![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kliknij!!!!!! Lancome Revlon Loreal Guerlain
no coz...dobrze niech i tak bedzie chociaz baaardzo zelezalo mi na Matt Lovely Bourjois. a jaki ten blyszczyk eveline?? 3D Holografic Brilliant czy jakis inny?? czyli napisz jescze raz co na co zamieniamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zadomowienie
|
dobrze to ja wybieram Smackers o smaku Jagodowej Śmietanki, transparentny, nawilzajacy, słodki chociaz wszystkie te nazwy są kuszące
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() do ciebie idzie Mary Kay miniaturka 5ml z dozownikiem. (wogóle nie uzywane- jestem za młoda- ale oczywiscie po same brzegi nigdy nie wypełniają) i ziaja pro serum łagodzące (na fotce u mnie) no i gratisy dołoże. Jakeis kremiki- próbki ale jaką masz cere? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Interesuje mnie podkład Lovely Matt. Może znalazłabyś coś u mnie? I jaki jest jego zbliżony kolor? Jak jest ciemny?
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Matt lovely kupowałam dla siebie, okazał sie ciut za ciemny, ale ja mam mleczną karnację, jak widać, powiedziałabym, ze jest w skali 1-10 na 3.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
|
*rozgrzewający scrub do stóp z kofeiną Avon (3/4 opakowania 100 ml)
* nawilżające mleczko do ciała Garnier 'skóra muśnięta słońcem' (2/3 butelki 400 ml) Art Deco Make up Base (tubka 2 ml) Sephora Professionnel Perfection Make up Base (saszetka 2 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam niezbyt ciemną karnację, ale mam nadzieję, że byłby odpowiedni, a kusi mnie, kusi.. ![]() Jeśli odpowiadała by Ci taka wymiana, to jestem zainteresowana ![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
-SMACKERS SNUGGLY STRAWBERRY
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=12233 -SMACKERS STRAWBERRY KIWI COMET SUPER BLYSZCZY - mascara Clinique High Impact Mascara- opakowanie 4g- dużo wieksze niz promocyjne!!! CzarnA rezerwacja -aktywator opalania do solarium (profesjonalny) Magic Tan po prześlicznym zapachu brzoskwini https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=3492423 Znajdziesz coś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
cziki, maskara w rezerwcji dla Madeline
tylko farba Garnier moze mi sie przydać ...za smackersy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! Widziałam,że szukasz NU
![]() -nabłyszczacz do włosów Frizz Ease JOHN FRIEDA -Pamplelune Aqua Alegoria 120ml Mam też chrapkę na sypki puder.....hmmmm ![]() Pozdrowionka ![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
to ja rezygnuję jednak. dzięki ,ale odlewki raczej odpadają...
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Madziak- hmm.. szukam, ale tak naprawdę nawet go nie niuchałam, nie jestem na 100 % pewna
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
To ja jestem zainteresowana. A nie znajdziesz jeszcze czegoś? Może coś z biżuterii albo np. mam jeszzce ok 50% takiego preparatu z pędzelkiem do wybielania zębów "el-ce med" BRILLANT Easy White i owocowy wosk w plastrach TANITA (4 podwójne plus 2 chusteczki z oliwką).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
raz w życiu wypróbowałam plastra do depilacji- o raz za dużo ;P Tylko farba mi sie przyda- jak chcesz, to mozemy sie wymienic adresami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.