Studia w UK - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-06-08, 21:28   #61
cookiemonster
Wtajemniczenie

GG do cookiemonster
Dot.: Studia w UK

ja w tym roku skonczyłam studia w PL i wysłałam aplikację do UK przez UCAS oczywiście i nie wpisałam tam referencji tylko zaznaczyłam, że nei są wymagane ( bo nigdzie nie pisalo że są ). i tak ni z gruchy ni z pietruchy zaprosili mnie na interview 1 maja ( bylam akurat w USA, musialam przebukowac lot do PL żeby zabrac portfolio, a list z zaproszeniem doszedł do PL na tydzien przed samym interview!! i wyleciałam z USA do Monachium, samolot się spóźnil i nie bylo wolnych miejsc na innych lotach do krakowa, także wyslali mnie przez Frankfurt do Katowic a tam podstawili busa, takze podróź przeciągnęła mi się o ładnych pare godzin ) W sobote i niedzielę udoskonalalam portfolio i udalo mi sie kupić 2 bilety na autokar (dla mnie i TŻ) do Londynu. jak dotarliśmy na miejsce do univerku umyliśmy się w zlewie w kantynie i jak zaczeli interview to miałam bardzo dobre wejście wypierniczajac się na schodach (siniec na całe kolanko ), wzywali nas niektorych pojedynczo a innych parami. dziewczyny które wchodziły przede mną wychodziły albo wkurzone albo załamane. ja bylam zmęczona po calym tym cyrku z powrotem z USA i wyjazdem do UK (26 godzin!!) i bylo mi wszystko jedno, ale babki były super miłe, powiedziały że powinnam im dosłać te referencje (co zrobiłam za pośrednictwem maila) i ze mam duze szanse i że dobrze mówię po angielsku. i to by bylo na tyle interview.

jakis tydzień temu dostlam papierki z Univerku że mój kurs zaczyna się pod koniec września itd. No to jadę

wybaczcie mi ten dlugi wywód
Stary 2007-06-08, 21:41   #62
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

ekhem, dziewczyny, a ja zadam takie dla Was zapewne oczywiste pytanie : : do kiedy mozna skłądac te wszystkie papiery na uczelnie? Do kiedy w UK jest rekrutacja?Bo tak własnie zaczęłam sobie mysleć, że tez bym mogła pojechac, nio ale już chyba jest za pozno?
Stary 2007-06-08, 22:38   #63
rozdział_zero
Raczkowanie

Beekeeper niestety już za poźno;(
Ale probuj w następnym roku!
JA startuję w następnym roku tylko trochę starsza jestem niż przeciętni studenci pierwszego roku i nie wiem czy mi nie będzie głupio!
rozdział_zero jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-21, 03:43   #64
Chloestic
Zakorzenienie

wybrałam sobie szkołe, ktora planuje rozpaczac na zime :

http://www.lond-est.com/home.asp?pageid=1&subid=1

czy ktos ma moze jakies informacje na jej temat?
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-06-21, 10:02   #65
cookiemonster
Wtajemniczenie

GG do cookiemonster

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
wybrałam sobie szkołe, ktora planuje rozpaczac na zime :

http://www.lond-est.com/home.asp?pageid=1&subid=1

czy ktos ma moze jakies informacje na jej temat?
informacji jest troche na stronie, to jest szkola prywatna i z tego co zauważyłam to kursy z makijażu trwaja kilka tygodni (góra 10)

znalazłam na wizażu dziewczynę, która skonczyła kurs w tej szkole http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=65049

tu są jakieś informacje http://www.hotcourses.com/uk-courses..._id/1/page.htm

a BTW mam informator o uniwersytetach w całej Angli z tego roku, jakby ktos byl zainteresowany
Stary 2007-07-06, 18:31   #66
miss_holland
Raczkowanie

Cookiemonster, jestem zainteresowana tym informatorem..
miss_holland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-06, 19:42   #67
cookiemonster
Wtajemniczenie

