![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego się pozbyłyście?
Cytat:
![]() I co z tą Stellą ![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja staram się bardzo , żeby stan mojej kolekcji nie przekraczał 12-15 zapachów. Jak jest więcej np 20 , to łapię się na tym ,że przestaję cieszyć się zapachami , za to mam wieczny problem co wybrać.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2007-03-03 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Mnie zażyło się pozbyć - a raczej przekazać w bardzo dobre ręce - zapachu, konkretnie Maroussi, ze względu na flakon.
![]() Mimo, że zapach mi się podobał, to kiczowaty flakon zabierał mi całą przyjemność z używania tych perfum. ![]() Wiem, że to głupie, ale tak było ![]() Co więcej, jestem łasa na piękne, proste i geometryczne flakony - kupiłam więc w ciemno Yoshji Yamamoto edp - och jaki cudny flakon - niestety zawartość ![]() Podobnie jak Joasia ![]() ![]() I tak to się kręci ![]() Strzały w ciemno oddaję też często rodzinie na prezenty, obecnie kilka takich znów popełniłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Kate, wyobraź sobie - bardzo w temacie wątku - że dumam nad Maroussia od Ciebie
![]() ![]() No i Maroussia jakoś mocno intensywna na mnie, trochę mnie zaczęła przytlaczać... Chyba jeszcze trochę ją potestuję i zobaczę, jak się będzie sprawować. |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już ledwie nadążam. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
No właśnie flakon estetycznie wykonany, sprawia wrażenie ceramicznego, dość ciężki, poręczny, ale ten kształt i kolor porażka. Coś się tym stylistom z Cacharel chyba popaprało w głowach
![]() Edytowane przez Basia39 Czas edycji: 2007-03-03 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
100 ml testera 24, Fauborg poszlo na wymianke. Szkoda, bo zapach podoba mi sie, ale dziala na mnie strasznie migrogennie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
A ja edytuję swój pierwszy wpis, bo wciąż dochodzą nowe pozycje, których się pozbywam http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...2&postcount=25
ehhh ... |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
spin doctor
|
Ja ciągle pozbywam się Słoników, tzn. kupuję i po jakimś czasie oddaję lub wymieniam. Jak długo go nie mam tęsknię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wyslalam w swiat Nu edp, Theo wersje esprit, Lou Lou i Gucci edp.
Ciekawe kiedy zaczne tego zalowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
Właśnie oddałam siostrze Pur Blanca, nie powiem ładny zapach, ale coś za dużo tych flakoników na półeczce, a siostra bardzo happy z prezentu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
ja przehandlowałam z mamą Flowerbomba i Intimately za fundusze na klasyczną Organzę
![]()
#75 |
Zadomowienie
|
Wreszcie
![]() ![]() ![]() A ta radosc to dlatego, ze dotad nie udalo mi sie przemoc, zeby pozbyc sie choc jednego flakonika, wszystkie byly ukochane - i juz mialam wizje totalnego bankructwa i mieszkania zastawionego flakonikami perfum, z ktorych czesci wcale nie uzywam, ale trzymam z sentymentu ;-))). (no i dlatego, ze ukochany Mauboussin wedruje w dobre rece przemilej wizazanko-forumki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
a ja znowu robiłam porządki na półce i pozbyłam się kilku flakoników- Sensi( zaczął mnie drażnić), The Parfum Jourdana( wyjątkowo nietrwałe na mnie), Gloria jednak poszła w świat, Lolita edp, Celinka OS- niestety nie przypadła mi do gustu
![]() ![]() myślałam również o Envy ale nie te zostawiam( Mulierku ![]() nadal zastanawiam się czego jeszcze się pozbyć... ale już chyba nie mam czego. na pewno nie oddam DV oraz NR ![]() to by było na tyle ![]()
#77 |
Zakorzenienie
|
Ten wątek jest szalenie życiowy
![]() Ledwo zdążyyłam pozbyć się Stelli i Tendre Poison, o których dumałam kilka postów wcześniej, a juz myślę o posłaniu w swiat Nu edp i Maroussi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Jestem pod wrażeniem Waszych list.
![]() Tym bardziej, że ja nie umiem pozbyć się niczego. ![]() Nie używam Joop Femme i stoi. Przeszła mi fascynacja J'adore ale mam. I tak będzie pewnie z każdą flaszką. ![]() Bez bólu mogę się pozbyć tylko Gabryśki, która nagle zaczęła przypominać mi Aliena, którego z kolei szczerze nie znoszę. Dam mamie, jeśli zechce. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
W swieta sie pozbyłam:
- Light Blue - poszło do starszej siostry - Amor Amor - poszło do młodszej siostry - Intuition poszlo do koleżanki poszły tez w w raczki sióstr miniatury: Hypnose, Magnetism, Plesures, Noa Perle i 2 garscie próbek.
#80 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
pozbyłam sie
- addict - eternity - chance - pure poison elixir - maroussi - aliena - bright versace - moschino love |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja sie pozbyłam:
- Pure Poison, - BC, - Lalique Le Baiser, - Lalique de Lalique - Esencia de Duende (no co, równowaga w przyrodzie musi być ![]()
#83 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio pozbyłam się całej masy flaszek - i co dziwne w ich miejsce nie przybyło tak wiele.
Niewiele jest zapachów, które bym chciała mieć - półeczka dość ładnie odchudzona. Z ważniejszych: BC Shalimar Light - jednak zdecydowanie bardziej podoba mi się klasyk Klasyczna Theo - za Esprit i Leggero dalej przepadam Po raz drugi kupiłam ![]() Zapach, który zdecydowanie najbardziej spodobał mi się ostatnio to czarna coco. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Dzis pozbyłam sie Theoremy.Zbieram pieniązki na baby Doll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
ja chyba powoli godze sie z decyzja pozegnania z bright crystal versace. Strasznie bylam zadowolona z zakupu, ale chyba ten zapach przestal do mnie przemawiac. Ma w sobie cos z mydla
![]() ![]() A tak czysto materialnie w sensie - wrzutu pustego flakonu do kosza to pozbylam sie starej setki DKNY Woman . Nowa juz sobie sapie na poleczce od jakiegos czasu ![]() btw: nefernefer baby Doll mnie kusi od jakiegos czasu, bo znalazlam zestaw chyba 5 albo 6 slicznych miniaturek za jedyne 10f - 55zl ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odnosnie Baby Doll- mialam kiedys probke i wydaje mi sie ,ze jest to raczej malo twaly zapach? czy sie myle? ![]() odnosnie tematu to cos to ostatnio mysle,zeby pozbyc sie Amor Amor -jeszce niedawno moja wielka milosc,a teraz jakos nie przepadam, wydaje mi sie malo trwaly i jakis kwasny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Przyczajenie
|
Pierre Caridn czerwony- na poczatku bylam oczarowana, gdy poraz drugi sie popsikalam-koszmar. Niby woda perfumowana a chyba nie jedna woda totaletowa trzyma lepiej..
Gucci RUSH 1- wypsikalam, ale czasami bolala mnie od niego glowa. jednak jest w nim cos fascynujacego.. |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Właściwie to już dużo czasu minęło od ostatniej czystki...
Właśnie dziś otrzymałam należność za Roses and More, które poszły w świat... 1,5 miesiąca temu. Całkowicie o tym zapomniałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
50ml OI, Contradiction CK - dzisiaj.
#90 |
Zadomowienie
|
Myśłałam że na wiosnę wpadnę w amok zakupowy, na co sie zresztą zbierało po upolowaniu w ciągu kilku dni 4 czy 5 flaszek, ale, o dziwo, czuję przesyt. Chyba po przekroczeniu psychologicznej granicy 30 flaszek cos mi sie we łbie poprzestawiało ;-) i od pewnego czasu pozbywam sie zapachów: ładnych, ciekawych, innych, okazyjnie ustrzelonych ;-), ale w sumie takich do noszenia na nadgarstku, w domowych pieleszach, a nie do wyjscia z nimi do ludzi
Nie pamiętam dokładnie, co poszło do ludzi lub jest w trakcie wysyłania w swiat, na pewno sporo miniatur, m.in: - Safari - Berlin - Le Roy Soleil - l'Instant - Orange Tonic poza tym: - Eternity Rose Blush, które za bardzo zalatywało klasycznym Eternity - Magie Noire, ale zostawiłam sobie kilka ml - All about Eve i zapomniałam uwzględnić poprzednio: - Baby Doll, kupiłam w ciemno i to był błąd, nietrwałe i mydlane, na szczęśćie udało mi sie zamienić na BC - Asja, za mało goździków, za duzo mydła, wymieniona na Romę i... chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:11.