|
|
#61 | ||
|
Raróg
|
Dot.: Muszę go zabić...
Chłopcze, nie masz czasu wyjść z psem na spacer, a masz czas siedzieć na forum i wypisywać bzdury?
Żaden weterynarz nie uśpi zdrowego psa! Jeśli tak świetnie znasz się na ustawach i "tępieniu" zwierząt, jak próbowałeś to pokazać na szczurzym wątku, powinieneś też wiedzieć, co grozi za zabicie psa. A internet anonimowy nie jest, jak Ci się najwyraźniej wydaje, zapewniam. W trzy dni poszukać domu dla zwierzaka - udaje się naprawdę nielicznym, albo tym, którym się chce. Mam rozumieć poza tym, że utrzymywałeś się do tej pory wyłącznie sam i nie masz rodziny, która psem się zajmie? Grubymi nićmi to wszystko szyte, a Ty już chyba masz coraz mniej pomysłów, jak zwrócić uwagę wizażanek. Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Ja was bardzo podziwiam dziewczyny, że jeszcze takiemu jesteście w stanie coś tłumaczyć, bo ja wysiadłam![]() Napiszę tylko tyle, dziecko drogie chciałeś nam tu zafundować szantaż emocjonalny, żeby ktoś się za ciebie pozbył problemu. Niestety muszę cię zmartwić. To TWÓJ pies i właśnie TY znajdziesz mu nowego właściciela. I nie myśl, że uszczęściliwisz jakś Wizażankę rolą wybawicielki z rąk oprawcy, bo tu nie ma samych naiwnych dziewcząt jak ci się chyba zdaje. Gorzej, nie ma żadnej. Natomiast wyszło że jesteś przynajmniej dla mnie nie człowiekem ze znieczulicą, ale ohydnym potencjanym mordercą! Jak ktoś nie ma szacunku do życia zwierząt to do ludzkiego pewnie też nie ma. To właśnie gry komputerowe robią z dziećmi I powtórzę jeszcze raz za Laurą, to co ci się WYDAJE to jest kompletna bzdura, bo ŻADEN WENERYNARZ NIE MA PRAWA UŚPIĆ ZDROWEGO PSA. wbrew temu co się wielu ludziom wydaje, nie jesteśmy panami życia i śmierci naszych zwierząt. One mają swoje prawa tak jak my. Dlatego jeżeli cokolwiek się temu psu stanie w twoim domu, to powinieneś trafić prosto za kratki.Może zrozumiesz swój wielki błąd i przestaniesz prowadzić tu swoje niedojrzałe gierki i denerwować Wizażanki.
|
|
#63 |
|
BAN stały
|
JA SWOJEGO PSA NIE USPIE, ANI NIC MU NIE ZROBIE... PO prostu szukam dla niego właściciela....
TUTUL WATKU mial skupić uwagę na nim... |
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
I tak na marginesie ,dziekuje tej garstce osob, ktore podeslaly mi adresy internetowe i telefony.... Zamiast narzekac jaki to ja jestem zly, moze byscie podzilily sie jakimis pomyslami....Ale narzekac zawssze jest latwiej...
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam Tobie w PW , wejdz na dogomanię www.dogomania.pl/forum
i koniecznie daj nam znać, co z psiulkiem... |
|
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
no coment
|
|
|
|
#67 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Twister, ja mam osobiście dosyć. Na tym forum nazywamy to trolizmem, a Ty jesteś tego przykładem. Znajdź proszę sobie inne forum, gdzie będziesz Użytkownikom i Modom psuł krew.
Ten wątek to jedna, wielka prowokacja. A jeśli nie, to powinieneś szukać pomocy u specjalisty. Dostajesz ode mnie bana stałego. |
|
|
|
#68 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poczytaj sobie wątek od początku. No oczywiście. To nasza wina, że od razu któraś nie pojechała po psa do Ciebie... Strasznie mi żal tego Twojego psiaka. Strasznie. |
||
|
|
|
#69 | |
|
Raróg
|
No cóż, pa pa Twister, nie będziemy tęsknić.
Ja dziękuję za takie zwracanie czyjejś uwagi na problem, ciekawe, czy po mieście też porozklejał ogłoszenia z podobną treścią. Zamiast pisać chore dyrdymały, wpisujesz w google "zwierzęta ogłoszenia" i wyskakują setki stron - warto, coś o tym wiem. Ale oczywiście po co, lepiej robić sobie jaja z normalnych osób, a z siebie bezradną sierotkę, "zmuszoną" do zabicia psa
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
AgaZ, brawo
Twister bedzie miał więcej czasu na szukanie domu dla psa, jak nie będzie na wizażu siedział
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
matko ......ten chłop miał już wczesniej na innych wątkach jakies dziwne poglądy , ale to................... .......żal mi psa..............
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
mi też żal psa... że ma takiego własciciela
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
powstrzymam sie od wyzywania Cie bo jeszcze dostane bana..........
ale jak mozesz MYSLEC o zabiciu psa ktorego masz w domu, wychodzisz na spacery, zyjesz.... ja tego nie rozumiem
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
ale sie na wyprawialo jak mnie nie bylo przez ten czas
ale Pani moderator i Szefowa dobrze zaragowaly
|
#76 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
No juz dajcie spokoj. Nieobecnych nie powinno sie atkowac, nie maja szansy sie obronic.
Wcale a wcale nie podobalo mi sie jego podejscie do sprawy i naprawde mam nadzieje, ze pies znajdzie nowy dom. A w kazdym razie ze ta sprawa skonczy sie szczesliwie. Ale nie popieram takich naskokow po banie. Troche szkoda ze dostal bana. Nie dowiemy sie jak sie potoczy sprawa psa.
|
#78 | |
|
Raróg
|
Czy on taki nieobecny, to mam wątpliwości, twister się sklonował, ale to już niedługo potrwa
|
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Obyśmy już nie musiały czytać takich postów. (!)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Narażę się na bana, ale muszę to napisać - mój chomik miał większe pokłady inteligencji niż ty! Wiele z Forumek pewnie mnie skarci, ale obserwuję twe wypowiedzi na forum od dawna i wszystkie były poniżej poziomu morza ale to, co napisałeś tutaj, to po prostu coś tak bezmyślnego, okrutnego, że brak mi słów O ile wcześniej myślałam, że szybciej piszesz niż myślisz, o tyle teraz jestem pewna, że tylko piszesz - bo ta pierwsza cznność jest ci kompletnie obca
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to juz padlo.Moze twister chcial nam zafundowac taki szantaż.Albo zostane modem na perfumach albo uspie psa.Wiem ze to głupota do kwadratu ale po tym chlopaku spodziewam sie podobnych wyskoków.
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
A jak koniecznie chcesz zwrócić na siebie uwagę - wyskocz goły na główną ulicę twego miasta - na pewno nie pozostaniesz niezauważony
![]() A pomoc ofereowana przez forumki nadeszła ze względu na psa - a nie jego, pożal się Boże, właściciela! I jeśli ktoś, z tej dwójki, powinien być uśpiony - to z pewnością nie pies!
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, zagotowałam się
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A jesli to wszystko prawda ,mozesz umiescic ogloszenia wszedzie gdzie to mozliwe.Na dogomanii,na forum gazety,w anonsach opisac ta sytuacje i oddac go jedynie w dobre rece.mozesz nie isc do szkoly z internatem ,bo w koncu masz psa wiec musisz byc za niego odpowiedzialny.Cos za cos
![]() dac go na przechowanie komus z rodziny i zamiast wydawac tyle kasy na perfumy sponsorowac utrzymanie przez ten czas swojego psa!!Nic ci sie nie stanie jak przez jakis czas nie bedziesz chodzil pachnacy,a dla psa to kwestia zycia lub smierci! |
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, klony zbanowanych osob sie szybko usuwa. Ja poprostu nie lubie obgadywac nieobecnych, tyle. Chciala bym tylok wiedziec jak to sie dalej potoczy dla psa. Po postawie delikwenta (bo szuka JUZ 3 dni) wnioskuje ze moze byc nieciekawie...
|
#86 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pogrubienie pochodzi ode mnie
|
|
#87 |
|
BAN stały
|
Sprawa z psem zakończona... Mama się ugięła... Zostaje w domu... Piesek będzie żył do naturalnej śmierci... Nawet nie wiecie jak sie ciesze... Wczesniej ona mowila ze nie ma szans na to zeby z nim zostala... Kupilem jej Gabriele Sabatini rozowa i sie dal przekonac... Kamien z serca...
Ps. Temat watku to byla prowokacja... chcialem po porstu zwrocic uwage na swiebie i swoj problem... Ale sytaucja z pieskiem niestety prawdziwa... Wszystko dobre, co sie dobrze konczy |
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w ani jedno twoje słowo. Historyjka wymyślnona zapewne tak samo szybko jak pierwsza. Naiwnie chyba myślisz, że damy się nabrać na to lizusostwo. Na szczęście zaraz cię tu nie będzie.
Błędów starego konta nie naprawia się nowym. Nie wiesz? człowiek i jego stosunek do zwierząt się tak szybko nie zmieniają, a często wcale.
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
To ty nie wiedziales ze kazdy klon dostaje banana??
A postawy mamy nie skomentuje. |
|
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
eh Bess po postawie mam pewność, że to prowokacja, więc nawet nie ma jej co komentować.
Chciał zwrócić na siebie uwagę, zostać modem perfum i ogłosić, iż to dzieki nim z pieskiem będzie wszystko Ok... co wzięło się pewnie stąd :
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Ja was bardzo podziwiam dziewczyny, że jeszcze takiemu jesteście w stanie coś tłumaczyć, bo ja wysiadłam
I powtórzę jeszcze raz za Laurą, to co ci się WYDAJE to jest kompletna bzdura, bo ŻADEN WENERYNARZ NIE MA PRAWA UŚPIĆ ZDROWEGO PSA. wbrew temu co się wielu ludziom wydaje, nie jesteśmy panami życia i śmierci naszych zwierząt. One mają swoje prawa tak jak my. Dlatego jeżeli cokolwiek się temu psu stanie w twoim domu, to powinieneś trafić prosto za kratki.

mi też żal psa... że ma takiego własciciela