|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Tak w ogóle to
Sto lat, sto lat niechaj żyje Iga nam Niech żyje nam ![]() Iguś wszystkiego najlepszego
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję Natii4
ale ciągle dwójka z przodu ,młoda dupa jestem .Co do perfumu to niestety nie był kupowany w Sephorze |
|
|
|
#63 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego Iguś
niech Ci sie spelnia wszysciutkie marzenia, a przede wszystkim zdrowka dla Ciebie i wszystkich Twoich Skarbow
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat Iga!!!
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Iguś - życzę Ci radości, uśmiechu, słoneczka..spełnienia marzeń tych malutkich i tych całkeim sporych
buziaki !!! jeśłi to nie Sephora to pewnie Marri...coś tam (nigdy nie wiem jak to się pisze ) oni chyba też mają na św. marcinie sklep - może tam spróbuj ?babessa - fajnie, że się pojawiłaś współczuję bo szpitale są okropne, a jeszcze z dzieckeim to dopiero hardcore ... mam nadizeję, że Twój synek jednka nie ma astmy - będę 3mac kciuki (wiem co to za świństwo bo moja mama ma )ps. nie wąchałam ogóra muszę spróbować, ale brzmi właśnie tak świeżo ![]() Monia - ja się kiedyś napaliłam na deep reda, dostałam 90 ml i nie mgoę jej skończyć bo jakoś mi jednka nie pasi na szczęście już resztke mam buźki !!
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
sluchajcie .. jestem w szoku.. bylam na sylwku u naszych przyjaciol Marty i Mirka i spedzalismy go my, oni, brat mirka+jego dziewczyna i jeszcze jeden kumpel.. jak ja zobaczylam dzis te zdjecia.. no normalnie szok...
zdjecia sa juz niestety po zdjeciu kiecki.. ale ... ja chyba naprawde nieprzyzwoicie i nieladnie sie.. wstawilam widac to na fotkach i sie ich wstydze no ale obiecalam az mi sie niedobrze robi jak na to patrze :/ krotko po tych zdjeciach chyba zasnelam na kanapie :| wiem ze nie ma sie czym chwalic ale impreza/w domku oczywiscie/ byla naprawde poza tym udana
|
#67 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze zdjecie spitych Panow
i stare zdjecie moje z Norą - moim pieskiem i jeszcze Norunia... a i zeby wykorzystac limit zdjec to wklejam jeszcze fotke z Gwiazdki - moja siostra ze swoim facetem Adamem, Grzesiu z Nora i moja mama
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Iguśsto lat
Roxi Nafie na zdjęciach rzeczywiście wszyscy "zmęczeni" , ale tak to jest jak się człowiek dobrze bawi.Zdjęcie z psem śliczne. |
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
Bebessa super ze wróciłaś
To też chore ale zdecydowanie lepsze niz 22, zwłaszcza jak są małe dzieci!Nafie fajowe fotki Będziesz na spotkaniu 26??!!Bo stwierdzilam że przyjdę, chłop mówi, ze sobie poradzi więc dlaczego ma mnie nie być? ![]() Nazwa świeża, owszem. Ja swego czasu bardzo lubiłam ogórkowe zapachy. Ale to nawet obok ogórka nie leżało Jesli kojarzysz zapach pelargonii albo geranium to to własnie tak pachnie ![]() No i przez to całe perfumowe gadanie śniło mi się ze dostałam wielgachną butle mojego ukochanego Allura. Budzę się i gdzie ona jest?! Nie ma
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuję dziewczyny!!!
