|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyście już taką bizuterię???:)
Te sa boskie http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...ostid=3260705:) ale ogólnie to inne tez sa ciekwae
ale te mnie zauroczyły najbardziej
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Postanowiłam, za namową serdecznej koleżanki z tego forum "* " wystawić, nastepną kolekcję....
1) komplecik jeziorko turkusowe 2)koralowa bransoletka 3)koralowe kolczyki 4)perłowe kły (nazwy trywialne ...., wybaczcie) |
|
|
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
Oj widzę, że powyżej załączyłam również koralowy pierścień i moje pierwsze wrappy z piaskiem pustyni
i jeszcze jedno: Ametystowa dama z pierwszymi biglami zrobionymi własnoręcznie... |
|
|
|
|
#64 |
|
Raczkowanie
|
jak zawsze śliczności
bardzo ładna muszelkowa aranżacja podoba mi się Ametystowa dama, a bigle wyszły Ci rewelacyjne ![]() Poza tym super jest komplecik Jeziorko turkusowe i perłowe kły wrapy jak na pierwszy raz też bardzo udane ![]() Pozdrawiam serdecznie i liczę na częstsze prezentacje
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie fioletowe- śliczne, takie wytworne
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Ametystowa dama i jeziorko turkusowe, cudne, te ich kolory...
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie dziewczyny
za miłe opinie. Gwiazdko afranżacja zdjęć wyszła sama z siebie, mam pełno muszelek w domu z różnych zakatków, z drewniane tło to mój parapet w okienku
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnia bransa i koła-rewelacja! Piekne prace, twórz tak dalej!
|
|
#69 |
|
Raczkowanie
|
A teraz jesienna kolekcja, tak na poprawę nastroju:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze troszkę szkła weneckiego
![]()
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
1- fajna, ale taka w turkusie mmm
![]() 2- w pewnych miejscach niedokładnie owinięte... 3- śliczny ![]() 4- takie śliwkowe ![]() 5- prawdziwie jesienne ![]() 6- ciekawe 7 - ciekawe, ale bym nie chciała
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny rzut i fajne zdjęcia
szczególnie weneckie śliczne.
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
szkło weneckie bardzo ładne
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie trochę za dużą robisz tą owiniętą szyjkę od loopika, ale najbardziej mi sie podoba przedostatnia praca
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cztery ostatnbie pary z weneckim
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się naszyjnik i kolczyki z kostkami szkła weneckiego
|
|
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
no wreszcie jakieś nowości
![]() najbardziej podobają mi się dwie ostatnie pary kolczyków ze szkła weneckiego ![]() Buziaki
|
|
#80 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() 1 - nie kojarzy mi się z jesienią, a - nie wiedzieć czemu - z wiosną... Niestety to zupełnie nie mój styl... 2 - drucik jest w zupełnym nieładzie Ramki ładne, koraliki ładnie użyte, ale cieniutki drucik sprawia wrażenie nieokiełznanego...3 - ładny 4 - o tak, te już jesienne i bardzo ładne - aż miło mi się na nie patrzy. 5 - trochę się zlewają z tłem (liściem), co nie zmienia faktu, że są śliczne. 6 - "klasyczne" (uhm, w którym miejscu...) kolory... Cudne! 7 - listopadowe... Kojarzą mi się z deszczem. |
|
|
|
|
#81 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo mi się podobają kolczyki, które mają ramkę oplecioną cieńszym drucikiem i w środku koraliki/kamyki
Muszę też spróbować coś takiego zrobić.
|
|
|
|
|
#82 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za opinie
NIe sądziłam, że aż tak będą przychylne opinie, gdyż raczej w tej kolekcji nie było nic takiego odkrywczego Co do czarnych kolczyków, rzeczywiście drucik jest "niesforny"- ale to jedno z moich 1 dzieł- udało mi się dopiero teraz zrobić im fotkę. GGagatka- Dzięki za spostrzeżenia, będę bardziej uważać na owijanie cienkim drucikiem koło looopów. Pzdr |
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Śliwkowe szkło weneckie i te rude zdecydowanie na TAK! Komplecik brązowo-turkusowy tez sliczny. Generalnie mam słabość do szkła weneckiego. Średnio widzi mi się taki skręcony loopik - tzn nie wiem czy nie przesadzasz z ilością, ale to indywidualna sprawa. Nie podoba mi się też zawieszka przy wisiorku- tzn to kółeczko - cięzko mi sobie to wyobrazić na dalikatnym łańcuszku. Zdecydowanie lepiej wyglądałby typowa zawieszka.
|
|
|
|
|
#84 |
|
www.dulcedo.pl
|
Bardzo fajne prace i klimacik utrzymany jesienny w zdjęciach. Śliczne szkło weneckie te urzekły mnie najbardziej, ale brakuje mi jakiejś ładnej krawatki nie lubię łysego drucika.
|
|
#85 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie kolczyki śliczne... ale te http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5740905
BOMBA!!!! |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się stworzyć jeszcze parę sztuk.
Zdjęcia pozostawiają wiele do życzenia- niestety pogoda nie jest zbyt przychylna :/ 1) Biała Róża- srebro, ozdobne przekładki metalowe oraz szklane łzy 2) Chili- srebro 100% i papryczki koralowca 3)Elegancja Francja- srebro, szklane łezki i kryształki 4)Turkusy- srebro, czarne kryształki, turkus afrykański 5) Wenecja2- srebro, mat. posrebrzane, szkło weneckie, kryształki 6) Czarno na białym- srebro, szklane kryształki oraz szkło weneckie |
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie coś na kształt słoneczka się zaczyna pojawiać, wiec póki co mam banana na twarzy
![]() Ale do rzeczy... 1 - nie podoba mi się ten goły drucik, jako łącznik między biglem a różyczką. Nie, zebym ogólnie nie lubiła gołych drucików, ale tutaj mnie jakoś razi - zwrappowałabym go od razu ![]() 2 - napis 100% mi się bardzo podoba Piękny kolor koralu... Bardzo ładnie zrobiłaś ramki i je owinęłaś.3 - mrrraaauu - śliczna kompozycja, bardzo ładne łezki. I znowu napis "Elegancja Francja" mnie rozwalił Też tak czesto mówię.4 - mieszane uczucia. Wyglądają "ciężko", a nie "lekko" - wydaje mi sie, że to wina łańcuszka. Za to podoba mi sie dodanie czarnego kryształka u góry. 5 - żeby jeszcze ten kryształek był w odcieniu złota, to w ogóle byłyby smakowite ![]() 6 - śliczne. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Chili i ostatnie - ładne i staranne.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje Tsu, aleś się rozpisała
![]() Wielkie dzięki za cenne uwagi. Tońka Tobie również (a ten szampan w plotkowym, nie koniecznie musi być z alcoholem)Pzdr |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam, wyjątek można zrobić.
Ja po prostu piję nałogowo, ale herbatę (tylko i zawsze), odświętnie colę. Alkoholu nie lubię przede wszystkim dlatego, bo moi znajomi non stop o imprezach i upijaniu się. Można mieć dość. ![]() Ale nie o tym mowa, tylko o Twoich pracach.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

ale te mnie zauroczyły najbardziej 

jestem również
Ramki ładne, koraliki ładnie użyte, ale cieniutki drucik sprawia wrażenie nieokiełznanego...