Spotkania Wielkopolanek :) odc.3 - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-09, 20:09   #61
natii4
Zakorzenienie

Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3

Tak w ogóle to

Sto lat, sto lat niechaj żyje Iga nam Niech żyje nam Niech żyje nam Sto lat, sto lat niechaj żyje Iga nam

Iguś wszystkiego najlepszego

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 21:15   #62
IIGGAA
Zadomowienie

Dziekuję Natii4 . To już 27 wiosen ale ciągle dwójka
z przodu ,młoda dupa jestem.

Co do perfumu to niestety nie był kupowany w Sephorze .
IIGGAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 21:55   #63
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Wszystkiego najlepszego Iguś niech Ci sie spelnia wszysciutkie marzenia, a przede wszystkim zdrowka dla Ciebie i wszystkich Twoich Skarbow

Henry Miller

nafie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 22:11   #64
Camilla
Zakorzenienie

Sto lat Iga!!!

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 22:29   #65
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Iguś - życzę Ci radości, uśmiechu, słoneczka..spełnienia marzeń tych malutkich i tych całkeim sporych buziaki !!!
jeśłi to nie Sephora to pewnie Marri...coś tam (nigdy nie wiem jak to się pisze ) oni chyba też mają na św. marcinie sklep - może tam spróbuj ?

babessa - fajnie, że się pojawiłaś współczuję bo szpitale są okropne, a jeszcze z dzieckeim to dopiero hardcore ... mam nadizeję, że Twój synek jednka nie ma astmy - będę 3mac kciuki (wiem co to za świństwo bo moja mama ma )

ps. nie wąchałam ogóra muszę spróbować, ale brzmi właśnie tak świeżo
Monia - ja się kiedyś napaliłam na deep reda, dostałam 90 ml i nie mgoę jej skończyć bo jakoś mi jednka nie pasi na szczęście już resztke mam

buźki !!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-09, 22:54   #66
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

sluchajcie .. jestem w szoku.. bylam na sylwku u naszych przyjaciol Marty i Mirka i spedzalismy go my, oni, brat mirka+jego dziewczyna i jeszcze jeden kumpel.. jak ja zobaczylam dzis te zdjecia.. no normalnie szok...
zdjecia sa juz niestety po zdjeciu kiecki.. ale ... ja chyba naprawde nieprzyzwoicie i nieladnie sie.. wstawilam widac to na fotkach i sie ich wstydze no ale obiecalam az mi sie niedobrze robi jak na to patrze :/ krotko po tych zdjeciach chyba zasnelam na kanapie :| wiem ze nie ma sie czym chwalic ale impreza/w domku oczywiscie/ byla naprawde poza tym udana
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1].jpg (50,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (74,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3].jpg (79,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.JPG (53,8 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (77,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (78,1 KB, 23 załadowań)

Henry Miller

Stary 2007-01-09, 23:06   #67
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

jeszcze zdjecie spitych Panow

i stare zdjecie moje z Norą - moim pieskiem

i jeszcze Norunia...

a i zeby wykorzystac limit zdjec to wklejam jeszcze fotke z Gwiazdki - moja siostra ze swoim facetem Adamem, Grzesiu z Nora i moja mama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7.jpg (77,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjcie247.jpg (16,0 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg żaba.jpg (86,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pupile2.jpg (116,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gwiazdka.jpg (86,9 KB, 32 załadowań)

Henry Miller

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 07:40   #68
babessa
Zadomowienie

Iguśsto lat

Roxi Astma to paskudztwo, a jeszcze u dziecka, to już w ogóle koszmar - mam nadzieję, że jednak będzie dobrze. Teraz już wiem np.że problemy z krtanią nasilają się przy zimnym, wilgotnym powietrzu i jak jest zmiana frontów atmosferycznych z wyżu na niż. I wtedy trzeba siedzieć z dzieckiem w domu.

Nafie na zdjęciach rzeczywiście wszyscy "zmęczeni" , ale tak to jest jak się człowiek dobrze bawi.
Zdjęcie z psem śliczne.
babessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 07:41   #69
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafie Pokaż wiadomość
sluchajcie .. jestem w szoku.. bylam na sylwku u naszych przyjaciol Marty i Mirka i spedzalismy go my, oni, brat mirka+jego dziewczyna i jeszcze jeden kumpel.. jak ja zobaczylam dzis te zdjecia.. no normalnie szok...
zdjecia sa juz niestety po zdjeciu kiecki.. ale ... ja chyba naprawde nieprzyzwoicie i nieladnie sie.. wstawilam widac to na fotkach i sie ich wstydze no ale obiecalam az mi sie niedobrze robi jak na to patrze :/ krotko po tych zdjeciach chyba zasnelam na kanapie :| wiem ze nie ma sie czym chwalic ale impreza/w domku oczywiscie/ byla naprawde poza tym udana
Jak to się mówi-było grubo

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-10, 10:56   #70
Evka
Wtajemniczenie

Bebessa super ze wróciłaś Mam nadzieje ze z Kubą będzie dobrze U mnie kolęde zaczynali od 14 To też chore ale zdecydowanie lepsze niz 22, zwłaszcza jak są małe dzieci!

Nafie fajowe fotki Będziesz na spotkaniu 26??!!

Bo stwierdzilam że przyjdę, chłop mówi, ze sobie poradzi więc dlaczego ma mnie nie być?
Cytat:
Napisane przez _Roxi Pokaż wiadomość
Nazwa świeża, owszem. Ja swego czasu bardzo lubiłam ogórkowe zapachy. Ale to nawet obok ogórka nie leżało Jesli kojarzysz zapach pelargonii albo geranium to to własnie tak pachnie

No i przez to całe perfumowe gadanie śniło mi się ze dostałam wielgachną butle mojego ukochanego Allura. Budzę się i gdzie ona jest?! Nie ma
Evka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 12:29   #71
IIGGAA
Zadomowienie

Dziekuję dziewczyny!!!

Nafie jak widać na zdjęciach Sylwester był udany .

Już się nie mogę doczekać spotkania , policzę nas wstępnie:
1.IIGGAA
2.Evka
3.Babessa
4.AniaA
5.Nafie? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)
6.Natii4? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)
7.Akszeinga? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)
8.Roxi
9.Masiek? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)

Potwierdzajcie przyjście!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 12:53   #72
babessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Evka Pokaż wiadomość
Bebessa super ze wróciłaś Mam nadzieje ze z Kubą będzie dobrze U mnie kolęde zaczynali od 14 To też chore ale zdecydowanie lepsze niz 22, zwłaszcza jak są małe dzieci!

Bo stwierdzilam że przyjdę, chłop mówi, ze sobie poradzi więc dlaczego ma mnie nie być?

Nazwa świeża, owszem. Ja swego czasu bardzo lubiłam ogórkowe zapachy. Ale to nawet obok ogórka nie leżało Jesli kojarzysz zapach pelargonii albo geranium to to własnie tak pachnie

No i przez to całe perfumowe gadanie śniło mi się ze dostałam wielgachną butle mojego ukochanego Allura. Budzę się i gdzie ona jest?! Nie ma

Ewuś przyjdź

A co do Allura, to oczywiście ja Tobie go podkradłam Przecież wiesz, że to również mój najukochańszy zapach na świecie

Iguś ja potwierdzam przybycie
babessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 13:23   #73
nafie
Wtajemniczenie

GG do nafie

Cytat:
Napisane przez babessa Pokaż wiadomość

Nafie na zdjęciach rzeczywiście wszyscy "zmęczeni" , ale tak to jest jak się człowiek dobrze bawi.

Zdjęcie z psem śliczne.
dziękuję oj bylam zmeczona, bylam :P

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
Jak to się mówi-było grubo

moim bledem bylo ze oni zaznaczali, abym nic nie przynosila z alko, ale niestety mnie oczywiscie pokusilo i oprocz grzancow Mirasa byla jeszcze moja Sangria z 3 win "hand made" i tak sie skonczylo jak sie skonczylo :P

Cytat:

niestety nie moge Wam tego jeszcze powiedziec przepraszam strasznie mocno, ale po prostu jesli dostane prace, to bede, a jak jej nie dostane to moze pojade na tydzien w gory wiec to wszystko sie rozstrzygnie jakos do srody przyszlego tgodnia

Henry Miller

Stary 2007-01-10, 14:21   #74
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ewuś przyjdź

A co do Allura, to oczywiście ja Tobie go podkradłam Przecież wiesz, że to również mój najukochańszy zapach na świecie

Iguś ja potwierdzam przybycie
Będe, będę będe Potwierdzam przybycie

Normalnie wiedzialam że to Ty mi go zabrałaś! Czułam to w kościach! Oddawaj MOJEGO Allurka

Super, że też się zjawisz

Nafie to ja jestem za tym,żebys dostała ta pracę

Dziewczyny opętała mnie turkusowa bransoletka, która spodobala mi się w Plazie, w brigite bijur czy jak jej tam Niby przeceniona ale na 40zl a ja nie mam zbędnej kasy tylko samą niezbędną ( znaczy się odłożoną na coś konkretnego )pasowała by mi idealnie do torebeczki która sobie na lato kupilam i do sukienki której jeszcze sobie nie kupilam ale napewno niebawem kupię Opętała mnie i nie chce sobie iśc Nosiła bym ją tylko latem wiec szkoda, żeby tyle leżała i czekała na okazje ale ten argument do mnie nie dociera A kysz!
Poza tym pogoda za oknem jest szokująca Kwiecień co najmniej! To akurat mi pasuje
Stary 2007-01-10, 15:48   #75
MoniaK
Zakorzenienie

Iguś, sto lat sto lat, niech żyje żyje nam

Cytat:
Monia, a Ty kiedy wpadniesz na jakieś spotkanko? W razie czego mogę Ciebie przenocować
Chciałabym bardzo ale nie wiem do końca kiedy egzaminy i jak z moją pracą. Bardzo dziękuję za zaproszenie

Cytat:
Monia - ja się kiedyś napaliłam na deep reda, dostałam 90 ml i nie mgoę jej skończyć bo jakoś mi jednka nie pasi na szczęście już resztke mam

buźki !!
Ogródek powąchaj koniecznie (jeśli będziesz miała okazję) i nie sugeruj się Ewką, iż on pachnie ogórem bo wcale nim nie pachnie. Nie lubię ogórowych zapachów

Nafie, super zdjęcia i widać że zabawa była przednia

Ewa, nieźle Cię opętało
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 16:25   #76
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Ogródek powąchaj koniecznie (jeśli będziesz miała okazję) i nie sugeruj się Ewką, iż on pachnie ogórem bo wcale nim nie pachnie. Nie lubię ogórowych zapachów
Przecie napisałam ze wg mnie wogóle nie pachnie ogórkiem

Cytat:
Ewa, nieźle Cię opętało
No
Stary 2007-01-10, 17:14   #77
_Roxi
Zadomowienie

GG do _Roxi

Cytat:
Przecie napisałam ze wg mnie wogóle nie pachnie ogórkiem

No
powącham, ale jak pachnie pelargonią to fuj nie znoszę tego zapachu

Evka - kup ! na niezbędne rzeczy zawsze $$$ się jakaś znajdzie; a jak nie kupisz to bedziesz żałować do końca świata

ps. keidyś zjeździłam wszystkie ccc w poznaniu za moim rozmiarem sandałków bo tak mnie opętały a był 35 st. upał a ja w mpk twardo
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 [']
_Roxi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-10, 18:22   #78
Camilla
Zakorzenienie

Nafie fajne zdjęcia, szkoda, ze nie masz jakiś w sukience . A prawo upić się ma kazdy, a co .
Dziewczyny ja to mam szczęscie do bananów Jak zapewne pamietacie na poprzednim spotkaniu kelnerka źle usłyszała i zamiast dac mi deser bakaliowo-czekoladowy dostałam bananowo-czekoladowy, nie przepadam za tymi owocami, ale zjadłam, w sumie dobry był, ale jeszcze lepszy byłby bez bananów
Wczoraj jak byłam z Tomciem w Atmosferze, zamówiłam sobie szarlotkę na goraco i do tego koktail brzoskwiniowo-grefrutowy, Tomek zaś sałatkę z kurczakiem i owocami oraz kawę z cynamonem. Jako pierwsza zamówienie dostałam ja, kelenrka postawiła przede mna koktail i poprosiła zebym spróbowała czy mi smakuje, ja zdzwiona podejrzliwie spojrzałam najpierw na nią potem na koktail i wziełam łyka, wyczułam (zgadnijcie co) BANANY!, powiedziałam, że dobry ona cała szczęsliwa oznajmiła nam, że musiała ich troche dodać bo nie starczyłoby brzoskwiń do sałatki mojego faceta, a że nie jestem świnia to zatrzymałam ten koktail, żeby mój facet mógł zjeśc tą sałatke . W każdym razie troche byłam zawiedziona małą porcją szarlotki, jak byłyśmy tam na spotkaniu dostałam ogromny kawałek,tak, ze po zjedzeniu 1/4 już miałam dość. Fakt faktem że była przepyszna, ale szkoda, że taka mała. Mojemu facetowi zapomniano dosypac cynamonu do kawy, ale grzecznie upomniał się o swoje (nie chamsko, ale w bardzo sympatyczny sposób) i dostał druga kawe, cynamon było czuć z daleka. W każdym razie mimo tych małych wpadek, było sypmatycznie i kelenerka też była sympatyczna mimo, iż zakręcona Ale raczej nastepnym razem pójdziemy do Kawki, mimo, że facetowi Atmosfera spodobała się i kelnerce napiwek zostawił .

jesteśmy razem

Stary 2007-01-10, 19:07   #79
MoniaK
Zakorzenienie

Kamila, ale smaka mi narobiłaś na te pyszności, ja z kolei uwielbiam banany i wszystko co bananowe
W sumie to po świętach przydałaby się mała dieta ale jakoś zmobilizować się nie mogę

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-10, 19:12   #80
natii4
Zakorzenienie

Cytat:
powącham, ale jak pachnie pelargonią to fuj nie znoszę tego zapachu
Ja bym się nie kierowała opiniami Ewy. Jeżeli chodzi o Ogóra Nilowego to podczas tego samego buszowania po Douglasie Ewa stwierdziła,że Lolita pachnie jak mydło Biały Jeleń

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

Stary 2007-01-11, 00:47   #81
masiek
Zadomowienie

hello.
znalazłam was mam ostatnio doła za dołem, więc nie od razu zauważyłam, że mamy kolekjny wątek.
jeśli chodzi o spotkanie to ja się piszę, no chyba coś miłego mi się należy.

pozdrawiam.aaa ide spać bo chyba już późno
masiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-11, 11:25   #82
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natii4 Pokaż wiadomość
Ja bym się nie kierowała opiniami Ewy. Jeżeli chodzi o Ogóra Nilowego to podczas tego samego buszowania po Douglasie Ewa stwierdziła,że Lolita pachnie jak mydło Biały Jeleń
Nie pamiętam

Kamila nie wiedzialam ze tak nie przepadasz za bananami. Na drugi raz mów,ze masz alergie i kategorycznie domagaj się zamiany! W końcu to oni są dla Ciebie a nie Ty dla nich
Stary 2007-01-11, 13:11   #83
IIGGAA
Zadomowienie

Hurra!
Dostałam paczki z Allegro, ale szybciutko, super . Jedna jest z body dla Kubuśka, a druga z moim pięękknniieee pachnącym perfumem . Evciu jeszcze raz wieellkkaaa bużka.
Stary 2007-01-11, 15:30   #84
Evka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez IIGGAA Pokaż wiadomość
Hurra!
Dostałam paczki z Allegro, ale szybciutko, super . Jedna jest z body dla Kubuśka, a druga z moim pięękknniieee pachnącym perfumem . Evciu jeszcze raz wieellkkaaa bużka.
Juz?! Ale super
Stary 2007-01-11, 16:39   #85
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Hurra!
Super że jesteś zadowolona, nie takie allegro straszne jak go malują

Lolita = Biały Jeleń toż to świętokradztwo
Stary 2007-01-11, 17:41   #86
Camilla
Zakorzenienie

Khem Iga, a dlaczego mnie nie umiesciłas na liście, pisałam wyżej , że przyjdę

jesteśmy razem

Stary 2007-01-11, 18:48   #87
IIGGAA
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Camilla Pokaż wiadomość
Khem Iga, a dlaczego mnie nie umiesciłas na liście, pisałam wyżej , że przyjdę
Wybacz
Wiedziałam że jeszcze mi kogoś brakuje na tej liście no i wszystko jasne Ciebie i jeszcze Karoli30 nie wpisałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-11, 18:57   #88
IIGGAA
Zadomowienie

Lista obecności:
1.Camilla
2.Evka
3.IIGGAA
4.Babessa
5.AniaA
6.Masiek
7.Roxi
8.Karola30

9.Natii4?
10.Nafie?
11.Akszeinga?
Stary 2007-01-11, 19:01   #89
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz
Wiedziałam że jeszcze mi kogoś brakuje na tej liście no i wszystko jasne Ciebie i jeszcze Karoli30 nie wpisałam.

Wybaczam

No dziewczyny spora gromadka nas będzie, gdyby dotarły jeszcze Akszeinga, Natii i Nafie to byłoby super
Iga gratuluję perfumiku

jesteśmy razem

Stary 2007-01-11, 19:06   #90
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Kamila, ale smaka mi narobiłaś na te pyszności, ja z kolei uwielbiam banany i wszystko co bananowe
W sumie to po świętach przydałaby się mała dieta ale jakoś zmobilizować się nie mogę
No ja się zmobiolizowałam i jestem drugi dzien na diecie, jakies 3 kub 4 kg mniej by się przydały .
Monia a z czego ty się chcesz odchudzać

Jejku ale mam ochote na frytki Ale musze być twarda .

jesteśmy razem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości