![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sklepy - okazje, promocje itd.
Aloopa bardzo dobry. Warto się pokusić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Podczepiam sie pod watek
![]() ![]() A tu otworzyli nowy sklepik z odbiorem osobistym rowniez, akurat tam gdzie mieszkam, ale ja tylko biżu się zajmuje. Tak czy siak, adresik podaje ![]() http://decokreacje.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy kogoś zainteresuje, ale w Lidlu jest zestaw na wyrost trochę, ale do decu. Jest płótno, patyna, lakier postarzający i serwetki. Wszystko kosztuje 25 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Funieczko widziałam właśnie ale nie wiem czy opłaca się kupić?
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Ja zrezygnowałam. Złotą farbę mam, którą da się wykorzystać na złocenia. Serwetki również. A płótno? W plastycznym takie coś kupi się za grosze. Ale może komuś akurat przypasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Byłam dzisiaj w Empiku Megastor we Wrocławiu i donoszę, że są tam produkty Stamperii do decu. Media, lacca, porporina, papier ryżowy bodajże, przedmioty z "drewna" i kartonu oraz rozsławione przez którąś z Was (przepraszam ale nie pamiętam którą
![]() Jeśli się ta informacja już gdzieś pojawiła to przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Witam po długiej nieobecności i donoszę że byłam dziś we Wrocławiu w sklepie dla plastyków na Kazimierza Wielkiego. Dawno tam nie byłam a tu takie zaskoczenie piękne stoisko decu jest tam wszystko!!!! Dosłaownie wszystko do decu. Przedmioty z drewna bardzo zachęcają ceną. A dziś nawet jest pokaz decu. Pewnie już wszystkie wizażanki z Wrocławia co się decu zajmują to tam już były. Zrobiłam dziś wielkie zakupy i jak znajdę czas to będę tworzyć. A dodam jeszcze że obsługa jest fatalna za karzdym razem coraz gorsza aż się odechciewa tam chodzić. Panie są bez życia a miny mają takie jakby się pytały "poco przyszłam, bo przeszkadzam" Ale już nie będę marudzić. Pozdrawiam wszystkie wizażanki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
A ja powiem, że jak byłam dzisiaj w Championie, to były bardzo tanie serwetki w ładne wzory. Cena mnie normalnie zszokowała - 1,49zł Ludzie już zdąrzyli przebrać, ale sprzedająca powiedziała, że jeszcze chyba będą. Nie wiem tylko, czy to u mnie w mieście taka promocja, czy we wszystkich sklepach, ale dzielę sie tym co wiem XDD
![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Decu to straszne kombinatorstwo. Chyba w żadnej innej metodzie zdobniczej nie wyłapuje się tak okazji i promocji hihihihi. Ja dzisiaj całkowicie przypadkowo trafiłam na wyprzedaz art. drewnianych w sklepie z art. gospodarstwa domowego. I mnie poniosło. Czy wy tez nie możecie się powstrzymać przed takimi zakupami? Ja czasem rezygnuję z nowego ciucha na rzecz decu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
No i dobrze,Mnie też już cieszy bardziej nowa serwetka niż ciuch.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
He he ostatnio mój kumpel mi powiedział, że jestem jedyną dziewczyną jaką zna, która podnieca się lakierem poliuretanowym, a po dłuższym namyśle dodał, że jestem jedyną dziewczyną jaką zna, która w ogóle wie, że coś takiego jak poli istnieje
![]()
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
Witam.Chciałam poinformować że jest nowy sklepik z art. do decoupage. Może nie ma w nim dużo ale uważam ,że warto zajrzeć www.decopasja.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Kobietki, w Biedronce są super wieszaki drewniane. A "najlepsiejszy" wieszak na krawaty albo paski- coś nakleić i super prezent dla faceta...
Pozdrawiam Ala Mój pierwszy Wordbook https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=258172&page=3 Moje papierowe próby https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post8108486 Moje Decu https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=171097 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich serdecznie. Ja dzisiaj zaszłam do Lidla i są serwetki po 1,99. Bardzo ładne z gałązkami z oliwkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
W Biedronce wieszaki bardzo ładne a Lidlowe serwetki o 11 były już wszystkie wykupione u mnie
![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
To faktycznie pech. W Radomiu zalegało całe pudło o 18.00. Może w tej mojej mieścinie mało osobników szalejących tak jak ja? Tym większe mam szanse na zdobycie fajnych surówek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
W sklepie wszystko po 4 złote znalazłam taką szkatułkę .może komuś się na coś przyda .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Umnie była identyczna na wystawie, ale nie chciało mi się tam wchodzić.
Teraz już jej nie ma (na wystawie), ciekawe czy jest w sklepie ? Może zajrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
No to chyba jakaś ogólnopolska dostawa była bo też takie dzis widziałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
No właśnie trzeba poszperać , żeby coś w miarę dobrego znaleźć . Tą moją wystarczy lekko doszlifować i będzie ok. , ale inne to nawet nie chciały się zamknąć .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
W znienawidzonym przeze mnie lidlu mają być niedługo zestawy farb akrylowych (od jutra): http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...p.Komplet_farb
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...rylowe_walizce Ciekawa jestem czy ktoś to na oczy zobaczy ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
U mnie bardzo często zalegają takie rzeczy tgodniami na stanie sklepu. Ale w lidlu te farby moim zdaniem są bardzo drogie. Takie te promocje trochę mało promocyjne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
No też mnie te ceny troszkę zdziwiły (szczególnie tej walizeczki) chociaż jeżeli te farby są dobrej jakości to i tak taniej niż w profesjonalnym papierniku (widziałam zestawy farb za ponad 200 zł).
A wczoraj przez przypadek znalazłam nieznany mi wcześniej sklep: http://www.qp.com.pl/
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
10. Zamówienia na kwotę poniżej 30 PLN netto nie będą realizowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
To sklep mojego znajomego. Głownie zajmuje sie sprzedażą w sklepie stacjonarnym. Dlatego ten podpunkt,ze ponizej 30 zl nie realizuje zamówień.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
A tak przy okazji to chciałam dodac jeszcze ten http://www.decoupage.vel.pl/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja z przyjemnością donoszę że widziałam i kupiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Od wczoraj w Lidlu są serwetki. U mnie były wzory kawowe, herbaciane, chińskie i chyba wyciągnęli jakieś starocie magazynowe, bo było trochę kwiecistych i jajeczno-mikołajowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.