@@@ masa kosmetyków do wymiany - wszystkie półki, zapachy, kolorówka, pielęgnacja !!! - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-05, 20:54   #61
Madlaine
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.
Dot.: @@@ masa kosmetyków do wymiany - wszystkie półki, zapachy, kolorówka, pielęgnac

Cytat:
Napisane przez tomama Pokaż wiadomość
Madlaine, decyzję pozostawiam Tobie co mogłabyś oddać za cienie i próbkę?
tomama wydaje mi się, że fair będzie albo CL 1 plus cos na dokładkę albo pianka Loreala plus cos dodatkowego

bo niestety CL2 wolałabym na cos z pielęgnacji, a puder z mojej wish listy może widzisza cos jeszcze w wątku poza wymienionymi kosmetykami ?

Cytat:
Napisane przez kinga łazarewicz Pokaż wiadomość
mam ten tusz ,ale mini-raz użyty..., a mleczko -serum modelujące włosy loreana prorassional-color show
mini to za mało, mleczko Loreala miałam, oddałam ostatnio pół tuby wizazance jako gratis, patrzec na nie już nie mogłam
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-05, 21:01   #62
kinga łazarewicz
Rozeznanie

Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
Dot.: @@@ masa kosmetyków do wymiany - wszystkie półki, zapachy, kolorówka, pielęgnac

oczywiście ,że za mało, ale moge dodać do czegoś....
a żelu do biustu nie chcesz?
kinga łazarewicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-05, 21:02   #63
kinga łazarewicz
Rozeznanie

z clarinsa mam jeszcze brązową kredke i czarną -raz użyte i nowe mleczko clarinsa przeciw rozstępom -dopiero wejdzie do Polski
a wody do demakijażu nie chciałaś?
Stary 2007-03-05, 21:06   #64
Madlaine
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście ,że za mało, ale moge dodać do czegoś....
a żelu do biustu nie chcesz?
Cytat:
z clarinsa mam jeszcze brązową kredke i czarną -raz użyte
przykro mi, ale nic z tych rzeczy mi sie nie przyda

szukam wyłacznie czegos z tej listy

SZUKAM :

* Chanel szukam nastepujących rzeczy:
o krem Hydramax + mogą być równiez próbki
o maskara INIMITABLE w kolorze czarnym
o cień OMBRE ESSENTIELLE w odcieniu BERRY
o kredka do powiek LE CRAYON YEUX EYE DEFINER LINER w odcieniu BERRY
* kosmetyki Thalgo :
o Criste Marine, Astringent Lotion Pure Freshness (Płyn ściągający)
o Criste Marine, Exfoliant Cream Pure Radiance (Krem złuszczający)
* zmywacz do paznokci z pompką - lub przynajmniej takiej zgrabnej buteleczki własnie pompką zakończonej
* pomadka do ust Forever Living i Eco Cosmetics,
* szampon Wella Lifetex dla dzieci,
* szampon ICE Washer Joico,
* szampon Clinique Exceptionally Clean Shampoo,
* Rubialine krem - chętnie próbki, bo to dla męza do testowania,
* pianka Matrix dodająca objętości,
* pianka Loreal Volume Extreme,
* szampon Collistar do włosów z tendencja do przetłuszczania
* seria Curbicia Rene Furtere - wszystkie produkty
* olejki i sole do kąpieli - np. Bielenda Spa, Profarm, Farmona Spa, kapsułki Gal
* kosmetyki Kerastase z seri Reflection - fioletowa
* zapachy : Versace V/S, niszowców słodkich, orientalnych, kadzidlanych
* La Roche Posay
o woda termalnaj LRP
o cienć 05 Heliodore,
o korektor nr 3 w pędzelku - bezowy,
o błyszczyk Novalip brązowy
* konturówka DIOR Eyeliner Pencil 893 Precious Violet
* cienie IsaDora Gleaming Eye Shadow w odcieniach: 81, 82, 84, 85
* Farmona peeling z serii MagicSPA

ewentualnie właśnie tuszu EL lub jeszcze różu Chanel Incognito albo Shiseido B2 może w ostateczności B1, kremu CLinique All About Eyes wersja Rich
Stary 2007-03-05, 21:11   #65
tomama
Witchdoctor

Przekupka: 247 pkt / 100% pozyt.

