![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza wspólna przyszłość???
Własnie coś mi zaczeło świrować
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
BAN stały
|
Odpisze wam ogólnie,bo cytując chyba nie zmieścił mi się cały post.
Dziękuje Wam za wszystkie dobre słowa otuchy,jak i te kopniaki,których też potrzebuje czasami by się obudzić. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S Nie było mnie tydzien na wizażu, kiedy zobaczył Twój nowy avator oraz podpis od razu poczułam że cos jest nie tak... Pozdrawiam i bądź silna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
Ten związek dobiega końca zostawiłam mu wolną ręke.Niech robi co chce.Pisał mi,że ma kolezanke która go rozumie.
![]() Życze im szczęścia.... żyć mi się odechciewa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Byc moze to przez te kolezanke - wiesz swieze miecho, u was burza, tam nowosc to i zauroczenie, daj mi spokoj - zrywac pewnie nie chce bo ciezko ryzykowac lat wiele ale w ramach 'daj mi spokoj' przerwy waszej przetestuje.
Siebie przetestuje. Co czuje i czego chce. Jak dla mnie to juz sa wymowki. Za dlugo to trwa. to dochodzenie do siebie. to dawanie czasu. Wasze nie gadanie. Dorosli ludzi, zareczeni moga sie owszem podroczyc, potrzymac w niepewnosci ale 2 tygodnie?? I teraz text o kolezance... To albo ma Cie ukarac i zranic albo dac ci juz mocno do myslenia. Kochana trzymam kciuki juz za tylko za Ciebie - nie za was - za Ciebie zebys wkrotce mogla usiasc spokojnie i zaczac od nowa - szczesliwa i spokojna - z nim lub bez niego. Czytam ten watek ktosrys dzien i nic nie nie zmienia u was - dla kogos kto stoi z boku wyglada to no coz zle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
Być może,pewie tak....chce wiedziec teraz czy to koniec czy nie,on twierdzi ze nie koniec........fakt kolezanki moze miec,ale sory.Jesli mnie zdradza,to nie ma czego już u mnie szukac.Już wiem,ze dobrze zrobilam zrywajac wczesniej zaręczyny.Pisałam mu,niech wybiera albo ja albo ona,odpisal ze wybiera ja,ale jako kolezanke.Coś mi nie odpowiada,ze ja nie będe mu znajomych dobierac.Ta koleżaneczka to pewnie z pracy.Nie wiem po co sie ludze,niech przyjezdza po swoje graty.To koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Kolezanke wybiera - bo go rozumie...
oj... Sluchaj jesli by cie kochal, bo pewnie tak twierdzi, przy tym sie upiera to nie narazalby cie na ten stres, przestalby walic te fochy, wygadalby sie kumplowi na piwie i final. jane ze mozna miec kolezanki, kolegow ale w takiej sytuacji? Wybiera ja jako kolezanke. Ja jestem impulsywna kobietka ale teraz napisalabym mu juz ze moze juz dac sobie sposb i pozdrowic kolezanke. podejrzewam ze dodalabym pare bluzg od siebie. Ja nie wiem co ten 'twoj' koles wyprawia i w co gra - bo to gra bardzo ryzykowna - bo jesli faktycznie cie kocha to takimi textami to niestety nie poprawi stanu rzeczy a doprowadzi do konca. znajdz sobie 'kolege' ktory zrozumie ciebie. I potem go wybierz. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
BAN stały
|
Wiesz wlasnie szukam sobie kolegi...chodzilo mu o to,ze ja-tamta traktowac bedzie jako kolezanke,nic wiecej....ja tak to zrozumialam,ale co nie oznacza,ze mnie mocno wkur....i epitety moglyby poleciec ale się wstrzymuje.......być moze chciał mnie tym wkurzyc,udalo mu sie......bo wie ze jestem zazdrosna...cos czuje,ze on tez byl taki jak moja mama jakis czas temu wypalila przy nim,ze moj kumpel u mnie byl...tyle ze powiedzialam mu po tym ze po ladowarke,pewnie gula mu skakala i pewnie dusil w sobie zazdrosc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Atka jeśli na drodze staneła teraz "koleżanka" jakkolwiek ją zdefiniować uuu nie odsuwaj sie na bok, bo wtedy naprawde bedzie miał powód żeby się do niej zwrócić, ona przeciez potrafi go wielce zrozumieć.Srali muchy bedzie wiosna -tak to delikatnie powiem, bo niecenzuralnych słów nie uzyje..
Jeśli chcesz "naprawić" Wasz związek masz teraz dobre pole do popisu, to Ty masz byc dla Niego słuchaczem, to Ty masz dawac mu poczucie zrozumienia.. a intruza trzeba sie pozbyć..tak jak szybko sie pojawił tak szybko powinien odejśc (mam na mysli rzekoma znajomą). Kiedy On bedzie przy swojej "znajomej" a Ty znajdziesz zrozumienie u boku "kolegi" wasze drogi bedą coraz bardziej sie rozchodzic, a przeciez nie o to Ci chodzi... powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
BAN stały
|
Nie wiem marta,co robic.......powiedziałam juz mu jesli mnie zdradza,to koniec....mam zaj..mętlik w glowie........żygać mi się już tym wszystkim chce..nocke już mam z glowy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam jeśli pytanie bedzie za intymne (jakby co nie odpowiadaj) ale naprawdę sprawy zaszły az tak daleko tylko z głupiego pomysłu na indywidualny wyjazd za granice?Twój facet jest strasznie naburmuszony..jakby koniec swiat nastał...
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
dobra - Marta radzi bys byla sluchaczem wsparciem itp...
A czym wreszcie dal ci szanse na spotkanie? rozmowe? bo jesli tego nie ma wciaz to o czy my mowimy wspieraniu sie jak? telepatycznie? Czasem koniec jest poczatkiem czegos nowego. Ja sie przy tym koncu tak 'upieram' bo jak czytam co ten Twoj facet wyprawia to mnie szlag trafia bo tak nie zachowuja sie osoby ktore sie kochaja... Masz chyba swieta cierpliwosc albo go tak kochasz bo mnie to chyba by juz rozlozyl na lopaty i sprowokowal do bardzo drastycznych i agresywnych akcji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Hecate tu jest mowa o 5 letnim związku i tak łatwo nie poddałabym sie, w odwrotnym razie po co atka budowała tą miłość?żeby teraz ot tak z jednego nieporozumienia wszystko zrównac z ziemią?Napewno nie...
Gdyby to była przelotna znajomośc bez wspólnych planów itp to sama z miła chęcia kopnełabym bydlaka tak mocno żeby na drugim końcu świata wylądował, a na dokładke może bym go wykastrowała ![]() Ważna jest teraz walka-jesli zależy na partnerze a wydaje mi się że zależy atce. Atka kiedy macie umówione nabliższe spotkanie?Jeśli chce żebys dała mu narazie spokój (ciekawe nad czym on sie zastanawia?) to zrób mu miła niespodziankę i odwiedż go bez uprzedzenia...
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
Tak marta,urazilam go strasznie jakbym nie wiem co zrobila......jakbym conajmniej go zdradzila...
wiem hecate,tak się nie zachowują osoby,ktore się kochaj,milosc jest slepa........no coz kolezanka przejeła pałeczke,al ja nie wiem czy ma po co walczyc...kocham go,ale daje mu wolną ręke........uwierz jest we mnie pełno agresji bo się z mamą ostro pokłóciłam... nie dal mi szansy spotkania....dziwne nie....ja pojade ale juz z jego rzeczami,jak nie otworzy mi drzwi to wysypie je na wycieraczke...... Zalezalo mi by walczyc,teraz trace sily......... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tylko ze wzgledy na spory staz zwiazkowy trzeba dac sie tak traktowac? A co ze zdrowym egoizmem? Czasami trzeba powiedziec stop. Ja rozstalam sie z moim bylym po niemal 4 latach i co? nie bylo chwili w ktorej bym zalowala tego kroku a teraz mam faceta z ktorym mi dobrze. Teraz to juz nie facet moj... to moj maz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
jeszcze wszystkiego nie przeczytalam ale zauwazylam slowo "kolezanka" No tak "wiedzialam ze tak bedzie"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
tez mi sie wydaje ze ktos faceta ustawia, buntuje - rzekome rozmowy pocieszajaco-wysluchujace - to zrozumienie. A baba umie zakrecic zeby wyszlo na jej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
BAN stały
|
Nie wiem jak to się skończy.......najchetniej bym nie spala całą noc i pojechala o 6 rano do niego........
