![]() |
#61 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: opowiesci o autach tz... zmora!!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() podobno firma bmw probowala nawet zrobic kampanie reklamowa przeciwko wizji bmw jako samochodow dresow... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a tak serio, to ja zazdroszcze tym które poruszają się małymi, typowo kobiecymi autkami. Wszędzie się tym zmieścisz, widzisz cały przód jak parkujesz i w ogóle wszędzie można się wcisnąć i szybciej śmignąć niezauważonym między innymi autkami. Niestety chyba mi nie będzie dane ![]() A co do audi, to ja mam miłe wspomnienia, porównywalne do bmw. I nagłośnienie seryjne było lepsze ![]() ![]() A historia z kampanią reklamową - hehehehe poczekamy na rezultaty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potrafie 10 min szukac miejsca do parkowania ukosnego, kopercie mowie zdecydowanie nie ![]() i z tym tylem - wlasnie tego kompletnie nie rozumiem, mam typowy hatchback, samochod sie bardzo szybko konczy, a zawsze jak parkuje, i wysiade to widze, ze zostawiam duzo miejsca dokladnie z tylu jakby ten samochod znacznie dluzszy byl... ![]() a nigdy nie jezdzilam wiekszym samochodem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
BAN stały
|
hehehe to chorujemy na tę samą przypadłość
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale w sumie do wielkości już się przyzwyczaiłam i do myśli,że małym jeździć nie będę. Bo jak mi delikatnie tłumaczy mój szanowny małżonek - "małym kiblem jeździć nie będziesz. Masz umieć jeździć takim" I to jedyny reżim jakiemu mnie kategorycznie poddaje ![]() ![]() ![]() A co do Twoich "dziwnych" zdolności do zostawiania więcej miejsca niż trzeba...to oddałabyś mi pare Tobie i tak niepotrzebnych centymetrów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
moj partner potrafi godzinami, dniami i nocami (DOSŁOWNIE) tygodniami naprawiac samochody, jeszcze sie Mu nie zdarzylo zeby czegoś nie naprawic
![]() ![]() Edytowane przez motylek1007 Czas edycji: 2006-12-25 o 20:57 Powód: moj błąd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
A ja tam sie ciesze, ze mój facet ma swoje hobby, któremu sie poswieca.Czasem razem ogladamy tvn turbo, czytamy gazety motoryzacyjne, chodzimy na motor show, sploty organizowane przez Jego forum (automaniaków pewnej marki).Czuje się "zarażona" tą pasją i wcale mi to nie przeszkadza...
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w automatach zas sa tylko dwa pedaly... z lewej hamulec a z prawej gaz... ktory pedal z ktorym Ci sie pomylil?? Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
BAN stały
|
hehehe dobre pytanie
![]() ![]() ![]() A tak a propo's tvn turbo straaaasznie irytują mnie te ich notoryczne powtórki. A jeszcze bardziej wkurza mnie ten kolo co prowadzi "zakup kontrolowany" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jesli przodem w brame, to prostujac kola poprzez wycofanie, moglas wykonac to tylko i wylacznie krecac kierownica w przeciwnym kierunku oraz wrzucajac bieg wsteczny (wystepuje zarowno w manualach jak i w automatach). jesli wjezdzalas tylem, to wtedy faktycznie prostowanie - jedynka do przodu w manualnej, a w automacie chyba tylko wlacza sie silnik?? tak czy siak gdybys wyprostowala kierownice - stanie pod katem nic by przeszkadzalo. Nawet jesli w automatach jest mocniejszy silnik (2 litry lub wiecej) i przez to maja wiekszy zryw... chyba, ze juz wiem... nie zdazylas wyprostowac kierownicy a juz Cie silnik popchal do przodu... Ja tylko probuje wyobrazic sobie cala sytuacje. ![]() nie ogladam tvn turbo - nie mam tv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
U mnie opowieści o samochodach snuje...tata. Zawsze opowiada mi o jakis nowinkach o historii motoryzacji. Ostatnio opowiadał o zarówkach do samochodu, o rodzajach i jakis tam innych ciekawych rzeczach
![]() Zawsze go słucham bo fajnie widzieć ten "błysk w oczach" jak opowiada. Zreszta lubie. Zawsze zabierał mnie na targi motoryzacji, czy jak jechalismy po towar do sklepu (motoryzacyjny) i strasznie to lubię. Brat nie był dobrym kompanem ![]() A tż?? Nie przypominam sobie żeby mówił o rzeczach które mnie nie interesuja. zawsze jakos znajdziemy temat do rozmowy. O kosmetykach mu nie opowiadam bo wiem ze kompletnie się na tym nie zna ![]()
"Myślę że nie tylko makijaż i modna fryzura czynią kobietę piękną. Naprawdę olśniewajaco wygląda kobieta w której oczach widać wiarę w siłę swojej urody oraz madrość żyiowych doświadczeń" SHARON STONE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ahha - owszem palisz tylko silnik, ale musisz sobie ustawić bieg, bo masz różne opcje ustawienia dźwigni - postój, bieg i wsteczny. Oprócz tego mam jeszcze dwójke i trójke, ale tego w ogóle nie uzywam. Co do silnika to są to 2 litry, zryw średni, teraz mam 3 i jakoś w nic się jeszcze nie wkomponowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
kurcze, jak ja sie ciesze ze nie mam takiego problemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
nie no, taki problem to nie problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
moj sobie wlasnie kupił wczoraj auto i coś czuje ze wysłuchiwanie jego opowiesci bedzie nieuniknione! o buu
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Prawie każdy facet gada o swoim aucie. Nie mam nic do samochodów ale gdy po pracy wracam do domciu a moj TŻ opowiada co mu sie zepsuło w samochodzie i co wymieniał ide odwiedzić rodziców tato opowiada o nowym aucie sasiada brat nażeka na swego grata.Mam tego dość ileż można tego słuchać w pracy też nie mam spokoju pracuje w salonie PEUGEOTA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale oczywiscie czekam na foty ![]() napisz tylko czy wjezdzalas przodem?? o reszte szczegolow juz nie mecze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ja również kiedyś miałam z tym problem, kompletnie nie interesowała mnie motoryzacja, jak dla mnie czeski film. Ale mój Tż bardzo często o tym mówi i w końcu sama zdałam sobie sprawę z tego, że to ciekawe. Poza tym nie muszę znać się na mechanice żeby siedzieć razem z nim i oglądać najnowsze modele samochodów i dzielić się wrażeniami.
Inną sprawą jest, że jestem przekonana, że jeżeli od czas do czasu wysłuchamy opowieści o samochodzie naszego Tż nic nam się nie stanie, a sprawimy mu za to dużą przyjemność. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.