|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ...rocznik 1986...najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P...
Ja studiuje to co chciałam i mam nadzieję, że dostanę się na specjalność, którą chce
Czyli zarządzanie zasobami ludzkimi. moim marzeniem jest pracować w przyszłości w dziale HR jakiejś firmy, a może nawet założyć własną [rozmarzyła sięnatali86, a zastanawiałaś się kiedyś co chciałabyś w takim razie robić? Co naprawdę sprawia ci przeyjemność?
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Natalio, może po prostu zastanów się, co chcesz robić? Idz na studia (nawet na zaoczne, możesz przecież pracować w międzyczasie jako kosmetyczka )
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie wiem co chciałabym robic w swoim zyciu, chyba nie mam ządnego powołania
jestem beztalencie i do tego nie mam żadnej pasji ![]() Choc cos mi głowie świta dekorator wnetrz, ale to narazie tylko świtanie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#64 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
||
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, zarządzania
A marzy mi się specjalność zarządzanie zasobami ludzkimi Ale zastanawiam się nad drugim kierunkiem - psychologią stosowaną
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ja za Ciebie na jakiś z nauk humanistycznych
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
melduje sie poslusznie kolejne 1986, urodzinki mam 27 czerwca
tez uwazam ze nasz rocznik jest taki WYBUCHOWY ja studiuje filologie polska z historia na 2 roku na umcs ![]() teraz sesja.... mam jeszcze 5 egzaminow i nie wiem jak to przetrwac macie jakies pomysly?? no coz... w tym roku sesja znow zaskoczyla studentow... BUZIOLE wielkie dla calego rocznika!! |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przetrwać? Na luzie
Zero stresów, słuchać muzyki, czasem gdzieś wyjść i spokojnie sobie czytać. Ja tak robię tylko zaczynam się martwić, że w tym tempie skończę się uczyć w kwietniu![]()
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak przetrwać, jakoś damy radę . Tylu ludzi to przeżyło i przeżywa, że i nam się uda . W końcu to tylko 2 tygodnie (no u mnie jakieś 4 tygodnie... kończę sesję najprędzej 27 lutego), późjien znów kilka miesięcy bimbania i znów 2 tygodnie...
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
u mnie sesja konczy sie dopiero 4 marca
w zasadzie to "podobne podejscie" to zle powiedziane, lepiej bedzie tak: MAM LENIA
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
melduje się kolejna "dwudziestka"
![]() ja własnie wróciłam z randki przede mną cięzki dzien.. kilka rzeczy do załatwienia i nauka do egzaminu z podstaw prawnych gospodarki przestrzennej i ochrony srodowiska
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh to i ja sie musze zameldowac
Ja juz sesje mam za soba Nie liczac dwoch poprawek w lutym hehehe Ale co tam
|
|
|
|
#73 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Juncia heheheh fajne podejście co tam poprawki - ważne że po sesji Tak trzymać
Boże daj mi siłę: - do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić - odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować - i mądrość, abym dobrze ukryła ciała tych, którzy mnie dzisiaj w....li I pomóż mi pamiętać: że smutna minka wymaga aż 42 mięśni,a tylko 4 wyprostowanie środkowego palca :P |
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
zazdroszcze, ze juz po sesji...
Cdz - na randki zamiast sie uczyc??? no nie.. ah ta dzisiejsza mlodziez... ![]() ja bylam na dluugim spacerku dzisiaj, bo mi sie nie chcialo uczyc, wiec trzeba bylo sie przewietrzyc a ze spaceru przynioslam pieknego zoltego tulipana...
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
A ja leżę w łóżku chora, a jutro zaczynają się egzaminy
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
margitta - wspolczuje
tragedia.. mialam ambicje na 5 z psychologii a z kapiacym nosem, goraczka i bolem nerki dalam rade tylko na 3.5.... ale wazne, ze do przodu... mam dzisiaj strasznego lenia... pogoda jest beznadziejna i to chyba przez to u Was tez tak wieje?? zimno i mokro - to decydowanie nie dla mnie |
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda to tragedia :/ przynajmniej u mnie :P wieje tak ze szok
a ja mam egzamin 9 lutego i tak mi sie nie chce uczyc ze ehhh...
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe dziewczyny, nie dac sie tam. Powodzenia
|
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, niestety, jutro też mam poprawkę, a nawet jeszcze wyników nie ma z egzaminu, miały być (wyniki) o 12...ale jakoś nie ma :P, a jutro o 8:00 poprawka, brawo, kto zdąży się nauczyć w kilka godzin i wyspać . We wtorek mam egzamin-ostatni z egzaminów, tak to już powoli się poprawki zaczynają ![]() Cytat:
, zresztą trudno się dziwić, od Świdnika do Lbna chyba z 15 km jest, więc ciężko, żeby tu lało, a tam słonko świeciło . A pod moją uczelnią to normalnie pływać można, tyle roztopionej wody :/. Buty masz wszytskie przemoczone, eh
||
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
witam Kofffaniutkie
rocznik 1986 jest the best na II roku studiów Administracji na UW i teraz sesja
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
layla_lbn jest moze z 11 km do lublina
dzisiejszy dzien jest koszmarny po calym dniu nudzenia sie i "nauki" postanowilam wybrac sie na lyzwy... musielismy sie dosyc szybko zebrac, bo mielismy 50 minut do ostatniego wejscia na lod. ubralam sie byle jak i poszlam wyjezdzac samochodem - po 7 probie (zeslizgiwal mi sie do garazu caly czas) poszlam po tate... wyjechal, ale zarzucilo mu samochodem - efekt w postaci peknietego zderzaka... no ale trudno, nie zostalo za wiele czasu wiec trzeba bylo wsiadac i jechac, ale moj samochod odmowil posluszenstwa bo sie zakopal w sniegu. jakos sie udalo wyjechac, zabralismy kolege i pojechalismy do lbn. co chwila nerwowe patzenie na zegarek - "nie wyrobimy sie". zajechalismy pod globus o 17.32. z wielka radoscia wysiadamy z samochodu, bierzemy lyzwy i... dostajemy od jakis 3 chlopakow inf, ze lodowisko jest zamkniete, bo jakies mecze czy cos zalamka po prostu... pocieszylismy sie w mcdolku.. ehh... a mialam nie jest fast foodow ![]() dobrze, ze dzien sie juz konczy! moze jutrzejszy bedzie lepszy?? znacie jakies czary, zeby stworzyc piekna pogode, najlepiej sloneczko, totalny brak wiatru lub cos w tym stylu? karaa86 - witam kolejne 86 |
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
fruzienka jak pech to pech
![]() layla_ibn niby tego czasu dużo ale z moim zapałem do nauki to zacznę się uczyć 8 rano :P i może być problem malutki jak nie wyrobie ze wszystkim... :P eeehhh a dzis dzien znowu jakis taki ponury :/ sama w domu siedze wszystkich wywialo albo do szkoly albo do pracy :P nic tylko zajac sie nauką ![]() ale ja to chyba sie zajmę ale sobą :P:P gorąca kąpiel mmm tego mi trzeba
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Elfka86 to tak jak u mnie... sama siedze, no z psem
wiec kolejny ponury dzien zaczelam od relaksu.. goraca kapiel... |
|
|
|
#84 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że więcej, jak jechałąm do miejscowości obok Ś-ka, to na bilecie napisane było 17 km . Ale mniejsza z tym. Ja studiuję (chyba już to pisałam), na PL-inżynierię środowiska ![]() Cytat:
wiem jak to jest , ja zawsze wszytskoe na ostatnią chwilkę zostawiam, nawet do matury ustnej z polskiego zaczęłam się uczyć o 6 z rana, a o 10 już miałam wchodzić i odp. , różnie na tym wychodzę , ale akurat na maturze dobrze mi poszło .
||
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
mi na ogól tez wychodzi w miare tylko boje sie ze w koncu przeholuje
z tym zostawianiem na ostatnią chwile wiecej stresu :P
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się jako kolejna z rocznika 86.
Dziewczyny z racji, że jesteśmy rocznikiem czarnobyla powinny nam się należeć jakieś zniżki, ulgi itp. Mało kto przeżył tyle co my ![]() Pozdrawiam wszystkie czekające na egzaminy, trzymam kciuki ![]() Na szczęście ja już po sesji
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie kobitki z rocznika 86'
/ "Każda minuta zycia jest wyjatkowa-nie zdasz sobie z tego sprawy, dopóki nie bedzie ona Twoja ostatnią"/ 18-02-07 63kg.. kiedy 55?? zobaczymy:Phttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173457- ZAPRASZAM |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
ja też witam wszystkoch 86
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie chcialam pochwalic ze jestem po sesji
i nawet przezylam
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Mi został najłatwiejszy egzamin, bo w sesji nie było-został odwołany przez prowadzącego i teraz będziemymusieli go zdawać
i jedna poprawka zaliczenia, aleto w marcu-pod koniec . Też dość łatwa . To, co najgorsze [matematyka, rys. techniczny z geometrią wykreślną, hydrologia etc] przeżyłam jako jedna z nielicznych
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Czyli zarządzanie zasobami ludzkimi. moim marzeniem jest pracować w przyszłości w dziale HR jakiejś firmy, a może nawet założyć własną [rozmarzyła się

Właściwie w tym roku już kończe nauke studium jest 2 letnie i nie mam żadnego pomysłu co dalej
)

macie jakies pomysly?? no coz... w tym roku sesja znow zaskoczyla studentow... 

Tak trzymać
ale wazne, ze do przodu...

po calym dniu nudzenia sie i "nauki" postanowilam wybrac sie na lyzwy... musielismy sie dosyc szybko zebrac, bo mielismy 50 minut do ostatniego wejscia na lod. ubralam sie byle jak i poszlam wyjezdzac samochodem - po 7 probie (zeslizgiwal mi sie do garazu caly czas) poszlam po tate... wyjechal, ale zarzucilo mu samochodem - efekt w postaci peknietego zderzaka... no ale trudno, nie zostalo za wiele czasu wiec trzeba bylo wsiadac i jechac, ale moj samochod odmowil posluszenstwa bo sie zakopal w sniegu. jakos sie udalo wyjechac, zabralismy kolege i pojechalismy do lbn. co chwila nerwowe patzenie na zegarek - "nie wyrobimy sie". zajechalismy pod globus o 17.32. z wielka radoscia wysiadamy z samochodu, bierzemy lyzwy i... dostajemy od jakis 3 chlopakow inf, ze lodowisko jest zamkniete, bo jakies mecze czy cos