Dziewica czy nie? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-13, 14:54   #61
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Dziewica czy nie?

Wzruszyla mnie Twoja historia

Edit: Dostane za to Szpilke Tygodnia? ;P Czy nadal za malo sie staram ?

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:04   #62
mały_groszek
Zadomowienie

GG do mały_groszek

nie mogłam się powstrzymać..
akurat tak się składa,że w tym roku miałam przyjemność robić praktyki na oddziale ginekologicznym,więc dane mi było uczestniczyć przy badaniach wielu różnych pacjentek,dziewic również(przynajmniej tak twierdziły)
niektóre z nich w ogóle nie miały błony,inne owszem ALE to również nie znaczy,że nigdy nie miały do czynienia z seksem,bo nie da się tego określić na tej podstawie
błona może ulec zniszczeniu nie tylko podczas stosunku,ale również z innych powodów,np.uprawianie sportów ekstremalnych
może się zdarzyć tak,że jest na tyle mocna,że nawet wkładanie tam czegokolwiek jej nie przebije
jedyny dowód(namacalny!) na to,że ktoś uprawiał seks lub nie to takie niebieskie zabarwienie śluzówki macicy wskazujące na początek stanu błogosławionego

a Panu Prezesowi gratuluję 21 centymetrów pewności siebie

mały_groszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:05   #63
bess
Zakorzenienie

Dostaniesz rajstopki i goździka Siostro Szpiegu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gozdek1.jpg (9,3 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Lycra2.jpg (22,8 KB, 12 załadowań)
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:07   #64
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Pan Prezes Pokaż wiadomość
Jeżeli ma więcej niż 21 cm to mam mu czego zazdrościć, chociaż niekoniecznie, bo wiecej mi nie potrzebne .
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:07   #65
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PLAY ADAM1 Pokaż wiadomość
hej mam takie pytanie moze zabrzmiec głupio ale mam dziewczyne która mowi ze jest dziewica ale jest tak ze niema błony dziewiczej moze ja straciła przez wysiłek czy przez to ze uzyła kiedys tampomnu...
Ale pytanie jest takie ma bardzo rozwiniete wargi sromowe i czy to moze oznaczac ze juz sie wczesniej kochała czy to jest normalnie, a moze kobieta która jest dziewica niema wykształconych warg sromowy?, jestem facetem wiec do konca tego niewiem pomozecie mi????
Pozdrawiam

oki to ja konkretnie :
wielkość czy to jak to nazywasz "rozwinięcie" warg sromowych jest sprawą indywidualną, niektóre kobiety mają większe inne mniejsze, i absolutnie wielkość warg sromowych nie jest wyznacznikiem dziewictwa!!!!
co do błony dziewiczej to bywa i tak że niektóre kobiety nie mają jej wogóle i mimo tego że nie uprawiały seksu, nie mają błony,dodatkowo bywa również tak ,że błona jest bardzo elastyczna i ani nie pęka ani nie boli ani nie krwawi przy pierwszym razie.
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:23   #66
kami828
Zadomowienie

Cytat:
ale jest tak u kobiet ze przed pierwszym razem sa wargi sromowe juz rozwiniete bardzo? czy nie? czy niema to znaczenia?????oto teraz pytam

heheehehe rozbawiłeś mnie tym.Czyli że co?Że dziewice mają niedorozwinięte a nie dziewice odwrotnie?heh A wogóle to co Ty sprawdzałeś czy Twoja laska ma błone dziewicza czy nie?Czy Ci tylko powiedziała że była i ni ma?I nie wie kto co i jak bo przeciez Ona nie teges Wogóle to skąd Ona może wiedzieć że jej nie ma?hehehe dziwne to jakieś
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-13, 15:45   #67
jaga_2001
Zakorzenienie

