|
|
#61 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nigdy nie miałem dziewczyny
Cytat:
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
brzydki23 przeczytaj swoje wypowiedzi po 10 razy,zastanow sie nad nimi i moze spojrzysz wtedy na to z innej perspektywy.
Nie zauwazyles innych watkow?Czy tylko te ktore wymieniles, naprawde Cie zainteresowaly? ![]() Ptysio5 zmykaj
|
#63 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale z czego - z kieszonkowego na kino? Albo wyrywał na baletach? Ale z kim na nie poszedł i jak dziewczynę przekonał, skoro taki paskudny? To mi się nijak kupy nie trzyma.Bajka, ot co Klarisko - już idę... |
|
|
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasia no to pozamiatalas autorowi
to musialybyc naprawde tracone "nie ma brzydkich mezczyzn tylko wina czasem brak"
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Brzydki23 jesli to wszystko jest prawda co piszesz to wez sie chlopie w garsc,znajdz sobie prace zebys nie siedzial tyle przed kompem i telewizorem i wtedy napewno nie bedziesz tez dlugo spac bo bedzie trzeba wstac do roboty. Idz miedzy ludzi ,zmien fryzure kup sobie jakies kosmetyki do pielegnacji ciala ,ciuchy,jak jestes taki blady jak opisujesz kup sobie karnet na solarim i nabiezesz koloru tylko nie przesadzaj z solarka
a nie uzelaz sie nad soba ,a nic nie robisz w tym kierunku i zmien sie!!!!!!!bo takiego co tylko chodzi na panienki(I tylko robi hm.....) to ja bym tez nie chciala niewiem co mam jeszcze napisac jak cos mi jeszcze wpadnie do glowy to sie wpiszeps-pierwsze wrazenie jakie robi czlowiek na drugim czlowieku niestety jest optyka zewnetrzna,a pozniej charakter czyli wnetrze.Jak moze najpierw liczyc sie charakter jak z ta osoba nie zamowilismy ani slowa??bo przeciez nie znamy tej osoby....i pierwsze co widzimy to ubior,figora itp...
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wystarczy tylko zaniesc do jakiegos wzietego wydawcy i w przyszlym roku bedzie wiadomo kto dostanie paszport polityki w dziedzinie "fantastyka" )
|
|
#67 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duo: Osoba inteligentna ponoc jestem, dziecinna juz raczej też nie. Rozpieszczona przez rodzicow też raczej nie. Zawsze uczyli mnie samodzielnosci. Tre: Wszystko wróci do ciebie ze zdwojoną siła. Quattro: Rozwod? Nie wyszlam jeszcze za mąż. Wypadek już miałam. Chora przewlekle jestem. I to dosyc ciezko. Cinque: Ale mimo wszystkich powyzszych zwlaszcza quattro, daje sobie za***iscie rade w zyciu. Zazdroscisz? Cytat:
Podsumowanie: Masz problem, żadna Cie nie chce, zwalasz to na swoj wyglad. Winic powinienes jedynie swoj charakter, ktory jak widać po Twoich życzeniach i zlosliwych epitetach jest jak najbardziej spaczony. Czujesz się poszkodowany w swoim życiu, i zloscisz się na wszystkich którzy wytykaja Ci palcami Twoje wlasne bledy. Ktorzy tlumacza Ci ze masz na co zasluzyles. Wszyscy znajomi Cie opuścili, dlaczego? Wlasnie z powodu charakteru. Nie poszedles na studia - kobiety nie lubią beztalenci, nie-"wykształciuchów", chodzilbys tylko na dyskoteki i do knajpy - e-e to nie przejdzie, sorry winetou, kobieta potrzebuje wsparcia, poczucia bezpieczenstwa, skad potencjalna Twoja luba ma wiedzieć czy na "dysce" nie "zaliczysz" jakiejs co "daje zada"? Jesteś niekulturalny - kobiety takich niecierpią. A te ktorym to nie przeszkadza, raczej ujmują naszemu gatunkowi niż dodają.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym... zawsze można poprosić jakąś miłą panią spod latarni żeby Cię na plecach przewiozła
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
a jak to nie pomoze to kup se ajlajner.
|
|
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Cyrano de Bergerac?
Ale,że byś je mógł "obracać" to musiały Cię chyba zobaczyć w realu... Czy nie ? hmmmm.. ![]() Tak, wiem, już idę |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#72 |
|
BAN stały
|
jeśli tak bardzo cię to interesuje to nie płaciłem za sex, na czacie zawsze można się dogadać, większość wolnych dziewczyn na necie można zbajerować na nagie fotki, póki jestem wolny to mogę obracać 10 lasek jednocześnie, zawsze najwięcej do powiedzenia na temat sexu mają laski, które zwykle leżą w łóżkach jak kłody, Polki to nie są zbyt inteligentne bestie, w ciągu 5 lat na necie rozmawiałem może z 5 cioma fajnymi, inteligentnymi laskami.
|
|
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Ze SzpiegZKrainyDeszczowców sie nie zadziera
Szpiegus jestes moim guru Chce byc tak samo bezlitosna i szczera w swoich wypowiedziach jak ty brzydki23 wiec czemu my studiujemy a ty nie? Fakt, ze to nie zawsze swiadczy o inteligencji. Jednak my chcemy sie ksztalcic a ty z tego zrezygnowales, bo sie bales...
|
#74 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...rada jest tylko jedna- zacznij nad sobą pracować... Jesteś chudy - zamiast wylegiwać się przed TV - zajrzyj na www.sfd.pl - poczytaj, popytaj i do dzieła! Przyznam, że znam mało urodziwe osoby i żadna z nich nie była wykluczona z towarzystwa przez swój wygląd...to kwestia poziomu...osób "z towarzystwa" Wydaje mi się, że alienujesz się również ze swego rodzaju...lenistwa, wygody - zwyczajnie nie chce Ci się wyjść do ludzi, dac coś od siebie, działać... uwierz mi - istnieją ludzie z większymi od Ciebie problemami i czerpią z życia pełnymi garściami... |
|
|
|
|
#76 |
|
Wtajemniczenie
|
dwa pytanka
to jest forum dla kobiet,ktore ci nota bene nieodpowiada co TY na nim robisz? i w ogole o co ci chodzi?
|
#77 |
|
Zadomowienie
|
brzydki23 tylko nam tu nagich fotek nie wrzucaj
mogłabym tego nie wytrzymać ![]()
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
otóż to. otóż to
Cytat:
To przynajmniej czasu nie marnujesz przed komputerem - to się chwali ( zaraz zaraz... czy ja przeczytałam 10 jednocześnie? ![]() ulalala no to powiem Ci, że w takim układzie bijesz anakondę na głowę (a nawet na dwie). W takim wypadku Twoja twarz nie ma znaczenia (nie no... pod wrażeniem jestem
|
|
#79 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inteligentne kobiety znajduje się w miejscach o których ty nie masz najmniejszego pojęcia. A odnosnie lezenia w lozku jak klody, jak chcesz moge tu zaprosic mojego bylego, zapewne po gwarancji że mu glowy nie ukręce z chęcią Ci opowie o naszym życiu seksualnym, tylko obawiam się, że musialbyś zebrac zeby z podlogi. Zwlaszcza jak zacznie opowiadać o prysznicu i o pobycie u niego na dzialce Klariska, to wszystko przez to kino akcji i dreszczowce ![]() O! carolinascotties, witaj Dawno Cie nie widzialam.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
I ciudowneeeee love love robisz prowokacje.
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
nie przejmowalabym sie zbytnio jego subiektywnymi opiniami, Simon M, ktory tez mial nierówno pod sufitem przynajmniej byl przystojnym wierszokletą :F
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Szpiegu - co u Ciebie - wszystko OK? |
|
|
|
#83 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz kończe antybiotyk, więc koniec wykorzystywania i on wraca do siebie.
|
|
#84 |
|
BAN stały
|
w moim temacie doszukałem się także osób mądrze myślących, nie przemądrzałych, są nimi: hanelajda i silly (no może zapomniałem jeszcze wymienić 1 góra 2 osoby),
SzpiegZKrainyDeszczowców nas naprawde nie interesuje twoja wy..... pupa pod prysznicem. Sama sobie zrób herbate... no chyba, że szukasz pantofla (ja napewno nigdy nim nie będę). Jesteś osobą, która pieprzy farmazony, ma najwięcej do powiedzenia na każdy temat (ilość postów) a w dupie była i gówno widziała. Czasem lepiej zamilczeć niż pierdzielić głupoty. Napewno lubisz krytykować Dode i Mandaryne
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
A jak w związku z tym serduszko ? Twoje oczywiście
WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA ![]() Brzydki - zakwalifikowałam się do tych przemądrzałych? ajajajaj
|
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#87 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam moje dwa kochane futra więc jest super ;PCytat:
Nie obawiasz się że zbyt wiele wymagasz od kolegi? ;P
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie...nie ma jak osobiste futrzakowe dowody dozgonnej miłości i przyjaźni
![]() Szkoda, że są tylko dwie kategorie... w takim razie ja poproszę, żeby mnie poza margines wyrzucić... |
|
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Brzydki23 a może byś tak zechciał mi odpowiedzieć, w koncu to twoj watek i powinno ci na nim zalezec...
moje pytania sa bezposrednie oczekuje bezposredniej odpowiedzi to jest forum dla kobiet,ktore ci nota bene nieodpowiada co TY na nim robisz? i w ogole o co ci chodzi? Cytat:
dostajesz takie a nie inne odpowiedzi przez sposób w jaki się wyrażasz. można tylko ci współczuć albo obrócić wszystko w żart. powód jest prosty nie szanujesz innych ludzi, to czemu niby inni mieli by okazywac tobie szacunek i traktowac powaznie ? :p
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Ten fragment tekstu jest za trudny i burzy mu całą strukturę, kontekst i sens pytania.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 

"nie ma brzydkich mezczyzn tylko wina czasem brak"
a nie uzelaz sie nad soba ,a nic nie robisz w tym kierunku
jak cos mi jeszcze wpadnie do glowy to sie wpisze