|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy design Wizaż.pl :)
Cytat:
Najechało się kursorem, wyświetlało się wtedy ile osób dało 5 gwiazdek, ile 4, 3 itd Nie te procentowe, ale ile Wizażanek ilościowo dało tyle
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Może to nie dokładnie o nowym design Wizażu ale może przy okazji zmian można by przepchnąć pewną drobną zmianę - w/g mnie BARDZO przydałby się gdzieś w manu bezpośredni link, którym po zalogowaniu można jednym kliknięciem wyszukać wszystkie swoje posty. Niektóre fora to mają i uważam że to jest bardzo przydatne (np. forum muratora). Teraz chcąc wyszukać swoje posty trzeba wejść w wyszukiwanie / zaawansowane, klikać, czekać...
Bardzo proszę o przemyślenie. |
|
|
|
|
#63 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Podpowiedz, Złosiu, jak zrobić zrzut (nie pamiętam jak zapisać print screen, lub gdzie go odszukać)
A poza tym, to dziś odkryłam, że nie mogę napisać PW, bo nie ma miejsca na wstawienie adresata, są tylko małe, nieaktywne trójkąciki po lewej i brak aktywnego okna do wprowadzenia usera
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
w profilu użytkownika nie ma opcji wystawiania przekupek
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Ja co prawda nie mam problemó większych w działaniu nowej strony Wizażu poza jednym bardzo uprzykrzającym faktem. Po każdym otwarciu czy to wątku czy przejściu na kolejną stronę, muszę przesuwać ekran w lewo. Powinnam coś zmienić ? Bo teraz okno forum nie mieści mi się na ekranie.
Załączam widok ekranu jak to wygląda.
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam taki problem, ze mi zeżarło kilka stron z wątków!! i dlaczego nie można się od razu dostać na ostatnią stronę tylko ciągle na pierwszą???
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz Złosiu przykład powyżej
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Rzućmy okiem na kod:
[FONT="Palatino Linotype"][SIZE="3"][COLOR="Green"][QUOTE=zlosliwiec;3791821]Nowy styl na forum jest stylem [B]testowym[/B] - na razie nie działającym w 95%. Proszę na razie nie zgłaszać tutaj uwag, bo w tle ciągle trwają prace.[/QUOTE] Teraz jak cytuję czyjąś wypowiedź i ustalam styl swojej czcionki, to ten cytat też przyjmuje 'moje pismo'. Masz Złosiu przykład powyżej ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] Jak widzisz, próbujesz na siłę zmienić również czcionkę cytatu. Zaznaczaj do zmiany tylko swój tekst. Stare forum również pożabkowałoby czcionkę
|
|
|
|
|
#71 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chodzi o to że w moich wątkach nie ma kilku najświeższych stron czyli 2-3 z najnowszymi postami (ostatnia wypowiedz jest z datą 2006-08-04, a pamiętam ze były jeszcze ze 2 strony), to po pierwsze.i nie ma juz tej możliwośći żeby przejść na ostatnią stronę wątku, tylko do jednego posta jak już chyba że ja nie wiem o jakiś najnowszych możliwościach umieszczonych w innych miejscach niż wcześniej
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
No fajnie....wprawdzie okularów nie noszę (chociaż powinnam), ale czytać taką drobnicę to nic fajnego. Szkoda, że to się zmieniło-będę musiała się męczyć z tym przesuwaniem-bo ten maczek nie dla mnie niestety
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Dołączam zrzut ekranu. Dopiero po paru (chyba 4) page downach pokazuje się szukajka i właściwa zawartość strony
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Odpowiednio:
- o północy zmieniliśmy główną stronę - dzisiaj rano zmieniliśmy wygląd artykułów - na forum w lewej kolumnie pojawiło się menu do szybkiego skakania pomiędzy forami Do zrobienia: - poprawienie (powiększenie) czcionek na KWC, forum - złamanie białego tła postów, aby tak nie raziło |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje mi ikonki na głównej stronie wizażu "najnowsze tematy na forum" czy jakoś tak, nie można by przywrócić tego?
i jeszcze: 1. W KWC można zmienić by w polu do wyszukiwania produktu znikał po kliknięcie ten napis automatyczny(załącznik pierwszy) 2. teraz cytując twojego posta mam bardzo wąskie okienko(załącznikdrugi) 3.Chcecie powiększać czcionki na KWC? odkąd wizaż się zmienił nic nie przestawiałam czcionek, na formu były troche duże ale już to naprawiliście, na KWC też przydałoby się zmiejszyć a nie zwiększyć teraz jest za bardzo rozlazłe, za długie wzdłuż; a także ta czcionka różowa mogła by zostać zmieniona na czarną czy cóś (załącznik3)To chyba powinno się znależć na tym wątku a nie tym drugim? |
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
może KTOŚ się pokusi o zajrzenie tu i odpowiedzenie?
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Gothiko, góra nie siedzi tu non-stop
![]() AgaZ pisała w drugim wątku, Zło wyjechał do Niemiec - zalecam trochę cierpliwości... Co do czcionek - zrozumiałam, że będą powiększane m.in. te z okienek szybkiej wypowiedzi - nie wszystkie.
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
aha, ale do tego wątku Aga też powinna zajrzeć
|
|
|
|
|
#84 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Guten Abend
Widzę, zaglądam i analizuję. Ale sorry, w samolocie jakoś się nie mogłem zalogować ![]() Gothiko - masz rozdzielczość ekranu ustawioną na zbyt małą (tylko 800x600px). Nowy wizaz.pl pracuje na minimum 1024x768px. Zmień proszę ustawienia karty graficznej, żeby okienka zmalały, a czcionki znormalniały
|
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
tylko niestety mam mały monitor i jak zwiększe rozdzielczość to wszystko jest za malutkie; kiedyś nie było takich problemów...
|
|
|
|
|
#86 |
|
Rozeznanie
|
A co z tym ekranem KWC? Fatalnie się tym posługiwać. Parę postów niżej jest zrzut ekranu
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widac to tu: http://img236.imageshack.us/img236/9573/umnietakmx5.jpg Rozumiem, ze dla jednego usera nie bedzie nikt robil szerszego layoutu ...no coz ech... jakos to przezyje.Nat
Not all those who wander are lost. MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ! ![]() Legite aut Perite! Edytowane przez d'ou vient le vent Czas edycji: 2007-03-01 o 20:58 Powód: zalacznik :) |
|
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
strona z KWC jest dla mnie nie do odczytania , dlaczego literki maja wielkosc pol milimetra????? za chiny tego odczytac nie moge
zaznaczan ze mam ustawiona rozdzielczosc 1024x768
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

odkąd wizaż się zmienił nic nie przestawiałam czcionek, na formu były troche duże ale już to naprawiliście, na KWC też przydałoby się zmiejszyć a nie zwiększyć