|
|
#61 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i
Witaj,
zapraszam do siebie, może znajdziesz coś za: Lanvin Eclat D'Arpege, perfumowany balsam do ciała, 100 ml, Active C w saszetkach, i Antek AL (to mnie najbardziej interesuje).
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: The Body Shop, Dior, Estee Lauder, Escada, Yves Saint Laurent, La Roche-Posay i
moze cos u mnie za:
- The Body Shop Satsuma Shimmer Lip Balm - Garnier, Roll-on przeciw nagromadzonemu cellulitowi |
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
A może znalazłabyś u mnie coś za Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover, płyn do demakijażu oczu 30 ml, użyty raz
Oj, zapomniałam że już się patrzyłaś, sorki! |
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
biala_malpeczka - no więc, po głębokich przemyśleniach nie znalazłam w tej chwili nic z Body Shopa, co chciałabym wymienic. Do naszej wymianki jeszcze trochę czasu, jeśli wtedy nie będę miała nic więcej na wymianę, to po prostu zrezygnuję z części kosmetyków, które sobie wybrałam
![]() pola_, _Lunka_, agiii, poziomka61 - niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Może znalazłabyś coś w którymś z moich wątków za tusz Diorshow?
Odpisz proszę w moim wątku!
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Contax - niestety nie jestem zainteresowana
|
|
|
|
|
#69 |
|
Rozeznanie
|
- Estee Lauder Artist's Eye Pencil, kolor 01 Softsmudge Black, kredka do oczu, nowa - wymienię tylko na coś, co mi się baaaaardzo spodoba. Czy to ten z rozcierakiem? :P
- Escada Magnetism, perfumowany balsam do ciała, 50 ml, nowy -Yves Saint Laurent Nu Sparkling EDT 10 ml 0.33 fl.oz. ubytek nieznaczny - użyte jeden raz (bardzo chetna :P) najbardziej: NU i kredka podobają mi sie te rzeczy, co tobie sie podoba? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
La Roche-Posay Anthelios XL Face Tinted Cream, z 50 ml zostało ok.70%, data ważności 02.2009
znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
|
#73 |
|
Raczkowanie
|
Hello!
![]() Interesuja mnie te filtry: - Iwostin Solecrin SPF 50+, 50 ml, nowy, data ważności 05.2008 - Iwostin Solecrin SPF 50+, 12 saszetek po 5 ml, data ważności 03.2008 - La Roche-Posay Anthelios XL Face Tinted Cream, z 50 ml zostało ok.70%, data ważności 02.2009 Znajdziesz cos u mnie? Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173389 Ciuszki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173372 |
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
hej hej,
czy interesowałby Cię pędzel do różu firmy WeMa? wiem, że jest podobnie ścięty do Sephorowego, chociaż nie wiem, który sprawuje się lepiej. Ja mam swój z wymianki, ale niezbyt umiem się nim posługiwać- lepiej radzę sobie tym do pudru ![]() poza tym zawartość wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=173349 |
|
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Witam , jestem zainteresowana - La Roche-Posay Anthelios XL Face Tinted Cream, z 50 ml zostało ok.70%, data ważności 02.2009, zerknij do mojego kramiku, moze znajdziesz coś dla siebie.
|
|
|
|
|
#76 |
|
Rozeznanie
|
pola_, k.a.s.i.a, Madziorka - niestety nic nie znalazłam
![]() bisskit - pędzle weMa mnie nie interesują, w wątku również nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze raz ja
![]() Jeśli masz jeszcze jakies masełka z Body Shopu i jesli cie interesuje to ja mam jeszcze błyszczyk Estee Lauder Pure Color Crystal Gloss with Liquid Prisms odcień Rainbow Prism - zostało ok 85-90% jeśli chodzi o kody to ma A63 mam do niego pudełeczko http://www.esteelauder.co.uk/templat...50199#swAnchor
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
- Kerastase Nutritive, odżywka do suchych włosów, z 200 ml zostało ok.20-25%, link do KWC: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...hp?produkt=526
|
|
|
|
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
Interesują mnie kosmetyki La Roche Posay, najbardziej Effaclar K
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
olik04 - nie mam więcej masełek Body Shopu, które chciałabym wymienic, ale zdecydowanie wolałabym błyszczyk w odcieniu Rainbow Prism niż Cool Lemon - czy zgodziłabyś się na taką zamianę?
Ivvonka, nom_de... - niestety nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
nie zależy mi tak bardzo na wymianie Rainbow Prism, wolalabym go wymienic na cos co jest mi teraz niezbedne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
Raczkowanie
|
hej mam olejek co kapieli farmona uzyty raz do kapieli wiec ubytek nieznacnzy, zapach ylang ylang z serii magic spa pojemnosc wyjsciowa 250ml
mam tez estee lauder beyond paradise w takiej malej buteleczce do torebki jest tam ok 8ml z 10 jakie byly na poczatku(jest na 100% oryginalna) mam tez balsam do ciala the body shop o zapachy zurawinowym ze zlocistymi drobinkami zostalo sie ok 125ml z pierwotnych 250ml. zajrzyj tez do watku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=176235 mnie interesuje tusz diorshow, ale jakbys byla czyms zainteresowana to prosze pisz na pw lub w moim watku bo juz sie w tym gubie. |
|
|
|
|
#86 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=175650 za próbeczki effaclar k i activ c, ilosć możemy uzgodnić?
|
|
|
|
|
#89 |
|
Rozeznanie
|
phdwao - niestety nie znalazłam w Twoim wątku nic dla siebie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:51.