![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: MAROUSSIA, DIOR, AVENE, L'OREAL, GIVENCHY, CLARINS, VERSACE, APC, BIELENDA i in
Septyk - Oczar
Cień APC nr 10 grafitowy Oriflame - Giordani Gold sypki puder nabłyszczający. Pojemność 8 g. Użyty kilkakrotnie, zużycie poniżej 10%. Avon Anew Clinical- Mikro-peeling złuszczający. znajdziesz coś za to? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Dot.: MAROUSSIA, DIOR, AVENE, L'OREAL, GIVENCHY, CLARINS, VERSACE, APC, BIELENDA i in
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie za:
Clarins- pomadka do ust kolor Illusion 220 lub krem AA ?????? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderatoreska
|
11. L'Oreal Volume Shocking - dwufazowytusz do rzęs 2x6 ml. Baza użyta około 5-6 razy, tusz 2 razy. Kolor czarny.
13. Oriflame - Giordani Gold sypki puder nabłyszczający. Pojemność 8 g. Użyty kilkakrotnie, zużycie poniżej 10%. Zajzyj do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
moze cos u mnie?
TWARZ: -2 szminki -nieużywana (raz maźnięta do spróbowania) Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva Parę razy użyta lekko wiśniowa Natalie Ruby -próbki: vichy lift activ krem przeciwzmarszczkowy 1.5ml, vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce) -tusz Avon Color trend ciemnoniebieski (połowa) -tusz Wibo Magic Lashes (połowa) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z drobinkami ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z drobinkami popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki (można użyć na ciało) (0.8g) -Fcuk lip gloss- bezbarwny błyszczyk do ust (3/4 z 10ml) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) WŁOSY: -Goldwell Structure Repair szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 50ml -Goldwell Inner Effect szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Loreal Paris FX studio- Straight- mleczko do wygładzania, prostowania włosów (1/3 ze 150ml) -saszetki Palette instant colour 2 sztuki- kolor słoneczny blond (utrzymuje się 6-8 myć, brak rękawiczek) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -odżywka bez spłukiwania Professional Care (3/4 z 500ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą easy on (1/2 z 150ml) -Rossman styling blond- spray do rozjaśniania włosów (czarna butelka więc trudno określić ile zostało myślę że ok. połowa z 200ml) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -Avon body krem na rozstępy (połowa z 200ml) -antyperspirant Rexona activ reserve (150ml) psiknięty ze 4 razy -próbki vichy liposyne 7ml, vichy lipocure 7ml, Soraya Beauty Creator wyszczupl.ujędr. krem do ciała 7ml -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -żel do kąpieli Acqua di Gio Giorgio Armani (1/5 z 30ml) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok,1/3 z 400ml) -Wild Rose and Raspberry lotion do rąk i ciała (prawie cały 170ml) ZAPACHY -Light Blue świeży zapach (chyba podróbka ale pachnie b. intensywnie-ponad połowa ze 100ml) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (ok. połowy z 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) mnie interesuje: spray nablyszczajacy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zadomowienie
|
Hej, nadal interesuje cię krem Iwostinu u mnie? co jakiś czas tu zaglądam i kręcę się wokól tego sypkiego APC i w końcu stwierdziłam, że bym go chciała. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Rozeznanie
|
evilcia - dziękuję za pamięć, ale kremik już kupiłam
![]() toya2006, eweska, agiii - dzięki za propozycje dziewczyny, ale nic nie znalazłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
hej, mam tylko wątek ciuszkowy, ale zajrzyj do mnie czy cos za paletke http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...7&d=1167311832 nie znajdziesz
![]()
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
Roma19a - z ciuszków nic nie wybiorę, bo to nie mój rozmiar (niestety). Ale zainteresowały mnie Twoje książki. Czy jesteś zainteresowana taką wymianą - paletka Diora za Twoje książki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
za pianistę, błękitny zamek, coelho i księgę dobrych życzeń?
pozdrawiam
![]() |
#74 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
ok, jak dla mnie wporządku. Moge książki wysłać jutro do Ciebie
![]()
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.