![]() |
#61 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Hebalife ?
Cytat:
Witaj szczerze grasz mi na nerwach. Człowieku co Ty wogóle sobą reprezentujesz ! Słuchaj byłam u dietetyków, i uważam ze ich praca jest bezużyteczna. Wyjeżdzałam nawet do sanatoriów wydawałam kupe kasy na siebie i nikt mi nie wmówi ze diety gazetowe i jakieś inne niz Herbalife są lepsze. od dziecka leczyłam nadwage w wieku 20 lat miałam otyłość olbrzymią, co wywołuje zgon, zawał itp. waga 100kg moje wymiary w pasie 117 cm w tyłku 127 cm rozumiesz? młoda dziewczyna? wszytskiego zawdzieczem dietom które niedozywiaja organizmu! a każda dieta oprócz odżywiania komórkowego Herbalife sprawia że sie po nich tyje efekt jojo. bo nie chudniesz z tkanki tłuszczowej gdyż masz niedozywione mięśnie i chudniesz najpierw z nich, cieszysz sie bo waga lekko opada, i nastaje stan, osłabienia, głodu i wyczerpania, a najważniejsyzm mięśniem w nasyzm organiźmie jest serce. a na herbalife dozywiasz organizm dlatego jest efekt detoksykacji na samym początku, i lecisz odrazu z tk. tłuszczowej ! masz energie i witalność, nie czujesz głodu! i to bardzo wiele znaczy dla osoby otyłej !!!! jezeli uważasz ze Koktajl to proszek taki jak inne na rynku to masz pecha, bo Koktajl to zamiennik posiłku posiada atest instytutu żywiności, więc powiedz mi Kochany jaki produkt posiada takie cos? proszek? jeżlei sie nie znasz to nie pisz tego co bys chciał bo mnie nie zagniesz, ja wiem swoje i o wiele wiecej od Ciebie, i nie dasz mi rady. mozesz wnioski wyciagać, ale nie bedziesz tutaj mi mówił o tym w taki sposób bo wielkie ... wiesz ![]() SZKolenia, skzolenia, seminaria seminaria, wiedza KOLEGO ! wiem naprawdę duzo, i dzięki temu prześwietliłam swiat diety ! i wiem co jest dobre a co nie. w XXI wieku, nie odchudzisz sie zdrowo jedzac, jakies obiadki, pierdólki z półki serek light ! Paranoja ! ![]() ![]() zobacz co sie stało zemną: po.jpg twarze.jpg przed zdjecie 1.jpg POzdrawiam
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
a mozesz mi go napisac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Przyczajenie
|
Hej Droga lesyeux !!!!. Gratuluję, świetnie wyglądasz. Tak samo wyglądałam ja. No teraz wyglądasz rewelacyjnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
;* ![]() dla Pani która chce sklad koktajlu : heheh pzreciez lepiej wiesz co zawiera, nie bede Cie gryzła w przekonaniu ze nie masz racji, jezlei sie o czym wypowiadasi mniej o czyms pojecie. baju baj
![]() |
#67 |
Przyczajenie
|
Witam Państwa ponownie. Mialam napisac jeden wątek o produktach Herbalife, ale po przeczytaniu co niektórych wypowiedzi nie wybaczyłabym sobie, abym nie wtrąciła swoich paru groszy. Oczywiście używałam te produkty rok temu, przyniosły oczekiwany efekt. Tak jak pisalam nie stosowalam kosmetykow firmy Herbalife gdyż uzywam marki Elizabeth Arden. Pewnie zostane przez to zbiczowana, bo nie uzywam poskich marek, ale nie jestem zwolenniczką produktow typu "Teraz Polska".Wedle mnie, mogą wszyscy uzywac wazeliny i szarego mydła, ale ja nie o tym zamierzam pisac. Podobnie jest z firmą Herbalife, uważam że to produkt z "górnej pólki" i dlatego płacimy za jego jakośc. Zastanawiam się, po co co niektórzy na tym forum zabierają głos, skoro nawet go nie używały???? Podobnie jak z kosmetykami firmy Arden czy Dior, piszą że są beznadziejne, nie uzywając ich, zapewne trzymali je przez parę chwil w rękach w drogeriach i odłozyli na miejsce ze złością. Opowiem może historię mojej znajomej, która sie odchudzała. Kupowała wszystkie dostępne w aptekach środki na odchudzanie, począwszy od herbatek do tabletek. Wystarczyło, że obejrzała reklamę w Tv jakiś tabletek natychmiast gnała do apteki.Kupowala rownież różnego rodzaju tabletki spalajace tłuszcz w internecie. Wiecie Państwo czym to się dla niej skończyło??? Rozlegulowaniem procesów trawiennych, uszkodzeniem wątroby.Zanim doszla do siebie mineło kilka miesięcy. Potem biegała od dietetyczki do dietetyczki, chodzila na siłownie, ale efekt był dla niej nie zadawalający. Nie mówiąc nikomu, zaczęła stosowac Herbalife pod okiem konsultanta. Mineło kilka miesięcy nim się zobaczyłyśmy. Moja koleżanka z pracy zorganizowała "babskie pogaduchy" w pubie i zjawila się tam również moja znajoma która się wiecznie odchudzała.....i jakież było zaskoczenie!!!! Zamiast otylej KOBIETY w obcisłym żakiecie, wiecznie zmęczonej przyszła atrakcyjna DZIEWCZYNA, w eleganckiej kurteczce skórzanej, dopasowanych jeansach, Cała się zmieniła! Prosze, niech Państwo sobie wyobrażą, jakie było poruszenie, nie mowiąc o zawistych spojrzeniach zazdrosnych znajomych. Zatem mam drugi powód do utwierdzenia się w przekonaniu, że Herbalife jednak działa. Na koniec napiszę kilka słów do Pana ze zdjęciem Arnolda, albo Terminatora, jak kto woli...prosilabym się wypowiadac precyzyjnie i konkretnie...mianowicie cóż Pan może cokolwiek powiedziec skoro Pan nawet przez tydzień, nie stosował produktow Firmy Herbalife. Dla Pani lesyeux i dla Pani AnnaSverige , pozwolą Panie, że złożę gratulacje za fantastyczne wyniki. Wszystkim Państwu życzę sukcesów i wszystkiego dobrego. Z poważaniem. Alicja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
i jak ja mam uwierzyć w ten koktajl czy Wam zaufać jak tak utajniacie jego skład? chcesz mnie przekonać o tym, że to nie chemia, to go podaj, wyprowadź mnie z błędu. Właśnie nie wiem co tam jest, i właśnie dlatego, że nigdzie nie można tego składu znaleźć, śmiem twierdzić, że to czysta chemia. Mylę się? udowodnij mi to proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zawiera wszystkie niezbędne dla prawidłowej pracy organizmu składniki pokarmowe: białka (pochodzące z soi i kazeiny mleka), węglowodany, oleje nienasycone, biopierwiastki, witaminy, składniki mineralne, pierwiastki śladowe i zioła; zawiera izoflawony posiadające właściwości antyoksydacyjne, minimalizujące działanie wolnych rodników, a tym samym zmniejsza ryzyko występowania chorób nowotworowych; białko sojowe pomaga obniżyć poziom szkodliwego cholesterolu LDL nawet o 20% i zwiększyć poziom korzystnego cholesterolu HDL, tym samym ma działanie antymiażdżycowe; podstawowym źródłem tłuszczu jest lecytyna sojowa i olej kanolowy, zawierające jedno- i wielo-nienasycone kwasy tłuszczowe, usprawniające działanie układu nerwowego i układu krążenia; nie zawiera białek zwierzęcych oraz laktozy, zatem może być używany przez osoby z nietolerancją tego cukru; podstawowym źródłem węglowodanów jest fruktoza - cukier prosty, charakteryzujący się wyjątkowo niskim indeksem glikemicznym, nie powodując dużych skoków stężenia glukozy, a tym samym insuliny w osoczu krwi; dzięki proteinom zapobiega powstawaniu obwisów skórnych oraz likwiduje tzw. skórkę pomarańczową (cellulitis) podczas programu kontroli wagi; postać hydrolizatu powoduje odciążenie układu pokarmowego i lepsze wchłanianie, a tym samym zapewnia regenerację kosmków jelitowych; zastępuje jeden lub więcej pełnowartościowych posiłków, zapewniając prawidłową kontrolę wagi - odpowiednio przygotowany koktajl zawiera jedynie 217 kcal, natomiast jego wartośc odżywcza jest równa posiłkowi, który musiałby zawierać 4000 kcal!; Mam nadzieję, że wyrazilam się jasno. Pozdrawiam wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
nikogo nie atakuję.. po prostu proszę o skład, a nie mydlenie mi oczu. Dokładny skład, tak jak jest napisany na opakowaniu, bo takiego nigdzie nie ma. jeśli jest, proszę wskaż mi go, bo chyba nie umiem znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
i minerałów Proponowałabym Ci, żebyś zadzwonila może na bezpłatną linię Herbalife, jeżeli taka istnieje w Polsce. Koktajl nie ma jakiejś chemii której musisz się obawiac, spokojnie nie ma tablicy Mendelejewa hihi. Skontaktuj się może z przedstawicielem w Twoim mieście, lub w okolicy, będziesz miala produkt przed sobą, z tyłu puszki jest napisane. W sumie nie dziwię się Tobie, że jesteś ciekawa....Niestety ja nie jestem konsultantem, nie umiem Ci wytłumaczyc. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
|
Są w sskładzie witaminy A, D, E, C, B6, B12 RIBOFLAVIN, TIAMIN, NIACIN, FOLSYRA, BIOTIN, PANTOTENSYRA, MINERALT: KALCIUM, ZELAZO, FOSFOR, MAGNEZ, JOD, POTAS, MIEDZ, SELEN, MANGAN. Przepraszam, że tak nie dokładnie wszystko, ale nie umiem jeszcze nazw niektórych rzeczy przetłumaczyc po polsku
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Mnie na miejscu zdziwili tym, że nie dali mi tej puszki właśnie. powiedzieli, że mogą mi ją zamówić jak już zapłacę, tak to nie ma do niej dostępu. A jakoś dziewczyna, z którą rozmawiałam właśnie popijała ten koktajl, więc ja już nic nie rozumiem
EDIT: Anna dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
lesyeux Taka nerwowa się stałas? Ja słyszałem, ze to efekt uboczny porduktów herbalife
![]() ![]() podpisano: głos rozsądku dla zdesperowanych otyłych
#77 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Panno alicjo. Jestem poprostu facetem, który sobie nie da wcisnąć ciemnoty i nie lubi jak ktoś wciska ciemnote innym. A co do linka który mam w podpisie, to jest to blog. Blog znajduje się na serwisie google, który generuje reklamy automatycznie i ja nie mam wplywu na to co jest tam wyświetlane, nawet mozna zauważyc ze czasem się pojawiaja reklamy herbalife(czyli sprzedaje takze produkty herbalife? O zgrozo
![]() ![]()
#79 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej wizazanki, mam dla was pytanko: czy slyszalyscie o firmie Herbalife? Ostatnio mama od znajomej slyszala ze ona na tym bardzo duzo schudla i jedyne co wiem to ze sa to napoje proteinowe ktore sporo kosztuja.
Czekam na wasze opinie pozytywne i te negatywne bo chcialabym wiedziec czy oplaca sie cos takiego czy tez nie ![]() I ogolnie wiem ze najlepsza dieta to MZ i cwiczonka, no ale chociazby dla informacji jestem ciekawa ![]()
#81 |
Przyczajenie
|
Dot.: Herbalife
reklama
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-04-13 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Dzieki wielkie
![]() Jedyny problem to ten, ze ja mieszkam we Wloszech i w wolnych chwilach przegladam takze wloskie forum i czytalam bardzo wiele negatywnych opinii o tych produktach wiec chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej... Zaraz przegladne stronke ![]()
#83 |
Przyczajenie
|
Wszyscy tylko narzekają że produkty Herbalife są drogie....
Łatwa kalkulacja: np. koktajl proteinowy to koszt 170 zł (jeden koktajl dziennie przez miesiąc, pamiętając, że koktajl może zastąpić jeden do dwóch posiłków dziennie, ale przyjmijmy ze jeden) no to liczymy: 170/30=5,6zł hmm.... ciekawe prawda?? hamburger w McDonaldzie to 3zł?? Koktajl jako pełnowartościowy posiłek ma 200-270 kalorii a hamburger ma aż 500 a ile ma składników odżywczych? nie no jakie to drogie... posiłek za 5,6 zł jest drogi?? to ładnie... OK, przejdźmy teraz do większej sumy: ktoś waży 30 kg za dużo (nadwaga) jest narażony na nowotwory, udary, zawały, cukrzyce, ćwiczy i stara się i nic... Kupuje zestaw do kontroli wagi za 600zł na miesiąc czyli znowu 600/30 = boże... 20 zł dziennie a w tym zawarta jest jeszcze bezpłatna opieka konsultanta, który prowadzi przez odchudzanie i uczy jak zmienić styl żywienia. Program za 600 zł zawiera 2 posiłki dziennie + herbata + błonnik i zioła. Nie no 20 zł strasznie dużo..... Oczywiście łatwiej i lepiej jest stosować potem leczenie za niewyobrażalne kwoty, chemioterapię, zastrzyki insulinowe i przeżyć zawał w wieku 25 lat. Ile wydajecie na dziennie na papierosy?? Ile kosztuje 0,5 l wódki?? Policzcie, ile wynosi was obiad w domu, który nie zawsze a raczej bardzo rzadko dostarcza wam wszystkich niezbędnych składników odżywczych.....?? Czas otworzyć oczy i zacząć robić coś dla siebie, żeby nie umierać w wieku 35-40 lat |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, spokojnie. Mi nie chodzi o cene tylko to czy WARTO wydac te pieniadze
![]() No i po za tym jak stosowac poprawnie te produkty ![]() I oczywiscie chcialabym sie dowiedziec czy ktos stosowal produkty z tej firmy i jaki osiagnal wyniki.
#85 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Zdaje sobie rowniez sprawe ze za tyle kasy w tych produktach musi byc cos dobrego ale tak sobie mysle ze sama nie wiem jak musialabym ustawic sobie diete z tymi produktami.
#87 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ależ ja jestem całkiem spokojna ;-) napisałam to co pomyslałam, bo czytając różne fora znajduje wiele informacji napisanych przez osoby, które nie mają zielonego pojęcia o Herbalife a swoimi wypowiedziami wprowadzają w błąd osoby, które naprawdę potrzebują pomocy, bo stosowały wiele innych diet "cud" i jakoś nadal mają nadwagę. Oczywiście, zanim zaczęłam polecać te produkty innym to sama je wypróbowałam. ja schudłam 10 kg w 3 m-ce a mój chłopak 14 w 3 m-ce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- [reklama] Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-04-13 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Widzisz ja jestem przekonana, ze najlepsza dieta to po prostu mniej jedzonka i wiecej ruchu ale do tego trzeba zapalu i cierpliwosci
![]() Moja mama jest przekonana zeby zakupic trzy z proponowanych przez ta firme produkty a mianowicie: koktajl, bialko i herbatke. Z tego co jej znajoma powiedziala to koktajl i bialko i ma jesc taka mieszanke 2 razy dziennie zamiast sniadania i kolacji. A jesli chodzi o obiad to moze jesc to co chce, nawet kalorycznego.. I wlasnie to mnie zdziwilo. Nie potrafie sobei wyobrazic jak te produkty dzialaja i to wszystko ![]() Po za tym chcialabym sie dowiedziec (oczywiscie z mama ![]()
#89 |
Zakorzenienie
|
doraj reklama na wizażu jest płatna
![]() Trudno wierzyć Ci na słowo jeśli czerpiesz z tego korzyści. Radzisz, ale przy okazji podsuwasz swojego maila - dla mnie mało wiarygodne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednakze wymiania opinii z doraj zawsze moze mnie czegos nauczyc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.