|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: seks oralny-ON nie chce.
Mój TŻ chciałby
Ja na razie nie. Nie wiem czy kiedykolwiek się przełamie/odważe. Wydaje mi się jednak,że kiedyś tak. A przynajmniej spróbuje. On uwielbia robić mnie. Nigdy nie prosił abym i ja jego zadowoliła w ten sposób. Wie,że na razie jest to dla mnie nie do przejścia
|
|
#62 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
eee tam nie przesadzaj
|
|
|
|
#63 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
|
#64 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podczas pieszczot po prostu szybko myknęłam w dół Był zachwycony!!Teraz uwielbiam,kiedy taki podniecony podczas pieszczot mówi "proszę",a ja dobrze wiem o co chodzi Tylko nie zgadza się np.na połykanie.Musisz być delikatna i mocno go rozpalić,a jest szansa,że się uda
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
..
Miłość. Edytowane przez Shiver Czas edycji: 2009-11-06 o 20:33 |
|
|
|
|
#66 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: robienie loda...
Cytat:
obaj wzbraniali sie i narzekali ze to upadlajace i ze nie chca a gdy w koncu doszlo do powaznej rozmowy wyszlo ze tak na prawde sie wstydzili i nie akceptowali siebie w pelni nadal jestem w zwiazku z jednym z nich i jego ulubiona pieszczota jest seks oralny w moim wykonaniu a poza tym uwielbiam to robic sadze ze wszystkie sprzeciwy wynikaja z kompleksow i trzeba z facetem porozmawiac otwarcie o co chodzi |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Raczkowanie
|
Moim skromnym zdaniem, Twoj chlopak nie chce Ci pozwolic na loda bo Cię szanuje...w sumie ja bym nigdy nie zrobila chlopakowi loda i tez bym nie pozwolila zeby robil mi podobna rzecz bo to dla mnie jest kurewskie =/ Mozna sie piescic bez tego... takie jest moje zdanie. Jesli sie kocha to zrozumie,wiec zrozum go i nie nalegaj.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ja wiem ze moj facet to kocha i dla mnie nie jest kurestwem robienie tego a wrecz zaszczytem ze moge mu dac taka przyjemnosc i oboje jestesmy szczesliwi. a i ja nie wyobrazam sobie seksu bez seksu oralnego i on o tym wie kochamy sie wiec robimy sobie dobrze - to nie jest zle tylko piekne
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
moj TŻ nie nalegal a gdy ja sie zdecydowalam to sie sam spytal czy ja sie jakos dziwnie nie czuje, czy nie czuje sie jakos ponizona, ze gdyby mi cos nie pasowalo cos mnie urazilo to mam mu od razu mowic i nie obwijac w bawelne
wydaje mi sie ze to wszystko zalezy od tego jak dlugo jestescie , jaki macie ze soba kontakt, czy o wszystkim ale to o wszystkim sobie mowicieBlondyna120 -jezeli chodzi o szacunek.. wydaje mi sie ze twoj chlopak tak wlasnie postrzega szacunek. natomiast nie zgadzam sie ze pieszczoty oral sa kur..skie jezeli 2 osoby sie kochaja i sa ze soba mocno zzyci to nie ma tu mowy o zadnym wstydzie i aktach nieżadnych tylko o... skonsumowaniu zwiazku(dosłownie ) moim skromnym zdaniem kurr.skie jest to jezeli babka zna sie z facetem max 10 min i juz sie lapią z majty i juz sie chca oralnie poznawac.. kure.stwa w zwiazku nie ma, chyba ze ja nie rozumie tego pojecia choc wydaje mi sie ze rozumie
|
|
|
#70 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to skoro ta Pani tak uważa to ja jestem k....? No to chyba tu nas dużo. A ja się za taką nie uważam! |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozbrajaja mnie takie wypowiedzi....kurewka powiedasz hmmm, owszem kurewka to sie jest jak sie robi loda ledwo poznanemu facetowi w knajpie np....ale swojemu Tz z ktory sie jest i ktorego sie kocha...o rany w takim razie taka ze mnie straszna kurewka jest
|
|
|
#72 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hehe jaki zbieg okolicznosci - wlasnie moj facet wyslal mi smsa z pracy czy mu dzisiaj..............
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie - obluda nie zna granic. Na pewno jest to pieszczota do ktorej trzeba dojrzec, przelamac sie poczatkowo do ktorej nie nalezy sie zmuszac ale nie to nic w spolnego z ponizaniem sie. Dziwne ze kiedy facet daje kobiecie przyjemniosc oralna to jest super a jak kobieta to sie poniza. Nie mowie ze 'dziewczyny do rozporkow akcja lody' bo ejsli ktos tak ma ze przelamac sie nie moze to nie moze i nie ma sie co zmusac ale nie porownujmy tego do kure...twa |
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie przeczytałam cały ten wątek i wychodze z założenia, że niektóre osoby są jeszcze młodziutkie, dopiero wkraczają w życie seksualne a co za tym idzie dopiero zaczynają poznawać tajniki/przyjemności jakie może dostarczyc seks pod każdą swoją postacią.
Jeśli chłopak/mężczyzna nie chce spróbowac tego typu przyjemności to albo jeszcze nigdy jej nie zaznał i ma obawy jak to bedzie/co będzie czuł i jego partnerka albo ma to podłoże psychiczne(kompleksy, zawstydzenie np przed swoimi reakcjami itp).Uważam to za całkiem normalne zachowanie. Cytat:
W stałych, długoletnich zwiazkach seks oralny stanowi jeden z wielu elementów wypełniających życie erotyczne obojga partnerów. Osobiście bardzo negatywnie odbieram jeśli ktoś nazywa to "robieniem l**a".Dla mnie to juz przedmiotowe podejście do sprawy... Pozdrawiam Marta
|
|
|
|
#75 |
|
Raczkowanie
|
Ja z moim tż bardzo długo uprawialismy tylko seks oralny, zanim zdecydowalismy sie na poważną zabawe. Na początku byłam bardzo niesmiała w te klocki ale szczere rozmowy i przedewszystkim to ze tż mi okazywał dużo czułosci i delikatnosci przełamały jakiekolwiek lęki.
No i jednak stwierdzenie ze jest Kur...rskie odnosi sie zeczywiscie do faceta poznanego 5 min temu w jakims zadymionym barze, bo w powaznych zwiazkach mowa jest tylko o milosci i szczerym uczuciu!! |
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Kurde nie sądziłam że jest tylu facetów co nie lubią lodów
A myślałam że wszyscy to uwielbiają a przynajmniej czasem o tym myślą.Dziwią mnie teksty typu że dziewczyna jest poniżana i że to jest kurewskie Ojo Joooj jestem lekko w szoku po przeczytaniu niektórych postów
|
|
|
#77 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
ja osobiście uwielbiam lizać moją partnerkę w miejscach intymnych, czasami az mnie język boli
. a moja partnerka? jestesmy razem ponad rok, nigdy nie zrobila mi loda i wygląda na to że nigdy nie zrobi... takie zycie:-((( pozdrawiam
|
|
|
|
|
#79 |
|
BAN stały
|
Ja to bardzo chętnie zapisałbym się w kolejce na lodzika do jakiejś fajnej laseczki i wcale bym nie grymasił a wręcz na odwrut
|
|
|
|
|
#80 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, zle trafiles.
|
|
|
#81 |
|
Rozeznanie
|
Heh... Przed oczami mam taką sytuację, kiedy dawno temu siedziałam z koleżankami na ławce w parku i uroczyście sobie przysięgałyśmy, że nigdy, żadnemu facetowi, żadna z nas nie bedzie robić "takich wstrętnych rzeczy"
. Wydaje mi sie, że to wszystko jest kwestia bliskości. Oboje partnerów musi być absolutnie pewnych, że tego chce a później to juz tylko.... ![]() I jeszcze jedno słowo do młody z kraka, właśnie słyszę że jeździ u mnie po osiedlu lodziarz z tą słynną muzyczką "tyryry", więc jeżeli się pospieszysz i masz 2,5zł to mozesz sie jeszcze załapać na dużego loda . A i kolejki nie są znowu takie wielkie więc nie trzeba sie wczesniej zapisywać
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#82 |
|
Przyczajenie
|
Ja ze swoim chłopakiem już to robiłyśmy, znaczy się to ja mu robiłam, ale chciałam poznać Wasze zdanie na temat łykania spermy, to niby nic takiego ale chciałam wiedzieć co inni o tym myślą. pOzdrawiam!
|
|
|
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
ja sypiam z moim chłopakiem od roku i nigdy się też nie odważyałam chociaż nie powiem bardzo chciałabym mu to zrobić ale .. boje się jakoś że będzie coś nie tak .. nie robiłam tego nigdy nie brzydzę się absloutnie .. nie mogę się przełamać ... boje się ze zrobię coś źle i wogóle...
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Najgorszy we wszystkim jest ten pierwszy raz
Pierwsza męka,żeby się przełamać Ale potem jest super i naprawdę sprawia to wielką przyjemność mężczyźnie Więc werto Może na początek po prostu weź go do buzi,albo zacznij delkatnie lizać?Potem daj się ponieść,możesz to robić mocniej (tylko nie tak,żeby jęczał z bólu)
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#88 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się z niektórymi wizażankami piszącymi o tym że do wszystkiego trzeba dojrzeć. Do sexu oralnego też. A sex jest różny. Znam i takie przypadki, że jak w kobuety wola po ciemku i najlepiej przed dziurkę w piżamie. m.a.r.t.a. słusznie zauważyła: co wogóle znaczy "robienie"? To akt miłości obydwojga partnerów i nie wyobrażams obie robić tego z przygodnym facetem, a jednocześnie nie wyobrażam tego nie robić z moim TŻ. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Raczkowanie
|
Też myslałam, ze faceci chcią zawsze..
aż sie zdziwiłam czytając ten wątek..a ten tekst, ze to jest kurewskie to juz zupełnie mnie powalił zgadzam sie z wami, ze jest jesli robi sie to nowo poznanemu fagasowi ale my tu mowimy o takich pieszczotach z osoba, ktora kochamy wiec takie myslenie jest dla mnie bardzo stereotypowe...Ja osobiscie bardzo lubie robic to mojemu TZ i on sam to uwielbiam wiec pewnie poki nie sprobuje to nie bedzie wiedział co traci...ale sam bedzie musiał do tego dojrzec bo lepiej nic na sile... |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Ja wspolzyje z moim chlopakiem juz prawie 14 miesiecy(hoho to tyle juz minelo?)
![]() Ale wracajac do tematu-on duzo wczesniej zaczal piescic mnie oralnie. Ja nie moglam sie przekonac do tego typu pieszczot. Ale po wielu probach rozmowach w koncu to zrobilam i on to uwielbia,ja tez
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

Ja na razie nie. Nie wiem czy kiedykolwiek się przełamie/odważe. Wydaje mi się jednak,że kiedyś tak. A przynajmniej spróbuje. On uwielbia robić mnie. Nigdy nie prosił abym i ja jego zadowoliła w ten sposób. Wie,że na razie jest to dla mnie nie do przejścia 

Podczas pieszczot po prostu szybko myknęłam w dół

Ojo Joooj jestem lekko w szoku po przeczytaniu niektórych postów

aż sie zdziwiłam czytając ten wątek..
zgadzam sie z wami, ze jest jesli robi sie to nowo poznanemu fagasowi ale my tu mowimy o takich pieszczotach z osoba, ktora kochamy wiec takie myslenie jest dla mnie bardzo stereotypowe...