![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: " Piękne ciało na wiosnę"
Hej , chcętnie się do was przyłączę
![]() ![]() Pomysł z punktami bardzo mi się podoba ![]() Mój wzrost to około 172 a waga 65 kg ![]() Moim marzeniem jest 58 kg , ale 60 mi wystarczy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Heh witam w wigilię odchudzania
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
I jak wam dziewczyny idzie ?? Od dziś liczymy punkty
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
u mnie na razie bardzo dobrze. ograniczam jedzonko i już odmowilam dzisiaj: chrupek, prażyznek i czekolady! A! i napoju gazowanego..ale to tak jest w szkole, wszyscy czymś częstują..
teraz sie poucze, zeby wieczorem miec czas na odkurzenie i uruchomienie mojego stacjonarnego ![]() powodzenia dziewczynki! P.S. Kiciulec, mi tyle samo kiloskow się marzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
I jak tam idzie dziewczyny?
Jeśli do końca dnia nic nie spapram to uzbieram dziś 3 punkty ![]() Przeziębiłam sie, cały czas smarkam, uszy mnie bolą. Ciekawie nie jest, ale mam nadzieje że w diecie mi to nie przeszkodzi. Zapomniałam rano sie dokładnie zważyć, zrobie to jutro :P.
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Ja mam 4 punkty<jupi> o ile już nic nie zjem
![]() Już pochłonęłam surówke z jabłka i pomarańczy to mi wystarczy jak na kolacje.
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
ale o co chodzi z tymi punktami? bo ja nie bardzo wiem ;D
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
RubiPerez pierwszy post przeczytaj
![]() a ja jeszcze nie wiem jak bedzie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
a ja - no cóż, kiepściutko...
1 za ćwiczenie, 1 za wczesną kolację, i 1 za masaż antycellulitowy no i ... eh niestety -1 za słodycze ![]()
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Ślimaczku, pewnie, kazdy ustala sobie swoje indywidualne zasady ( z czym mu jest najtrudniej walczyc + te nasze podstawowe- czyli cwiczenia itp.) mi np. najtrudniej walczyc z ostatnim posilkiem
![]() a wiec przyznaje sobie punkty: jedzenie +1 słodycze +1 odmowa +1 <ohh, tyle kusicieli dzis bylo..> cwiczenia +1 masaż +1 ostatni posilek +1 za niepodjadanie sobie nie przyznaje, bo ja jem jak jestem glodna, nie ustalam sobie jakis okreslonych godzin <roznie tez wracam ze szkoly> ![]() A wiec na dzien dzisiejszy 6 punktów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
No to ja dziś mam tak :
+ 1 za ćwiczenia +1 za słodycze +1 za diete +1 za ostatni posiłek przed snem razem 4 ![]() ![]() Hej dziewczyny mozecie mi wyjaśnić jak wykonujecie masaż antycelulitowy ?? P.S. Monika mam nadzieje że nie pogniewasz się jak ustawie sobie podobny podpis do twojego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny bardzo fajny watek.Zycze powodzenia ![]() A zeby Wam pomoc-przesylam pomocna strone z cwiczeniami. Pozdrawiam ![]() http://agk.20a.w.interia.pl/MIESNIE%20%20BRZUCHA.htm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
mój masaż - no cóż, nie jest profesjonalny
![]() nakładam serum, i wmasowuję je rękami i takim przyrządem do masażu... a czasami jak mnie ogarnie lenistwo... to tylko rękami ![]()
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
ja tam dziś wyszłam na 0
przynajmniej wyrównały się ujemne punkty jutro będzie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
uchh czas na moją spowiedź
![]() jedzenie +1 słodycze -1 odmowa +1 cwiczenia -1 masaż +1 ostatni posilek +1 + moje własne: picie czerwonej herbaty, przynajmniej 1 kubek dziennie +1 Czyli w sumie 3 ![]() Jak chcecie to jutro (dzisiaj już ide spać) podam Wam mój patent na masaż, jak dla mnie świetny. Dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
super akcja!
![]() chciałam się przyłączyć do akcji "piękne ciało na nowy rok", ale niestety już trochę za późno, zatem poradowała się moja dusza, jak ujrzałam ten wątek ![]() też mi się marzy schudnięcie kilku kg do wiosny, by bez kompleksów pozakać się w letnich ciuszkach. co prawda ćwicze regularnie, 2x w tyg, ale jadłam tyle słodyczy i niezdrowych rzeczy, że neistety nie udało mi się nic zgubić. od 2 tyg zintensyfikowałam (uch, trudne słowo ![]() ![]() a od 1.5 tyg nie jem słodyczy ![]() jedyną rzeczą, której nie potrafię sobie odmówić, jest wyjście ze znajomymi na piwko... ![]() punkty za wczoraj: dieta: +1 ćwiczenia: +1 słodycze: +1 odmowa: +1 (szeeeerokim łukiem ominęłam w sklepie regał z batonikami i czekoladą ![]() wczesna kolacja: +1 masaż: -1 (ajjj...późno wróciłam do domu i mi się nie chciało ![]() no i za piwko -1 ![]() czyli 3 do przodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za ćwiczenia, później przejrzę, teraz szkoła wzywa ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Mój kubek ma pojemność 0,5
![]() ![]()
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Ja bym chciała się dołączyć.
![]() Wiem, że zaczełyście już wczoraj [chyba], ale jestem tu praktycznie nowa i dopiero odnalazłam ten wątek. Widze, że jestem tu chyba najcięższa ![]() ![]() ![]() Wzrost: 175 [albo i więcej] Waga: 79 [powiedzmy, ze nikt tego nie widzi ![]() Mój cel: 65 kg Ehh... Jakoś to chyba będzie. Jeden, istotny szczegół: Jak mam prowadzić diete, kiedy mieszkam w internacie i tam już są gotowe posiłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Nietak, po prostu zmniejszaj porcje. Ja tez jestem czesto uzalezniona od tego co ktos przygotuje, po prostu zamiast 4 nalesnikow jem 1-1,5.
Poza tym jak tylko znajdziesz chwilke to cwicz, to jest bardzo wazne. ![]() Blair, oczywiscie, ze sie nie pogniewam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny i gratuluje tylu punktów
![]() Ja za wczoraj uzbierałam tylko 1 punkcik ![]() ![]() ćwiczenia: -1 słodycze: +1 odmowa: 0 dieta: +1 masaż: -1 ost. posiłek: +1 Zważyłam sie dziś i pomierzyłam, co do wagi to nie jest najgorzej, ale nad wymiarami musze sporo popracować ![]() waga:56,5kg wymiary: - udo 55cm - talia 70cm - pas 82cm - biodra 92cm - łydka 44,5cm Wieczorem napisze ile mam pkt za dziś ![]() Kiciulec - ja też mam taki ogromny kubek zawsze z niego pije zieloną herbatke ![]() A co do masaży to ja robie albo peeling z tubki albo domowy peeling kawowy [fusy kawy mieszam z odrobiną śmietany i żelem pod prysznic i masuje tą papką ciało, można też dodać soli gruboziarnistej] , albo masuje sie gąbką 'orkiszową'. Potem wklepuje balsam wyszczuplający albo ujędrniający. ![]()
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Niestety 0pkt. wczoraj i dzis
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
a ja dzis mam swój pierwszy punkcik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Ja dziś mam :
słodycze + 1 ćwiczenia ( godzina hula-hopu) + 1 dieta+1 kolacja+1 = 4 p. Narazie dobrze mi idzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Moje punkty za dziś:
dieta: +1 ćwiczenia: +1 słodycze: +1 odmowa: +1 (rodzinka powoli zaczyna się przyzwyczajac i niedługo pewnie nie będą mnie juz kusić ![]() wczesna kolacja: +1 masaż: daję sobie od razu -1, bo jestem padnięta i się chyba nie zmobilizuje, ewentualnie zrobię rano i doliczę sobie punkcik ![]() póki co 5 do przodu ![]() ![]() pozdrawiam i życze wytrwałości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Za wczoraj mam 4pkt, więc już mam 7. Zauważam tendencję wzwyżkową
![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Monika: ja sie pryzlacze po zakonczeniu akcji piekne cialo na nowy rok. Skoro juz regulamin jest taki sam to proponuje rowniez wprowadzic pomiary: talia, pepel, biodra, udo - i zwracam uwage na ubytek w cm niz w kg bo czesto traci sie tluszczyk ale nie traci sie wagi. Mysle ze to sensowniejsze niz wskakiwanie co chwile na wage. No i podawanie wymairow co tydzien w okreslony dzien na czczo... ile w dol idzie.
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
puk puk
![]() przylaczam sie ![]() dopiero teraz zauwazylam ten watek, ale to i tak dobrze, bo ominely mnie zaledwie 2 dni wiec jeszcze daleko w tyle nie bede ![]() mam nadzieje ze uda mi sie wytrwac do wiosny, bo naprawde kiedys w koncu musi mi sie udac schudnac, bez tego wstretnego jojo ![]() raz schudlam, zeszlej jesieni, 10kg, ale w zbyt szybkim tempie, na diecie 1000kcal.. i wrocily, wszystkie a nawet o 2 wiecej ![]() pod wieczor postaram sie podliczyc pierwsze punkty ![]() jak na razie mam za soba 1,5godzinny aerobik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Punkty na wczoraj:
ćwiczenia: -1 słodycze: -1 odmowa: +1 dieta: +1 masaż: +1 ost. posiłek: +1 czyli 2pkt, w sumie 3 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.