![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ Mój kramik ~~
1) LA ROCHE POSAY Effaclar żel, pojemność 15ml
3) LA ROCHE POSAY Effaclar płyn micelarny do oczyszczania i demakijaż twarzy, pojemność 15ml 4) LA ROCHE POSAY Effaclar tonik zwężający pory przeciwdziałający ich zatykaniu, zawiera LHA o działaniu mikrozłuszczającym, pojemność 15ml To bym chciała ![]() Jak myślisz?
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Myślę, że ok. W końcu to są próbki, a nie duże opakowania
![]() Skrobię PW z danymi. Mam wysyłać pierwsza, czy wysyłamy równocześnie? Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2007-02-10 o 20:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo w sumie troche malo oferuje a nie chce zebys byla stratna ![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Zaraz sprawdzę. Mmmm... Tak, on jest do mycia buzi. To w takim razie odrezerwowywuję (dżizzz, ale słowo mi wyszło;P) ten żel, a resztę zapakuję i w poniedziałek wyślę, tylko napisz mi jeszcze na PW dane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
hej evilcia
więc tylko te trzy kolory cieni cię interesują? widziałas że to odsypki? bo mnie interesują jak wcześniej te dwa cienie 4) LOVELY welurowy cień duo nr 53 - brązowy z różem, zużycie na zdjęciu, użyty może dwa razy, data ważności: do 12.2008 5) LOVELY cień duo z rozświetlaczem (brak numeru) - złotawy z khaki, zużycie widać na zdjęciu, data ważności: do 12.2007 i któryś z turkusów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
witaj
![]() interesuje mnie: 12) SEPHORA baza pod makijaż, pojemność 2ml 3) AVON baza rozświetlająca z pompką, kupiony w sierpniu 2006, użyłam tylko 3) JOKO Winter Glamour odcień 810 - jasny zielony z drobinkami, taki trochę 4) AVON zapach Today Tomorrow Always, kupiony jakoś w lecie, mam na wymianę: WŁOSY: -2 sztuki Goldwell Color Definition szampon dostępny jedynie w salonach fryzjerskich 30ml -Wella System Professional Color Saver Emulsion- kuracja stabilizująca kolor po koloryzacji. Opakowanie 50ml- wyciska sie w formie pianki. Użyte 4 razy. Kosmetyk dostępny jedynie w salonach fryzjerskich. -Loreal professionel- Absolut Repair- odlewka szamponu do włosów zniszczonych -farba Loreal Recital Preference, 8,3/X champagne (jasny blond złocisty), piękny złoty blond -odżywka bez spłukiwania Gliss Kur Asia Beauty hydra oil (prawie polowa z 100ml) -odżywka bez spłukiwania Avon naturals w sprayu (ponad połowa ze 125ml) -preparat Diamond Hair do ściągania włosów przedłużonych metodą na taśmy (1/2 z 150ml) TWARZ: -szminka Loreal color riche śliczny brązik Caramel Eva złamany czubeczek, użyta z 5 razy -próbki: vichy lift active krem przeciwzm. na noc 1,5ml, vichy lift activ pod oczy 1,5ml -tusz Rimmel Extra super lash- z zakręconą szczoteczką (użyty może ze cztery razy, tylko opakowanie trochę starte od leżenia w kosmetyczce, mokry) -tusz Wibo Magic Lashes (ponad połowa, mokry) -cień Inglot Sprint Super Star-nr 98*- z mieniącymi się drobinkami, ciemnobrązowy (użyty z pięć razy) -cień Miss Sporty- nr 41 basalt- z mieniącymi się drobinkami, popielaty (użyty ze dwa razy) -cień Bell „świetlisty pył”- nr 9- sypki z mieniącymi się drobinkami, oliwkowy (praktycznie cały) -Avon Beautiful Morning- krem energizujący (ok.,1/3 z 50ml) -Fcuk glow- srebrny połyskujący cień sypki, bardzo mieniący się (można użyć na ciało, jako rozświetlacz) (0.8g) -próbka podkładu Lirene city matt- naturalny 1,5ml -próbka podkładu Soraya Lifting make up- naturalny- 2ml -Rossman Tinted Day Cream dark- krem na dzień ciemno tonujący (użyty z 5 razy, 75ml) -Wibo fluid matujący kolor naturalny (prawie cały) CIAŁO: -Adidas body lotion (kupiony dawno temu i brak daty ważności, ale wciąż pachnie na ciele, dla fanek dawnego Adidasa z seledynową nakrętką- 1/3 z 200ml) -Avon naturals balsam waniliowo-sojowy (ok 1/3 z 200ml) -termoaktywny żel wyszczuplająco-drenujący Bielenda (ok.1/3 z 175ml) -samoopalacz w piance Dax Cosmetics (ok.połowy z 150ml, bez zamknięcia) -Avon ujędrniający balsam do ciała (trudno powiedzieć bo opakowanie jest ciemne, ok.1/3 z 400ml) ZAPACHY -Perceive (połowa) -perfumik w kremie -dezodorant Concertino Summer (cały 75ml) PAZNOKCIE: -preparat przeciw obgryzaniu paznokci Avon (12ml prawie cały) -lakier Wibo czekoladowa perła (11ml prawie cały) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
Przekupka: 240 pkt / 100% pozyt.
|
Hej Evilcia!
Może wpadnie Ci coś w oko u mnie za: 3) AVON baza rozświetlająca z pompką, kupiony w sierpniu 2006, użyłam tylko dwa razy 4) DERMACOL odcień 217, data ważności: do 08.2008, zużycie widać na zdjęciu http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172969 Pozdrawiam!
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
3) AVON zapach Wink, ale w innej buteleczce trochę, kupiony jakoś w lecie, psiknięte może ze dwa razy, zużycie widać na zdjęciu
4) AVON zapach Today Tomorrow Always, kupiony jakoś w lecie, psiknięty ze dwa razy, zużycie widać na zdjęciu znajdziesz cos u mnie za ktorys z tych zapachow????
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam dzisiaj w sklepie i widziałam te cienie na żywo i nie spodobały mi się, tzn. mam już w takich kolorach inne cienie i szkoda mi dublowac. Moja nieśmiała propozycja: Baza Daxa od Ciebie w zamian za oba turkusy i te dwa cienie lovely ode mnie. Cenowo nawet by wyszło na to samo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
marabi, orchid87 odpisałam u was w wątkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
kurczę, aż tak bardzo mi nie zależy na tych cieniach by oddawać bazę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Dodałam cienie, były już w kramiku, jednak koleżanka je pożyczyła. Dodam nowe zdjęcia jutro, bo coś tam nieco poubywało z cieni ;-)
Zapraszam ![]() Zdjęcia dodane ;] Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2007-02-14 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Czyli za dwa cienie od ciebie byłyby ode mnie:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Moderatoreska
|
Tak zgadza sie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie pare rzecy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
jestem zainteresowana pdkładem rozświetlająco-antystresowym Ivory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.