Nigdy nie miałem dziewczyny - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-30, 00:13   #61
kasiakkk
Zadomowienie

Dot.: Nigdy nie miałem dziewczyny

Cytat:
Napisane przez miss_seepy Pokaż wiadomość
swoja droga jak rozwiazywales kwestie finansowania pan lekkich obyczajow, skoro nie chodziles do pracy? :P
mamo daj mi 5 dych na ... ? :p
pewnie to takie z dyski

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:15   #62
Klariska
Wtajemniczenie

brzydki23 przeczytaj swoje wypowiedzi po 10 razy,zastanow sie nad nimi i moze spojrzysz wtedy na to z innej perspektywy.
Nie zauwazyles innych watkow?Czy tylko te ktore wymieniles, naprawde Cie zainteresowaly?

Ptysio5 zmykaj wyganiam Cie

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:17   #63
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
swoja droga jak rozwiazywales kwestie finansowania pan lekkich obyczajow, skoro nie chodziles do pracy? :P
mamo daj mi 5 dych na ... ? :p
ja się o to w 1 poście pytałam. Bo wnioskując z historii to albo im płacił (wtedy określenie jest powiedzmy na miejscu ) ale z czego - z kieszonkowego na kino? Albo wyrywał na baletach? Ale z kim na nie poszedł i jak dziewczynę przekonał, skoro taki paskudny? To mi się nijak kupy nie trzyma.
Bajka, ot co

Klarisko - już idę...
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:19   #64
miss_seepy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
pewnie to takie z dyski
Kasia no to pozamiatalas autorowi
to musialybyc naprawde tracone "nie ma brzydkich mezczyzn tylko wina czasem brak"

miss_seepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:20   #65
Silly
Zadomowienie

Brzydki23 jesli to wszystko jest prawda co piszesz to wez sie chlopie w garsc,znajdz sobie prace zebys nie siedzial tyle przed kompem i telewizorem i wtedy napewno nie bedziesz tez dlugo spac bo bedzie trzeba wstac do roboty. Idz miedzy ludzi ,zmien fryzure kup sobie jakies kosmetyki do pielegnacji ciala ,ciuchy,jak jestes taki blady jak opisujesz kup sobie karnet na solarim i nabiezesz koloru tylko nie przesadzaj z solarka fundnij sobie tez karnet na silownie zakup sobie odzywki i cialka nabiezesz a nie uzelaz sie nad soba ,a nic nie robisz w tym kierunku i zmien sie!!!!!!!bo takiego co tylko chodzi na panienki(I tylko robi hm.....) to ja bym tez nie chciala i to nie jest wcale takie imponujace niewiem co mam jeszcze napisac jak cos mi jeszcze wpadnie do glowy to sie wpisze i uwiez w siebie!!!!

ps-pierwsze wrazenie jakie robi czlowiek na drugim czlowieku niestety jest optyka zewnetrzna,a pozniej charakter czyli wnetrze.Jak moze najpierw liczyc sie charakter jak z ta osoba nie zamowilismy ani slowa??bo przeciez nie znamy tej osoby....i pierwsze co widzimy to ubior,figora itp...

Silly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:22   #66
miss_seepy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ptysio5 Pokaż wiadomość
ja się o to w 1 poście pytałam. Bo wnioskując z historii to albo im płacił (wtedy określenie jest powiedzmy na miejscu ) ale z czego - z kieszonkowego na kino? Albo wyrywał na baletach? Ale z kim na nie poszedł i jak dziewczynę przekonał, skoro taki paskudny? To mi się nijak kupy nie trzyma.
Bajka, ot co

Klarisko - już idę...
faktycznie byłaś pierwsza!!

wystarczy tylko zaniesc do jakiegos wzietego wydawcy i w przyszlym roku bedzie wiadomo kto dostanie paszport polityki w dziedzinie "fantastyka" )

Stary 2007-01-30, 00:22   #67
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brzydki23 Pokaż wiadomość
Ja się nie użalam nad sobą. Po prostu chciałem z nudów opowiedzieć swoją historie (w 100% prawdziwą). Osoby, które teraz po mnie jadą (np Kraina z Dreszczowców) są po prostu mało inteligentne, dziecinne, rozpieszczone przez rodziców, guzik wiedzą o życiu. Mam nadzieje, że takim ludziom jeszcze życie kiedyś da w kość (np choroba, wypadek, rozwód).
Uno: Nie ma osoby o takim nicku.
Duo: Osoba inteligentna ponoc jestem, dziecinna juz raczej też nie. Rozpieszczona przez rodzicow też raczej nie. Zawsze uczyli mnie samodzielnosci.
Tre: Wszystko wróci do ciebie ze zdwojoną siła.
Quattro: Rozwod? Nie wyszlam jeszcze za mąż. Wypadek już miałam. Chora przewlekle jestem. I to dosyc ciezko.
Cinque: Ale mimo wszystkich powyzszych zwlaszcza quattro, daje sobie za***iscie rade w zyciu. Zazdroscisz?
Cytat:
Na tym forum było już tysiące głupszych tematów. Czy nasz naród jest tak głupi, że potrafi tylko dyskutować na tematy o: długości penisa, barwie wydzieliny, decybeli głośności krzyków podczas orgazmów, seksie ze zwierzętami, wpadkach łóżkowych, długości pazurków, pigułkach anty (żeby być trendy), kolczykach w języku, sutku, odbycie?
Jeśli dla Ciebie, pigulki antykoncepcyjne są glupotą to jeśli znajdziesz jakakolwiek dziewczyne to szybko sie okaze ze zostaniesz ojcem. Poza tym, niektorym z nas pigulki antykoncepcyjne w pewnym stopniu pomagaja, zwlaszcza tym ktore przyjmują je jako środek leczniczy, a nie po to aby sie bezpiecznie bzykać.

Podsumowanie:
Masz problem, żadna Cie nie chce, zwalasz to na swoj wyglad. Winic powinienes jedynie swoj charakter, ktory jak widać po Twoich życzeniach i zlosliwych epitetach jest jak najbardziej spaczony.
Czujesz się poszkodowany w swoim życiu, i zloscisz się na wszystkich którzy wytykaja Ci palcami Twoje wlasne bledy. Ktorzy tlumacza Ci ze masz na co zasluzyles.
Wszyscy znajomi Cie opuścili, dlaczego? Wlasnie z powodu charakteru.
Nie poszedles na studia - kobiety nie lubią beztalenci, nie-"wykształciuchów", chodzilbys tylko na dyskoteki i do knajpy - e-e to nie przejdzie, sorry winetou, kobieta potrzebuje wsparcia, poczucia bezpieczenstwa, skad potencjalna Twoja luba ma wiedzieć czy na "dysce" nie "zaliczysz" jakiejs co "daje zada"?
Jesteś niekulturalny - kobiety takich niecierpią. A te ktorym to nie przeszkadza, raczej ujmują naszemu gatunkowi niż dodają.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:23   #68
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Hulajnogi :P
jak mogłam zapomnieć o tak zacnym środku lokomocji

Poza tym... zawsze można poprosić jakąś miłą panią spod latarni żeby Cię na plecach przewiozła

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:24   #69
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez jaszmurka Pokaż wiadomość
Urzekła mnie Twoja historia

W takim układzie propnuję zrobić sobie tunel i wrzucić anakondę na pulpit- życie jest wtedy łatwiejsze

Od razu będziesz mniej spać- więcej czasu przeznaczysz na komputer
a jak to nie pomoze to kup se ajlajner.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:26   #70
miss_seepy
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się nie użalam nad sobą. Po prostu chciałem z nudów opowiedzieć swoją historie (w 100% prawdziwą). Osoby, które teraz po mnie jadą (np Kraina z Dreszczowców) są po prostu mało inteligentne, dziecinne, rozpieszczone przez rodziców, guzik wiedzą o życiu. Mam nadzieje, że takim ludziom jeszcze życie kiedyś da w kość (np choroba, wypadek, rozwód).
żenua. nie chce nawet myśleć, że ktoś to napisał poważnie

Stary 2007-01-30, 00:26   #71
Ptysio5
Zakorzenienie

Cyrano de Bergerac?
Ale,że byś je mógł "obracać" to musiały Cię chyba zobaczyć w realu...
Czy nie ? hmmmm..

Tak, wiem, już idę
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:26   #72
brzydki23
BAN stały

jeśli tak bardzo cię to interesuje to nie płaciłem za sex, na czacie zawsze można się dogadać, większość wolnych dziewczyn na necie można zbajerować na nagie fotki, póki jestem wolny to mogę obracać 10 lasek jednocześnie, zawsze najwięcej do powiedzenia na temat sexu mają laski, które zwykle leżą w łóżkach jak kłody, Polki to nie są zbyt inteligentne bestie, w ciągu 5 lat na necie rozmawiałem może z 5 cioma fajnymi, inteligentnymi laskami.
brzydki23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:27   #73
Klariska
Wtajemniczenie

Ze SzpiegZKrainyDeszczowców sie nie zadziera Szpiegus jestes moim guru Chce byc tak samo bezlitosna i szczera w swoich wypowiedziach jak ty
brzydki23 wiec czemu my studiujemy a ty nie? Fakt, ze to nie zawsze swiadczy o inteligencji. Jednak my chcemy sie ksztalcic a ty z tego zrezygnowales, bo sie bales...

Klariska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:27   #74
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
jeśli tak bardzo cię to interesuje to nie płaciłem za sex, na czacie zawsze można się dogadać, większość wolnych dziewczyn na necie można zbajerować na nagie fotki, póki jestem wolny to mogę obracać 10 lasek jednocześnie.
to Ty taki brzydki nie jesteś

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-01-30, 00:27   #75
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałem Wam opowiedzieć moją historie (rzadko spotykaną). Otóż mam 23 lata i jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny.
Nie wiem czy kiedyś w ogóle znajdę dziewczynę, która zechce ze mną być. Jestem sam jak palec w pochwie.
Na ulicy dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi. Jestem mało atrakcyjny (chudy-183cm i 71kg, duża głowa, duże czoło, zakola, blady, małe usta, oczy w połowie otwarte, odstające uszy, diabli nos-duży, krzywy i na dodatek garbaty, brzydki uśmiech). Beznadziejnie wychodzę na zdjęciach i filmach. W młodości byłem dość ładny. W wieku 14 lat kiedy zacząłem dojrzewać (brzydnąć) to odwrócili się ode mnie wszyscy koledzy z ulicy (tzn. namówili się i z dnia na dzień bez powodu przestali się do mnie odzywać). Z dziewczynami z ulicy nigdy się nie zadawałem ponieważ nie dość, że było ich mało to jeszcze były dużo młodsze o 6, 7, 8 lat (gdy miałem 14 lat to one się jeszcze bawiły w piaskownicy). W mojej okolicy była (jest) tylko 1 dziewczyna w wieku podobnym do mojego (rok młodsza) ale ona zawsze chodziła swoimi drogami, z nikim się nie zadawała, dziś jest blacharą i uważa się za najpiękniejszą. W szkole średniej (klasa męska) byłem traktowany jak powietrze, jako głupek, debil tylko dlatego, że nie podobał im się mój wygląd. Nikt nie utrzymywał ze mną kontaktów, wszędzie poruszałem się sam. Nigdy nie chodziłem do knajp, na dyskoteki, na basen, na imprezy, na wakacje bo nie miałem po prostu z kim. Klasa była tak debilna, że nawet nie mieliśmy studniówki (nawet i dobrze bo i tak niemiałbym z kim przyjść). Nie poszedłem ( nie poszłem) na studia ponieważ nie chciałem przeżyć znowu tego samego co spotkało mnie w szkole średniej. Od 3 lat moje życie wygląda następująco-12 godzin sen, pozostałe 12 godzin-telewizor, komputer, sklep. Już nawet nie chce mi się chodzić na dziwki.
Moją miłością jest 6 osobowa rodzina i alkohol. Na GG i w komórce mam tylko rodzinę-w sumie po 3 kontakty.
Co o tym wszystkim sądzicie? Czy wyobrażacie siebie w sytuacji podobnej do mojej?
Mogę sobie wyobrazić, że jest mi źle ze sobą...
...rada jest tylko jedna- zacznij nad sobą pracować...
Jesteś chudy - zamiast wylegiwać się przed TV - zajrzyj na www.sfd.pl - poczytaj, popytaj i do dzieła!

Przyznam, że znam mało urodziwe osoby i żadna z nich nie była wykluczona z towarzystwa przez swój wygląd...to kwestia poziomu...osób "z towarzystwa"

Wydaje mi się, że alienujesz się również ze swego rodzaju...lenistwa, wygody - zwyczajnie nie chce Ci się wyjść do ludzi, dac coś od siebie, działać... uwierz mi - istnieją ludzie z większymi od Ciebie problemami i czerpią z życia pełnymi garściami...

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:28   #76
miss_seepy
Wtajemniczenie

dwa pytanka

to jest forum dla kobiet,ktore ci nota bene nieodpowiada co TY na nim robisz?

i w ogole o co ci chodzi?

Stary 2007-01-30, 00:30   #77
kasiakkk
Zadomowienie

brzydki23 tylko nam tu nagich fotek nie wrzucaj
mogłabym tego nie wytrzymać

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-01-30, 00:34   #78
jaszmurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
a jak to nie pomoze to kup se ajlajner.
otóż to. otóż to

Cytat:
jeśli tak bardzo cię to interesuje to nie płaciłem za sex, na czacie zawsze można się dogadać, większość wolnych dziewczyn na necie można zbajerować na nagie fotki, póki jestem wolny to mogę obracać 10 lasek jednocześnie, zawsze najwięcej do powiedzenia na temat sexu mają laski, które zwykle leżą w łóżkach jak kłody, Polki to nie są zbyt inteligentne bestie, w ciągu 5 lat na necie rozmawiałem może z 5 cioma fajnymi, inteligentnymi laskami.
ależ Ty światowy
To przynajmniej czasu nie marnujesz przed komputerem - to się chwali

()

zaraz zaraz... czy ja przeczytałam 10 jednocześnie?
ulalala no to powiem Ci, że w takim układzie bijesz anakondę na głowę (a nawet na dwie).
W takim wypadku Twoja twarz nie ma znaczenia

(nie no... pod wrażeniem jestem )

wyloguj
jaszmurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:35   #79
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
A kto Ci powiedział że znajdziesz inteligentną kobiete na czacie?
Inteligentne kobiety znajduje się w miejscach o których ty nie masz najmniejszego pojęcia.

A odnosnie lezenia w lozku jak klody, jak chcesz moge tu zaprosic mojego bylego, zapewne po gwarancji że mu glowy nie ukręce z chęcią Ci opowie o naszym życiu seksualnym, tylko obawiam się, że musialbyś zebrac zeby z podlogi. Zwlaszcza jak zacznie opowiadać o prysznicu i o pobycie u niego na dzialce

Klariska, to wszystko przez to kino akcji i dreszczowce

O! carolinascotties, witaj Dawno Cie nie widzialam.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-01-30, 00:36   #80
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez jaszmurka Pokaż wiadomość
ależ Ty światowy
To przynajmniej czasu nie marnujesz przed komputerem - to się chwali
I ciudowneeeee love love robisz prowokacje.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:39   #81
miss_seepy
Wtajemniczenie

nie przejmowalabym sie zbytnio jego subiektywnymi opiniami, Simon M, ktory tez mial nierówno pod sufitem przynajmniej byl przystojnym wierszokletą :F

Stary 2007-01-30, 00:40   #82
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
O! carolinascotties, witaj Dawno Cie nie widzialam.
Witam wpadam tu ostatnio tylko na chwilkę - dużo czasu spędzam w domu rodzinnym...
Szpiegu - co u Ciebie - wszystko OK?

Stary 2007-01-30, 00:44   #83
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Witam wpadam tu ostatnio tylko na chwilkę - dużo czasu spędzam w domu rodzinnym...
Szpiegu - co u Ciebie - wszystko OK?
Choruje, Cielak więc poczuł się i sam z wlasnej nieprzymuszonej woli zaproponowal opieke. Bo przeciez majac blisko 40 stopni gorączki nie wyjde z psami, prawda? Zaś z pozycji lozka nie dam rady rodzielic ich dzikich zabaw. Dodatkowo ktoś mi musi przynieść do łóżka cieplutki rosolek
Zaraz kończe antybiotyk, więc koniec wykorzystywania i on wraca do siebie.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-01-30, 00:47   #84
brzydki23
BAN stały

w moim temacie doszukałem się także osób mądrze myślących, nie przemądrzałych, są nimi: hanelajda i silly (no może zapomniałem jeszcze wymienić 1 góra 2 osoby),

SzpiegZKrainyDeszczowców nas naprawde nie interesuje twoja wy..... pupa pod prysznicem. Sama sobie zrób herbate... no chyba, że szukasz pantofla (ja napewno nigdy nim nie będę). Jesteś osobą, która pieprzy farmazony, ma najwięcej do powiedzenia na każdy temat (ilość postów) a w dupie była i gówno widziała. Czasem lepiej zamilczeć niż pierdzielić głupoty. Napewno lubisz krytykować Dode i Mandaryne
brzydki23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-30, 00:47   #85
carolinascotties
Zakorzenienie

A jak w związku z tym serduszko ? Twoje oczywiście
WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA - NIE KOMBINUJ

Brzydki - zakwalifikowałam się do tych przemądrzałych? ajajajaj

Stary 2007-01-30, 00:50   #86
kasiakkk
Zadomowienie

Cytat:
w moim temacie doszukałem się także osób mądrze myślących, nie przemądrzałych, są nimi: hanelajda i silly (no może zapomniałem jeszcze wymienić 1 góra 2 osoby),
no to brawo, szukaj dalej

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl
Stary 2007-01-30, 00:53   #87
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
A jak w związku z tym serduszko ? Twoje oczywiście
WRACAJ SZYBKO DO ZDROWIA - NIE KOMBINUJ
Dobrze, nawet miewa sie wysmienicie Mam moje dwa kochane futra więc jest super ;P
Cytat:
Brzydki - zakwalifikowałam się do tych przemądrzałych? ajajajaj
Zakwalifikowalas się pewnie do tych co ja ("mało inteligentne, dziecinne, rozpieszczone przez rodziców, guzik wiedzą o życiu") :P Normalnie 'eLLyyTa' jestesmy ;P
Cytat:
Napisane przez kasiakkk Pokaż wiadomość
no to brawo, szukaj dalej
Nie obawiasz się że zbyt wiele wymagasz od kolegi? ;P

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?

Stary 2007-01-30, 00:55   #88
carolinascotties
Zakorzenienie

No własnie...nie ma jak osobiste futrzakowe dowody dozgonnej miłości i przyjaźni

Szkoda, że są tylko dwie kategorie... w takim razie ja poproszę, żeby mnie poza margines wyrzucić...

Stary 2007-01-30, 00:55   #89
miss_seepy
Wtajemniczenie

Brzydki23 a może byś tak zechciał mi odpowiedzieć, w koncu to twoj watek i powinno ci na nim zalezec... moje pytania sa bezposrednie oczekuje bezposredniej odpowiedzi

to jest forum dla kobiet,ktore ci nota bene nieodpowiada co TY na nim robisz?

i w ogole o co ci chodzi?

Cytat:

dostajesz takie a nie inne odpowiedzi przez sposób w jaki się wyrażasz. można tylko ci współczuć albo obrócić wszystko w żart. powód jest prosty nie szanujesz innych ludzi, to czemu niby inni mieli by okazywac tobie szacunek i traktowac powaznie ? :p

Stary 2007-01-30, 00:57   #90
ahinsa
Zakorzenienie

Cytat:
nota bene
Ten fragment tekstu jest za trudny i burzy mu całą strukturę, kontekst i sens pytania.

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości