|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolko maniaczek BETY:D -BMW :-)
Cytat:
My jesteśmy z dolnosląskiego klub m.in maxb
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-05-10 o 20:20 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#62 |
|
Raczkowanie
|
Dla fanek BMW - OPERACJA TUNING na Tvn Turbo
![]() http://tvnturbo.pl/0,1392650,magazyny.html |
|
|
|
|
#63 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hahahaha powszechny obraz na polskich drogach - przybajerzona, stara beta
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio kupiliśmy do naszego bmw nowe alufelgi.Fotka nr 1 przed nr 2 nowe
Co do dokładnych parametrów musze podpytać, wiem jedynie ze nasze stare koła miały wymiary: -Opony przód 195/60/R15 -Opony tył 225/55/R15 Nowe opony wymiary: -przednie i tylnie koła 205/50/R16
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-04-22 o 15:36 |
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cichutko?
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
witam
hihih no jak wy się chwalicie to ja teżpokazę nasz autko hm... oto ona
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
no
akurat byliśmy na ścigantów i wszyscy później tam sie zjechalismy a felgi chcemy sprzedać to robiliśmy kilka fotek jeździsz czasem na Maślice ??
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie jeździcie ?? no ja jeźdze czasem z Tż popatrzeć jak szaleją
najcześciej jesteśmy my i dwóch naszych kumpli no i czasem czerwona podjedzie ale chłopak strasznie ją katuje a mi szkoda tego autka ![]()
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc szaleństwa nas nie bawią,jak widze palenie gum to tylko współczuje autom.Kiedyś jak umawialiśmy sie z grupką ludzi na spotkania wygladało to m in tak, że każdy brał swoje rodziny: żony,mężów dzieci,psiaki i jechaliśmy sznurkiem przez środek miasta poza jego granice.Robiliśmy mega grilla, kto nie prowadził mógł wypić %, pełna kultura.Dużo ludzi to osoby powyżej 30-tki którzy naprawdę cenią tą markę..przynajmniej przez takie spotkania nie jestem już zielona w temacie motoryzacji..
Pozdrawiam
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
To moje Kochanie
Uwielbiam Beemki, sa bezpieczne, już w starszych modelach robiono tzw, strefy zgniotu hehhh... nienawidze komentarzy dot. BMW, nie wszyscy kierowcy sa tacy sami! Ale widze , że 3/4 osób poddało się stereotypowemu myśleniu, które bezkompromisowo narzucaja na nas media. Wystarczy obejrzeć W11, bądz Dedektywów, a przekonamy się, że dilerzy narkotyków, porywacze i wszelkiego rodzaju przestępcy najczęsciej poruszaja się autami właśnie tej marki. Co do skrutu Bmw, tłumaczonego przez was jako hasło "bedziesz miał wydatki", nie zgadzam się z nim ani troszke, moje autko mam ponad rok, a jeszcze nigdy nie miało żadnej poważnej awarii, praktycznie nic się mu nie dzieje Przeczytałam ze 5 są wieeelkie.. i za to takie wspaniałe Komfort jazdy jest cudowny, nigdy nie myslałam ze mozna się tak zkochać w marce. A szczególnie lubie gdy jacyś kolesie patrza na moje autko i gdy wsiadam do niego słysze komentarz w stylu " po co K***a pannie takie auto?!" I dodam tylko, że to jest Betusia mojego TŻ ale on nie ma okazji prowadzić, bądz robi to gdy ja jestem w skzole lub pracy (dodam ze to on pracuje po 12 godzin od pon. do pt )
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
o jej super macie te wypady
chętnie byśmy się przyłączyli Mój Tż bardzo się interesuje motoryzacją a szczególnie BMW i bardzo lubi wymieniać się wiadomościami szczerze to o czym pisałaś o wiele lepsze grill poznanie nowych ludzi którzy interesują się tą samą Marką śliczna bunia felgi ma zarąbiste
