja jest bezsensowna, ja mam swoje zasady i basta, czy Ty tego chcesz czy nie".

Tak wierze, ze tacy faceci istnieja.
tak,są wspaniali

Cytat:
Po raz kolejny powtarzam: partnerstwo by bylo wtedy gdybys Ty rowniez pytala czy on nie moknie, odprowadzala go, odwozila i to by dzialalo na zasadzie "raz ja Ciebie raz Ty mnie", wymiennie.
a skądże Ty możesz wiedzieć,o czym ja rozmawiam z moim TZ

zapytaj mnie proszę: "co by było gdybyś to Ty miała samochod" a uslyszysz ode mnie "ja woziłabym mojego TZ"

całe Twoje przekonywanie mnie o tym,jak bardzo niepartnerski jest moj związek opiera sie na poszlakach i na niezrozumieniu,jak ciesze sie z tego że mnie TŻ przenosiłby przez kałuże* i jaką mu to sprawiałoby autentyczną radość

a nazewnictwo wsadź sobie w kieszeń
to jest moj partner,czy mnie wozi czy odprowadzamy sie wzajemnie

ale ponieważ masz duszę handlowca to tak, niech Ci będzie-coś za coś, wymiennie, elegancko po partnersku-ja mu urodzę dziecko,więc niech o mnie dba

*a nie ja jego, ale każdy ma inne upodobania,co rozumiem
Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć
kariera85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 10:45   #63
Elfka86
Zakorzenienie

mnie TŻ wozi generalnie wszędzie bo prara jazdy nie posiadam więc jedynym środkiem lokomocji są busy a do mojej miejscowości jeżdża co dwie godziny a bezpośrednich miedzy moja miejscowością a jego nie ma i tż chcac ze mna spedzac jak najwiecej czasu przyjeżdża odwozi przywozi i w ogóle cudny jest pod tym wzgledem
Stary 2006-11-19, 10:46   #64
atka83
BAN stały

Dla mnie nie ma problemu,że wychodze po mojego tż-ta na pkp,nawet gdy pada deszcz/śnieg.Nie chce by on zmókł.Po co on ma sam iść w samotności,jak można iśc razem i pogadać po drodze do domku.A i oczywiście nie musze po niego chodzić,ale ja poprostu chce.Tak to się u nas przyjeło. To oczywiście działa też w drugą strone,tż również po mnie przychodzi na pkp,jak ja do niego przyjeżdzam pociągiem
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 10:52   #65
agabe81
Rozeznanie

GG do agabe81 Send a message via Skype™ to agabe81

Cytat:
Napisane przez zawszeboska Pokaż wiadomość
Mieszkam z TŻtem w jednym mieście, dosłownie 5 minut drogi od siebie. M. raczej po mnie nie przychodzi (a tym bardziej nie przyjeżdża ), ale odprowadza- zawsze.
Tak samo jest u Mnie Nie opłaca Mu się samochodzu wyciągać, a poza tym można się przejść Chyba, że Tż jest gdzieś przypadkowo na mieście to podjedzie wtedy po mnie albo jak gdzieś na week wyjeżdżamy, to wtedy przyjeżdża, bo ja zazwyczaj trochę tobołów mam
agabe81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 11:33   #66
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Ja za księżniczkę się nie uważam. To, że mój TŻ po mnie przyjeżdża i mnie odwozi jest jego inicjatywą. Zdarza się, że jadę do niego sama ale rzadko. I na przykład on nie chce żebym dokładała się do paliwa ale nie jest też tak że on za wszystko płaci. Jeśli idziemy gdzieś na kolację to płacę ja, kiedy robimy sobie wieczorki filmowe zamawiamy coś do jedzenia i wypożyczamy film to też ja płacę. Ogólnie to przychylam się do słów kariery85
Stary 2006-11-19, 11:36   #67
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Mieszkamy z TŻem daleko od siebie, jeszcze nie mamy 18lat, więc ani ja ani On nie mamy prawa jazdy, tymbardziej własnego samochodu Jeżeli jadę do Niego busami (dwoma) to zawsze wychodzi po mnie na przystanek. Czasem zdarza się też tak, że akurat ktoś ma podrodze i mnie podwiezie.

Zazwyczaj to On przyjeżdża do mnie bo tak jak TŻ Side85 uważa, że po co ja mam się tłuc komunikacją miejską TŻ przyjeżdża do mnie skuterem.

Zawsze jak dojeżdżamy do swoich domów, to piszemy sobie smsa, albo posyłamy strzałkę - żeby wiedziec, że już się dojechało
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 12:01   #68
blue.mandolin
Przyczajenie

..

Edytowane przez blue.mandolin
Czas edycji: 2006-11-22 o 19:47
blue.mandolin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 12:22   #69
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Novotna_ Pokaż wiadomość
A pomyslcie sobie czy Wasz TZ odebralby Was z lotniska?
Jade do niego tyle km a on teraz mi napisal ze ma prace i nie moze sie wyrwac i wysyla po mnie rodzicow. Co byscie zrobily?
No powiem Ci Kochana, że przykro by mi się zrobiło... I znając mój charakter to zastanowiłabym się nad byciem z tym człowiekiem- oczywiście jeśli to był pierwszy raz to nie podlega dyskusji.
Stary 2006-11-19, 13:28   #70
zizou
Zakorzenienie

nie przyjezdza. mieszkamy ze soba. po uczelni/pracy on wraca do domu samochodem. ja po zajeciach wacam do domu piechota lub trawajem [ja na uczelnie mam raptem piec przystankow, on podobnie ale po zajeciach jeszcze pracuje na drugim koncu miasta]. zazwyczaj ja kocnze pierwsza wiec i tak niemoglby po mnie przyjezdzac
a druga sprawa... kazde z nas ma swoj samochod
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 13:37   #71
Aguska20
Raczkowanie

mój Tż mieszka dwa bloki dalej wiec też nie ma problemu...jednak jak jestem u niego a jest juz ciemno to za skarby mnie samej nie puszcza...
Aguska20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-19, 13:50   #72
kariera85
Wtajemniczenie

GG do kariera85

Cytat:
Napisane przez blue.mandolin Pokaż wiadomość
Alez zrozum naprawde ja nie przeprowadzam analizy Twojego związku, to o czym ze soba rozmawiacie i czy jest to zwiazek partnerski czy nie mnie zupelnie nie interesuje. Napisalam ogolnie: partnerski zwiazek nie opiera sie na relacjach on-opiekun - ona kobieta-dziecko. Wiele dziewczyn sie wypowiadalo w tym watku i ja nie pisze tylko do Ciebie bo bym napisala PW.
to sie nie zrozumiałyśmy,bo słowa

Cytat:
Ty się dorzucasz do paliwa, super. A uważasz, że związek pt: "on mnie wszędzie wozi i za wszystko płaci" jest związkiem partnerskim? bo ja nie.
myślałam,że są skierowane do mnie

Cytat:
P.S. Jezeli zwiazek pod tytulem "ja cos daje od siebie on cos od siebie daje" to dla Ciebie "cos za cos, jak handel" to daruj
no nie,to Ty masz żyłkę handlowca,nie ja

Cytat:
ale Twoje poglady Twoje zycie. Jak to mówią "nie mój staw nie moje ryby" ja Cie przekonywac nie będe.
uff
poznałam Twoj punkt widzenia,który rozumiem
nie zgadzam się z nim i tyle, wszystko byloby okej gdyby głoszenie najprawdziwszej wg Ciebie prawdy nie miało posmaku takiego radykalizmu i gdybyś darowała sobie ocenianie i kwalifikowanie cudzych związków,w tym mojego
moim zdaniem,zwiazek partnerski to nie handel na poziomie barteru,czyli ciągle coś za coś,ale życie w symbiozie Boże,takie to proste a świetnie sie sprawdza przez długie lata
Starring: Cudowna Dieta Mniej Żreć
kariera85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 15:10   #73
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Jade do niego tyle km a on teraz mi napisal ze ma prace i nie moze sie wyrwac i wysyla po mnie rodzicow. Co byscie zrobily?
Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Nic Poleciały spokojnie,a na lotnisku czekały na jego rodziców. Zachował się w porządku,nie zostawił cię samej w obcym mieście.
Uważam tak samo jak stokrotka. Postąpił właściwie wysyłając swoich rodziców po ciebie jeśli sam nie miała możliwości wyjścia.

U mnie różnie to bywałomoże dlatego, że jakby ja mam "charakter dominujący". TŻ do mnie przyjeżdżał (45km) samochodem to wiadomo nie ma problemu Jeśli autobusem (najpierw MPK) poźniej z jednego miasta do 2-go, a później już nie ma środka komunikacji do mnie więc TŻ przychodził pieszo, ja nie wychodziłam po niego. Jednak odkąd mam samochód to wyjeżdżałam po niego. Jeśli ja jechałam do niego busem, więc musiałam pokonać odcinek drogi pieszo, później busem a TŻ już czekał na dworcu i dalej MPK jedziemy razem.
Jeśli jeżdżę do niego samochodem wyjeżdża po mnie zaraz na początek swojego miasta. Jak wracam do domu, jedzie ze mną na (teraz już koniec miasta ) i wraca sobie MPK a ja jadę sobie dalej sama.
A w ogóle na początku to ze mną wracał samochodem i później busem do domu. Bał się o mnie, bo przeważnie w nocy wracałam od niego. Ale wydaje mi się nie potrzebne takie jeżdżenie więc wracam sama. Teraz mówiłam mu żeby już nie jechał ze mną nawet na koniec miasta. Czasami wychodził tylko ze mną na parking nie jadąc na koniec miasta ze mną. Ale ja jestem uparta i on, więc różnie to bywa. Stwierdził, że jak "nie może oprowadzić" mnie chociaż do mojej miejscowości, to na koniec miasta ze mną wyjedzie. Jak dla mnie wcale nie musi
Teraz to w ogóle ma wygode. Bywa u mnie raz na 2 m-ce. A ja u niego co tydz. bo studiuję zaocznie u niego w mieście i zostaje w czasie zjazdów u niego.
Przeważnie wszędzie jeździmy moim samochodem, bo ja mam swój, a on korzysta z rodziców auta. Wtedy różnie jest, ale przeważne nie biorę od niego pieniędzy rzadko za jego sprawami jeździmy, tylko za moimi.
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-19, 17:50   #74
male
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zawszeboska Pokaż wiadomość
Mieszkam z TŻtem w jednym mieście, dosłownie 5 minut drogi od siebie. M. raczej po mnie nie przychodzi (a tym bardziej nie przyjeżdża ), ale odprowadza- zawsze.
U nas jest identycznie, TŻ mieszka prawie po drugiej stronie ulicy, więc idę do niego sama. Ale zawsze mnie odprowadza. Przez ponad 5 lat naszego związku zdarzyło się tylko raz, że mnie nie odprowadził. I to nie jest tak, że ja to na nim wymuszam. Czasem mówię mu, że jest jeszcze wcześnie, że dam sobie radę, ale on uparciuch mówi że to jest jego obowiązek.
Stary 2006-11-19, 21:49   #75
giraffe
Zadomowienie

Cytat:
Uważam, że postąpił OK. Skoro twierdzi, że nie mógł się wyrwać z pracy to na pewno tak było. W tej sytuacji należy docenić fakt, że wysłał po Ciebie rodziców bo wcale nie musiał tego robić (jednak skoro sam nie dał rady - wysłał zastępstwo) - i to się chwali. A kolejną sprawą jest fakt, iż rodzice po Ciebie przyjechali!! I naprawdę powinnaś to docenić. Bo to świadczy o Jego szacunku do Ciebie.
Dlatego naprawdę nie rozumiem Twojego rozgoryczenia

"You may say i'm a dreamer, but i'm not the only one..."
giraffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 11:46   #76
4n3t4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kariera85 Pokaż wiadomość
nie,nie sądze że wymagasz zbyt wiele
nieciekawy bardzo układ, gdy Ty fatygujesz sie do niego

moja starsza siostra zawsze wolała sie podkładać i to ona ganiała za facetami i kiepsko na tym wychodziła,bo gdy trzeba niańczyć TZ to cos jest nie tak
teraz tez,akcja z wczoraj-wioze ja na busa i dzwoni do swojego,ze jedzie a jemu sie nie chcialo wyjsc po nia na przystanek nawet bo leżał w łóżeczku
masakra, powiedzialam jej zeby on "sp&$#@^" jak jest taki mądry i że moge zawrocic,ale ona "niee.."z usmiechem
jak sobie poscielisz,tak sie wyśpisz,ot co

moze na początek raz Ty przyjedz do niego,a potem niech on przyjezdza do Ciebie, zrob fajny posiłek, zorganizuj film,niech zobaczy jak to fajnie jest u Ciebie
a jak bedzie wolał zostac w domu,bo wizja tłuczenia sie autobusem go przerazi, to postaw ultimatum, bo na ile lekceważenia sobie pozwolisz teraz,to zwróci Ci sie z nawiązką po czasie

bo powie,tak jak to slyszala moja siostra niekiedy "to przeciez ty latałaś za mną" a to nie jest miłe
niech sie stara,leń patentowany!! wrr..
Jak TŻ jest u mnie to zawsze staram się żeby było miło, jednak on chce żebym też do niego jeździła... Mówi, że nie chce mi siedzieć ciągle na głowie... Już mi ktoś powiedział dokładnie jak Ty, że to się może odbyć w przyszłości Nie wiem co powinnam zrobić w takiej sytuacji On jest święcie przekonany, że to normalne, że panna się fatyguje dla faceta...
4n3t4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 12:27   #77
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

jak sie poznalismy to mieszla w miejscowosci pod krk to czasem jechalam tam sama to mnie odbieral z przystanku autobusowego, potem spotykalismy sie w centrum, albo on jezdzil do mnie bo mi sie tam nie chcialo jezdzic. A najlepszym pomyslem bylo jak zamieszkalismy razem.

Teraz przyjezdza po mnie do pracy
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 12:54   #78
Kasiula85
Wtajemniczenie

GG do Kasiula85

no zawsze przyjeżdza(jak jedziemy do niego)po mnie a potem odwozi dobrze mam z nim
na początku było mi głupio i powiedziałam że mam uto wiec mogę sama do niego jeździć a on że nie ma mowy i koniec nie wiem czemu ale nie wnikam
w każdym razie do niczego go nie zmuszam

Kasiula85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 13:24   #79
agnieszka k
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to agnieszka k

moj TZ to zwykły cham. za 9 miesiecy chodzenia byl u mnie mze ze 6 razy i to ja zasze musialam isc po niego na przytsnake. JA u niego bywałam co tydzien oczywiscie nie ma mowy zeby wyszedł kiedykoliek po mnie na przystanek. Nawet noca kolo 14 zima wracałam sama . a mam 2 przesiadki autobusem i 20 min na nogach.Oprucz tego zdazylo sie raz ze mnie nie odporowadzil noca na auto bus bo on wolal spac. w koncu rozstalismy sie z tego powodu .

Essence mania trwa

agnieszka k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-20, 13:51   #80
magdziaS
Podróżniczka

Kiedy jeszcze z TZ mieszkalismy osobno to albo po mnie przyjezdzal busem i jechalismy do niego, albo przyjezdzal autkiem i jechalismy do niego Zadko jezdzilam busem sama, kiedy juz tak bylo nie wychodzil po mnie na przystanek, bo mial przystanek pod domem - nie bylo sensu . TZ mieszkal w malej miejscowosci niedlaeko Czestochowy, wiec PKSy jezdza tam strasznie zadko. Trzeba przyznac, ze bylam wygodnicka i wolalam woliz tylek autem, ale zawsze dokladalam sie do benzyny - nie lubie czuc sie jak pasozyt Co prawda zawsze wczesniej byla o to ostra bitwa

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 13:52   #81
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez agnieszka k Pokaż wiadomość
moj TZ to zwykły cham. za 9 miesiecy chodzenia byl u mnie mze ze 6 razy i to ja zasze musialam isc po niego na przytsnake. JA u niego bywałam co tydzien oczywiscie nie ma mowy zeby wyszedł kiedykoliek po mnie na przystanek. Nawet noca kolo 14 zima wracałam sama . a mam 2 przesiadki autobusem i 20 min na nogach.Oprucz tego zdazylo sie raz ze mnie nie odporowadzil noca na auto bus bo on wolal spac. w koncu rozstalismy sie z tego powodu .
Serdecznie wspolczuje takiego TZta. Dobrze, ze zakonczyliscie zwiazek

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 19:48   #82
4n3t4
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka k Pokaż wiadomość
strasznie długo z nim wytrzymałaś
4n3t4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-20, 21:53   #83
olka_222
Zakorzenienie

tak wogóle to że facet odprowadza swoją kobietkę to oznacza ze się o nią martwi i dba żeby jej się nic nie stało. ot to jest prawda.

różne rzeczy dzieją się na świecie gwałty, morderstwa itp i jak facet kocha i sie martwi to na pewno sam odprowadzi i nawet nie trzeba prosić.
Stary 2006-11-21, 15:38   #84
_Lady_
Raczkowanie

GG do _Lady_

Po pierwsze witam wszystkie Wizażanki , ponieważ jestem tutaj jeśli można tak powiedzieć "nowa" Wczesniej sie czaiłam haha ale czas wyjść z ukrycia.

Po drugie co do tego czy przyjeżdża po mnie TZ, to u mnie sprawa jest prosta, ponieważ On mieszka w klatce obok hihihiih czasem on po mnie podjeżdża jak gdzies jedziemy, a czasami ja po niego . Nie mamy do siebie daleko. Jak ja jestem u niego lub on u mnie to zawsze sie odprowadzamy wzrokiem (z okna) patrzymy czy 2 poloweczka weszla do klatki czy nie Jest to wielki plus ponieważ więcej czasu spędzamy ze sobą (nie marnujemy na dojazdy). Ja zawsze wychodze od niego 2 minutki przed czasem i zdążam do domu na określoną godzine. Zawsze jak gdzies wychodzimy to na gg piszemy np. za 5 min na dole i kto pierwszy ten prowadzi hhiihihih
Albo jak gdzieś idę bez niego lub wracam ze szkoły to puszczam sygnałka on wychodzi do okna, macha mi itd..
Albo jak on wraca z pracy ja zawsze jestem w oknie i wyczekuje go
_Lady_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-21, 19:15   #85
evilcia
Zadomowienie

Jak zaczęliśmy się spotykać, to przyjeżdżał po mnie, chwile u mnie posiedzieliśmy i potem jechaliśmy do niego. Zawsze odwoził mnie spowrotem do domku i odprowadzał pod drzwi.

Jak mieliśmy się spotkać w godzinach szczytu, to zawsze czekał na mnie na przystanku autobusowym i potem odwoził do domku i odprowadzał pod drzwi.

Potem zamieszkaliśmy razem i tak jest po dzień dzisiejszy, więc już nie musi po mnie przyjeżdzać ani nic. ;D
evilcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-21, 21:05   #86
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

u mnie tez jest sprawa prosta Mieszkamy od siebie jakieś 150 m czyli jakies 2 minutki na pieszke Mamy siebie na wyciągniecie dłoni... Ale i tak jak mój TZ przychodzi do mnie to i tak autem podjeżdza, nawet jak planujemy siedzieć w domu A jak mnie zabiera do siebie to tez przyjeżdza po mnie samochodem Tak juz się u nas to przyjęło

Tak się teraz zastanawiam i myślę że ja to w ogóle bardzo wygodna jestem. Nie wiem czy to dobrze czy to żle

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-21, 21:36   #87
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
u mnie tez jest sprawa prosta Mieszkamy od siebie jakieś 150 m czyli jakies 2 minutki na pieszke Mamy siebie na wyciągniecie dłoni... Ale i tak jak mój TZ przychodzi do mnie to i tak autem podjeżdza, nawet jak planujemy siedzieć w domu A jak mnie zabiera do siebie to tez przyjeżdza po mnie samochodem Tak juz się u nas to przyjęło

Tak się teraz zastanawiam i myślę że ja to w ogóle bardzo wygodna jestem. Nie wiem czy to dobrze czy to żle
150 m od siebie i samochodem się wozicie ? Mi by było szkoda na benzynę
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-21, 23:49   #88
male
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
150 m od siebie i samochodem się wozicie ? Mi by było szkoda na benzynę

siostra mojego TŻ i jej chłopak robią tak samo. Do siebie, do sklepu, który jest 100 m dalej, no normalnie wszędzie samochodem.
Czasem się śmiejemy z S. czy oni jeszcze pamiętają jak się chodzi.
Stary 2006-11-22, 00:04   #89
bess
Zakorzenienie

u jednego TZ bylam tylko raz,a jak jego mamcia dowiedziala sie jaka jest miedzy nami roznica wieku juz wiecej moja noga nie przekroczyła progu tego domu
a u drugiego nie bylam wcale,ponad 100 km nie chcialo mi sie
Bylam tylko na stancji i nie przyjezdzal po mnie bo nie mial czym ale za to wychodzil po mnie jak mu kazałam,bo strasznie nudna i daleka droga byla do tego jego domu i nigdy nie chcialo mi sie chodzic samej-dzielnica tez nieciekawa ,ja co prawda nie jestem strachliwa ale co to,ja mam maszerowac a on sobie bedzie w domu siedzial?nieee ma mowy

Nie uwazam ze tak musi byc i np "odwozenie"autobusem to dla mnie przesada.Ale oczywiste jest ze to ja wolałabym o tym decydowac czy TZ ma mnie nie odprowadzac czy po mnie nie wyjsc ,a nie on

Edytowane przez bess
Czas edycji: 2006-11-22 o 00:25
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-30, 11:52   #90
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

No cóż, właśnie wczoraj ten problem wyszedł u nas w zwiazkuJesteśmy z moim TŻ parą od 10 lat, a narzeczeństwem od 2 lat i planujemy ślub.
Dodam, że w zasadzie problem polega na tym, że TŻ często gęsto nie odwozi mnie do domu, a jest na przykład środek nocy i chcę wrócić od niego do domu.Tłumaczy się wtedy tym, że juz nie ma paliwa w baku i ja to rozumiem (jak trzeba to dorzucam się do paliwa), ale nie rozumiem dlaczego np. nie może ze mną jechać autobusem i odprowadzić do domu.W przeszłości już wiele razy poruszałam ten temat i zawsze mówil, że to się zmieni, ale się nie zmieniłoWczoraj znów sprawa wyszła na wierzch:/Zapytałam cytuję:,,powiedz, czemu nie odwozisz mnie, kiedy w nocy wracam od Ciebie do siebie?'", TŻ na to:,,bo w sobotę rano pracuje na basenie i nie wyspałbym się"(zapytałam go wtedy konkretnie o piątki)-po tym szczerze mówiąc moja szczęka zaliczyła okolice podłogi.Dodam, że ja też w sobotę rano wstaje do pracy, ale chcę z nim spędzać jak najwięcej czasu.Myślę, że powinnam wspomnieć o tym, że kiedyś przytrafiło mi się coś naprawdę złego (pisałam już kiedyś o tym)i on o tym wie.
Teraz wysyła mi sms-y , że się poprawi,ale to już tyle razy obiecywał....
Nie wiem jak mam rozwiązać ten problem.Może któraś z Was ma złoty środek?
Będę wdzięczna za pomoc i przeczytanie tego posta
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości