![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Tak w ogóle to
![]() Sto lat, sto lat niechaj żyje Iga nam ![]() ![]() ![]() ![]() Iguś wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]()
#62 |
Zadomowienie
|
Dziekuję Natii4
![]() ![]() z przodu ![]() ![]() Co do perfumu to niestety nie był kupowany w Sephorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego Iguś
![]() ![]()
#64 |
Zakorzenienie
|
Sto lat Iga!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Iguś - życzę Ci radości, uśmiechu, słoneczka..spełnienia marzeń tych malutkich i tych całkeim sporych
![]() jeśłi to nie Sephora to pewnie Marri...coś tam (nigdy nie wiem jak to się pisze ![]() ![]() babessa - fajnie, że się pojawiłaś ![]() ![]() ps. nie wąchałam ogóra ![]() ![]() Monia - ja się kiedyś napaliłam na deep reda, dostałam 90 ml i nie mgoę jej skończyć bo jakoś mi jednka nie pasi ![]() ![]() buźki !!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
sluchajcie .. jestem w szoku.. bylam na sylwku u naszych przyjaciol Marty i Mirka i spedzalismy go my, oni, brat mirka+jego dziewczyna i jeszcze jeden kumpel.. jak ja zobaczylam dzis te zdjecia.. no normalnie szok...
zdjecia sa juz niestety po zdjeciu kiecki.. ale ... ja chyba naprawde nieprzyzwoicie i nieladnie sie.. wstawilam ![]() ![]() ![]() ![]()
#67 |
Wtajemniczenie
|
jeszcze zdjecie spitych Panow
i stare zdjecie moje z Norą - moim pieskiem ![]() i jeszcze Norunia... a i zeby wykorzystac limit zdjec to wklejam jeszcze fotke z Gwiazdki - moja siostra ze swoim facetem Adamem, Grzesiu z Nora i moja mama ![]()
#68 |
Zadomowienie
|
Iguśsto lat
![]() ![]() ![]() Roxi ![]() Nafie na zdjęciach rzeczywiście wszyscy "zmęczeni" ![]() Zdjęcie z psem śliczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
Bebessa super ze wróciłaś
![]() ![]() ![]() Nafie fajowe fotki ![]() Bo stwierdzilam że przyjdę, chłop mówi, ze sobie poradzi więc dlaczego ma mnie nie być? ![]() Nazwa świeża, owszem. Ja swego czasu bardzo lubiłam ogórkowe zapachy. Ale to nawet obok ogórka nie leżało ![]() ![]() No i przez to całe perfumowe gadanie śniło mi się ze dostałam wielgachną butle mojego ukochanego Allura. Budzę się i gdzie ona jest?! Nie ma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Dziekuję dziewczyny!!!
![]() Nafie jak widać na zdjęciach Sylwester był udany ![]() ![]() Już się nie mogę doczekać spotkania ![]() 1.IIGGAA ![]() 2.Evka ![]() 3.Babessa ![]() 4.AniaA ![]() 5.Nafie? ![]() 6.Natii4? ![]() 7.Akszeinga? ![]() 8.Roxi ![]() 9.Masiek? ![]() Potwierdzajcie przyjście! |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewuś przyjdź ![]() ![]() A co do Allura, to oczywiście ja Tobie go podkradłam ![]() ![]() Iguś ja potwierdzam przybycie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moim bledem bylo ze oni zaznaczali, abym nic nie przynosila z alko, ale niestety mnie oczywiscie pokusilo i oprocz grzancow Mirasa byla jeszcze moja Sangria z 3 win "hand made" ![]() niestety nie moge Wam tego jeszcze powiedziec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Normalnie wiedzialam że to Ty mi go zabrałaś! ![]() ![]() ![]() Super, że też się zjawisz ![]() Nafie to ja jestem za tym,żebys dostała ta pracę ![]() Dziewczyny opętała mnie turkusowa bransoletka, która spodobala mi się w Plazie, w brigite bijur czy jak jej tam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym pogoda za oknem jest szokująca ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Iguś, sto lat sto lat, niech żyje żyje nam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nafie, super zdjęcia i widać że zabawa była przednia ![]() Ewa, nieźle Cię opętało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#76 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
powącham, ale jak pachnie pelargonią to fuj
![]() ![]() Evka - kup ! na niezbędne rzeczy zawsze $$$ się jakaś znajdzie; a jak nie kupisz to bedziesz żałować do końca świata ![]() ps. keidyś zjeździłam wszystkie ccc w poznaniu za moim rozmiarem sandałków bo tak mnie opętały ![]() ![]() ![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Nafie fajne zdjęcia, szkoda, ze nie masz jakiś w sukience
![]() ![]() Dziewczyny ja to mam szczęscie do bananów ![]() ![]() Wczoraj jak byłam z Tomciem w Atmosferze, zamówiłam sobie szarlotkę na goraco ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Kamila, ale smaka mi narobiłaś na te pyszności, ja z kolei uwielbiam banany i wszystko co bananowe
![]() W sumie to po świętach przydałaby się mała dieta ale jakoś zmobilizować się nie mogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja bym się nie kierowała opiniami Ewy. Jeżeli chodzi o Ogóra Nilowego to podczas tego samego buszowania po Douglasie Ewa stwierdziła,że Lolita pachnie jak mydło Biały Jeleń
![]() ![]()
#81 |
Zadomowienie
|
hello.
znalazłam was ![]() jeśli chodzi o spotkanie to ja się piszę, no chyba coś miłego mi się należy. pozdrawiam.aaa ide spać bo chyba już późno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kamila nie wiedzialam ze tak nie przepadasz za bananami. Na drugi raz mów,ze masz alergie i kategorycznie domagaj się zamiany! W końcu to oni są dla Ciebie a nie Ty dla nich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Hurra!
Dostałam paczki z Allegro, ale szybciutko ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolita = Biały Jeleń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Khem Iga, a dlaczego mnie nie umiesciłas na liście, pisałam wyżej , że przyjdę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Lista obecności:
1.Camilla 2.Evka 3.IIGGAA 4.Babessa 5.AniaA 6.Masiek 7.Roxi 8.Karola30 9.Natii4? 10.Nafie? 11.Akszeinga? |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczam ![]() ![]() No dziewczyny spora gromadka nas będzie, gdyby dotarły jeszcze Akszeinga, Natii i Nafie to byłoby super ![]() Iga gratuluję perfumiku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia a z czego ty się chcesz odchudzać ![]() Jejku ale mam ochote na frytki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.