GG do cookiemonster

Cytat:
Napisane przez miss_holland Pokaż wiadomość
Cookiemonster, jestem zainteresowana tym informatorem..
miss_holland niestety już nie mam go bo się przeprowadzałam i musiałam się pozbyć większosci rzeczy i w tym tego informatora też
Stary 2007-08-06, 15:56   #68
1stLaDy
Wtajemniczenie

Question Dot.: Studia w UK

witam.moze Wy mi pomozecie.ucze sie obecnie w klasie IB z miedzynarodowa matura.mam za soba fce a za rok cae...jestem zdecydowana na 100% ze chce studiowac w Anglii.moim marzeniem jest dziennikarstwo,jednak kazdy odradza mi ten kierunek na undergraduate,jedynie potem na postgraduate,poniewaz jest to taki 'dziki' kierunek,podobno bezsensowny,niekonkretny. ..wiec jakie studia mam wybrac zeby byly dobra baza do dziennikarstwa medialnego???i jaki uniwesytet?wolalabym zeby byla to jedna z lepszych uczelni poniewaz moje wyniki w nauce narazie wychodza poza przecietna (nie mierze oczywiscie na Oxford czy Cambridge...chociaz kusi mnie aby zlozyc podanie - nie sproboje to nigdy sie nie dowiem czy mialam moze jednak szanse...).prosze w zwiazku z tym o jakies propozycje uniwesytetow dobrane do moich aspiracji

chcialabym sie rowniez dowiedziec jak naprawde wyglada sprawa wynajmu mieszkania-np z zaplata na rok z gory-jakie sa ceny.zamierzam wyjechac z moim tżtem (on nie zna ang,ale mysle ze z praca nie bedzie dla niego problemu-tak jak dla wiekszosci polakow).chcielibysmy wynajac kawalerke (studio) w w miare dobrym stanie niedaleko centrum miasta w ktorym mialabym studiowac (dodam ze utrzymywac bedziemy sie z zarobkow tżta i mojej pracy part-time oraz ewentualnych zapomog studenckich)

czy moje plany sa realne?czy da sie wyzyc tak jak to opisuje?ile bedzie nas kosztowala domniemana kawalerka za rok z gory?mam oczywiscie jakies pieniadze na start (ok 24tys zlotych).czy strasznie ciezko jest pogodzic prace z nauka w trybie dziennym?jak widzicie takie zycie?

prosilabym glownie o rady wizazanek mieszkajacych/studiujacych w anglii,ale wierze ze rady pozostalych beda rownie cenne

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 16:24   #69
Asia221
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 1stLaDy Pokaż wiadomość
witam.moze Wy mi pomozecie.ucze sie obecnie w klasie IB z miedzynarodowa matura.mam za soba fce a za rok cae...jestem zdecydowana na 100% ze chce studiowac w Anglii.moim marzeniem jest dziennikarstwo,jednak kazdy odradza mi ten kierunek na undergraduate,jedynie potem na postgraduate,poniewaz jest to taki 'dziki' kierunek,podobno bezsensowny,niekonkretny. ..wiec jakie studia mam wybrac zeby byly dobra baza do dziennikarstwa medialnego???i jaki uniwesytet?wolalabym zeby byla to jedna z lepszych uczelni poniewaz moje wyniki w nauce narazie wychodza poza przecietna (nie mierze oczywiscie na Oxford czy Cambridge...chociaz kusi mnie aby zlozyc podanie - nie sproboje to nigdy sie nie dowiem czy mialam moze jednak szanse...).prosze w zwiazku z tym o jakies propozycje uniwesytetow dobrane do moich aspiracji

chcialabym sie rowniez dowiedziec jak naprawde wyglada sprawa wynajmu mieszkania-np z zaplata na rok z gory-jakie sa ceny.zamierzam wyjechac z moim tżtem (on nie zna ang,ale mysle ze z praca nie bedzie dla niego problemu-tak jak dla wiekszosci polakow).chcielibysmy wynajac kawalerke (studio) w w miare dobrym stanie niedaleko centrum miasta w ktorym mialabym studiowac (dodam ze utrzymywac bedziemy sie z zarobkow tżta i mojej pracy part-time oraz ewentualnych zapomog studenckich)

czy moje plany sa realne?czy da sie wyzyc tak jak to opisuje?ile bedzie nas kosztowala domniemana kawalerka za rok z gory?mam oczywiscie jakies pieniadze na start (ok 24tys zlotych).czy strasznie ciezko jest pogodzic prace z nauka w trybie dziennym?jak widzicie takie zycie?

prosilabym glownie o rady wizazanek mieszkajacych/studiujacych w anglii,ale wierze ze rady pozostalych beda rownie cenne

z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi

czesc! ja studiuje w Anglii Biznes Miedzynarodowy

w sprawie uczelni ci nie podpowiem ale w sparawie akomodacji oczywiscie sluze pomoce- wiadomo to zalezy od miasta ceny sie roznia ja mieszkam w srednim miasteczku a tu wynajmuje 1bedroom flat z moim TZ on pracuje na full time, ja na part time( 2 godziny dziennie- leniuszek ze mnie) i spoko sobie radzimy mieszkamy w centrum a placimy 320 funtow plus woda plus cancell tax 60 funtow miesiecznie, ale mozna sie ubiegac o zniesienie tego ostatniego...
Zachecam sie bo naprawde nie jest ciezko na wszystko nas stać, i wiekszosc moich kolezanek pracuje i sa same i sobie rowniez radza takize wiesz dla chcacego nic trudnego
pozdrawiam!
Asia221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-06, 17:08   #70
1stLaDy
Wtajemniczenie

dziekuje za odpowiedz.a jakbym np chciala teoretycznie w londynie wynajac kawalerke placac z gory na rok to jakie koszta?sprawdzalam w internecie ale nie chce mi sie wierzyc ze moze to kosztowac tylko 1000funtow jak z gory za rok.jak to jest?

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-07, 09:55   #71
Asia221
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 1stLaDy Pokaż wiadomość
dziekuje za odpowiedz.a jakbym np chciala teoretycznie w londynie wynajac kawalerke placac z gory na rok to jakie koszta?sprawdzalam w internecie ale nie chce mi sie wierzyc ze moze to kosztowac tylko 1000funtow jak z gory za rok.jak to jest?

niestety nie wiem jakie sa ceny w Londynie ale slyszalam ze jest duzo drozszy wynajem mieszkania

heh ale 1000 to napewno nie moze za mieszkanie ale za miesiac
Asia221 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-11, 21:43   #72
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinowo-truskawkowa
wenedka, nie orientuję się w uniwerkach w Londynie, mój brat chodzi do jakiegoś, ale nawet nazwy nie pamiętam A jak to jest z tymi maturami właśnie. Wiem, że sie liczą ( mam na myśli polska maturę oczywiście), ale jak je przeliczają. Ja zdaje WOS i myślę żeby pójść na European Law. Czy oni będą uwzględniali maturę tylko z angielskiego czy z WOSu też i z polskiego. I czy oni jakoś inaczej oceniają podstawę i rozszerzenie, tez mnie to ciekawi. Twoja koleżanka świetnie napisała maturę z czego i jaka-polska czy angielska?

Oni nie przeliczają naszych matur. Mają zupełnie inne warunki. Jak składasz aplikację, dostajesz conditional offer, na ile musisz zdać maturę, a jeżeli maturę masz zdaną, to dostajesz unconditional offer albo rejected, chyba, że zdajesz certyfikat i czekasz na wyniki, to dalej będziesz miała conditional. Potrzebujesz IELTS'a, ew. CAE zdane na B.
Z tego co wiem, najbardizej liczy się angielski, oczywiście rozszerzony. Aby dostać się do dobrego uni, raczej trzeba mieć ten WOS na rozszerzeniu, bo oni coraz lepiej orientują się w naszej maturze
Poza tym myślę, że na European Law będą chcieli też historię, bo jest to bardzo prestiżowy i oblegany kierunek, na który Anglicy potrzebują samych A.
Na polski nie zwracają większej uwagi, ale jakiś przywoity wynik sie przyda, bo często liczą maturę overall, np. że chcą od ciebie 70% overall.
Ponadto zapraszają na interview, które wygląda różnie w zależności od ich życzeń Jeśli okażesz się fajną, interesującą osobą, to mogą przymknąć oko na twój słabszy wynik z czegoś.
Potrzebne też jest personal statement, czyli coś w rodzaju listu motywacyjnego, by siebie wychwalić, no i referencje np. od nauczyciela.
Po prostu powysyłaj maile do uczelni, które Cię interesują, zamów prospectusy (darmowe) i poprzeglądaj sobie
Aplikujesz oczywiście przez UCAS.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-12, 16:53   #73
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

A co to jest UCAS? Kurcze ja hiry nie zdaje, tylko ten WOS nieszczęsny. Gdybym,np miała z matury z polaka 40%(podst), z wosu 50%(roz) a z ang 80%(roz) to wyliczyliby mi overall 56,6%, tak? Czy na rozszerzeniu jakoś inaczej liczą? A bez tej hiry sie nie da na European Law? A jeśli jest konieczna i podstawa, to można zdać ja tam, albo jakiś inny papierek zrobić tam, który dopuści na studia. O IELTS'sie wiem, szkoda tylko, że 2 lata jest tylko ważny, a CAE jest uznawany nie wszędzie z tego co sie orientuję. O referencjach tez słyszałam, mój brat miał je od swojego nauczyciela angielskiego (z Anglii). Prospectusy wysyłają do Polski? Co myślicie o Westminster University albo Kingston?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167
Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość.
malinowo-truskawkowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-12, 17:02   #74
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinowo-truskawkowa Pokaż wiadomość
A co to jest UCAS? Kurcze ja hiry nie zdaje, tylko ten WOS nieszczęsny. Gdybym,np miała z matury z polaka 40%(podst), z wosu 50%(roz) a z ang 80%(roz) to wyliczyliby mi overall 56,6%, tak? Czy na rozszerzeniu jakoś inaczej liczą? A bez tej hiry sie nie da na European Law? A jeśli jest konieczna i podstawa, to można zdać ja tam, albo jakiś inny papierek zrobić tam, który dopuści na studia. O IELTS'sie wiem, szkoda tylko, że 2 lata jest tylko ważny, a CAE jest uznawany nie wszędzie z tego co sie orientuję. O referencjach tez słyszałam, mój brat miał je od swojego nauczyciela angielskiego (z Anglii). Prospectusy wysyłają do Polski? Co myślicie o Westminster University albo Kingston?

oni czasem liczą overall a czasem nie. To już od ich kaprysu zależy Ustny angielski też na pewno wliczają.
Londyn jest oblegany, w szczególności prawo, z tego co wiem, to oni sobie życzą gdzieś 70% overall. Takie były najniższe oferty z Londynu, o których czytałam.
Mój Tż mówi, że kierunki prawnicze są bardzo wymagające- z jego college'u na prawo dostała się dziewczyna, która miała z GCE z historii niemalże max. Co do tego, czy hista konieczna, skonsultuj się z uniwerkiem bezpośrednio przez e-mail.
Z poziomami to zależy. Czasem się orientują, czasem nie.
Prospectusy wysyłają za darmo do Polski

Zajrzyj tez na forum British Council

EDIT: UCAS to system internetowy, przez który aplikuje sie na uczelnię.
piją!

Stary 2008-01-12, 17:45   #75
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

70 % overall? Moja jedyna nadzieja jest język angielski, to przedmiot, z którego zdam na pewno najlepiej, w granicach 80 -90 %.Ja do Londynu w wakacje chyba pojadę, znajdę sobie parce jakąś part- time w jakimś barze, żeby rozmawiać po angielsku i sprzątnie dodatkowo. Na początku chciałam tylko sprzątacz i chodzić do collegu, na angielski, ale najważniejszy jest kontakt bezpośredni z językiem. W te wakacje byłam w Londynie, i przez ok 3 miesiące osłuchałam sie z angielskim i wg mnie jest dobry Tylko ciężko tam z praca. Myślałam tez o Szkocji, ale tam z kolei ten akcent Londyn przynajmniej znam.
Stary 2008-01-12, 17:55   #76
wenedka
Zakorzenienie

A nie myślałaś o jakimś innym angielskim mieście? W Londynie jest drogo, co sama pewnie wiesz, a w pozostałych miastach jakoś tak wolniej się żyje
A nie wyciągniesz z WOS-u na 60%? Chyba nie jest taki trudny..
piją!

Stary 2008-01-12, 18:03   #77
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Z wosem ciężko jest u mnie, bardzo słabo zdałam próbną, więc nie wiem jak to będzie. CO do Londynu, to myśęl,że pierwszy rok na pewno tam spędzę, a drugi zobaczę. Może wyjadę do miasta innego, w którym bym studiowała później. I tak i tak mi ciężko będzie, bo znajomości nie mam.
Stary 2008-01-14, 12:43   #78
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Z wosem ciężko jest u mnie, bardzo słabo zdałam próbną, więc nie wiem jak to będzie. CO do Londynu, to myśęl,że pierwszy rok na pewno tam spędzę, a drugi zobaczę. Może wyjadę do miasta innego, w którym bym studiowała później. I tak i tak mi ciężko będzie, bo znajomości nie mam.
To do roboty z WOSem Ja zdaję histę i tez zachwycająco próbnej nie napisałam, ale przez 4 miesiące można bardzo dużo zrobić :0
piją!

Stary 2008-01-15, 06:16   #79
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

wenedko, bez histori nie da sie naprawde iść na European Law? Bo ja na pewno, nie będę zdawać hiry, nawet mnie do niej nie dopuszczą Może tam można coś zdać w zamian, aby się dostać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-15, 11:21   #80
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
wenedko, bez histori nie da sie naprawde iść na European Law? Bo ja na pewno, nie będę zdawać hiry, nawet mnie do niej nie dopuszczą Może tam można coś zdać w zamian, aby się dostać.
Napisz do nich maila
Po prostu. Ja nie jestem w admission team, więc Ci nie udzielę pewnej informacji
piją!

Stary 2008-01-15, 19:06   #81
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

wenedko Tylko jak jest WOS po ang?
Stary 2008-01-15, 19:22   #82
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
wenedko Tylko jak jest WOS po ang?
Social Science zdaje się.
Ja bym prosto z mostu walnęła, pytając jakie przedmioty would be eligible for your courses
piją!

Stary 2008-01-16, 15:14   #83
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Hej, mam pewne pytanie. Wypełniam właśnie podanie o prospectus i mam dylemat. Musze wypełnić pole County(hrabstwo) i co ja mam wpisać tam? Bez tego nie wyśle mi sie. Wypełniam swoje dane bez polskich znaków, chyba dojdzie i tak do mnie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-16, 15:59   #84
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, mam pewne pytanie. Wypełniam właśnie podanie o prospectus i mam dylemat. Musze wypełnić pole County(hrabstwo) i co ja mam wpisać tam? Bez tego nie wyśle mi sie. Wypełniam swoje dane bez polskich znaków, chyba dojdzie i tak do mnie.
Wczesniej przed wypelnianiem formularza musisz zaznaczyc, ze zamawiasz dla 'international'. Potem juz nie wpisujesz tego county, bo to tylko u nich jest.
Jak zaznaczysz, ze nie jestes z UK, powinno pojsc bez problemu
piją!