Nafie jak widać na zdjęciach Sylwester był udany .Już się nie mogę doczekać spotkania , policzę nas wstępnie:1.IIGGAA 2.Evka 3.Babessa 4.AniaA 5.Nafie? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)6.Natii4? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)7.Akszeinga? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję) 8.Roxi 9.Masiek? (nie wiem czy na pewno ale wpisuję)Potwierdzajcie przyjście! |
|
|
|
#72 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ewuś przyjdź A co do Allura, to oczywiście ja Tobie go podkradłam Przecież wiesz, że to również mój najukochańszy zapach na świecie Iguś ja potwierdzam przybycie |
|
|
|
|
#73 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj bylam zmeczona, bylam :P moim bledem bylo ze oni zaznaczali, abym nic nie przynosila z alko, ale niestety mnie oczywiscie pokusilo i oprocz grzancow Mirasa byla jeszcze moja Sangria z 3 win "hand made" i tak sie skonczylo jak sie skonczylo :P niestety nie moge Wam tego jeszcze powiedziec przepraszam strasznie mocno, ale po prostu jesli dostane prace, to bede, a jak jej nie dostane to moze pojade na tydzien w gory wiec to wszystko sie rozstrzygnie jakos do srody przyszlego tgodnia
|
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Normalnie wiedzialam że to Ty mi go zabrałaś! Czułam to w kościach! Oddawaj MOJEGO Allurka ![]() Super, że też się zjawisz Nafie to ja jestem za tym,żebys dostała ta pracę ![]() Dziewczyny opętała mnie turkusowa bransoletka, która spodobala mi się w Plazie, w brigite bijur czy jak jej tam )pasowała by mi idealnie do torebeczki która sobie na lato kupilam i do sukienki której jeszcze sobie nie kupilam ale napewno niebawem kupię Opętała mnie i nie chce sobie iśc Nosiła bym ją tylko latem wiec szkoda, żeby tyle leżała i czekała na okazje ale ten argument do mnie nie dociera A kysz! Poza tym pogoda za oknem jest szokująca Kwiecień co najmniej! To akurat mi pasuje
|
|
|
|
|
#75 | ||
|
Zakorzenienie
|
Iguś, sto lat sto lat, niech żyje żyje nam
Cytat:
Cytat:
![]() Nafie, super zdjęcia i widać że zabawa była przednia ![]() Ewa, nieźle Cię opętało
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
powącham, ale jak pachnie pelargonią to fuj
nie znoszę tego zapachu ![]() Evka - kup ! na niezbędne rzeczy zawsze $$$ się jakaś znajdzie; a jak nie kupisz to bedziesz żałować do końca świata ![]() ps. keidyś zjeździłam wszystkie ccc w poznaniu za moim rozmiarem sandałków bo tak mnie opętały a był 35 st. upał a ja w mpk twardo
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Nafie fajne zdjęcia, szkoda, ze nie masz jakiś w sukience
. A prawo upić się ma kazdy, a co .Dziewczyny ja to mam szczęscie do bananów Jak zapewne pamietacie na poprzednim spotkaniu kelnerka źle usłyszała i zamiast dac mi deser bakaliowo-czekoladowy dostałam bananowo-czekoladowy, nie przepadam za tymi owocami, ale zjadłam, w sumie dobry był, ale jeszcze lepszy byłby bez bananów Wczoraj jak byłam z Tomciem w Atmosferze, zamówiłam sobie szarlotkę na goraco i do tego koktail brzoskwiniowo-grefrutowy, Tomek zaś sałatkę z kurczakiem i owocami oraz kawę z cynamonem. Jako pierwsza zamówienie dostałam ja, kelenrka postawiła przede mna koktail i poprosiła zebym spróbowała czy mi smakuje, ja zdzwiona podejrzliwie spojrzałam najpierw na nią potem na koktail i wziełam łyka, wyczułam (zgadnijcie co) BANANY!, powiedziałam, że dobry ona cała szczęsliwa oznajmiła nam, że musiała ich troche dodać bo nie starczyłoby brzoskwiń do sałatki mojego faceta, a że nie jestem świnia to zatrzymałam ten koktail, żeby mój facet mógł zjeśc tą sałatke . W każdym razie troche byłam zawiedziona małą porcją szarlotki, jak byłyśmy tam na spotkaniu dostałam ogromny kawałek,tak, ze po zjedzeniu 1/4 już miałam dość. Fakt faktem że była przepyszna, ale szkoda, że taka mała. Mojemu facetowi zapomniano dosypac cynamonu do kawy, ale grzecznie upomniał się o swoje (nie chamsko, ale w bardzo sympatyczny sposób) i dostał druga kawe, cynamon było czuć z daleka. W każdym razie mimo tych małych wpadek, było sypmatycznie i kelenerka też była sympatyczna mimo, iż zakręcona .
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, ale smaka mi narobiłaś na te pyszności, ja z kolei uwielbiam banany i wszystko co bananowe
![]() W sumie to po świętach przydałaby się mała dieta ale jakoś zmobilizować się nie mogę
|
|
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym się nie kierowała opiniami Ewy. Jeżeli chodzi o Ogóra Nilowego to podczas tego samego buszowania po Douglasie Ewa stwierdziła,że Lolita pachnie jak mydło Biały Jeleń
|
#81 |
|
Zadomowienie
|
hello.
znalazłam was mam ostatnio doła za dołem, więc nie od razu zauważyłam, że mamy kolekjny wątek.jeśli chodzi o spotkanie to ja się piszę, no chyba coś miłego mi się należy. pozdrawiam.aaa ide spać bo chyba już późno
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kamila nie wiedzialam ze tak nie przepadasz za bananami. Na drugi raz mów,ze masz alergie i kategorycznie domagaj się zamiany! W końcu to oni są dla Ciebie a nie Ty dla nich |
|
|
|
|
#83 |
|
Zadomowienie
|
Hurra!
Dostałam paczki z Allegro, ale szybciutko , super . Evciu jeszcze raz wieellkkaaa bużka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lolita = Biały Jeleń toż to świętokradztwo
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Khem Iga, a dlaczego mnie nie umiesciłas na liście, pisałam wyżej , że przyjdę
|
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zadomowienie
|
Lista obecności:
1.Camilla 2.Evka 3.IIGGAA 4.Babessa 5.AniaA 6.Masiek 7.Roxi 8.Karola30 9.Natii4? 10.Nafie? 11.Akszeinga? |
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybaczam No dziewczyny spora gromadka nas będzie, gdyby dotarły jeszcze Akszeinga, Natii i Nafie to byłoby super Iga gratuluję perfumiku |
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Monia a z czego ty się chcesz odchudzać Jejku ale mam ochote na frytki Ale musze być twarda .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

ale ciągle dwójka
.
niech Ci sie spelnia wszysciutkie marzenia, a przede wszystkim zdrowka dla Ciebie i wszystkich Twoich Skarbow
)
widac to na fotkach i sie ich wstydze no ale obiecalam 

Jesli kojarzysz zapach pelargonii albo geranium to to własnie tak pachnie
(nie wiem czy na pewno ale wpisuję)

Czułam to w kościach! Oddawaj MOJEGO Allurka
i do tego koktail brzoskwiniowo-grefrutowy, Tomek zaś sałatkę z kurczakiem i owocami oraz kawę z cynamonem. Jako pierwsza zamówienie dostałam ja, kelenrka postawiła przede mna koktail i poprosiła zebym spróbowała czy mi smakuje, ja zdzwiona podejrzliwie spojrzałam najpierw na nią potem na koktail i wziełam łyka, wyczułam (zgadnijcie co) BANANY!, powiedziałam, że dobry ona cała szczęsliwa oznajmiła nam, że musiała ich troche dodać bo nie starczyłoby brzoskwiń do sałatki mojego faceta, a że nie jestem świnia to zatrzymałam ten koktail, żeby mój facet mógł zjeśc tą sałatke
. W każdym razie troche byłam zawiedziona małą porcją szarlotki, jak byłyśmy tam na spotkaniu dostałam ogromny kawałek,tak, ze po zjedzeniu 1/4 już miałam dość. Fakt faktem że była przepyszna, ale szkoda, że taka mała. Mojemu facetowi zapomniano dosypac cynamonu do kawy, ale grzecznie upomniał się o swoje (nie chamsko, ale w bardzo sympatyczny sposób) i dostał druga kawe, cynamon było czuć z daleka. W każdym razie mimo tych małych wpadek, było sypmatycznie i kelenerka też była sympatyczna mimo, iż zakręcona