|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakrecone wizazanki laczmy sie.
mam do barbii bo nie cierpie tlenionych glupiutkich blondynek.Akurat ta kolezanka z klasy jest fajna i dosc madra ma taka srednia ze hej
Ale nie cierpie tych pustych i glupiutkich.
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Nie robmy offtopa
Kazdy jest jaki jest i nie mozna generalizowac np. po kolorze wlosow. Ja znam tez pare brunetek, ktore nie sa za madre, wiec nie wydaje mi sie, zeby szare komorki byly utleniane razem z wlosami Echh te stereotypy hehee.
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
No maly oftopic
![]() Bo o wlosach mi sie tematy wyczerpaly.Musze zmienic szampon bo jak myje Timotei z henna to mi farbowane wlosy rudzieja jak mialam niefarbowane bylo ok a teraz od tego szamponu sa prawie rude
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
Ja uzywam Sunsilk do kreconych, ogolnie szampony Sunsilka (mialam tez do fabowanych) sa dla mnie dobre, bo po innych skora (tak ta na glowie
) szybko mi sie tlusci.
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
A ten Sunsilk do kreconych zwieksza skret lub cos?Mysle czy go kupic.
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Bo ja wiem czy zwieksza skret
jest napisane, ze podkresla krecenie...moje loki sa po nim ladniejsze, nie czochraja sie tak, ale nie wydaje mi sie, zeby po samym szamponie nagle wlosy same sie skrecily. Ale polecam go jesli zrobisz trwala to mysle, ze bylby to dobry szampon. Ja jutro pierwszy raz uzyje tego kremu Sunsilka zobacze czy efekt bedzie powalajacy.
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba kupie ten szampon.
Mi eliminuje szope ten krem.ale musi byc go raczej malo. A na fryzjerce robie dyskusje na temat farb Joanny polecasz czy nie?
|
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Frabowalam Joanna wlosy na czerwono i bylam bardzo zadowolona, bo kolor wyszedl super i bylo mi w nim do twarzy
Nie sa to drogie farby i mysle, ze dobre. Zaraz zobacze na tamten topic
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba ten kolor Joanny i po trwalej go chyba sobie zrobie.Zaryzykuje
Chyba nie wypadna A wiesz co mnie smieszy Ev? Rozjasnilam nieco 2 pasemka na czerwono Pallete(stare dzieje jak na fotce) i one juz dawno odrosly i je obcielam i te wlosy co odrosly po farbowaniu sa o 1 ton ciemniejsze od pozostalych jak pofarbowalam na braz. Odrosly ciemniejsze
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
Musze stwierdzic, ze u mnie podobne rzeczy sie dzialy
od kiedy zaczelam farbowac wlosy, odrosty zaczely ciemniec.Moja mamuska zawsze mi powtarzala, ze po farbowaniu wlosy beda rosnac ciemniejsze. Coz natura plata figle
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to smieszne jest
W srode ide robic wloski.Dzis licze na duzo kasiorki Lubisz Karpia?Ja lubie ale nie lubie osci w nim.Wiec jem filet
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
Hehe
Ja ide za chwilke zrobic porzadek z wlosami, zeby rodzinki nie straszyc. Zaaplikuje ten kremik Sunsilka, potem podziele sie wrazeniami ![]() Ja juz wiem co dostane pod choinke, sama sobie wybralam prezent ![]() Karpia mojemu bratu w Wigilie osc stanela w gardle... przezyl. Za to uwielbiam makiełki (mak, rodzynki, orzechy i inne slodkosci...podobne do kutii)
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Polecam moj watek hiih
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=163935 Mi pare razy tez karp stanal w gardle Ja wiem w polowie co dostane pod choinke.. prezent od mamy sama sobie wybieralam A od brata mam 2 propozycje i tez wiem co chce
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
Juz dolaczylam do tamtego watku
![]() Wlasnie zachwycam sie moimi lokami, chociaz i tak w pewnych miejscach cos odstaje ale co tam. Kremik spoko oko mysle, ze go polubie.
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
A jak znam zycie ten krem na Twoich wlosach bedzie na bardzo krotko bo masz dlugie.A masz obecna fotke?Jak mozesz to wklej.
U mnie wieczerza wigilijna o 17 juz jestem glodna
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Oj tego nie bylabym pewna, bo mam zdolnosc do wolnego zuzywania kosmetykow
.Fotki jeszcze nie mam, ale postaram sie zrobic do konca Swiat (bo niestety ja nie mam czym zrobic). Nie wiem o ktorej sie u mnie zacznie narazie czekam na brata i jego zone, jak sie pojawia to pol godz i wreszcie
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wolno zuzywam kosmetyki.ja juz po wigilii i prezentach
|
|
|
#78 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez juz po Wigilii
a prezentem nie bylam zaskoczona, bo sama go wybralam Jutro moj ukochany przyjezdza, wiec zobaczymy co bedzie ![]() Nie robmy offtopa, cos w temacie: sprawdzilam stan lokow i jest git, wiec stwierdzam, ze krem jest okej (oczywiscie gdzies tam cosik odstaje, ale co tam )
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Jakos trudno mi sie trzymac tematu
Mi po tym kremie sie niestety wlosy przetluszczaja a nakladam od polowy Juz w srode ide cos zrobic z wlosami bo zwariuje. i te pasemka co wczesniej rozjasnialam po za tym ze sa ciemniejsze calkiem proste .. a reszta choc troche krecona
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Dziendobry
Mi jak na razie wlosy sie nie tluscily po tym kremie. Nie daje go za duzo, takiego malego gluta wcieram.Ja sie zastanawaim jaki fryz zrobic na Sylwka, ale pewnie zostane przy rozpuszczonych wlosach. PS. mi sie wlosy nie kreca od samej skory a szkoda...
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Okolo 15 przyjezdza moja siostra zrobie jak przywiezie aparat zrobie dzis fotke i po trwalej i jej fotke zrobie.. ma sliczne loki
.. a jak nie to niestety nie bedzie fotek ( .. szkoda ze pod choinke nie dostalam cyfrowki.Dostalam kase ale ten fryzjer to mus.. jak dam fotke to sie nie wystrasz![]() Daje fotki.. te z lampa i sie bardzo blyszcze Mowilam ze sie wystraszysz Tak wygladam przed umyciem wlosow.. okolo 18 dam z umytymi. i po trwalej dam.Pozdrawiam.Okulary mam tylko do kompa .Wklejam zdjecie takze z tylu..mocno scieniowane mam jak widac.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2007-03-20 o 19:09 |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki po myciu jeszcze wlosy mokre.Musialam wkleic
jedyne co mi sie w nich podoba to kolor .Ta pani z czerwonym opakowaniem to Siostra jak widac pokrecona ale lepiej ode mnie
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2007-03-20 o 19:10 |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
![]() Niop pewnie, ucieklam jak zobaczylam foty... zartuje hehe Kolorek jest fajny (najfajniej wyglada na tych fotach, gdzie wlosy sa mocno oswietlone, heh...zeby sie tak blyszczaly na codzien marzenie ) ale najpierw planujesz zrobic trwala i chce zobaczyc efekt, mysle, ze bedzie okej. Faktycznie Twoje wlosy sa troche niezdecydowane, nie wiedza czy sie skrecic czy wyprostowac Ale zostana zmuszone do tego pierwszego SIŁĄ!!! Ja niestety nie mam zadnych nowych fot, mialam dzisiaj tyle na glowie, ze zapomnialam na smierc, ale moze cos jutro wykombinuje (jak cos to po Sylwku musza byc fotki )Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
Czemu ktoś, kto nie ma kręconych włosów, tylko ledwo falowane, twierdzi, że ma kręcone zamiast cieszyć się z fal?
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam falowane.. i jutro bede miala trwala to wkleje fotki
Mowilam ze uciekniesz A po nocy mi sie zawsze wlosy rozprostowuja .. zebym miala loki jak po umyciu .Jutro kolo 12 aktualizacja.No ladnie blyszcza pod swiatlem
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, fale można przerobić trwałą na kręcone albo na proste.
A jak ktoś ma naprawdę kręcone włosy to jest na nie skazany.
|
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
magrru mozesz swoje przerobic na proste trwala prosta
a ja bym chciala loki a nie siano prosto krecone
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę, bo kręconych (rzeczywiście kręconych włosów, o faktórze włosów kręconych) nie da się wyprostować trwałą.
Mogę je rozprostować na maksymalnie kilka dni (na jedzen do pięciu dni, zabieg trwa kilka godzin), czego efektem są fale. Szczytem prostoty moich włosów mogą być dzięki włosy falowane, czyli już nie kręcone. Denerwuje mnie gadanie że można roprostować kręcone włosy. Można rozprostować jedynie falowane. Dlatego jak w pierwszym moim poście: nie rozumiem czemu ludzie o włosach nie kręconych a prostych/falowanych twierdzą że mają kręcone. |
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Heh...
..... ilo16na jednak fotki chyba beda po sylwku, bo dzisiaj nic nie zdzialalam, ale jak znajde jakies starsze foty to wrzuce tutaj ![]() PS. to moj setny post
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
Gratki Ev3
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Echh te stereotypy hehee.

jest napisane, ze podkresla krecenie...moje loki sa po nim ladniejsze, nie czochraja sie tak, ale nie wydaje mi sie, zeby po samym szamponie nagle wlosy same sie skrecily. Ale polecam go 

narazie czekam na brata i jego zone, jak sie pojawia to pol godz i wreszcie
( .. szkoda ze pod choinke nie dostalam cyfrowki.Dostalam kase ale ten fryzjer to mus.. jak dam fotke to sie nie wystrasz