![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Piosenka kojarząca Wam się z dzieciństwem :)
a ja jak bylam mala uwielbialam ta piosenke:
"o tobie mila ciagle marze o tobie mila ciagle snie chcialbym calowac usta twoje i czule szeptac kocham cie Bo ja jestem tylko zwyklym grajkiem i jest mi w zyciu bardzo zle.." ![]() a pozatym to sporo bozonarodzeniowych "stala pod sniegiem panna zielona", i cos tam z kurczaczkiem na galazce czy cos takiego ale nie pamietam juz niestety ![]() noi kultowe "z popielnika na Wojtusia iskiereczka mruga..." ... fajnie powspominac... ![]()
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
mnie z dziecinstwem kojarza sie piosenki Natalii Kukulskiej te ktore spiewaala bedac dzieckiem np " co powie tata", " puszek okruszek"," bal moich lalek", " mala smutna krolewna" itp uwielbialaam sluchac te piosenki
![]() ![]()
watek kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16332141 Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Ogórek, ogórek, ogórek zielony ma garniturek i czapkę i sandały zielony, zielony jest cały. 2. Mój brat wciąż czyta o kosmitach gwiazdach , planetach i orbitach... 3. Szczotka, pasta, kubek, ciepła woda tak się zaczyna wielka przygoda... Piosenki z mojego dzieciństwa to piosenki: - Kukulskiej - Fasolek - Pana Tik-Taka - Gawędy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.