A CL1 + pianka?
Stary 2007-03-05, 21:13   #66
kinga łazarewicz
Rozeznanie

czytałam,ale nie mam .., zamiast chanelki mam clarinsa multi-chydrante crem 20ml,fluid10ml, maseczka 20ml...
szkoda ,mam dużo kolorówki, ale nic z Twojej listy
z diora cień fioletowy, ale w pędzelku kremowy, a ty nie lubisz
Stary 2007-03-05, 21:17   #67
tomama
Witchdoctor

Przekupka: 247 pkt / 100% pozyt.

Albo pianka i Amway BODY SERIES™ Dezodorant przeciwpotowy w kulce 100 ml?
Stary 2007-03-05, 21:34   #68
aga1616
Zakorzenienie

Przekupka: 122 pkt / 100% pozyt.
GG do aga1616

PAZNOKCIE:
  • Essence magic nail therapy - odzywka do skórek i paznokci w płynie, została niecała połowa z 8 ml
  • oliwka do skórek i paznokci IBD o zapachu lawendy - 14 ml - uzyta 2 razy,
  • L'oreal Steel Colour biel do frenchu z profilowanym pędzelkiem - 9 ml ubytek ok 15-20 %
USTA
  • błyszczyk Kanebo Mode Gloss odcień MG04 czyli Copper Brown - iskrzący drobinkami brąz, raz uzyty, błyszczyk jest gęsty, napigmentowany, długo się trzyma na ustach, fantastycznie nawilża i odżywia, mam inny kolor i jestem w nim zakochana
  • Sweet Balm Lancome w odcieniu04 Abricot Lait, 15 ml, ubytek ok. 1 ml
OCZY
  • cienie poczwórne Illuminance Powder Shadow Revlon w odcieniu 02; Jazzy Berry, każdy raz uzyty, niestety za dużo w nich różowości jak dla mnie
    http://www.estyl.pl/sklep/customer/p...cat=310&page=2
  • tusz High Impact Mascara CLinique - 4 g, uzyty 4 razy
  • tusz do rzęs Bourjois z grzebyczkiem YES to volume NO to clumps, uzyty 2 razy, świezy, mokry, niestety takimi cudami nie umiem sie zupełnie posługiwać kolor czarny,
    http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15893
  • Lancome limitowany sypki cień do powiek, mozna nakładać także na inne partie twarzy, złoty, waga 2 g, uzyty ze 3 razy, ubytku nie widać
PUDRY, PODKŁADY, KOREKTORY, RÓŻE, BRONZERY
  • kamuflaż ArtDeco odcień 06 bezowy - chyba najjasniejszy z dostępnych - zuzycie jw.
  • Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający) w odcieniu Gold, zuzyte max 15 % - chociaz moim zdaniem mniej, bo nadal widać wszystkie gwiazdki
    http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8354
  • najnowszy podkład Shiseido Dual Balancing Foundation SPF 15 odcień I20, pojemność 30 ml zuzyte ok. 30 %, uzywany ok. 2 miesięcy. może byc otwarty 24 miesiące
  • Shiseido korektor na cienie pod oczy, 5 ml, ubytek max 10%, odcień sredniego bezu
  • puder brazujący Lancome - Star Bronzer Magic Bronzing Duo Two-tone Powder Compact - waga 10 g, ubytek minimalny http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=11951
PIELĘGNACJA TWARZY:
  • krem Redermic pod oczy, 15 ml, oba nowe, nieuzywane, nieotwierane, będe przy ich wymianie wybredna, bo termin ważności długi, więc może jeszcze się przemoge do uzywania,
  • woda micelarna Provegol SVR połowa z 250 ml
  • Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 ml,
  • olejek do demakijazu oczu Zepter, 125 ml, ubytek minimalny
  • Cetaphil płyn do oczyszczania skóry twarzy - pojemnośc 200 ml, zostało ok. 60 %, wazny do.09.2007
WŁOSY STYLIZACJA:
  • pianka teksturyzujaca Kerastase Resistance Volumactive (zielona) opakowanie 30 ml, raz wycisnięta kulka wielkości orzecha włoskiego, do włosów osłabionych, cienkich, pozbawionych objętości, zawiera kompleks Ampli-Ciment i polimery
  • nabłyszczacz Toni&Guy - pojemność 100 ml, ubytek w granicach 25 % pachnie obłędną wanilią, nie przetłuszcza, nie obciąża,
  • SCHWARZKOPF OSIS SPARKLER nabłyszczacz w sprayu, pojemność 250 ml, uzyty kilka razy, ubytek niewielki
  • pomada do włosów Control Paste firmy Aveda - pojemnośc 50 ml, uzyta 4 razy, ale mam teraz bardziej pasujący mi produkt Avedy,tutaj mozna więcej poczytać, w zakładkach jest więcej informacji http://www.aveda.com/templates/produ..._ID=PROD 6054
WŁOSY PIELĘGNACJA:
