![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Depilacja ciepłym woskiem w domu-co radzicie?
fk mam do Ciebie pytanie. Jakich używasz pasków, że kosztują tak niewiele? u mnie to jakoś drożej wychodzi, bo za wkład zapłaciłam ostatnio 12 zł, a rolka fizeliny ok 40 zł chyba, dlatego właśnie tne na paski stare szmaty, albo prześcieradła, bo mi szkoda kasy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odzew ...Hm...czyli niekoniecznie warto wydawac na ten podrzewacz? podpytalam osoby, ktore go kupiły i raczej polecaja-poniewaz co najwazniejsze-utrzymuje stała i optymalna temperaturę wosku i tym samym ułatwia to depilacje , no i raczej odpada kwestia poparzenia się itd.już sama nie wiem-jesli jak piszecie same wklady i paski kosztuja tak niewiele w porównaniu z zabiegiem u kosmetyczki, to moze spróbowac najpierw bez tego podrzewacza....
Na razie jeszcze nie kupiłam i ciągle się zastanawiam-piszcie, jakie macie doświadczenia z domowym woskowaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Tak mi teraz przyszło do głowy-ze przecież mam w domu male dziecko i podrzewacz do butelek-taki wklad można by trzymać w tym podgrzewaczu ( bo puszka nie wejdzie) dla utrzymania temoperatury przeciez. Mam tylko pytanie techniczne-czy łatwiej jest aplikowac wosk tymi wkladami czy lepiej szpatułką z puszki-ale to chyba można naciapać za bardzo dookola co? Czy ten podgrzany wklad nie jest za gorący , łatwo się nim aplikuje? Doradżcie prosze, sorki,z a moje moze niezbyt błyskotliwe pytania, ale nigdy sama tego w domu nie robilam, a u kosmetyczki widzialam akcje depilowania-ale szpatulką z puszki-nie wiem co praktyczniejsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie lepszy wg mnie jest aplikator, zwłaszcza dla początkujących, bo nakładasz równy pasek szybkim pociągnięciem, i to bez zbędnego brudzenia i ciaprania się ze szpatułką
![]() a ten patent z podgrzewaczem do butelek, to świetny pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
WIDZE,ZE NIE TYLKO JA JESTEM TU NOWA.zaczelam wczoraj i podoba mi sie u Was.mozna sie wiele dowiedziec,ale i podzielic pewnymi informacjami.
osobiscie do nozek uzywam depilatora,miejsca intymne pianka lub krem.a pod paszki maszynka... a co do wosku na goraco to UWAGA,zeby nie byl zbyt goracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uważam, że lepiej depiluje się aplikatorem. Kiedy produkowali wosk Veeta z aplikatorem, depilacja jednej nogi zajmowała mi tylko pół godziny. ![]() I jeszcze jedno: depilacja aplikatorem z rolką ma jeszcze jedną zaletę: nie trzeba nakładać tego wosku bezpośrednio na skórę, ja robiłam tak, że kładłam pasek na równej i twardej powierzchni, pokrywałam go całego woskiem i szybko przylepiałam do nogi. W ten sposób wykorzystasz cały pasek i wydepilujesz większą powierzchnię za jednym razem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
![]()
Powtarzam się na tych forach,ale cóż..
A co sądzicie o depilacji u kosmetyczki? Jak jeszcze nigdy tego nie robiłam w gabinecie to można to zrobić przed samym wyjazdem na wakacje? Co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: depilacja woskiem
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.