Tadam Pojawiam sie na prosbe Bess

Panie Prezesie, pisales, ze jak do tej pory trafiales na cnotliwe Zuzanny Ja gdy jeszcze bylam dziewica to jak typowa dziewica sie nie zachowywalam. Wrecz przeciwnie, emanowalam seksem I bynajmniej jako dziewica nie balam sie wkladac paluszkow do pochwy Regularnie sie masturbowalam od 13 roku zycia, a swoj wianuszek zachowalam do 21 roku zycia Co miesiac zakladalam tampony o rozmiarze super max bez obawy o blone dziewicza, gdyz ona jest ELASTYCZNA, zupelnie jak gumka recepturka, badz inna gumka W kazdej znajduje sie od jednego do kliku otworow, dzieki ktorym co miesiac wyplywa tzw. krew miesieczna Zdarza sie, ze tego otworu nie ma, ale to sa wyjatki, ktore trzeba leczyc. Leczenie jest tylko i wylacznie chirurgiczne polegajace na nacieciu blony, zrobieniu niewielkiego otworku. Czasem blona jest tak elastyczna, ze nie da sie jej przerwac podczas stosunku. Krwawienie podczas pierwszego stosunku tez nie jest regula. Kazda z nas jest inna i kazda z nas jest inaczej zbudowana. A to, czy ktoras z nas zachowuje sie jak cnotka czy tez nie to zalezy tylko i wylacznie od TEMPERAMENTU! Nie wiem czy wiesz, ale nature mozna oszukac i ponownie zszyc przerwana blone. Takie zabiegi modne sa np. w karaj bliskiego wschodu. Kobiety robia to by znalezc meza. A tam sa takie kultury, ze mezczyzni innych kobiet nie biora jak tylko cnotki Przed slubem taka kandydatka jest wysylana do ginekologa aby potwierdzil ten fakt. Ten to czyni, bo widzi blone. Ale taka kobieta nie jest juz dziewica, bo tego szycia w zaden sposob nie da sie zauwazyc!

Ja sama jak juz pisalam mialam spory temperament bedac dziewica. Moj chlopak jest moim pierwszym partnerem (dotyczy to zarowno zwiazku jak i seksu). On prze de mna jak mowil mial nie jedna panne i jak sie mowi z niejednego pieca chleb jadl. Ale powiem, ze to dzieki mnie wiele sie nauczyl. Mimo iz bylam dziewica. Tak wiec jak widzisz, przez zwykla ocene wygladu partnera nie da sie ocenic czy ktos rzeczywiscie jest dziewica czy prawiczkiem czy tez nie. A takie bzdurne teorie, ktore ty tu siejesz sa rodem ze sredniowiecza...

A przede wszystkim blona dziewicza jest jak swoista membrana, a jak takowa wyglata kazdy zapewne wie, ona "okala rure" i w srodku jest dziurka. Grubosc tej membrany tez jest rozna, czasem wynosi 1 mm a czasem 1 cm

Radze przeczytac tez to co napisal maly_groszek

AV by jaga_2001

Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2006-12-13 o 16:23 Powód: dodanie spacji
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-13, 21:30   #68
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333

Jaga_2001 bardzo pouczający wykład choć nie wiem czy taki typek jak prezes skuma z tego cokolwiek.

Nie dziwię się że panny z niego rezygnowały tak szybko. koleś jakiś małokumaty i niedouczony. Cud że ma żonę, że jakaś go w końcu chciała.
A cała reszta dziewczyn już po pieszczotach piersi zatrybiła, że facet ma niezgrabne paluchy.
Z biustem ledwo radzi a co dopiero z "myszką".
Stary 2006-12-13, 22:47   #69
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez kami828 Pokaż wiadomość
heheehehe rozbawiłeś mnie tym.Czyli że co?Że dziewice mają niedorozwinięte a nie dziewice odwrotnie?heh A wogóle to co Ty sprawdzałeś czy Twoja laska ma błone dziewicza czy nie?Czy Ci tylko powiedziała że była i ni ma?I nie wie kto co i jak bo przeciez Ona nie teges Wogóle to skąd Ona może wiedzieć że jej nie ma?hehehe dziwne to jakieś
zalozyciel watku juz pisal ze ona mu powiedziala ze jest dziewica a o blonie nic nie wspominala, tylko on twierdzi ze jej nie ma bo jej nie czuje

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
oki to ja konkretnie :
wielkość czy to jak to nazywasz "rozwinięcie" warg sromowych jest sprawą indywidualną, niektóre kobiety mają większe inne mniejsze, i absolutnie wielkość warg sromowych nie jest wyznacznikiem dziewictwa!!!!
co do błony dziewiczej to bywa i tak że niektóre kobiety nie mają jej wogóle i mimo tego że nie uprawiały seksu, nie mają błony,dodatkowo bywa również tak ,że błona jest bardzo elastyczna i ani nie pęka ani nie boli ani nie krwawi przy pierwszym razie.
bylo to juz wyjasnione kilkakrotnie w tym watku

