|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tłumaczenie nazw perfum - na wesoło
Kingdom - Zamek królewski.
Pasha de Cartier - Pasja według Cartiera Easy Krizia - Łatwa Kryśka Ocean Dream - W topieli marzeń Rykiel Woman - Rycząca czterdziestka Flora Bella - Piękna margaryna Bazar pour Femme - Targowisko próżności Agent Provocateur Maitresse - Agent prowokujący metresy. Miel de Bois - trociny Daim Blond - A jak mu braknie to da im rudą
|
|
#62 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ratuuuunku! Miałam się ubierać do pracy, a teraz muszę spowrotem pod prysznic...![]() Curve - Padarożnyj Inżinier 360' Woman - Zakręcona Babka Vocalise - Śpiewarka Angel Innocent Secret - Mroczne Sekrety Pozornie Niewinnego Aniołka
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz zabawa z serii co to za zapach (opcja: pisarsko, wokalno, filmowa)
1. "Najlepsza na świecie jest Baba w (Mocherowym) Berecie" 2. "Goraczka sobotniej nocy" 3. "Kocham Cie a kochanie moje" 4. "Zrób z nich mielonke"(z mielonką, mielonką mielonką i fasolka by M. Python) 5. Niekoncząca sie opowiesc (przy kieliszku) (Rachelo: z dedykacja dla Ciebie) 6. "Tajemnica Szyfru Marabuta" 7. "Czar, szyk styl, nasza broń to Sexapeal" 8. "Gnijaca Panna Młoda" 9. "Francuski pocałunek" 10. "Run, Lola Run" 11. "Malzenstwo z rozsadku" 12. "Swiety dym" 13. "Braterstwo Wilków" 14. "Kopciuszek" 15. "Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy" (Cz.Gitary) 16. "Oprócz błekitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" Pierwsze 3 osoby które zgadna minimum 8 nazw prezent w postaci 3 dowolnie wybranych próbek z mojej kolekcji (i zapachowej i kosmetycznej) do wyboru do koloru. Jak bedzie cieżko jutro dodam podpowiedzi. Zapraszam do zabawy.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2007-02-09 o 10:18 |
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Midnight Charm I love love Amarige Mariage Le Baiser Merchant Loup Fever Holy Smoke ( Demeter) nie po kolei sa
|
|
|
#65 |
|
niecnotliwa dziewica
|
.
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze nawet niektóre rzeczy i do głowy nie wpadły:
Rozterka - 4 trafione Margot - 3 trafione Annie - 6 trafione Na razie tak skrycie i tajmeniczo które by inni tez mieli zabawę. Własnie sobie siedze i sie zastanawiam kto ma wieksza radoche, Wy w zgadywaniu czy ja w wymyslaniu. Juz mam kolejną serie zapachów do zgadniecia. podpowiedzi: 1 W zagadce nie ma zapachów Demeter 2 sredniopólowce:1,2 wysokopólkowce:3,6,7,9,10 ,11, 14, 15 nisze: 4,5,8,12,13,16
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2007-02-09 o 13:54 |
|
|
|
|
#67 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, Fleur d'interdit15. "Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy" (Cz.Gitary) - Winter Delice ![]() 16. "Oprócz błekitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" - Ciel Edytowane przez anniehall78 Czas edycji: 2007-02-10 o 13:57 |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
Datura noir- To Tur !!! Ciemniaku!!!
Le feu- A feeee!!!! Le feu light - A feeee! mam światłowstręt!!! |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm. Powiadasz ze mam zrobić zagadkę z samych filmów? Da sie zrobić.
I tak juz mam 2 serię piosenkowa. to i 3 seria filmowa sie zmajstruje dość szybko.
|
|
#70 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już jesteśmy przy filmach, to prosze o odpowiedź, co to za perfumy: "Królowa Margot".
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Slava Zaitsev Maroussia
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie zając pochwalny. Podpowiem, że chodzi tu bardziej o sposób, w jaki bohaterowie filmu dążą do swoich celów (patrz matkę Margot).
|
|
|
|
|
#74 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo, Margot!
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#76 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax, to mi gwoździa wbiłaś, pojęcia nie mam, co to może być... To co mi przyszło do głowy, wypisała już Margot
|
|
#78 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
za dużo masła jem!
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Święty Graal
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Flaszka kulka na postumencie to Histoire d'eau.
Ale reszty nadal nie mogę rozgryźć. Chyba na serio muszę się przespać... A święty dym to ze Scentem mi się kojarzy
|
|
#82 |
|
BAN stały
|
Eenax, to obniż poprzeczkę do 6
![]() ..bo ja bym chciała od Ciebie Zająca i Papilony
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
1. "Najlepsza na świecie jest Baba w (Mocherowym) Berecie" - Devotion
2. "Goraczka sobotniej nocy" Fever 3. "Kocham Cie a kochanie moje" I love love 7. "Czar, szyk styl, nasza broń to Sexapeal" - Agent Provocateur 9. "Francuski pocałunek" - Le Baiser 11. "Malzenstwo z rozsadku" - Amarige Mariage 13. "Braterstwo Wilków" - Mechant Loup 16. "Oprócz błekitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" - Ciel
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuje za poprawienie mi humoru
Jesteście jedyne w swoim rodzaju i co tu dużo mówić ![]() L'OR – Liga Ochrony Ryjówek Essential – Tajniak Pure – Pierd Intrusion – Komornik / Akwizytor Muse – Muse kupe... Classique – Po bożemu Beyond Paradise – Tam gdzie nie sięga wzrok Sunset – Pomroczność jasna Gloria – I na wieki wieków NOA – O.N.A. Trouble – Kredyt Argentyński
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
A teraz zabawa z serii co to za zapach (opcja: pisarsko, wokalno, filmowa)
1. "Najlepsza na świecie jest Baba w (Mocherowym) Berecie" (1 vyraz) 2. "Goraczka sobotniej nocy" (2 wyrazy) 3. "Kocham Cie a kochanie moje" (3 wyrazy) 4. "Zrób z nich mielonke"(z mielonką, mielonką mielonką i fasolka by M. Python) (3 wyrazy) 5. Niekoncząca sie opowiesc (przy kieliszku) (Rachelo: z dedykacja dla Ciebie) (2 wyrazy) 6. "Tajemnica Szyfru Marabuta" (1 wyraz) 7. "Czar, szyk styl, nasza broń to Sexapeal" (1 wyraz) 8. "Gnijaca Panna Młoda" (3 wyrazy) 9. "Francuski pocałunek" (2 wyrazy) 10. "Run, Lola Run" (2 wyrazy) 11. "Malzenstwo z rozsadku" (2 wyrazy) 12. "Swiety dym" (1 wyraz) 13. "Braterstwo Wilków" 14. "Kopciuszek" (3 wyrazy) 15. "Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy" (Cz.Gitary) (2 wyrazy) 16. "Oprócz błekitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" (1 wyraz) Pierwsze 3 osoby które zgadna minimum 8 nazw prezent w postaci 3 dowolnie wybranych próbek z mojej kolekcji (i zapachowej i kosmetycznej) do wyboru do koloru. Zapraszam do zabawy. Rozterka 4 Margot 3 Anniehall 6 (jeszcze choc jeden i "Sława Zajaca" i "masłoloty" ida do ciebie) Vesenka 9 rachela 1 Meriamon - 6 Po południ pogrubie te wyrazy które mają najwieksze znaczenie i dodam nowa zagadkę tym razem Vokalną lub Filmowa jeszcze nie wiem którą. W nowym konkursie nagroda bedzie Indywidualne Ubranko dla flakonika (lub standardowo próbki z nojej kolekcji). Ubranka moga byc na: - flaszkę CdG seria Incense - starą lub nową 50ml L'Artisana
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2007-02-10 o 10:36 |
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
1. "Najlepsza na świecie jest Baba w (Mocherowym) Berecie" (1 vyraz) - Gloria / Intrusion / Krizia
![]() 2. "Goraczka sobotniej nocy" (2 wyrazy) - Obsession Night 3. "Kocham Cie a kochanie moje" (3 wyrazy) - I love love 4. "Zrób z nich mielonke"(z mielonką, mielonką mielonką i fasolka by M. Python) (3 wyrazy) 5. Niekoncząca sie opowiesc (przy kieliszku) (Rachelo: z dedykacja dla Ciebie) (2 wyrazy) 6. "Tajemnica Szyfru Marabuta" (1 wyraz) - Malabah 7. "Czar, szyk styl, nasza broń to Sexapeal" (1 wyraz) - Classique / Organza 8. "Gnijaca Panna Młoda" (3 wyrazy) 9. "Francuski pocałunek" (2 wyrazy) - Le Baiser 10. "Run, Lola Run" (2 wyrazy) - Lou Lou 11. "Malzenstwo z rozsadku" (2 wyrazy) - Amarige Mariage 12. "Swiety dym" (1 wyraz) - Endymion 13. "Braterstwo Wilków" - Mechant Loup 14. "Kopciuszek" (3 wyrazy) - Miss Dior Cherie / Eau De Merveilles / Love in Paris / In Love Again 15. "Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy" (Cz.Gitary) (2 wyrazy) - Winter Delice 16. "Oprócz błekitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" (1 wyraz) - Angel
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
1. "Najlepsza na świecie jest Baba w (Mocherowym) Berecie" (1 vyraz) - Devotion
2. "Goraczka sobotniej nocy" (2 wyrazy) - Passion Dance 3. "Kocham Cie a kochanie moje" (3 wyrazy) - I love love 8. "Gnijaca Panna Młoda" (3 wyrazy) - Messe de Minuit 9. "Francuski pocałunek" (2 wyrazy) - Le Baiser 11. "Malzenstwo z rozsadku" (2 wyrazy) - Amarige Mariage 12. "Swiety dym" (1 wyraz) - Endymion 13. "Braterstwo Wilków" - Mechant Loup 14. "Kopciuszek" (3 wyrazy) - Miss Dior Cherie 15. "Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy" (Cz.Gitary) (2 wyrazy) - Winter Delice 16. "Oprócz błekitnego nieba, nic mi dzisiaj nie potrzeba" (1 wyraz) - Ciel Musiałam mocno ze sobą walczyć, bo przy "Gnijącej Pannie Młodej" palce same wystukiwały na klawiaturze Angel....
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenka 9 trafień.
Poprosze o PW z Nazwami próbek jakie chcesz z mojej kolekcji zapachowej i oczyviście o adres na jaki mam wysłać. Meriamon - prosze o informację jakie próbki mają być Annie- zajac i masłoloty poleca w poniedziałek.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2007-02-10 o 15:25 |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Organza Indecence - Nieprzyzwoity orgazm.
Shaal Nur Szałowy nurek Apparition Facets Faceci z aparycją ! Desnuda Nuda deszczowa True Love Obiecanki, cacanki Jako Jako i my odpuszczamy.... Hammam bouquetSpadaj chamie , zostaw bukiet... Victorian Posy Same badyle a teraz zagadki : Płynny Karol Pierwsza dama teatru Testosteron Woda ćwiczebna Bałwan do kwadratu Męskie towarzystwo Wolę jaśmin
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-02-13 o 00:22 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

, Manifesto

za dużo masła jem!