|
|
#61 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Remont - fachowcy w moim mieście
Jeśli chodzi o Wrocław i okolice Wrocławia to polecam bardzo dobrego fachowca p. Stanisława mogę podac nr telefonu jeśli by ktoś chciał.
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie jesteśmy po remoncie. Mogę polecić fachowców z LUBLINA zajmujących się wykończeniami oraz robieniem mebli. Ja jestem zadowolona
Podłogi super, ściany też, robili też u nas drewniane schody i co najważniejsze słowni ludzie.
Edytowane przez Telka10 Czas edycji: 2011-01-02 o 13:25 |
|
|
|
|
#63 |
|
Przyczajenie
|
Też mogę polecić dobrego fachowca ze Szczecina, rekamy zabronione więc na pw telefon albo strone internetową
Naprawdę facet z wyobraźnią i cuda robi
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#65 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś potrzebuje solidnej firmy z Warszawy zajmującej się projektowaniem i produkcją mebli na zamówienie (szafy, garderoby, kuchnie) to chętnie polecę sprawdzonych i godnych zaufania fachowców
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś ma namiary na dobrego malarza, ktory zrobi rownież gładzie, to proszę o namiary. WROCŁAW.
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli ktoś szuka glazurnika to polecam portal www.glazurnicy.pl
Można tam znaleźć fachowców z całej polski, obejrzeć ich prace oraz sprawdzić ceny usług. Większość z tych ludzi ma firmy zajmujące się kompleksowo remontami i wykończeniami wnętrz. |
|
|
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
A ja poproszę namiary, jeśli macie jakichś sprawdzonych i niedrogich fachowców od wykończeniówki w Warszawie i namiar na firmę, która zrobi mi szafy wnękowe w przedpokoju i sypialni. Potrzebuję na późną jesień, ale wolę się wcześniej rozglądać
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Właśnie zakończyła u mnie remont ekipa z firmy „Brygada 102” i naprawdę jestem bardzo ale to bardzo z nich zadowolona. Są to naprawdę solidne i precyzyjne chłopaki a co najważniejsze mają już spore doświadczenie na rynku budowlanym także z czystym sumieniem mogę ich Wam polecić i zagwarantować, że będziecie z nich zadowoleni tak jak ja Jak coś to podaję namiary na ich stronkę: http://brygada102.pl/ |
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Mircalla ja mogę Ci polecić firmę z małego miasta, ale robią też w Warszawie. Bardzo solidnie i dokładnie robią a poza tym mają konkurencyjne ceny. Ta Ta firma to MPM REM-BUD.
Mają też swoją stronę ale nie wiem, czy można linki wstawiać: http://mpm-rembud.pl/ |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
WROCŁAW
- mogę polecić pana, który pracuje niezwykle dokładnie (układa mozaikę co do milimetra), z niezwykła dbałością o materiał (nadzorował pracę nad rezydencjami gwiazd na Wybrzeżu Francuskim) i ogólnie o efekt; zajmuje się generalnie wszystkim (remontem od A do Z), aczkolwiek uprzedzam, że jest bardzo drogi, - mogę polecić świetnego malarza (dokładny, czysty, szybki), - oraz pana, który wykonuje małe remonty i rewelacyjnie i szybko składa meble ikeowskie i nie tylko, jest bardzo dokładny i precyzyjny. Na priv oczywiście. |
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.
Z czystym sumieniem mogę polecić fachowca. Remonty- wykończenia w Warszawie i okolicach, niedrogo, rzetelnie i TERMINOWO. Bardzo chętnie odpowie na wszystkie pytania i rozwieje wątpliwości. Zapraszam bardzo serdecznie. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o Jelenią Górę i okolice to polecam mojego męża
Konkurencyjny jeżeli chodzi o cenę. Remonty i wykończenia, także artystyczne. Zobacz na link w podpisie.
|
|
#74 |
|
Wtajemniczenie
|
Podnoszę wątek. Gdynia i okolice jakiś malarz i spec od gładzi poszukiwany (remont 1 małego pokoju). Wszelkie info na PW mile widziane
|
|
#75 |
|
Przyczajenie
|
Drogie Panie a nie lepiej wziąć wszystko we własne ręce i same róbcie remonty. Ja czytałem gdzieś że kobiety to nawet domy budują więc czym jest w porównaniu do tego remont.
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#77 |
|
BAN stały
|
Cześc, jeśli chodzi o Warszawę to mogę polecic firmę Auris, która obecnie mi buduje dom. sa o tyle fajni że na początku dokonuja bezpłatnej wyceny i trzymają się terminow.
Zajmuja się też remontami. Jeśli macie pytania - to pytajcie
|
|
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
A jeżeli chodzi o chydraulików, glazurników z Warszawy i okolic? Mnie tak zrobił palant jeden prysznic, ze mi sie woda na zewnatrz wylewa... wiec z niego juz rok nie korzystam tylko z wanny. Nie ma oczywiscie brodzika, bo miało byc tak fajnie. Musze to jakoś naprawić, ale kolejnego palanta do domu nie chcę wpuszczać. Help....
|
|
|
|
|
#79 |
|
Konto usunięte
|
A znacie może kogoś z Łodzi, kto zająłby się łazienką?
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede mną trzecie wakacje z remontem. Niby tylko wstawienie drzwi a tu ściany krzywe i się nie da
|
|
|
|
|
|
#81 |
|
Przyczajenie
|
jak chcecie sobie zaoszczedzić swój czas to polecam korzystanie z platform które za darmo wyszukują fachowców do zleceń. Kiedyś przez fachman24 znalazłam gościa do wykończenia mieszkania.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
przeprowadzam sie z Warszawy do Krakowa PILNIE poszukuje dobrych rzetelnych,uczciwych,fach owców w mieszkaniu w którym będę mieszkać w Krakwie do zrobienia jest generalny remont proszę wyślicie mi jakiś namiar na sprwdzona ekipę.z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Halo... co z tą Wawa...
|
|
|
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
Jeśli chodzi o wawę to mogę polecić Pana Darka, który robił u mnie mieszkanie , a został mi polecony przez moich znajomych gdzie też robił wykończenie. Nie dość że rzetelnie, dokładnie , ze wszystkim można się dogadać, pomógł mi w wyborze materiałów itp., podpowiedział dużo rzeczy, a ceny też do przyjęcia.
Jak ktoś chce kontakt to mogę podać na priv |
|
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie szukam kogoś takiego od wykończeń, w rozsądnej cenie. Mogłabyś wysłać zdjęcia? Co u Ciebie robił konkretnie i ile brał np za ułożenie 1mkw glazury, itp?
|
|
#86 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Remont - fachowcy w moim mieście- zdecydowanie odradzam!!!!
Witajcie,
Kochane, chciałaby, zdecydowanie odradzic firmę Tomek, usługi budowlane, Tomasz Akuczonek. z takim krętaczem jeszcze nie mialam do czynienia. Firma działa na terenie Olsztyna (rejestracja w Olsztynie), ale wiem, że i nie tylko. Między innymi w Warszawie również. Po zawarciu umowy z tym panem obiecał nam 24 miesięczna gwarancje na to co sam wykonał. Jakieś bylo moje zdziwienie, kiedy po kilku miesiącach na suficie zaczęły robic sie parchle, a pod farba podchodzi powiedzietrze. Także i pod sufitem podwieszanym, który on sam i jego fachowcy montowali zamontowali w taki sposób transformator do halogenów, że teraz kiedy pewnego pieknego wieczora światło po prostu zgasło, że do wspomnianego transformatora nie ma jak sie dostać. Dzwonilam, informowalam o ustrkach, pan Tomasz mnie zbywał. umowił sie wreszcie konkretnie i nawet nie raczył przyjechac. Malo tego, nawet nie raczył powiadomic ze spotkanie odwoluje, a z męzem specjlanie czekalismy na niego przez cały dzień (juz nie mowiac, ze specjlanie musielismy urwać się z pracy tego dnia). Pozniej nie odbierał telefonu. Po jakims tygodniu zadzwonilam znowu, powiedział ze oba jego telefony(!!!) sie zepsuły i nie mial jak sie z nami skontaktować. Wreszcie obiecał ze przyjedzie 3 dni temu. Czekalam, dzwoniłam tego samego dnia. Potwierdzał ze bedzie wieczorem. Po 0,5h od terminu na który sie umówilismy zadzwoniłam- powiedział, ze sa straszne korki, ale ze jedzie i bedzie za pol godziny. wyobrazcie sobie ze nie przyjechał. Telefonu od kilku dni nie odbiera. Wiec jeżeli ktokolwiek miałby z tym panem do czynienia, naprawde szczerze odradzam. Pozwoli to Wam uniknąć niepotrzebnego stresu. |
|
|
|
|
#87 |
|
Przyczajenie
|
super wykonawca mebli -mazowieckie, Wrocław
Jesli chodzi o wykonawce mebli kuchennych, to mam namiary na super wykonawce. Namiary podam na priva.
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Dot.:Remont - fachowcy w moim mieście- zdecydowanie odradzam!!!!
Kiedyś już pisałem gdzie można znaleźć fachowców ale napiszę jeszcze raz: POLECAM portal glazurnicy.pl
Znajdziecie tam fachowców a w galeriach obejrzycie ich prace (często również referencje). W 99% są to sprawdzone osoby lub firmy (zawsze może trafić się jakaś czarna owca) najczęściej działające legalnie. Niestety w Polsce jak na razie najważniejszym kryterium wyboru wykonawcy jest cena usług, a potem jest płacz. Edytowane przez bob_glazurnik Czas edycji: 2011-10-02 o 19:22 |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Pilnie poszukuję firmę bądź fachowca wykonującego schody w woj. podkarpackim, chciałabym, żeby był to ktoś pewny i sprawdzony, więc proszę o namiary.
Z góry dziękuję. Aha. Nie polecam, a wręcz odradzam "fachowca" od dachu nazwisko Stanek z podkarpacia. Zapłaciliśmy mu całą kasę , ale miał jeszcze przyjść przymocować jeszcze część gąsiora do dachu i zaimpregnować krokwie, gdyż z niewiadomych powodów nie zrobił tego wcześniej. Już 2 tyg czekamy i wydzwaniamy i cisza.NIE POLECAM!!!!!! WYSTRZEGAJCIE SIĘ TEGO PANA!!!! |
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe jak je teraz zaimpregnuje skoro dach już zrobiony?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dom, mieszkanie, nieruchomości
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Podłogi super, ściany też, robili też u nas drewniane schody i co najważniejsze słowni ludzie.
Naprawdę facet z wyobraźnią i cuda robi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)