![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosennu kramik wszystkie półki :)
Hej! Czy decydujesz się na ewentualną wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosenny kramik wszystkie półki :)
tego cienia została ok 1/3 bo widze ze coś mi ucieło jak to pisałam
![]() u Ciebie interesowało by mnie duzo rzeczy ![]() Lumene, Matt Touch podkład w spray'u kolor 1 vanilla ubytek ok 50 % Gosh X-Ceptional Wear Estee Lauder Pure Color Gloss, błyszczyk w tubce, kolor 10 icy pink, jasny perłowy róż, użyty 2 razy Pupa Pupamini błyszczyk w serduszku kolor 01 (jasny opalizujący róż) raz delikatnie sprawdzony kolor mam pudełko AVON-modelująca pasta do włosów-ze 150 ml zużyte może 10% Avon, extreme volume, hehe ale sie zabieralo oczywiscie nie wsyztsko chce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosenny kramik wszystkie półki :)
Interesuje mnie u Ciebie kilka kosmetykow
![]() Mam do oddania roz Bourjois nr 32 Ambre D'or - odcien cieply brzskwiniowo - pomaranczowy z drobinkami. Kupilam go w Sephorze, na poczatku tego roku, sporadycznie uzywany. Zamkniecie w dolnej czesci pudelka ulamalo sie, co podobno jest normalne w opakowaniach kosmetykow burzuja. Jak jestes zainteresowana to wkleje fotke. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za:
SMACKERS Bonne Bell LIP SPARKLER Watermelon Błyszczyk z aplikatorem 8.02ml NOWy Aquolina, dolci baci błyszczyk o smaku czekolady, użyty kilka razy, smak faktycznie czekoladowy, czy chemiczny? i jaki kolor na ustach?
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Diorshow, Chanel, Kenzo Clinique i inne wiosennu kramik wszystkie półki :)
hej,
to znów ja ![]() coś w moim nowym wątku (linkw podpisie ![]() Sephora puder brązujący, kolor s 45 bronze rose, użyty kilka razy APC sypkie opalizujące cienie kolory: 6 - brąz Pupa Pupamini błyszczyk w serduszku kolor 01 (jasny opalizujący róż) raz delikatnie sprawdzony kolor mam pudełko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
beżowy, jest z mieniącymi się drobinkami
![]() dokładnie jego kolor oddaje zdjęcie : http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm... stid=4051694 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie za Gosh X-Ceptional Wear, podkład kolor 11 porcelain, uzyty 2 razy?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...49#post4024249
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Witchdoctor
|
Duża dokładka więc hop
![]() Nobody podoba mi się noamagic ![]() i to http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=3610732 jaki to materiał?
![]() |
#81 |
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana tuszem Max Factor MASTRPIECE. A ta sukienka niestety jest zarezerwowana
![]()
![]() |
#82 |
Raczkowanie
|
witaj interesuje mnie u Ciebie kilka rzeczy:
Christian Dior, Diorshow, duża miniatura , 5 ml użyty 3 razy Max Factor MASTRPIECE, czarny, użyty raz Clinique 2 w 1 – z jednej strony High Impact Mascara - #Black – 2 g + błyszczyk Glosswear For Lips - 2.4 g 07 air kiss (jasny róż) z drugiej strony, nowe Ale zaznaczam ze tusze interesuja mnie tylko jesli byly faktycznie 3 razy testowane sa swieze i mokre bo mialam juz dosc przykre przejscia z uzywanymi tuszami ja moge zaproponowac puder sypki clinique odcien 03 , mam zarowno blended face powder jak i gentle light, co do ilosci moglybysmy sie dogadac, moge tez zaproponowac plyn do demakijazu z sephory. zreszta zerknij do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181909 hej zauwazylam nawet ze wpisywalas sie w 1 poscie mojego watku,,,nie wiem jak to sie stalo ze wtedy nie mialas tylu fajnych kosmetykow ale zajrzyj do mnie jeszcze raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Witchdoctor
|
Doroto masterpice był otwarty dzisiaj koło 9 rano i użyty przez moją mamę ale jej się nie spodobał - więc bardziej mokry już być nie może
![]() Diorshow mam z wymiany, nie wiem kiedy był otwarty (napewno nie wcześniej niż w marcu), jest w idealnej kondycji clinique nie otwierany wcale oczywiście jestem zainteresowana pudrami ![]() tych kosmetyków wczesniej w moim wątku nie było, wszystkie dopisałam dzisiaj ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]() nie potrzebuję niczego konkretnego - zawsze przyda się jakaś sukienka, spudniczka, jeansy...
![]() |
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
jestem zainteresowana Masterpiece i Diorshow( a jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Wtajemniczenie
|
przepraszam , dubel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
cienie nr 04 i 05 , pudry Blended 03 i Gentle 02
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Raczkowanie
|
to ja napewno chce diorshow i podwojny byszczyk i mascare clinique. moze cos jeszcze ale nie wiem ile chcesz tego pudru i czy chcesz gentle light. Z tym ze blended face powder moge oddac w oryginalnym opakowaniu bo sama mam w tej chwili 2 opakowania. Natomiast jesli chodzi o gentle light moge ci zrobic tylko odsypke bo mam 1 opakowanie. Moze chcialabys cos z mazidel: skrobie dry flo, albo kwas hailuronowy?
mam tez w domu jakies mianiaturki podkladow perfectly real make up ale w tym momencie nie pamietam kolorow, ale sa dosc jasne bo ja sama uzywam jasnych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
to ja napewno chce diorshow i podwojny byszczyk z mascarą clinique. moze cos jeszcze ale nie wiem ile chcesz tego pudru i czy chcesz gentle light. Z tym ze blended face powder moge oddac w oryginalnym opakowaniu bo sama mam w tej chwili 2 opakowania. Natomiast jesli chodzi o gentle light moge ci zrobic tylko odsypke bo mam 1 opakowanie. Moze chcialabys cos z mazidel: skrobie dry flo, albo kwas hailuronowy?
mam tez w domu jakies mianiaturki podkladow perfectly real make up ale w tym momencie nie pamietam kolorow, ale sa dosc jasne bo ja sama uzywam jasnych. I czy nic innego nie znajdziesz u mnie w watku? bo moglbym cos sobie jeszcze u ciebie wybrac a zalezloby mi na jakiejs wiekszej wymianie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.