|
|
#61 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
Cytat:
zerknę trochę później i odpowiem u Ciebie
|
|
|
|
|
#62 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
niestety nie mam kwasu migdalowego:/ ze skladnikow na ten tonik mam kwas hialuronowy i wode destylowana.ale pewnie chodzi Ci o to, zeby byl ten kwas
|
|
|
|
#66 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale dwa razy podczas pisania odpowiedzi go Ciebie siadł mi prąd. Aż wolę napisać u Ciebie. Mam nadzieję, że to nie wynik spięcia między nami
, bo go przecież nie ma.Oczywiście żal mi puderku... |
|
|
|
#67 |
|
Zakorzenienie
|
Eluś , na dobra sprawę to mogłabym sklep otworzyć, tyle mam tego, więc i wybredna trochę jestem
teraz i tak jedyne, czego właściwie potrzebuje tak na już, to sypki puder, bo moje dziecię rozsypało dzisiaj nowego Matisa prosto na puchaty dywan jutro muszę resztę funduszy wydać na identyczny, więc całkiem mam humor spaprany, ale nie przejmuj się, może jakoś dobijemy targu, na razie pudrowi nigdzie się nie spieszy, więc poczeka u mnie na nowa właścicielkę
|
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
Witam,
interesuje mnie Birmane,w zamian proponuję Addict ok.15/20ml. Pozdrawiam! |
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
Kasieńko kochana, wiesz, że ja na śmierć zapomniałam
zaraz sobie zapiszę w palmie, żeby nie zapomnieć, jutro będę na bank, obiecuję, mam nadzieję, że mi Ł. wybaczy, że go zapominalska baba tak gania z tym szamponem ![]() może mogę Ci coś podrzucić przez niego ? jakieś zapachy ? |
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, odebrałam, ściskam serdecznie i bardzo dziękuję
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu trzeba bylo rzucic haslo neonka
-he he- moj braciszek w pore domyslil sie o co chodzi i dobrze ze Cie dogonil.
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#78 |
|
Przyczajenie
|
Może coś u mnie
|
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowana była bym:
* Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający) w odcieniu Gold, zużyte max 15 % - chociaż moim zdaniem mniej, bo nadal widać wszystkie gwiazdki * podkład rozświetlający HR Illumination w jasnym odcieniu bezu, może lekko wpadającym w róz, ale minimalnie, została niecała 1/3 z 30 ml, opakowanie z pompką * tusz do rzęs KANEBO MASCARA 38°C SILK PERFORMANCE- kartonik, kupiony w perfumerii , używany przez tydzień, ubytek zatem nieduży, kolor czarny, tusz zawiera specjalne włókna, które powodują, że rzęsy są grubsze i dłuższe, a specjalnie wyprofilowana szczoteczka idealnie je rozdziela, tusz nie kruszy się, nie rozmazuje, jest płynny, zmywa się go woda o temp. powyżej 38*C * cienie The Body Shop, każdy maźnięty ok. 3 razy, ubytek minimalny 1. Eye Colour 07 - 1,8 g - kawa z mlekiem 2. Eye Colour 22 - 1,8 g - fiolet lekko śliwkowy 3. Eye Shimmer 02 - 1,4 g - nadaje złoty opalizujący połysk 4. Eye Shimmer 08 - 1,4 g - nadaje zielonkawy opalizujący połysk * maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 % * Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml, ubytek po moich wyliczeniach to 15-20 ml serum wygładza, dyscyplinuje i poprawia stan włosów niesfornych, skłonnych do puszenia, matowych, dodaje blasku, skraca czas suszenia, chroni przed ciepłem - jako, że zrezygnowałam całkowicie z suszarki serum stoi nieuzywane, a szkoda, bo to fantastyczny produkt * mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20% z 400 ml. Kosmetyków nie mam prawie wcale. Ale może coś z ciuszków (książek) by Cię interesowało?
|
|
#80 |
|
Rozeznanie
|
już nie masz tuszu kanebo?
|
|
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#82 |
|
Rozeznanie
|
mnie nadal interesuje tusz
mam troche nowych cieni clarinsa, purer 2kolorowy brązujący clarinsa, 30ml ddmla nowy,żel do biustu clarins, http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11165&posted=1 |
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
to ten puderek
http://www.andorraparfums.com/pages/...it.php?id=1338 |
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.

, bo go przecież nie ma.
teraz i tak jedyne, czego właściwie potrzebuje tak na już, to sypki puder, bo moje dziecię rozsypało dzisiaj nowego Matisa prosto na puchaty dywan
jutro muszę resztę funduszy wydać na identyczny, więc całkiem mam humor spaprany, ale nie przejmuj się, może jakoś dobijemy targu, na razie pudrowi nigdzie się nie spieszy, więc poczeka u mnie na nowa właścicielkę