|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Dziękuję
![]() Mnie też sie strasznie dłużyło to czekanie - zwałaszcza jak wszystkie koleżanki wokoło wychodziły za mąż, dzieci rodziły a ja ciągle sama... Męża poznałam przez internet Może też spróbujesz jeśli w okolicy nie ma nikogo interesującego?
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wokoło wszystkie koleżanki...powychodziły za maż juz....w sobotę idę na ślub mojej przyjaciółki...sama !!!!i właśnie w takich chwilach nachodzą mnie myśli kiedy ja w końcu....nie wiem chyba z wiekiem nasze wymagania wzrastają wiec może dlatego jest tak ciężko kogoś poznać..???już sama nie wiem....
a co do internetu...tez już próbowałam i poznałam dwóch chłopaków...jeden super facet..ale nie było z mojej strony tego czegoś....u niego na odwrót...zakochał sie ale ja nie chce mu robić nadziei bo bez sensu...a drugi..spotykaliśmy sie było super i nagle koniec .nie chce sie angażować...bo zraniła go jego była bardzo...i jestesmy tylko przyjaciółmi ..tak jest póki co...ale mimo wszystko mam świetny kontakt z tymi chłopakami...a mnie do niego ciągnie bardzo...ale nic takie życie ..mam nadzieje ze znajdę tego mojego księcia![]() ![]() dziękuję za słowa otuchy
|
|
#63 |
|
Raczkowanie
|
ps.jeśli to zdjęcie synka to słodziutka istotka
![]() ![]()
|
|
#64 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak to zdjęcie synka
Nie przejmuj sie ja też pisałam z kilkoma chłopakami, fajnie było ale nic z tego, spotkałam sie z dwoma - kompletna beznadzieje i obiecałam sobie, że więcej już z nikim ani sie nie spotkam ani nie będę odpowiadać na wiadomości bo to nie ma sensu... Ale jakimś cudem jednak sie skusiłam no i to było to ![]() Co ma być to będzie - czasem trzeba poczekać ale myślę, że warto Będę trzymać kciuki
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() 5 sierpień 1980 witaw sierpniu ślub i wyjazd do innego miasta z mojej ukochanejNysy bo mój TŻ jest żołnierzem zawodowym pozdrawiam
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jednak wątek nie padnie jak go trochę rozruszamy ![]() Gratulacje z powodu ślubu
|
|
|
|
#67 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coraz więcej tego i wszystko na mojej główce, najważniejsze pozałatwiane -ale nie narzekam-lubię ten kołowrotek ![]() a wyjeżdżam do Świętoszowa-bo 2 lata widzenia tylko weekendy to porażka. Słodki Twój Synuś
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 |
|
Raczkowanie
|
witam
tez bym chciała mieć taki kołowrotek.... ale niestety drugiej polówki brak no ale czas czas....czekam...i mam pytanie jak dałaś rade przez taki długi czas widywać sie tylko w weekendy ..dla mnie było by to arcy trudne...brawo dla Ciebie ze miałaś tyle siły- ze obydwoje ja mieliście...ze to przetrwało...i kończy sie happy endem ![]() no i gratulacje z powodu zbliżającego sie ślubu ![]()
|
|
#69 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak wytrzymaliśmy? ciężko było na początku....co tu kryć.mnie tęsknota pożerała od środka. przez pierwszy rok był we Wrocławiu w szkole oficerskiej więc częsciej się widywaliśmy bo czasem jeździłam do Niego na weekendy.to była tylko namiastka...ja wracałam do domu-do swojego codziennego życia, On do jednostki do swojego.trudno było mi zrozumieć że nie może w każdej chwili odebrać telefonu, że czasem jest tak zmęczony że nie ma siły na nic i się złościłam. nie było to broń Boze spowodowane bakiem zaufania tylko tym ,że wcześniej miałam Go na wyciągnięcie ręki a teraz musiałąm się dzielić z wojskiem-głuptas byłam i tyle. codziennie wieczorem powtarzał się rytuał godzinka rozmowy przed snem-i czasem sms- jak ja wtedy doceniłam takie prozaiczne gesty-jak człowiek coś ma i nie musi się trudzić żeby to utrzymać to przestaje to doceniać, pielęgnować. ja nauczyłam się cieszyć każdą minutką z Nim, kązdą sekundą rozmowy. potem po promocji wiedziałam że wybrał Świętoszów-nnawet sama Go tam zawiozłam na rozmowę i zaręczyliśmy się.też jest mi ciężko bo jestem sama w wielkim domu-jedynie piesek obok, ale cóż...wiem,że On robi to co lubi i jestem szczęśliwa-liczę się z tym że mój świat się wywróci do góry nogami po przeprowadzce do Niego ale planuemy Dzidzię zaraz po ślubie i wiem że damy radę madlen28 jestem pewna że Twoja Połóweczka już Cię szuka i też będziesz miała swój kołowrotek |
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
napewno dasz rade jak juz tyle czasu ci sie udawalo to trzymac wszystko..to napewno bedzie dobrze....
to normalne ze ta przaprowadzka przewroci wszystko do gory nogami ..nowi ludzie nowe otoczenie i wogole wszystko nowe..zostawisz swoich znajomych i rodzine...ale wiesz teraz jest taki postep ze albo telefon albo pociag i zalatwione...zawsze jakis kontakt a Twoja rodzina to teraz Twoj przyszly maz ..jak jestes szczesliwa to to jest najwazniejsze....nie ma nic wazniejszego niz szczescie i milosc...no i napewno nie bedziesz sie nudzial jak planujecie dzidziusia..juz ta mala kruszynka zorganizuje ci czas napewno![]() ![]() widac ze kochasz i to bardzo mocno..... ![]() ps.a co do mojej poloweczki to mam nadzieje ze mnie juz szuka oby jak najszybciej ![]() Cytat:
|
|
|
#71 | |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieję że Dzidziodziedziczy po mamuśce zaiłowanie do snu-Boże jak ja kocham spać![]() ciekawe jak Adaśko Sławki? ![]() madlen28 jestem pewna że jest bliżej niż myśłisz uciekam do spanka.miłej nocki Kochana.i do poklikania jutro ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Raczkowanie
|
no oby było tak jak chcesz
![]() słodziutki ten Adaśko ![]() Dobranoc...słodziutkich życze jak tak bardzo lubisz spanko do jutra papa
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Pięknie się zrobiło po wczorajszym deszczyku. zmykam troszkę popracować do wieczorkaA Adaśko słodziak ![]() quote=madlen28;7780314]no oby było tak jak chcesz ![]() słodziutki ten Adaśko ![]() Dobranoc...słodziutkich życze jak tak bardzo lubisz spanko do jutra papa[/quote]
|
|
|
|
|
#74 |
|
Raczkowanie
|
no witam
![]() deszczyk???u mnie zero...a przydałby sie bo duchota straszna... ![]() miłego dzionka
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Łukaszek dziękuje za komplementy Właśnie siedzi ze mną i pisze ![]() U nas wczoraj było pochmurno a dziś to zobaczymy bo niby słońce ale jakoś tak deszczowo ... ![]() Muszę zmykać bo Łukaszek głodny
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
no leć leć..bo jak dzidzia głodna to zła
![]() ![]() oj jak ja bym już chciała mieć takiego brzdąca... ![]() pewnie zajecia Ci przy nim nie brakuje ![]() pozdrawiam
|
|
#77 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#78 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejku jak ja Ci zazdroszczę-oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() i przepraszam ale nie dopatrzyłam się i myślałam że Twój Synuś ma na imie Adaśko przepraszam
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najpierw ślub a potem zaraz sie starajcie o bobaska
|
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko wcześniej ta przeprowadzka. mi się marzą Bliźniaki a jest duuuuże prawdopodobieństwo że może się udać
|
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W efekcie chodziłam w piżamie i wyglądałam masakrycznie
|
|
|
|
#82 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Babcie będą daleko chyba że na ten najgorętszy okres po porodzie przeniosę się spowrotem do Nysy. chciałabym tego uniknąć ale jeśłi mojego TŻ wyślą gdzieś na poligon na kilkanaście tygodni to wolałabym nie zostać sama 250 km od Bliskichi Przyjaciół- raczej nie dałabym rady-no chyhba, że będę SuperMamą![]() podziwiam wszystkie Mamuśki które dają radę ![]() ciekawe co madlen28 porabia? |
|
|
|
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Faktycznie klocuszek - całe szczęście, że taki grzeczniutki i nie trzeba nosić A madlen28 poleciała na zakupy przed weseliskiem Odezwie sie jak wróci ![]() Fajnie, że sie pojawiłyście - wątek odżył
|
|
|
|
#84 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też się cieszę że Was znalazłam ![]() współczuję z powodu Rodziców. ja w tamtym roku pochowałam ukochaną Babcię ido dzisiaj nie mogę pójść na cmentarz żeby nie było łez, zresztą wystarczy że wezmę album i przeglądne zdjęcia. żałuję że nie doczekałą mojego wesela i Parawnuków-na pewno by się cieszyła-ehhhh ha madlen28 pewnie szaleje i szuka pieknej kreacji-w końcu ma spotkać swoją Drugą Połóweczkę trzeba się zrobić na bóstwo-faceci to jednak wzrokowcy![]() idę troszkę popracować ![]() będę wieczorkiem między barwami szczęścia a na wspólnej i you can dansem szubi dubi pozdrawiam i myślę o Was Dziewczynki cieplutko
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
witam was kochane dziewczęta
![]() właśnie zasiadłam żeby z wami poplotkować i niestety mi coś wypadło...ale nie straconego jak wrócę i będziecie to sobie pogadamy.. ![]() buziaczki
|
|
#86 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok. będę w trakcie po you can dance
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Raczkowanie
|
no jestem już ja też oglądam..właśnie you can dance..na kogo stawiasz..ja myślę ze Kasia...od czasu do czasu to oglądam
![]() tańczą niesamowicie ![]() chciałabym umieć tak hulać ![]() jesteście kobietki???
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
LilStar widzę że tańce cię wciągnęły
![]() a ja wyobraźcie sobie że...byłam na solarium ..i tak sie spiekłam że nie mogę na ty...siedzieć no ale jak to sie mówi cierp ciało jak chciało....no ale już sie poświecę jak mam poderwać jakiegoś Księcia a poza tym zakupy nieudane ..nie zakupiłam butów...nic nie ma... ooo może mi doradzicie kupiłam czekoladową sukienkę i jakie dodatki i buty do tego mam dobrać widziałam...śliczne kremowe buty ze złotymi dodatkami...albo całkiem złote???będę wdzięczna za waszą opinie.. ps.a gdzie Sławka2 pewnie dzidzia daje popalić ![]() no i Artur..zwycięzca
|
|
#89 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() do czeko sukniusi stawiam na zlote buciki z wycieciem na paluszek, zlote kolczyki, kolie i zlota torebeczke kopertowke.na pewno bedziesz pieknie wygladac i do tego opalenizna....hm nie jeden facet straci glowe |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Raczkowanie
|
no też tak myślałam o złocie ..ale te wszystkie najładniejsze buciki są takie wysoki że masakra ja jestem dość wysoka ..więc będę wyglądała jak jakaś brzoza
ale nic co mi tam będę szukała wysokiego... ksieciuna![]() a Tobie jak tam dzionek minął.....dużo pracy?? ps.dziękuję za rade
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

Może też spróbujesz jeśli w okolicy nie ma nikogo interesującego?

..tak jest póki co...ale mimo wszystko mam świetny kontakt z tymi chłopakami...a mnie do niego ciągnie bardzo...ale nic takie życie ..mam nadzieje ze znajdę tego mojego księcia

tylko wcześniej ta przeprowadzka. mi się marzą Bliźniaki