  • szampon nawilżający Cosmetici Dora ze słonecznikiem 250 ml, ubytek w granicach 10-15%
  • L'anza szampon regenerujący Protein Plus Shampoo , 300 ml, użyty kilka razy,
    http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14636
  • maseczka Cosmetici Dora ze słonecznikeim 150 ml, ubytek w granicach 10-15%
  • oczyszczający szampon L'anza, deep cleansing Shampoo 300 ml, ubytek w granicach 25 %
  • OKARA Rene Furterer Maska, pojemność 150 ml, tutaj więcej informacji:
    http://www.lumiere.pl/product_info.p... 02_Okara.html
  • maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 %
  • Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml, ubytek po moich wyliczeniach to 15-20 ml serum wygładza, dyscyplinuje i poprawia stan włosów niesfornych, skłonnych do puszenia, matowych, dodaje blasku, skraca czas suszenia, chroni przed ciepłem - jako, że zrezygnowałam całkowicie z suszarki serum stoi nieuzywane, a szkoda, bo to fantastyczny produkt
  • szampon oczyszczający i przygotowujacy włosy do innych zabiegów - jak np. maski, firma Revlon, dostepny wyłacznie w salonach fryzjerskich - odlane ok. 150 ml
  • Wella SP ENDS EXPRESS profesjonalna kuracja rozdwajających sie końcówek - koncentrat starczający na ok. 60 aplikacji- zostało ok. 2/3 opakowania
  • odzywka Farouk Silk Therapy Smoothing Conditioner - zostało 35% z 300 ml - wygładza, odzywia, nawilża, nadaje połysk
  • Home Institut Balsam do włosów z KARITĄ, odlane 200 ml, Balsam ułatwia rozczesywanie włosów po umyciu. Nie obciąża ich.
CIAŁO
  • Amway BODY SERIES™ Dezodorant przeciwpotowy w kulce 100 ml, raz testowo uzyty, niestety jest zapachowy, a ja wole bez
  • żel pod prysznic z karitą Home Intitut 300 ml, ubytek ok. 15%
  • Rexona Crystal Clear Aqua Antyperspirant w aerozolu- 2 nowe opakowania,
  • krem do stóp Farmona Nivelazione - zapobiega pekaniu i poceniu się stóp - tubka 75 ml, ubytek w granicach 15 %
  • mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20% z 400 ml.
  • balsam brązujący Holiday Skin - do skóry normalnej i jasnej, 250 ml, ubytek jakieś 15 %
  • Shiseido Advanced Essential Energy peeling do ciała - 30 ml, kartonik, ulotka, nowy
  • balsam brązujący Dove do jasnej karnacji, zostało troche więcej niz połowa opakowania
  • odmładzające mleczko kokosowe do ciała Bielenda Powitanie z Afryką - nowe
  • Sephora SUN spray brazujaco-rozświetlający, raz uzyty,
PERFUMY:
  • Les Belles zielone Nina Ricci, 50 ml, kartonik - lekko naderwany, 2 razy psiknięte
  • woda YR Pur Désir pomarańczowa 60 ml, kartonik, raz psiknięte,
  • Cashmere Mist EDT 95/100 ml produkt
  • roletka Chanel Chance - 5 ml, zaoliowana, idealna do torebki
  • Eaux de Caron Forte, 60/100 ml, bez kartonika
  • Angel Glittering Body Powder w solniczce, 75 g, uzyty 4 razy, kartonik

znajdziesz cos?
aga1616 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-05, 21:42   #69
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.

A co ze mną? Wpisywałam się na poprzedniej stronie, ale chyba przeoczyłaś...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-05, 23:08   #70
Chinka-chu-min
Raczkowanie

Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.

Angel Glittering Body Powder w solniczce, 75 g, uzyty 4 razy, kartonik moze cos u mnie ? lub cos z poza watku
Chinka-chu-min jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-06, 08:29   #71
Madlaine
Zakorzenienie

dziewczyny, na razie zamykam wątek z przyczyn osobistych, przepraszam wszystkie zainteresowane, ale nie bardzo mam czas pilnować wątku,

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-10, 09:53   #72
mi.a
Zakorzenienie

Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.

LRP Cicaplast pojemność 40 ml, ubytek ok. 20%, waży do 09.2008

moze cos u mnie?

HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED

"Wierzę w styl, a nie modę" RL
mi.a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości