|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Arctic Monkeys
ja czasem czytam jak już naprawde nie rozumiem o co chodzi
ale wole ćwiczyć inglisz ![]() zdaje mi sie, że tekst jest troszeczke depresyjny...
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
no nie...
jak taki watek mogl zaginac w czelusciach forum? Fankiiii... gdzie jestescie?
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
uwielbiam ich muzykę. a Alexa Turner'a jeszcze bardziej (;
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Juz tak dawno ich nie sluchalam
![]() Ale najlepsze jest to, ze sie udzielam na forum o nich Nowa plyte wydaja w tym roku, wiec rzecz jasna, ze sie obczai :P
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#65 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dziewczynki,proszę i błagam o wskazanie mi miejsca (w necie),gdzie znajdę słowa do piosenki You Know I'm No Good.
Może ktoś poratuje. To Arctic i Amy Winehouse też wykonuje;bardzo proszę |
|
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
znam i nawet mam plyte
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
Jest tu jeszcze ktoś?
![]() Widziałyście otwarcie IO? |
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam. I o ile I Bet You Look Good On The Dancefloor - mistrzostwo, to cover Come Together - dla mnie kiepskawo.
|
|
#71 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
To prawda. W ogóle chłopaki się zmienili, a zwłaszcza Alex i Matt. Alex to po zerwaniu z Alexą tak, ona chyba go trochę hamowała (w pozytywnym znaczeniu).
|
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
A The Last Shadow Puppets ktoś słucha? Kolejny zespół Alexa godny uwagi. Słuchałam go nałogowo na wakacje.
Co do AM, to już rzadko kiedy słucham. Mieli fajne pierwsze płyty, teraz już mnie aż tak nie kręcą. |
|
|
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
Wprawdzie wątek umarł śmiercią, postanowiłam go odkopać:
Po genialnym występie na Open'erze i zauważalnym szumie w mediach po koncercie warto podjąć jakieś działania zmierzające do ściągnięcia zespołu do Polski na samodzielny koncert. Stawka jest wysoka z uwagi na to, że we wrześniu ukaże się nowa płyta, trasa koncertowa została już częściowo zaplanowana a chłopaki kręcą się nie tylko po Europie, ale także po Niemczech już w listopadzie! Skoro docierają informacje,że i Alter Art jak i AM byli zadowoleni z tegorocznej współpracy, to co stoi na przeszkodzie? Agencje artystyczne ściągają zespoły jak zwęszą duży zysk ze względu na duże zainteresowanie potencjalnym koncertem a to już nasza działka ![]() Zachęcam do polubienia strony Arctic Monkeys Poland, możemy tam liczyć na pomoc i wsparcie akcji. Jeśli zbierzemy większą ilość osób w jednym miejscu, wtedy będzie można uzgodnić konkretny plan działania Zachęcam do werbowania fanów niezrzeszonych
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
AM to był mój ulubiony zespół z czasów końca gimnazjum/początku liceum i nałogowego słuchania audycji alternatywnej w Trójce
AM to też główny powód dla którego pojechałam na Openera 2009 (?). Wtedy koncert mnie baaaaardzo zawiódł, teraz nawet nie jestem na bieżąco z ich dyskografią, ale z chęcią bym ich zobaczyła na samodzielnym koncercie Mam bardzo duży sentyment do chłopców z Sheffiled
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio ich widziałam na Don Valley Bowl w Sheffield i byli świetni! Wcześniejsze koncerty pozostawiały sporo do życzenia, ale AM bardzo się poprawili, więc znów idziemy (jestem wierną fanką, trochę z sentymentu od 2006 roku)
Także polecam samodzielne koncerty. Podobno w Niemczech dawali dobre koncerty.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-07-22 o 14:38 |
|
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
O tak, byłoby super, gdyby przyjechali ponownie.
Mam tylko nadzieję, że jak już zrobią koncert, to nie będzie tych durnych podziałów na sektory ze strefą gc, w której bilety kosztują kilkaset zł. :/
|
|
|
|
|
#78 |
|
Rozeznanie
|
Oo czyli jednak są tu jeszcze jakieś fanki, hej dziewczyny
zuz123-> Oni też są świadomi,że występ na HOFie w 2009 r. okazał się klapą, nawet Alex wspomniał o tym teraz w Gdyni. Wprawdzie wybieram się na ich koncert do Berlina w listopadzie, ale ich samodzielny występ w Polsce to moje kolejne marzenie- jak to mówią: apetyt rośnie w miarę jedzenia W Gdyni było przecudownie Udało mi się usłyszeć nawet próbę ![]() ![]() Czuję, że coś wisi w powietrzu, dlatego proszę o lajkowanie w/w strony, może uda się spiąć i zorganizować jakiś szturm na agencje artystyczne.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Arctic Monkeys
Polubiona
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

ale wole ćwiczyć inglisz 

Mam tylko nadzieję, że jak już zrobią koncert, to nie będzie tych durnych podziałów na sektory ze strefą gc, w której bilety kosztują kilkaset zł. :/