![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a z 1980?
Dziękuję
![]() Mnie też sie strasznie dłużyło to czekanie - zwałaszcza jak wszystkie koleżanki wokoło wychodziły za mąż, dzieci rodziły a ja ciągle sama... Męża poznałam przez internet ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
właśnie wokoło wszystkie koleżanki...powychodziły za maż juz....w sobotę idę na ślub mojej przyjaciółki...sama !!!!i właśnie w takich chwilach nachodzą mnie myśli kiedy ja w końcu....nie wiem chyba z wiekiem nasze wymagania wzrastają wiec może dlatego jest tak ciężko kogoś poznać..???już sama nie wiem....
a co do internetu...tez już próbowałam i poznałam dwóch chłopaków...jeden super facet..ale nie było z mojej strony tego czegoś....u niego na odwrót...zakochał sie ale ja nie chce mu robić nadziei bo bez sensu...a drugi..spotykaliśmy sie było super i nagle koniec .nie chce sie angażować...bo zraniła go jego była bardzo...i jestesmy tylko przyjaciółmi ![]() ![]() ![]() dziękuję za słowa otuchy ![]()
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
ps.jeśli to zdjęcie synka to słodziutka istotka
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Wtajemniczenie
|
Tak to zdjęcie synka
![]() Nie przejmuj sie ja też pisałam z kilkoma chłopakami, fajnie było ale nic z tego, spotkałam sie z dwoma - kompletna beznadzieje i obiecałam sobie, że więcej już z nikim ani sie nie spotkam ani nie będę odpowiadać na wiadomości bo to nie ma sensu... Ale jakimś cudem jednak sie skusiłam no i to było to ![]() Co ma być to będzie - czasem trzeba poczekać ale myślę, że warto ![]() Będę trzymać kciuki ![]()
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny
![]() 5 sierpień 1980 ![]() w sierpniu ślub i wyjazd do innego miasta z mojej ukochanejNysy bo mój TŻ jest żołnierzem zawodowym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może jednak wątek nie padnie jak go trochę rozruszamy ![]() Gratulacje z powodu ślubu ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() coraz więcej tego i wszystko na mojej główce, najważniejsze pozałatwiane -ale nie narzekam-lubię ten kołowrotek ![]() a wyjeżdżam do Świętoszowa-bo 2 lata widzenia tylko weekendy to porażka. Słodki Twój Synuś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
witam
![]() ![]() ![]() i mam pytanie jak dałaś rade przez taki długi czas widywać sie tylko w weekendy ..dla mnie było by to arcy trudne...brawo dla Ciebie ze miałaś tyle siły- ze obydwoje ja mieliście...ze to przetrwało...i kończy sie happy endem ![]() no i gratulacje z powodu zbliżającego sie ślubu ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak wytrzymaliśmy? ciężko było na początku....co tu kryć.mnie tęsknota pożerała od środka. przez pierwszy rok był we Wrocławiu w szkole oficerskiej więc częsciej się widywaliśmy bo czasem jeździłam do Niego na weekendy.to była tylko namiastka...ja wracałam do domu-do swojego codziennego życia, On do jednostki do swojego.trudno było mi zrozumieć że nie może w każdej chwili odebrać telefonu, że czasem jest tak zmęczony że nie ma siły na nic i się złościłam. nie było to broń Boze spowodowane bakiem zaufania tylko tym ,że wcześniej miałam Go na wyciągnięcie ręki a teraz musiałąm się dzielić z wojskiem-głuptas byłam i tyle. codziennie wieczorem powtarzał się rytuał godzinka rozmowy przed snem-i czasem sms- jak ja wtedy doceniłam takie prozaiczne gesty-jak człowiek coś ma i nie musi się trudzić żeby to utrzymać to przestaje to doceniać, pielęgnować. ja nauczyłam się cieszyć każdą minutką z Nim, kązdą sekundą rozmowy. potem po promocji wiedziałam że wybrał Świętoszów-nnawet sama Go tam zawiozłam na rozmowę i zaręczyliśmy się.też jest mi ciężko bo jestem sama w wielkim domu-jedynie piesek obok, ale cóż...wiem,że On robi to co lubi i jestem szczęśliwa-liczę się z tym że mój świat się wywróci do góry nogami po przeprowadzce do Niego ale planuemy Dzidzię zaraz po ślubie i wiem że damy radę madlen28 jestem pewna że Twoja Połóweczka już Cię szuka i też będziesz miała swój kołowrotek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Raczkowanie
|
napewno dasz rade jak juz tyle czasu ci sie udawalo to trzymac wszystko..to napewno bedzie dobrze....
![]() ![]() ![]() ![]() widac ze kochasz i to bardzo mocno..... ![]() ps.a co do mojej poloweczki to mam nadzieje ze mnie juz szuka oby jak najszybciej ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#71 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ciekawe jak Adaśko Sławki? ![]() madlen28 jestem pewna że jest bliżej niż myśłisz ![]() uciekam do spanka.miłej nocki Kochana.i do poklikania jutro ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
no oby było tak jak chcesz
![]() słodziutki ten Adaśko ![]() Dobranoc...słodziutkich życze jak tak bardzo lubisz spanko ![]()
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Pięknie się zrobiło po wczorajszym deszczyku. zmykam troszkę popracować ![]() ![]() A Adaśko słodziak ![]() quote=madlen28;7780314]no oby było tak jak chcesz ![]() słodziutki ten Adaśko ![]() Dobranoc...słodziutkich życze jak tak bardzo lubisz spanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
no witam
![]() deszczyk???u mnie zero...a przydałby sie bo duchota straszna... ![]() miłego dzionka ![]()
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Łukaszek dziękuje za komplementy ![]() Właśnie siedzi ze mną i pisze ![]() U nas wczoraj było pochmurno a dziś to zobaczymy bo niby słońce ale jakoś tak deszczowo ... ![]() Muszę zmykać bo Łukaszek głodny ![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
no leć leć..bo jak dzidzia głodna to zła
![]() ![]() oj jak ja bym już chciała mieć takiego brzdąca... ![]() pewnie zajecia Ci przy nim nie brakuje ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#77 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jejku jak ja Ci zazdroszczę-oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() i przepraszam ale nie dopatrzyłam się i myślałam że Twój Synuś ma na imie Adaśko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najpierw ślub a potem zaraz sie starajcie o bobaska ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Babcie będą daleko ![]() ![]() podziwiam wszystkie Mamuśki które dają radę ![]() ![]() ciekawe co madlen28 porabia? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Faktycznie klocuszek - całe szczęście, że taki grzeczniutki i nie trzeba nosić A madlen28 poleciała na zakupy przed weseliskiem ![]() Odezwie sie jak wróci ![]() Fajnie, że sie pojawiłyście - wątek odżył ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też się cieszę że Was znalazłam ![]() ![]() współczuję z powodu Rodziców. ja w tamtym roku pochowałam ukochaną Babcię ido dzisiaj nie mogę pójść na cmentarz żeby nie było łez, zresztą wystarczy że wezmę album i przeglądne zdjęcia. żałuję że nie doczekałą mojego wesela i Parawnuków-na pewno by się cieszyła-ehhhh ![]() a madlen28 pewnie szaleje i szuka pieknej kreacji-w końcu ma spotkać swoją Drugą Połóweczkę ![]() ![]() idę troszkę popracować ![]() będę wieczorkiem między barwami szczęścia a na wspólnej i you can dansem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
witam was kochane dziewczęta
![]() właśnie zasiadłam żeby z wami poplotkować i niestety mi coś wypadło...ale nie straconego jak wrócę i będziecie to sobie pogadamy.. ![]() buziaczki ![]()
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok. będę w trakcie po you can dance ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
no jestem już ja też oglądam..właśnie you can dance..na kogo stawiasz..ja myślę ze Kasia...od czasu do czasu to oglądam
![]() tańczą niesamowicie ![]() chciałabym umieć tak hulać ![]() jesteście kobietki???
![]() |
#88 |
Raczkowanie
|
LilStar widzę że tańce cię wciągnęły
![]() a ja wyobraźcie sobie że...byłam na solarium ..i tak sie spiekłam że nie mogę na ty...siedzieć ![]() no ale już sie poświecę jak mam poderwać jakiegoś Księcia ![]() a poza tym zakupy nieudane ..nie zakupiłam butów...nic nie ma... ooo może mi doradzicie kupiłam czekoladową sukienkę ![]() będę wdzięczna za waszą opinie.. ps.a gdzie Sławka2 pewnie dzidzia daje popalić ![]() no i Artur..zwycięzca ![]()
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() do czeko sukniusi stawiam na zlote buciki z wycieciem na paluszek, zlote kolczyki, kolie i zlota torebeczke kopertowke.na pewno bedziesz pieknie wygladac i do tego opalenizna....hm nie jeden facet straci glowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
no też tak myślałam o złocie ..ale te wszystkie najładniejsze buciki są takie wysoki że masakra ja jestem dość wysoka ..więc będę wyglądała jak jakaś brzoza
![]() ![]() ![]() a Tobie jak tam dzionek minął.....dużo pracy?? ps.dziękuję za rade
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.