![]() |
#64 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Shiseido♦Biotherm♦Arden♦L ancome♦Revlon♦Dior
Cytat:
![]() Lancome'a, kosmetyczkę kliniczną, Isadorę i colorstay'a na wypróbowanie i bardzo grymasisz nad śliczniutką szminką Diora ![]() Się nie ma jeszcze kompletnej sklerozy (wszystko o czym pisałaś wkładałam do kosmetyczki ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Rozeznanie
|
Moja kulpa
![]() ![]() Vilanderku, właśnie dogrywam na PW sprawę wymianki na "Desnudę". Jeśli masz Champs Elysees, to daj znać, a odwołam wszystko ![]() Przyszedł Furtererek? W załączniku dostałaś serumek pod oczka Bielendy, ale jak dostałam od Sylwii All Abaut Eyes, to Ci podrzucam, bo wyjątkowo fajny to kremik, dobrze robi. PS. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Myślę, że pewnie pójdziemy w PW
![]() Dorzucę Ci jeszcze próbkę jakigoś zapaszku fajnego, a niech tam, rozrzytna jestem jakaś. Ale gdybyś wolała ciemną szminkę, to mam Estee Llauder Sumptuous 15 indulgent w kolorze czerwonego wina, w ślicznym, matowozłotym etui, to zamiast Diora polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ni ma paki, bede plakac:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprawdzałam na PW. Serum dostałaś 22 lutego. 9 marca napisałaś, że super i że używasz go stale. Wklejam tylko ten fragment "Kapturek serumowy bardzo fajny i używany stale, a kremowy faktycznie jest ... deczko upierdliwy w aplikacji i chyba systematyczność moja do niego nie dorosła ![]() Strasznie mi głupio że starczyło na hmmm 5 razy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotku, ależ się nie przejmuj, (pożalić się nawet nie można ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co mi się podoba... nie wiem, może ten wodnisty melon ![]() ![]() Czy mogę ją spłaszczyć celem wysłania w bąbelkach, czy ma być wypakowana jako paczuszka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2007-04-04 o 15:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1.stale, 2.5 razy, 3. 3 razy ( interpretacja dowolna) dostałam miniaturkę Faruka 14 ml wartą 9zł a ja jeszcze z symapati dorzuciłam miniaturkę Lip zoom Colagenist H.R |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Kotku, bardzo mi przykro, że dorzuconą mimochodem przy okazji "wygłupów" informację (jak każda z nas mam niewiele czasu przed Świętami, dopiero teraz weszłam na wizaż i zobaczyłam ostatni wpis)) rozdmuchałaś w potężną aferę. Było mi tak miło że zrobiłaś mi zaliczkowy prezent, miło było utrzymywać z Tobą kontakt, nie zrobiłam tego w formie wyrzutu czy pretensji, a raczej żartu.
Czekałam na informację, co w końcu będę mogła Ci wysłać, natychmiast jak napisałaś o Furtererze wywaliłam go z wątku itp. Napisz mi, że trochę Ci wywietrzało i powiedz dokładnie, co chcesz za serum, pójdę do drogerii i Ci kupię. Naprawdę sama byłam okropnie zdziwiona, że było go tak niewiele. Przedtem użyłam do sprawdzenia, bo krem odstawiłam od razu, wiedziałam, że nie będzie chciało mi się z nim bawić. Ponieważ używałam systematycznie olejku Decleora, nie mieszałam sobie tego specyfiku z Diorem i pomyślałam, że miło będzie na wiosnę przed Świętami potraktować go jako "kurację". Zaczęłam w niedzielę, w poniedziałek słabo psiknęło, a dziś wcale ![]() Nie mam do Ciebie najmniejszych pretensji, a wręcz przeciwnie Jesteś bardzo solidną i sympatyczną wizażanką Mam nadzieję, że do jutra te Twoje paskudne muchy wylecą Ci z nosa i dasz znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.