![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dominikana :-)
Przepraszam ze to tak dlugo trwalo, ale jakos nie chce mi sie nigdy zmniejszac zdjec, znalazlam za To inny sposob, mozecie sobie zdjecia z DOM zobaczyc tutaj
![]() http://picasaweb.google.com/Foszka/Dominikana http://picasaweb.google.com/Foszka/Dom Milego ogladania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
ah zamieszczacie tutaj piekne zdjecia! .. i pomyslec ze moglam tam poleciec a zrezygnowalam :/
![]() |
#63 |
La Moderatoiure
|
foszek baaaajka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Niestety maz sie nie zgodzil na umieszczenie swoich fotek wiec nie ma tych najfajniejszych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
La Moderatoiure
|
To go po dupie zlać
![]() Szkoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspomnienia z Dominikany
foszek - niesamowite - jakbym miala deja vu!!!
![]() ![]() wklejam jeszcze kilka zdjec dla ciekawskich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Podobne uczucia jak zobaczylam Twoje zdjecia
![]() Zaluje tylko ze siadly mi baterie na koniec, wzielam za malo akumulatorkow, niestety na miejscu nie potrafilam ich naladowac, mimo adaptera do ppradu a w sklepiku nie mieli niestety potrzebnych mi modeli :-( Chetnie bym pofotografowala zwierzatka:koliberki, kraby, jaszczurki kwiatki zolwie.... Wsrod zdjec znalaz y sie zdjecia z mojego pierwszego pokoju z ladnym grzybkiem na scianie ![]() A kokosek mi nie smakowal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj wlasnie zabookowalismy nasza podroz poslubna wlasnie do Punta Cana hotel BAVARO PRINCESS. Juz umieram z niecierpliwosci. Hurrrrrrrrraaaaaaaaaa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
La Moderatoiure
|
bienioka super foty
![]() ![]() Liluu gratuluję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Patrzac na te zdjecie z rozgwiazdami... Swietne warunki sa tam do fotografowania, wszystkie zdjecia robione sa tam przepiekne a te kolory, w rzeczywistosc wygladaja tak samo
![]() Liluu z Punta Cana jest wprawdze wszedzie daleko, ale namawiam Ciebie abys wybrala sie na wycieczke wlasnie na Saona, warto ![]() Ja z tych 3 co robial, na pewno jeszcze raz powtorze Saona !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Wspomnienia z Dominikany
Witam
![]() Lillu...kiedy wybierasz się na Dominikane? My w październiku lecimy.Bierzemy na tej rajskiej wyspie ślub ![]() Nie mogę się już doczekać... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Lecimy 16 grudnia, wiec sie troszke "rozminiemy". Jak wrocicie koniecznie zamiesc zdjecia. Acha a w jakim hotemu macie zakwaterowanie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Foszku dziekuje bardzo za rekomendacje, wlasnie sama sie zastanawialam co tam robic, bo caly urlop na plazy, nie wchodzi w gre ![]() Moj TZ byl juz wczesniej na Dominikanie w La Romana i generalnie polecal wycieczke do dzungli i snorekling. Byl W Santo Domingo - w muzeum Kolumba i jeszcze w paru innych miejscach. Z Punta Cana jest jeszcze o wiele dalej do SD niz z La Romana a wspominal, ze podroz byla bardzo meczaca, wiec automatycznie Santo Domingo odpada. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Przyczajenie
|
Liluu --> Punta Cana w hotelu Grand Palladium Bavaro lub Grand Palladium Palace.
Lecimy 9 października Huraaaaaaaaaaaa ![]() Gdzie macie rezerwację? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
W Bavaro Princess. Powiedz, czy wylatujesz z Polski czy z innego kraju i jak jest z formalnosciami? Czy wszystko Wam orgnaizuje biuro podrozy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Przyczajenie
|
Liluu --> Lecimy z Berlina.Mamy wczesniej nocleg w hotelu blisko lotniska.Hmmm....formlnoś ci..sami wysłaliśmy informacje do hotelu.Oni natomiast wysyłają różne "pakiety" i dokonujesz wyboru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Ogladalam wlasnie w sobote program, Niemcy brali slub na Dom, ale na Peurto Plata. Kosztowala ich ta uroczystosc ok 1000 €, ale to bylo organizowane przez biuro podrozy. Mozesz napisac ile bedzie Was to kosztowac?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
![]() 1500 USD (fotki tp.) My bierzemy na Punta Cana ślub |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
w hotelu w ktorym bylam (foszek zreszta tez) kilka razy w tygodniu odbywaly sei sluby. wiekszosc slubow byla amerykanskich, tz. przyjechali cala rodzina (ok 30-40 osob) na weekend i mieli all inclusive za ok 50$/dzien. niezle sie pobawili...
![]() co do wycieczek - masz racje - Santo Domingo odpada - za daleko (z punta cana ok 4 h drogi w jedna strone). oczywiscie Saona to mus. najlepiej bedzie ajk wezmiecie fotografa na Saone i tam porobicie sluben zdjecia - rewelacja... w jakims wczesniejszym poscie wklejalam chyba zdjecia ze slubu w moim i foszkowym hotelu ![]() zycze powodzenia i oczywiscie czekamy na zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Bienioka --> Pewnie,że będzie fajowoooooooo My po powrocie zrobimy przyjęcie.Pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
Artemida5 wiem tez ze z Punta Cana robia wypady na plantacje, w gory, nad wodospad. W kazdym hotelu znajdziesz szeroka oferte wycieczek. My jak bylismy na PC to np mielismy wycieczke do monufaktury cygar, dla mnie bylo to o tyle interesujace ze moja rodzinka sie zajmuje uprawa tytoniu
![]() tutaj zdjecia z tej monufaktury i 2 z lotniska na PC (to jest miedzynarodowe lotnisko, naprawde ![]() http://picasaweb.google.com/Foszka/PuntaCana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Artemido, powiadaj jak bylo? Moze masz jakies zdjecia. Napisz jak sie slub udal. Ja juz sie nie moge doczekac, po prostu dni odlicza, zwlaszcza, ze zimna pelna para ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,a moze ktoras ma doswiadczenia z hotelu Majestic Colonial na Punta Cana??? Wybieramy sie w lutym na slub znajomych i tak sie zastanawiam czy zrobic sobie dluzszy urlop,czy odfajkowac slub,a na wakacje wybrac sie gdzies indziej
![]()
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Kochane! Pomóżcie mi, proszę! Wybieramy się z mężem na Dominikanę, miało być Maroko, ale chyba jednak w tym roku wyspa..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
MY RÓWNIEŻ Z MĘŻEM LECI NA Dominikane koniec września poczatke pażdziernika , do połowy sierpnia musimy podjąć decyzje jaki chcemy hotel jeżeli możecie to bardzo prosze o jakąś rade - chodzi nam o naprawde łądny, czysty Hotel. o dobrym standardzie.Dziekuje za informacje które juz zostały przekazane sa dla nas bardzo cenne.Wiemy że lecimy z Lipska do Punta Cana.Ale hotel jeszcze nie wybrany......POZDRAWIAM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Rozeznanie
|
My chyba wybierzemy Grand Palladium Punta Cana albo Riu Palace, mają dość dobre opinie, sprawdź najlepiej na forach wakacyjnych i podróżniczych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Przyczajenie
|
no ja słyszałam ze najlepiej jechac w drugiej połowie września ( my lecimy 25.09 do 9.10 )no o tych hotelch słyszałam same pozytywy wiec bedziemy o nich myślec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
Ja lece w pazdzierniku do Puerto Plata
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Znajomy był w październiku, pogoda była piękna, ale wiesz, zawsze jest ryzyko i nie wiadomo, kiedy może się zdarzyć huragan. Może też być pięknie. Nam akurat w biurze podróży powiedzieli, że lepiej lecieć w 1 połowie września. Ale tak naprawdę najmniejsze ryzyko jest zimą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.