|
|
#74 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do ludzi, którzy wrzucają wszystkich do jednego worka i kierują sie stereotypami-moje reakcja brzmi "bez komentarza".Najwidoczniej znają bmw nie od strony czysto technicznej tylko przez pryzmat filmów i innych mądrych żródeł Cytat:
Cytat:
Tak piątki są wspaniałe, duże, czasem parkowanie nie jest takie proste .Mając w posiadaniu e34 musze powiedzieć, że czuje sie w niej bardzo bezpiecznie, mocne blachy itp (mieliśmy okazje sie o tym przekonać).Jazda jasne, że komfort...w zeszłym roku jechaliśmy na wakacje 400 km,co to było za uczucie. Cytat:
Masz racje .I tak ma marginesie my też jesteśmy przed 30-stką
|
|
|
|
#75 |
|
Rozeznanie
|
m.a.r.t.a. do parkowania juz sie przyzwyczaiłam, choc na początku nie mogłam się przestawić (wczesniej jezdziłam Z3). Ale... czego sie nie robi Nie chce sie tu przechwalać ale 5 są duzo bezpieczniejsze od 3. I tu własnie duza role odgrywaja gabaryty autka, podczas czolowego zderzenia silnik w 5 wypychany jest do góry badz do dołu, nigdy w nogi pasażera Co do wydatków to owszem nie są małe, ale my mamy zamontowany gaz sekwencyjny co znacznie je zmniejsza A do komentarzy się juz przyzwyczaiłam, kiedyś starsza pani powiedziała ze jestem żona gangstera skoro mam taaaakie auto Pozdrawiam
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( ).Kiedy u mojej mamy w pracy ktoś sie spytał jakie auto kupiliśmy, odpowiedziała (troche niezgrabnie bo sie na markach nie zna) że bmw, na co pracownica "A rozumiem to ten którym najcześciej wozi sie mafia" (oczywiście to miał być genialny żart ).Ale wszystko było ok gdyby nie fakt, że moja mamuśka wzieła to na serio, przestraszona dzwoni do mnie i mówi: "Boże marta co wyście kupili "![]() My też mysleliśmy o sekwencji, podobno to bardzo dobre rozwiązanie jeśli chodzi o instalacje gazu (nie powoduje że moc diametralnie spada)), ale jakoś skończyliśmy tylko na gdybaniu i nadal jeżdzimy 5.25 i (benzyna)
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko bo my niedługo chcemy zmienić
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W mieście nam pali w zależności od jazdy 13-15 litrów, a na autostradzie z 10 l.
|
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej u mnie na osiedlu BMW-ice oprocz Golfow to najbardziej uwielbiane przez dresiarzy auta
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
BAN stały
|
o kurcze, dawno mnie tu nie bylo
moze dlatego, ze troche zdradzam od jakiegos czasu betke mimo, ze strasznie jestem zadowolona z mojej nowej karocy to z sentymentem czesto wsiadam do beemki tak dla odmiany. Najczesciej stoi w garazu ale jakos ani ja ani moj TZ nie wpadl na glupi pomysl, zeby ja sprzedac. A w sumie byloby to rozsadne rozwiazanie, bo mloda juz nie jest, ma 3 lata, rocznik leci a uzywana jest tylko wtedy jak jednemu z nas sie zateskni Ale jakos nam tak szkoda, bo to naprawde kawal dobrego, niezawodnego auta...... Przyznam szczerze, ze w chwili obecnej jestem ciagle podjarana moim nowym autkiem, bo ladne, fikusne, sportowe, czarne i gangsterskie ma kola jak w ciezarowce, diabla pod maska(3.2 benzyna), naglosnienie idealne...i ten odglos silnika..... Ale na bmke nie powiem zlego slowa i bede bronic swoja piersia A co do pytanka o spalanie to moja nigdy w zyciu nie wziela wiecej niz 8l. W trasie 6,5 ( 3litry diesel) . Naprawde ekonomiczne autko!!! teraz moj crossfire pali 12litrow. Chleje jak oszalaly Marta jezeli chodzi o gaz to polecam tylko i wylacznie sekwencyjny!!!! mam taki zainstalowany w jednym autku i faktycznie spadek mocy nie jest wysoki, choc owszem- wiekszy power ma mimo wszystko na benzynie... |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie , i nasze plany z sekwencją już się rozpłyneły... Pozdrawiam
|
|
|
|
#82 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie powinnam tu włazić bo nie jestem jakąś wielką fanką Bety ale może mnie nie przegonicie
. Obecnie jestem na etapie zmiany samochodu i jakoś wszyscy namawiają mnie na BMW. Na początku nie chciałam słuchać ale tak mi namącili w głowie, że bardzo poważnie zaczynam traktować te propozycje. Dziewczynki może Wy mnie przekonacie bo ja naprawdę już teraz nie wiem co mam robić . BMW bardzo podoba mi się z zewnątrz ale mam wrażenie, że środek jest dostosowany tylko dla facetów. Ja straszny chuderlak jestem i wogóle nie potrafię sobie siebie wyobrazić w takim wnętrzu . Przkonajcie mnie pliz to będę miała jeden problem z głowy
Edytowane przez Angel@ Czas edycji: 2008-06-06 o 20:04 |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Angel@ ja tak samo na początku byłam anty nastawiona do tej marki, ale kiedy odrzuciłam swoje niczym nie uzasadnione poglądy... teraz nie zamienilibyśmy naszej beemki na nic innego, jeśli będziemy w przyszłości decydować się na coś nowszego to tylko z bmw. My mamy akurat 5 25i i kręci mnie jego wielkość, jasny środek, wygoda.Zwłaszcza że mój partner jest wysoki (długie nogi ma) i podczas dłuższej jazdy czuje duży komfort.
Niestety ale z pozytywnym skutkiem dla Nas, mieliśmy okazje sprawdzić jakość blach ....rok temu braliśmy udział w wypadku samochodowym (nie z naszej winy), jechaliśmy autostradą i nagle na widok przebiegającego człowieka, który postanowił mądrze skrócić sobie drogę przez ruchliwą ulicę, gdzie nie było przejścia dla pieszych-zaczeliśmy chamować... za nami jechały trzy auta, które nie zachowały bezpiecznej odległości i powpadły nam w pupe ... rezultat tego był taki, że auta poszły na lawete a my mieliśmy kilka małych rysek na zderzaku . Czuje się w tym aucie bardzo bezpieczna.Spróbuj
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
Szwagier zakupił w maju takie oto autko..
normalnie cudo! ![]() I pomimo tego, że w rodzinie mamy już nowe mercedesy, fordy, VW, to dla mnie ta BMW jest numerm 1 Angel@ - prowadziłam go i zapewniam, że jako kobieta na pewno się w tym samochodzie odnajdziesz! Jest bardzo wygodny w środku
|
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zderzyly sie: fiat uno, jakis rover i bmw na niemieckich tablicach. moze tyl ma mocne blachy, w kazdym badz razie boki ulegly kompletnemu zmiazdzeniu (zastanawiam sie, czy jesli ktos siedzial po stronie pasazera to czy przezyl to w ogole...)ciekawa jestem czy to jakis niemiec czy ktos mial ogromnego pecha i jeszcze nawet nie zdolal przerejstrowac sprowadzonego auta... w sumie bmw najgorzej wyszedl z tego wypadku (choc auta wyobijaly sie wylacznie o siebie) |
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz Lain nie chce mieć osobiście doświadczenia w kwestii bocznego uszkodzenia auta.
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odzew dziewczyny
.
Edytowane przez Angel@ Czas edycji: 2008-06-06 o 20:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.

najcześciej jesteśmy my i dwóch naszych kumpli no i czasem czerwona podjedzie ale chłopak strasznie ją katuje a mi szkoda tego autka 

).
"

.
. Przkonajcie mnie pliz to będę miała jeden problem z głowy
zderzyly sie: fiat uno, jakis rover i bmw na niemieckich tablicach. moze tyl ma mocne blachy, w kazdym badz razie boki ulegly kompletnemu zmiazdzeniu (zastanawiam sie, czy jesli ktos siedzial po stronie pasazera to czy przezyl to w ogole...)