![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: smutny koniec mojego małżeństwa
Zaczynam chodzić na rozmowy o pracę
![]() Co do Pana Niezdecydowanego to odzywa sie do mnie na gg czasem. Próbuje się wybielić, nie wiem po co mu to... pisze banały w rodzaju: rozstanie to była jedyna droga, powiedz, dlaczego tak mało rozmawialiśmy?, zabrakło tego porozumienia między nami, naprawdę żałuję, bo ja... wiesz to przecież... chciałem być z Tobą, ale wyszło jak wyszło itd. itp. Czasem mam mu ochotę napisać "spadaj, jak jest Ci dobrze beze mnie to czemu gadasz w kółko jak było". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Wiedźma
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#63 |
Przyczajenie
|
Witaj Synonim!
Bardzo poruszyła mnie Twoja opowieść. Życie potrafi dać nieźle w kość. Napisz, jak Ci się teraz wiedzie, co z planami? Czy znalazłaś pracę?, mieszkanie? Pozdrawiam Cię serdecznie!!! ![]()
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Na razie "zaczepiłam się" w fabryce na produkcji za marne pieniądze, ale co tam liczy się doświadczenie. Pan Były niezadowolony - to nie praca dla kobiety po studiach
![]() Gorzej ze złamanym sercem - ciężko się leczy... czasem wraca depresja, ale walczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
powinnaś go zaakceptować i spróbować poukładać jakoś wasze kontakty, tak żebyś była z nim "dla siebie" choć nie będzie to łatwe, na pewno jest możliwe, w końcu coś musiało was łaczyć, masie dwoje dzieci synonim -byłam w podobnej sytuacji, jak opisana przez ciebie, życie da sie poskładać od nowa, trzeba tylko znaleźć nowe częsci tej układanki pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.