Stary 2008-01-16, 16:58   #85
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Albo ja jestem ślepa, albo nie zamieścili prospectusa dla obcokrajowców. Raczej to 1 Może ktoś zerknie i napisze coś mądrego, bo ja nie mogę tego znaleźć. Wchodziłam w prospective students, ale to nie dla obcokrajowców.

http://www.qmul.ac.uk/prospective/prospectus/index.html
Stary 2008-01-16, 17:05   #86
wenedka
Zakorzenienie

Rzeczywiście jakiś ten formularz pokiciany
Może napisz do uczelni maila, że masz prolbmey z zamowieniem prospectusa. Mysle, ze da sie do zalatwic mailowo.
piją!

Stary 2008-01-16, 17:49   #87
yamiss
Zadomowienie

GG do yamiss

słuchajcie a ile się czeka na odpowiedź uniwersytetów? bo do wczoraj był deadline składania aplikacji i około ile będę czekać? i jeszcze nie wiem jak to jest z tymi interview, bo na każdej stronie jest, że interview może być zaproponowany albo i nie. to komu oni oferują te interview? tym 'pewniakom' czy raczej tym 'podejrzanym' ? ach, stresik, teraz mnie nie opuści, dopóki nie dostane jakiejs odpowiedzi.......

you know you love me .. xoxo.
yamiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-16, 18:03   #88
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yamiss Pokaż wiadomość
słuchajcie a ile się czeka na odpowiedź uniwersytetów? bo do wczoraj był deadline składania aplikacji i około ile będę czekać? i jeszcze nie wiem jak to jest z tymi interview, bo na każdej stronie jest, że interview może być zaproponowany albo i nie. to komu oni oferują te interview? tym 'pewniakom' czy raczej tym 'podejrzanym' ? ach, stresik, teraz mnie nie opuści, dopóki nie dostane jakiejs odpowiedzi.......
Ja słyszałam, że niektórzy czekają nawet 2tyg. To zależy. A to, czy zaproponują Ci interview zależy od wielu czynników. Trudno powiedzieć. Mojemu Tż-owi najpierw zaproponowali, a potem odwołali.
A gdzie zdajesz?
piją!

Stary 2008-01-17, 18:27   #89
yamiss
Zadomowienie

GG do yamiss

złożyłam do durham, kings college, aston, loughborough i exeter zobaczymy co z tego wyjdzie chciałam złożyć do london business school, ale dopiero niedawno dowiedzialam sie, ze tam nie mają studiow undergraduate. cóż...może zawitam tam na mba...marzenia
wenedetka, a ty juz studiujesz, czy zamierzasz, bo nie chce mi się sprawdzać w wątku wczesniej --> leeeń! jak studiujesz to poopowiadaj yamiss jak to tam wygląda..
ja tak sobie już lubię myśleć o studiach, a to dopiero matura przede mną!!

you know you love me .. xoxo.
yamiss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-17, 18:51   #90
malinowo-truskawkowa
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ja to mam pecha, chce zamowic prospectusa ale ciagle cos nie gra, na Universuty of London nie ma dla obcokrajowców formularza, na Bristol tez mam problem. Jest napisane adress line 2 oznaczone *(czyli że trzeba wypełnić). Tylko ja nie wiem co tam mam wpisac, bo ulice pisze w adress line1, a w 2 nie wiem co i nie chce sie wysłać. Próbowałam wpisac numer domu, ale nie przeszło. Gdyby ktos miał czas i mogł na to zerknac, najpierw po wypełnieniu 1szej częsci pojawia sie druga z adresem. http://info.uwe.ac.uk/ACES/publications.asp
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości