![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Chce Schudnac 20 Do Konca Czerwca
No guam to raczej z wyzszej polki
![]() A co do drastycznych srodkow to ja takowe rok temu podjelam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#62 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny juz schudłam 6 kilo jestem coraz bardziej zadowolona jeszcze tylko 16 i bedzie super ale powolutku i do celu pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
własnie ze nie bo juz chudne od polowy lutego czyli juz miesiąc to chyba dobrze pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
To swietne tepo. Nie za szybko dla ciala i nie za wolno dla ducha
![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Mamuska- dobrze Ci idzie. Ja chyba schudłam tylko 3 kg. a jestem na diecie 3 tygodnie. Pisze chyba poniewaz muszę się zaopatrzyć w jakąś dobrą wage, ta co mam to jest do d...
![]() Mamuśka- od kiedy Ty jesteś na diecie? bo ja od 23 lutego. Powiem Wam szczerze że chciałabym szybciej chudnąć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
czesc anan7 jestem na diecie od 16 lutego to juz miesiac no ale jeszcze duzo do zrzucenia bo az 16 kilogramow chce wazyc 60 kilo a waze 76 nie jem slodyczy i kolacji i chudne mam troche stresu bo w tym roku koncze licencjat i pisze prace mam duzo nauki no i oczywiscie bieganie za dzieckiem duzo to daje pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Ja też!!!!!!
Bym chciała.......... schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Raczkowanie
|
Ja z kolacją mam problem bo zawsze jestem głodna ale jem oczywiscie jakieś mleczko z płatkami lub 2 albo nawet 3 kromki ciemnego pieczywa z wędliną lub serkiem topionym. Nie wydaje mi się żebym jadła za dużo. Ale przeciez nie moge schudnąć w ciągu miesiąca 20 kg.! bo szpital murowany. Dodam że nie uprawiam żadnego aerobiku lub cos w tym stylu ale chodze na spacerki z synem noi moja udręką jest wyjść na 4 piętro mając dziecko, wózek i zakupy.Mówie Wam jaka to męczarnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
KASIAG- a Ty ile zamierzasz schudnąć? I czy jestes na diecie? Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Byłam na róznych dietach i zawsze to samo, zgubione i przybywało
![]() teraz zamierzam zrobic raz na zawsze porzadek ![]() w końcu podnieść dupsko i zaczać ćwiczyć!!!!! marzy mi się 60 kg ![]() kiedys chciałam 58 ![]() mam 165cm, i jak ostatnio się wazyłam było ok 70 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
kasiag to tylko 10 kilo nie jest tak duzo nie jedz kolacji i slodyczy to wciagu tygodnia bedziesz tracic okolo 2 kg to szybko ci zleci i do wakacji bedziesz laska pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNY!!! Kazdy posilek w ciagu dnia jest wazny!!!!!
Lepiej zjesc mniejsza porcje, ale wiecej razy.. Tak wiec kasieg ja odradzam opuszczanie kolacji - lepiej zjedz cos pozywnego i ze spora zawartoscia bialka. Bo prawda jest taka, ze jesli w ciagu diety nie jemy bialka to gubimy tylko wode i miesnie.. NIE TLUSZCZ!! Trzeba jesc sporo bialka - chudnac wolniej ale na zawsze! Chyba nie chciecie sie meczyc 2 miesiace tylko po to by pozniej znowu odzywskac stracone kg z nadwyzka?
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny przyłącze się. Ja ważę 60kg i mam 165cm wzrostu.Niby waga może być ale mam bułeczki na udach i spodnie ledwo mi wchodzą. Chodzę 2 razy w tyg. na aerobik . Od 2tyg jem mniej piję czerwoną herbatę moja waga ani drgnie.Chcę trochę schudnąć i nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
No ja mam ten sam problem...
Moj synek konczy juz 16 miesiecy, a ja ejszcze przytylam!!! Myslalam przed porodem, ze dla mnie to bedzie pestka, bo bylam szczuplutka przed ciaza (160 i 50 kg <- w sam raz!) A teraz...? Ciagle probuje sie odchudzac, ale nie moge sobie odmowic slodyczy, zwlaszcza jak sie ma te gorsze chwile, a u mnie ich ostatnio duzo... ![]() Chyba musze zainwestowac w chrom, bo bez tego nie wytrwam bez slodkosci... Zaczynam od poniedzialku. Glownie to chodzi mi o bardzo duzy brzuch i boczki. Waga: niecale 60 kg (tyle pokazuje waga w aptece heh... bo swojej nie mam, musze kupic ![]() Wzrost: 160 cm A chcialabym wazyc tyle co przed ciaza. Czyli 50 kg ![]() A na czym polega ta dieta Cambridge? To jest ta w saszetkach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane pomóżcie mi!!!!!!!! mam straszny dzisiaj dzień---Cały czas chce mi sie jeść. Zaraz nie wytrzymam i zjem wszystko co jest w lodówce. Juz nawet podłączyłam się do chrupek kukurydzianych mojego synka i nie mogę przestać. Co robicie w takich sytuacjach?????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
ANAN7 HEH... Nie martw sie - ja mam dzisiaj to samo! Zwlaszcza jesli chodzi o chrupki mojego synka!
![]() Pocieszam sie, ze zaczne od poniedzialku, bo jutro urodziny siostry i bedzie duuuzo pysznosci wiec nie chce na poczatek sie katowac... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
teraz ja muszę sie pochwalić. Co do wagi to ona dyrastycznie nie spada, owszem 3 kg.mam niej (w ciągu miesiąca), ale teraz mierzyłam sobie udo i z moich pomiarów wyszło 64 a miesiac temu miałam 68. hm hm czyżby 4 cm ubyło???? sama sobie nie dowierzam ale jak tylko przyjdzie mąż z pracy to mnie pomierzy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i jak wygląda Twój dzień na codzień???? Kurcze już zjadłam sernik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie forumowiczki, jestem tu nowicjuszem i juz zaczynam temat " z grubej rury "
![]() Moja walka z kilogramami ( oczywiście nadmiernymi ) zaczeła sie oczywiscie po 2 ciąży, Cabridge, zupa kapuściana, chromy, siłownie, diety cudne i mniej cudne. W grudniu 2006 roku po kolejnej nieudanej prócie zakupienia jakichkolwiek dzinsów ( brak takich rozmiarów ), stanęłam na wadze i o zgrozo..... 96 kg przy wzroście 174 cm ![]() Podjęłam w końcu decyzje o wizycie u dietetyka ( oczywiscie doradziła mi to kolezanka, która sama w taki sposób schudła 35 kg ). Zaczęłam w połowie stycznia diete 1000 kcla, pod okiem ( i batem ![]() Najciężej mi było, kiedy wdrazałam diete: posiłki w określonym czasie, odważanie porcji, rezygnacja z majonezu ( buuuuu ), pieczonych szyneczek, kabanosików jajeczniczki na masełku..... itp, zeby sie dalej nie dołowac ![]() Jestem z siebie dumna 2 miesiace = 11 kg, czasem mam kryzys, ale staram sie wtedy duuuuuuuzo pic wody, a zagryzam najczęściej ogórkiem kwaszonym. Ja do czerwca chce wazyć 75 kg czyli znowu 10 kg przedemną dlatego jestem z wami i tez bede sie " chwalić " mniejszymi bądz wiekszymi sukcesami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
ja równiez zamoierzam przejsc do dietetyka
wizyta 100 zł i mam juz namiary. nie jem duzo a nic nie chudne wiec tylko dietetyk moze mnie poratować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
a ja coprawda zgubiłam od ostatnego mojego postu tutaj niecale 2 kg,ale najbardziej jestem dumna z tego ze ubylo mi 2 cm w tali,ćwiczenia A6W daja efekty,ćwicze juz wytrwale ponad tydzień
![]() ![]() Mamuśka,chybcia gratuluję ![]() zycze wytrwałosci mi zostało jeszcze 4 kg do pozbycia sie i z 6 cm w pasie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
wiem ze jak sie pilnuje to jest dobrze a stosuje sie do 1000-1500 kal dziennie rano jem platki fitnes z owocami lub 2 kromeczki pieczywa waza z wedlinka lub serkiem plus warzywko (ogorek, pomidor) ograniczam sie ze slodyczmi i jezeli mam straszna ochote to zjem cos np princesse ale to wliczam do kalorii na obiad jem to co rodzina i to co ugotuje zupki takie jak krupnik czy rosol pije slim figure spalanie 3 razy dziennie dotego uzywam bio-chrom pije oczywiscie kawe z mlekiem i pltorej lyzeczki cukru lub dwie tabletki slodzika do 18.00 staram sie zjesc kolacje czyli jakas paroweczke lub jajeczko z warzywami nie uzywam wogole kechupow i majonezow a jezeli mie najdzie straszna ochota na cos wieczorem to pije wode i jem aktivie ale na poczatku zawsze jest tak ze szybko waga leci teraz chudne 1 lub 1,5 kg tygodniowo. pozdrawiam goraca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
a pozatym nie jem makaronow typu spagetti i nie jem ziemniakow i chleba pszennego i wszelkiego rodzaju macznych rzeczy dziekuje za gratulacje ale jeszcze 16 kilo ale ja bedzie dziesiec to tez bede szczesliwa to wtedy bedzie 66 kilo i w czasie wakacji napewno spadnie mi 6 kilo trzymam zawas kciuki ze byscie wytrwaly w swoich postanowieniach
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnaś jeść 5 posiłków dziennie a ostatni ok 2 godziny przed snem, więc 18 to nie jest najlepszy pomysł... Jak już schudniesz i spowolnisz sobie takim trybem życia przemianę materii, to efekt jo-jo będzie przeogromny. Trwale można zrzucić zbędne kilogramy tylko zmieniając tryb życia na ZDROWY. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś schudłam spooooro na takich samych zasadach jak Ty, w ciągu dwóch lat powróciłam do startej wagi... A też mi się wydawało, że jem zdrowo kiedy już przestałąm się odchudzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.