![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Golden Globes 2007 - kreacje
Mnie najbardziej podoba się stylizacja Penelope i Reese. Sukienka: Tina Fey i Reese. Nie jest źle, jeśli chodzi o Evę Longorię, natomiast Beyonce i Cameron Diaz to klęska na całej linii! Beyonce to w ogóle jakoś przesadza ostatnio z tego co zaobserwowałam, a Cameron bardzo niekorzystnie wygląda w czarnych włosach i ma przesadzony makijaż. A reszta po prostu mi się nie podoba, chociaż nie oglądałam dokładnie każdego zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Sheryl Crow, Reese Wihterspoon Podobaja mi sie i to bardzo, Reese w szegolnosci
![]() Eva Longoria tez niczego sobie... Beyonce dla mnie porazka, nie wpsominam o cameron Diaz... ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
a więc tak:
1.Eva Longoria. fryzura, makijaż ok, suknia już troche mniej mi sie podoba ale ogólny efekt jest bardzo dobry ![]() 2. Vanessa Williams. Tylko inny kolor, może czarny? ![]() 3. Moje ulubiona aktorka Katherine Heigl. Ładnie, ale widziałaby mi sie inna góra sukienki . 4. Cameron Diaz. wygląda jakby chciała wystylizować sie na ciastko z kremem. Efekt beznadziejny.
![]() |
#64 | |||
Konto usunięte
|
Jennifer Lopez
Penelope Cruz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Rinko Kikuchi Cameron Diaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
NAjpiękniejsze suknie: Isla Fisher (nie wiem kto to, ale suknie piękna), Felicity Huffman (jak zwykle) i Angelina Jolie (nie lubię jes, ale ta szarość jest cudna)
Porażka: Heidi Klum, Cameron Diaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
1.Najlepsza stylizacja:
Eva Longoria-przepiękny makijaż,suknia i kolczyki tworza harmonijną całość.Ładna kobieca fryzura. 2.Sukienkę.............. Rachel Weisz-piekna czerewień 3.Mogło byc lepiej,ale nie jest zle: Reese Witherspoon-ładne buty tylko nie do tej kreacji. 4.Po prostu porażka Sienna Miller-okropna fryzura,Wyglada jakby spała w takim warkoczu i rano zapomniała go rozpleść.Przypomina mi w niej taka bawarską dziewuszke.Makijaz praktycznie niewidoczny,byle jaki.Góra sukni przypomina mi kolczugę,Dla mnie wygląda brzydko.
![]() |
#67 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
1. najlepsza stylizacja:zadna nie powalila mnie na kolana
![]() 2. sukienke tej pani ... chetnie widzialabym w swojej szafie: Hilary Swank 4. moglo byc lepiej, ale nie jest zle: Angelina, Sheryl Crow 3. po prostu porazka:Vanessa Williams , Beyonce i Cameron Diaz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
1. Zdecydowanie Hilary Swank, Naomi Wats i Drew. Prosto, skromnie, ślicznie.
2. Chetnie widzialabym sukienke Reese Witherspoon w swojej szafie. 3. Cate Blanchett. Delikatnie i klasycznie, jednak cos nie tak z tą sukienka ![]() 4. Beyonce, Cameron Diaz. Okropnie, wszystko razem i kazda czesc z osobna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Najlepsza stylizacja
1. Rechel Weisz (skromna sukiennka ktora za sparwa koloru jednak sie wyroznia, do tego ladny delikatny makijaz i fryzura, super ![]() 2. Reese Witherspoon (landa fryzurka i makijaz, sukiennka o ladnym kolorze hmm gorzej z kolorem ale wyroznia sie. Wyglada bardzo dziewczeco! ![]() 3. Katherine Heigl (dokladnie klasyka gora, duza suknia do tego upiete wlosy, lekki makijaz i dlugie kolczyki. zupelnie jak kiedys .. ![]() Moglo byc lepiej 1. Cate Blanchett (no nie wiem poprostu cos mi tu nie do konca pasuje, mogla by sie zdecydowac albo dluga albo krotka sukienka ![]() Porazka 1. Beyonce (jezeli mial byc efekt syrenki hmm to wyszlo. Tyle tylko ze ta syrenka wyglada jakby na te gale przeszla dluga droge a w miedzy czasie miala jakis wypadek i zdarzyla juz tylko wymodelowac wlosy) 2. V.Williams (ta fryzura psuje absolutnie calosc! I jakos tak ogolnie blee) 3. Jen L.H. (ta suknia ja przytlacza! Wcale do niej nie pasuje, brzydki kolor) Moja szafa 1. Renee Zellweger (ladny wzor no i ten kolor!) 2. Angelina Jolie (no prostu ladna sukienka, podoba mi sie) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
1. najlepsza stylizacja >>> Reese Witherspoon
2. sukienke tej pani ... chetnie widzialabym w swojej szafie >> >> Eva Longoria 4. moglo byc lepiej ale nie jest zle >>> Cate Blanchett 3. po prostu porazka >>>Sandra Oh |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.