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem ta kolezanka gdzies krazyla juz od jakiegos czasu,nie stało sie to tak hop siup.Wiec pierwszy lepszy pretext od razu okazja do mega focha i odsuniecia sie a przyblizenia do kolezanki.Mowienie o tym ze ona jest kolezanka jest logiczne,jej pewnie powiedzialby ze teraz chce byc sam i nie chce sie angazowac
![]() ![]() Ta moja znajoma chyba tez miala taki kryzys zdaje sie ze po 5 latach.Chodzila plakala,do niego nawet chodzila i placzac prosila o wyjasnienia.Ja tylko robilam tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszce jedna sprawa ktora i Ty Martus zauwazylas - zwiazek 5cioletni na skraju rozpadu przez taka rzecz? Tu mi cos nie lezy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
BAN stały
|
Tu chodzi też o to,że jak mi pisał,że nie obchodzi go to,ze ma załamanie,bo jak on mial to mu pomogli ludzie z pracy....
bess.......chyba tak jest ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
Nie wiem,nic nie wiem......być moze tak jest ze czekał/li tylko na okazje,a ze się nadarzyla,to mają teraz ucieche.Zresztą pisałam życze im szczęścia......
Tylko dziwi mnie to,ze nie chce zakanczac naszego związku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Nie chce Cie dołowac Atko ale moze nie chciec z roznych wzgledow
Oby ten był prawdziwy ,ze kocha Cie ale cos mu sie tam pokićkało w głowie ![]() Opcja tez jest taka ,ze chce to przejsc mozliwie jak najlagodniej,bez dramatycznych zerwan,min dla Twojego "dobra" (no i jeszcze nie wiadomo czy sobie czegos nie zrobisz ![]() I nastepna -najgorsza.Chlop nigdy nie decyduje sie na takich krok kiedy nie wie co go ma czekac.Jak juz kiedys pisalam,są panowie którzy nie lubia byc samotni i wola zapewnic sobie towarzystwo szczegolnie w takiej trudnej sytuacji .Wiec moze tez czekac, az mu sie tam wyklaruje i wtedy bedzie wiadomo..ale to jest najczarniejszy scenariusz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Kiedy planujesz do Niego jechać? Bo z tego co rozumiem On jeszcze nie jest gotowy na wspólne, wczesniej umówione spotkanie?Ale sama możesz to zrobic w każdej chwili..
![]() |
![]() |
#88 |
BAN stały
|
Bess ja mam nadzieje,ze mu się pokićkało we łbie...tez tak myle,ze albo mu zal,albo moze mnie jeszcze kocha....w co wątpie....pisze moze bo teraz wszystko jest mozliwe...a zwierza się kolezance,bo nie ma komu się zwierzyc,nie ma ojca,a tym bardziej mamy,bo stracil ja w wieku 15 lat.
Ma równiez teraz powazny problem-prawny marta,niektórzy mi odradzaja pojechanie np;matka,ona kaze mi czekac.Tylko ja nie wiem,po co i na co....mam metlik w glowie.... A przypomniało mi się,ze pisałam mu jakiś czas temu ze pewnie czeka okazje-nowa dziewczynne,odpisal wtedy na zadna okazje nie czekam.....chce byc narazie sam...no coz kolezanke ma....wiec okazja się nadazyla...... A i jeszcze wczesniej powiedzial ze się odezwie,jak ulozy sobie zycie,chodzilo mu pewnie o ten problem.Nie chciałam o tym wczesniej pisac bo to zbyt osobiste... chcą go za niewinnosc wsadzic do puszki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówisz teraz atka o pewnym problemie, którego nie poruszałaś na forum a tyczy Twojego faceta.Mhm teraz to juz naprawde trudno cokolwiek powiedziec jak sie do konca nie zna Waszej historii. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Marta a Ty bys pojechala i co dalej?Bez uprzedzenia .On widzi Cie mine ma niewesoła,mowi" Nie mam czasu do pracy ide,albo wrocilem z pracy jestem zmeczony,"Mowilem zebys nie przyjezdzala."Nie wiem,ja bym nie pojechala,bo nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca(chyba zeby mu te graty zawiesc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.