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2006-12-14 o 23:53 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać.
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 08:43   #70
Pan Prezes
BAN stały

Jestem zszokowany, że mozna zszyć błonę dziewiczą, przyznam że nie wiedziałem o takiej mozliwości. Moja żona nie była dziewicą gdy szła do slubu, mi to nie przeszkadzało w żaden sposób, co prawda wolałbym oczywiscie dziewicę, ale to dla mnie nie ma większego znaczenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę mój temperament
Pan Prezes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 09:09   #71
Elfik333
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Elfik333 GG do Elfik333 Send a message via Skype™ to Elfik333

Cytat:
Jestem zszokowany, że mozna zszyć błonę dziewiczą, przyznam że nie wiedziałem o takiej mozliwości. Moja żona nie była dziewicą gdy szła do slubu, mi to nie przeszkadzało w żaden sposób, co prawda wolałbym oczywiscie dziewicę, ale to dla mnie nie ma większego znaczenia, zwłaszcza biorąc pod uwagę mój temperament
To dlaczego mówisz że przeszkadza Ci to że dziewczyna nie jest dziewicą skoro Twoja żona nią nie była???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-14, 09:13   #72
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Elfik333 Pokaż wiadomość
To dlaczego mówisz że przeszkadza Ci to że dziewczyna nie jest dziewicą skoro Twoja żona nią nie była???
wlasnie! raz piszesz tak a raz tak!
Stary 2006-12-14, 09:14   #73
taszkin
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli myślisz poważnie to daj sobie spokój, no chyba że odpowiada ci kobieta która nie jest dziewicą, no to życzę powodzenia, chociaż ja bym się nie zdecydował.
Cytat:
Moja żona nie była dziewicą gdy szła do slubu, mi to nie przeszkadzało w żaden sposób
Miłość zdolna do ogromnych poświęceń...
Jak już się nudzisz i zmyślasz, klecisz posty, to rób to chociaż dobrze, Prezesie.
taszkin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 09:20   #74
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez taszkin Pokaż wiadomość
Miłość zdolna do ogromnych poświęceń...
Jak już się nudzisz i zmyślasz, klecisz posty, to rób to chociaż dobrze, Prezesie.
dobrze powiedziane
Stary 2006-12-14, 09:21   #75
Pan Prezes
BAN stały

Już pisałem, że ożeniłem się z moją żoną tylko dla kasy i funkcji społecznej, mając do wyboru bezrobocie po marnej uczelni i z drugiej strony kasę i zaszczyty dzieki poślubieniu kobiety nie pierwszej swieżości sexualnej, wybrałem to drugie i w sumie siedzę sobie nic nie robię, a wszyscy liżą mi tyłki(ja tylko teściowi) i jeszcze biorę za to sporą kasę. Czasem się z kimś spotkam, czasem muszę gdzieś pojechać, ale generalnie luz.
Pan Prezes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 09:27   #76
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Już pisałem, że ożeniłem się z moją żoną tylko dla kasy i funkcji społecznej, mając do wyboru bezrobocie po marnej uczelni i z drugiej strony kasę i zaszczyty dzieki poślubieniu kobiety nie pierwszej swieżości sexualnej, wybrałem to drugie i w sumie siedzę sobie nic nie robię, a wszyscy liżą mi tyłki(ja tylko teściowi) i jeszcze biorę za to sporą kasę. Czasem się z kimś spotkam, czasem muszę gdzieś pojechać, ale generalnie luz.
- yyy ozeniles sie dla pieniedzy?
- to co nie kochasz swojej zony?
- tak mozna w ogole?
- szczesliwy z tym jestes?
- ona o tym wie?
- nie masz wyrzutow sumienia ze tak postapiles?

sory ale nie rozumiem takiego postepowania
Stary 2006-12-14, 11:19   #77
wersta
Zakorzenienie

Pan Prezes zaszalał też w innych wątkach i został zbanowany. co za szkoda a takie śmieszne rzeczy pisał
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 12:24   #78
kami828
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
zalozyciel watku juz pisal ze ona mu powiedziala ze jest dziewica a o blonie nic nie wspominala, tylko on twierdzi ze jej nie ma bo jej nie czuje

Może ma za krótkie palce? hahahhaha
kami828 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-14, 12:29   #79
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
nie moe byc jak widzisz, powinienes powiekszyc swoja wiedze w tym zakresie, bo jest za mala...
Cytat:
pogratulowac int......
i pamietaj, ze jest fajne przyslowie: "nosil wilk razy kilka, poniesli i wilka"

AV by jaga_2001

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-14, 13:53   #80
Wisienki
Zakorzenienie

Talking Dot.: Dziewica czy nie?

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
Pan Prezes zaszalał też w innych wątkach i został zbanowany. co za szkoda a takie śmieszne rzeczy pisał
otóż to - czytając niektóre jego wypowiedzi nieźle się uśmiałam
Stary 2006-12-14, 16:47   #81
Elfik333
Zadomowienie

taak pisze dość ciekawe rzeczy- bajkopisarz!
A tek w gruncie rzeczy to bardzo płytki z niego facet.
I sorry my ci tyłka lizać nie będziemy!
Stary 2006-12-15, 18:37   #82
19katarina82
Kasia o...

Cytat:
Napisane przez wersta Pokaż wiadomość
Och ja też się setnie ubawiłam, zwłaszcza jak mi zaoferował usługi seksualne a jak jeszcze mi napisał żebym mu swoją fotkę wysłała to już padłam ze śmiechu na długi czas Jaka szkoda, że już nas nie rozbawi
Stary 2006-12-15, 19:44   #83
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19katarina82 Pokaż wiadomość
Och ja też się setnie ubawiłam, zwłaszcza jak mi zaoferował usługi seksualne a jak jeszcze mi napisał żebym mu swoją fotkę wysłała to już padłam ze śmiechu na długi czas Jaka szkoda, że już nas nie rozbawi
zartujesz? PW Ci napisal czy jak?

AV by jaga_2001

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-15, 22:16   #84
msroczka
Raczkowanie

ja przez kilka lat uprawiałam akrobatyke sportową i też nie miałam blony, a dowidziałam sie o tym podczas badania ginekologicznego. jednak i tak moj pierwszy partner nie uwierzył, ze bylam dziewią
msroczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-16, 02:05   #85
PLAY ADAM1
BAN stały

Question Dot.: Dziewica czy nie?

witam ponownie mam nastepne dal niektórych głupie pytanie a kolorystyka pochwy moze tez cos znaczyc? bo niewiem czy wiece ze istaniej taka stronka jak ******* i tam widac ze kazda dziewica ma kolor pochyw czy łechtaczki w koloze skóry... do czego zmiezam ze moja ma odcien granatowy czy cos w tym stylu? mozecie sie wypowiedziec na ten topic?? Pozdro...

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2006-12-16 o 04:29
PLAY ADAM1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-16, 03:45   #86
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
witam ponownie mam nastepne dal niektórych głupie pytanie a kolorystyka pochwy moze tez cos znaczyc?
W kwestii dziewictwa?
NIE.
Stary 2006-12-16, 03:51   #87
BERRY21
Zadomowienie

Lexie, sama nie wiem, ale ten link, ktory podal PLAY ADAM1 chyba nie nadaje sie na Wizaz ?

BERRY21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-16, 04:30   #88
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Oł gasz, Berry, dziękuję. Nie otworzyłam tego linka bo mi firefox padł, kiedy próbowałam, a później wyjeciało mi z głowy...

O nie, na takie rzeczy pozwalać nie będziemy.
Stary 2006-12-16, 04:37   #89
BERRY21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Oł gasz, Berry, dziękuję. Nie otworzyłam tego linka bo mi firefox padł, kiedy próbowałam, a później wyjeciało mi z głowy...

O nie, na takie rzeczy pozwalać nie będziemy.
Ja niestety otworzylam, choc podskornie przeczuwalam, ze Szanowny PLAY ADAM1 zapodal linka, ktory mial nam zobrazowac problem bez zbednego owijania w bawelne

BERRY21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-16, 04:47   #90
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Nie dość, że cały ten wątek podchodzi mi pod prowokację, to jeszcze ta strona...
Udzieliłam ostrzeżenia, dałam punkty karne, przy kolejnym przewinieniu będzie ban.

Ja teraz też otworzyłam, aż mnie zniesmaczyło :/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości