![]() |
#61 | |||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Wątek zbiorczy
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do przewrażliwienia, lata słuchania takich uwag na pewno uuodparniają , po prostu nie przepadam za określeniem ''chuda''. Jest dośc dosadne. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Aga, dobrze że zwróciłaś nam wszystkim uwagę
![]() ![]() ale nikt nie zaprzeczy że piękna i pełna ciepła z Ciebie kobieta ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Kobieto!! Jak ty to robisz?????? Jak widzę zdjęcia wykonanych przez ciebie makijaży to poprostu mnie zatyka!!! JA TEŻ TAK CHCĘ!!!
![]() A tak przy okazji to jak czytalam komentarze na tym watku to rzucil mi sie na oczy watek na temat twojej sylwetki. Ja tez bym powiedziala ze jestes chuda w jak najlepszym tego slowa znaczeniu - cale zycie marzylam zeby miec taka figure jak ty!!! Zeby byc szczupla i tyle., dlatego ze odkad pamietam bylam przy kosci w podstawowce mi z tego powodu bardzo dokuczali, przezywalam prawie zalamanie nerwowe. teraz tez do najszczuplejszych nie naleze mam. ale juz sie tym za bardzo nie przejmuje. Jesli chodzi o twoje problemy z przytyciem to trzymam kciuki aby ci sie udalo dojsc do takiego wygladu o jakim marzysz ![]() ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-01-09 o 17:22 Powód: dubel |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Dziękuję za komentarz ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę że warto zamknąc temat mojej figury ![]() Dziękuję |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.