![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
Cytat:
![]() zerknę trochę później ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powrót na targowisko - masa rzeczy do wymiany, wszystkie półki, kategorie itp.i
niestety nie mam kwasu migdalowego:/ ze skladnikow na ten tonik mam kwas hialuronowy i wode destylowana.ale pewnie chodzi Ci o to, zeby byl ten kwas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że odpowiadam dopiero teraz, ale dwa razy podczas pisania odpowiedzi go Ciebie siadł mi prąd. Aż wolę napisać u Ciebie. Mam nadzieję, że to nie wynik spięcia między nami
![]() Oczywiście żal mi puderku... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Eluś , na dobra sprawę to mogłabym sklep otworzyć, tyle mam tego, więc i wybredna trochę jestem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Witam,
![]() interesuje mnie Birmane,w zamian proponuję Addict ok.15/20ml. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Kasieńko kochana, wiesz, że ja na śmierć zapomniałam
![]() zaraz sobie zapiszę w palmie, żeby nie zapomnieć, jutro będę na bank, obiecuję, mam nadzieję, że mi Ł. wybaczy, że go zapominalska baba tak gania z tym szamponem ![]() może mogę Ci coś podrzucić przez niego ? jakieś zapachy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Kasiu, odebrałam, ściskam serdecznie i bardzo dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Madziu trzeba bylo rzucic haslo neonka
![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
Może coś u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowana była bym:
* Sephora, Enlightening Shimmer Compact Powder (Prasowany puder rozświetlający) w odcieniu Gold, zużyte max 15 % - chociaż moim zdaniem mniej, bo nadal widać wszystkie gwiazdki * podkład rozświetlający HR Illumination w jasnym odcieniu bezu, może lekko wpadającym w róz, ale minimalnie, została niecała 1/3 z 30 ml, opakowanie z pompką * tusz do rzęs KANEBO MASCARA 38°C SILK PERFORMANCE- kartonik, kupiony w perfumerii , używany przez tydzień, ubytek zatem nieduży, kolor czarny, tusz zawiera specjalne włókna, które powodują, że rzęsy są grubsze i dłuższe, a specjalnie wyprofilowana szczoteczka idealnie je rozdziela, tusz nie kruszy się, nie rozmazuje, jest płynny, zmywa się go woda o temp. powyżej 38*C * cienie The Body Shop, każdy maźnięty ok. 3 razy, ubytek minimalny 1. Eye Colour 07 - 1,8 g - kawa z mlekiem 2. Eye Colour 22 - 1,8 g - fiolet lekko śliwkowy 3. Eye Shimmer 02 - 1,4 g - nadaje złoty opalizujący połysk 4. Eye Shimmer 08 - 1,4 g - nadaje zielonkawy opalizujący połysk * maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduzy, może brakuje jakichś 10-15 % * Paul Mitchell Super Skinny Serum 150 ml, ubytek po moich wyliczeniach to 15-20 ml serum wygładza, dyscyplinuje i poprawia stan włosów niesfornych, skłonnych do puszenia, matowych, dodaje blasku, skraca czas suszenia, chroni przed ciepłem - jako, że zrezygnowałam całkowicie z suszarki serum stoi nieuzywane, a szkoda, bo to fantastyczny produkt * mleczko nawilżające Garnier "skóra muśnięta słońce" ubytek 20% z 400 ml. Kosmetyków nie mam prawie wcale. Ale może coś z ciuszków (książek) by Cię interesowało?
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
już nie masz tuszu kanebo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
mnie nadal interesuje tusz
mam troche nowych cieni clarinsa, purer 2kolorowy brązujący clarinsa, 30ml ddmla nowy,żel do biustu clarins, http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11165&posted=1 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
to ten puderek
http://www.andorraparfums.com/pages/...it.php?id=1338 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.